BINRNI TODAY, 400+ Loje,
100% Deri në atch / $ / 200 Bon Bonus ndeshjesh me depozita, SHENNI TANI!

Lojtarë të rinj vetëm. Bastet e para ndodh nga ekuilibri real. 50x duke fituar bonusin, kontributi mund të ndryshojë në lojë. Kërkesa e basteve llogaritet vetëm në bastet e bonusit. Bonusi është i vlefshëm për 30 ditë nga lëshimi. Shndërrimi maksimal: 3 herë shuma e bonusit. Përjashtuar depozitat Skrill. Kushtet e plota zbatohen.

 • promotion

  Ky promovim i nënshtrohet Termat dhe Kushtet

  Deposit £10 you'll get £10 bonus.

  Deposit £50 and you will get £50 bonus, and if you put in £200 we'll give you another £200 bonus!

  So you'll be DOUBLING your chances to win big.

   

   

  Terms & Conditions:

  1. Bonus must be wagered 50 times before a withdrawal may be made. Wagering contributions apply and vary from game to game.
  2. Any bonus and winnings will expire 30 days after being credited from the date and time it is credited to a player's account. Players who have not used their bonus and winnings generated from the bonus or if the Wagering Requirement has not been met within the stipulated time limits shall not be able to receive the expired bonus and/or winnings generated from the bonus thereafter.
  3. Once the amount you have wagered meets or exceeds the Wagering Requirement, the Promotion will end and your Bonus Funds will automatically transfer to your Real Money Balance (up to the Maximum Conversion Amount of 3 times the original bonus amount credited to your account) from where you will be able to withdraw them as cash or continue to use them in non-Promotion play.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Termat dhe Kushtet.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. e Përgjithshme

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 lëshuar më 16 Prill, 2013 dhe është i licencuar dhe rregulluar nga Komisioni i lojërave të fatit, numri i licencës 000-039335-R-319313-016.
   2. Këto terma dhe kushte ("Kushtet dhe rregullat") rregullojnë përdorimin tuaj ("Ju", "Ty" ose "Player") të shërbimeve të lojërave në internet dhe celular të ofruara për ju nga Kompania. Këto Kushte dhe Kushte duhet të lexohen me kujdes nga Ju në tërësinë e tyre përpara se të përdorni Shërbimet. Ju lutemi vini re se këto Kushte dhe Kushte përbëjnë një marrëveshje juridikisht detyruese midis jush dhe kompanisë.
   3. Këto terma dhe kushte përfshijnë politikën tonë të privatësisë dhe Rregullat e basteve duke rënë dakord me këto Kushte dhe Kushte Ju konfirmoni që ju gjithashtu pranoni dhe pranoni me politikën tonë të privatësisë dhe Rregullat e Basteve (Ju mund të rishikoni politikën tonë të privatësisë nga duke klikuar këtu dhe rishikoni rregullat tona të basteve nga duke klikuar këtu.)

   B. Përkufizimet

   1. Në këto Kushte dhe Kushte, fjalët dhe frazat e mëposhtme (përveç nëse konteksti kërkon ndryshe) kanë kuptimet e përcaktuara pranë tyre:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Llogari" do të thotë një llogari personale e hapur nga një individ, vetëm që një individ i tillë të mundësojë që një individ i tillë të luajë Lojërat në sit.
    • "Bast" do të thotë një bast i vendosur nga Ju në një Ngjarje.
    • "Lojëra" do të thotë çdo prej lojërave të vëna në dispozicion në sit duke përfshirë Ngjarjet.
    • "Ngjarje" do të thotë çdo ngjarje mbi të cilën një Bast është në dispozicion në sit.
    • "Territorë të Kufizuar" do të thotë vendet e mëposhtme: Australia, Belgjika, Belize, Ishujt e Virgjër Britanik, Bullgaria, Kroacia, Qipro, Danimarka, Franca, Greqia, Hungaria, Izraeli, Italia, Lituania, Luksemburgu, Portugalia, Rumania, Serbia, Sllovenia, Spanja, Turqia dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe juridiksione shtesë të bllokuara nga Kompania me gjykimin e saj të vetëm. Kjo listë mund të ndryshohet nga Kompania, sipas gjykimit të saj, herë pas here.
    • "Shërbime" do të thotë Lojërat e Kompanisë dhe çdo shërbim dhe veprimtari tjetër e ofruar në sit.
    • "Ankesa" do të thotë një shprehje e pakënaqësisë në lidhje me Shërbimet e dhëna siç përcaktohet në Kapitullin O më poshtë.
    • "Mosmarrëveshje" do të thotë një Ankesë që nuk është zgjidhur nga Kompania siç përcaktohet në këto Kushte dhe Kushte brenda periudhës fillestare 8 javore të shprehur në Kapitullin O më poshtë.
    • "Siti" do të thotë çdo faqe në internet dhe / ose faqja e lëvizshme dhe / ose aplikacioni i lëvizshëm në pronësi, të operuar ose të pritur nga Kompania.
    • "Ne", "Tona" ose "Ne" do të thotë Kompania, dhe / ose çdo degë, bashkëpunëtorë, punonjës, drejtorë, oficerë, agjentë, furnitorë, konsulentë dhe kontraktorë.

   C. Nënshtrimi ndaj kushteve dhe kushteve dhe efektit detyrues të tyre

   1. Duke përdorur Sajtin, duke u regjistruar në sit, ose duke marrë pjesë në një nga Shërbimet, Ju pranoni të bindeni dhe të veproni në përputhje me Kushtet dhe Kushtet, pasi ato mund të azhurnohen herë pas here, pa asnjë rezervë.
   2. Kompania rezervon të drejtën e saj për të ndryshuar këto Kushte dhe Kushte në çdo kohë, në diskrecionin e saj absolut dhe ekskluziv. Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim në Termat dhe Kushtet para ndryshimeve që do të hyjnë në fuqi. Do Bast i bërë para hyrjes në fuqi të Kushteve dhe Kushteve të rishikuara do të rregullohet nga Kushtet dhe Kushtet në fuqi kur vendosni Vini. Nëse nuk dëshironi të jeni të detyruar nga një ndryshim i tillë, duhet të ndaloni përdorimin e sitit dhe shërbimeve. Nëse dëshironi të ndaloni përdorimin e sitit dhe shërbimeve pas çdo ndryshimi të kushteve, ju mund të tërhiqni të gjitha fondet në dispozicion dhe të mbyllni llogarinë tuaj në përputhje me këto Kushte dhe Kushte.
   3. Këto terma dhe kushte shfuqizojnë të gjitha marrëveshjet paraprake midis palëve në lidhje me çështjen e saj dhe përbëjnë marrëveshjen e tërë dhe të plotë midis jush dhe kompanisë. Ju konfirmoni që, duke rënë dakord të pranoni këto Kushte dhe Kushte, Ju nuk keni besuar në ndonjë përfaqësim, përveç ndonjë përfaqësimi të shprehur të bërë nga Kompania në këto Kushte dhe Kushte.

   D. Kush ka të drejtë të marrë pjesë

   1. Ju mund të përdorni Shërbimet vetëm nëse i respektoni të gjitha sa vijon:
    • Ju jeni të paktën tetëmbëdhjetë (18) vjeç ose në moshë juridike siç përcaktohet nga ligjet e vendit ku jetoni (cilado që është më i lartë); në këtë drejtim, Kompania dëshiron të tërheq vëmendjen tuaj për faktin se bixhozi i mitur është një vepër penale;
    • Ju jeni pronari i një metode të vlefshme pagese (ose të autorizuar të përdorni një metodë të vlefshme pagese nga pronari i kësaj metode të vlefshme pagese);
    • Ju nuk shkelni ndonjë ligj ose rregullore si rezultat i përdorimit të Shërbimeve. Në këtë kontekst, ju pranoni që nëse banoni ose jeni i pranishëm në ndonjë juridiksion që ndalon përdorimin e Shërbimeve të ofruara në sit (përfshirë pa kufizime ndonjë prej territoreve të kufizuara) Ju nuk do të merrni pjesë në aktivitetin e ndaluar.
    • Ju nuk jeni lojtar ose keni ndonjë lidhje tjetër ose mund të keni ndonjë ndikim mbi një Ngjarje dhe / ose ndonjë rezultat të një Basti;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence këtu dhe për listën e faqeve nën Autoritetin e Lojërave të Maltës këtu; dhe
    • Ju nuk jeni të regjistruar në skemën kombëtare të vetëpërjashtimit të lojërave të fatit në internet të Mbretërisë së Bashkuar, të njohur zakonisht si Gamstop.
   2. Shërbimet janë të destinuara vetëm për Lojtarët të cilët nuk janë të ndaluar nga ligjet e ndonjë juridiksioni të zbatueshëm nga lojërat e fatit në internet dhe / ose pajisjet e lëvizshme. Kompania nuk ka ndërmend të ju mundësojë që të kundërshtoni ligjin në fuqi. Ju përfaqësoni, garantoni dhe pranoni të siguroni që përdorimi juaj i faqes dhe / ose Shërbimeve do të përputhet me të gjitha ligjet, statutet dhe rregulloret në fuqi. Oferta ose disponueshmëria e Shërbimeve nuk do të konsiderohet ose interpretohet si një ofertë ose ftesë nga Ne për të përdorur Shërbimet, nëse banoni në një vend ku përdorimi i tillë aktualisht është i ndaluar me ligj (përfshirë pa kufizime territoret e kufizuar), ose ku Kompania, sipas gjykimit të saj, zgjedh të mos ofrojë Shërbime. Ju do të jeni përgjegjës vetëm për të përcaktuar nëse përdorimi juaj i faqes dhe / ose shërbimeve është i ligjshëm në vendin ku jetoni dhe / ose përdorni sitin dhe / ose shërbimet. Ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim ose garanci, të shprehur ose të nënkuptuar, në lidhje me ligjshmërinë e Shërbimeve dhe / ose të sitit dhe / ose të pjesëmarrjes së ndonjë personi në Shërbimet përmes kësaj faqe, dhe nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë përdorim të paligjshëm të sitit nga ti. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj për të siguruar që ju të respektoni çdo ligj dhe të zbatueshëm për ju përpara se të regjistroheni ose të merrni pjesë në ndonjë nga Shërbimet përmes kësaj faqe. Ju duhet të konsultoheni me këshilltar ligjor në juridiksionin e zbatueshëm në lidhje me ligjshmërinë e përdorimit tuaj të faqes dhe / ose shërbimeve.
   3. Punonjësit, drejtorët dhe zyrtarët e Kompanisë, si dhe anëtarët e familjeve të tyre, filialet ose filialet, dhe të gjithë personat e tjerë të lidhur, direkt ose indirekt, me sistemin kompjuterik ose sistemin e sigurisë të punësuar nga Kompania, si dhe çdo person i përfshirë në funksionimin e kësaj faqe dhe krijimin e tyre, duke përfshirë, por jo kufizuar në reklamim, agjensi promovimi dhe përmbushjeje, siguruesit dhe këshilltarët ligjorë, webmasterët dhe furnitorët e uebit dhe anëtarët e familjes së tyre, nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në asnjë prej Shërbimeve. Për hir të rendit të mirë, sqarohet se çdo person që nuk ka të drejtë të marrë pjesë si më sipër - si dhe çdo person tjetër që zëvendëson një person të tillë të përjashtuar - gjithashtu nuk ka të drejtë në ndonjë prej çmimeve të lejuara ose referuara nga faqja, dhe Kompania rezervon të drejtën të pezullojë llogarinë (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) dhe të shfuqizojë të gjitha shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit në Llogari.

   E. Regjistrimi i llogarisë

   1. Onedokush i interesuar për të marrë pjesë në Shërbime është i detyruar të regjistrohet dhe të hapë një llogari në sit.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. Ju do të jeni plotësisht dhe vetëm përgjegjës për të rezervuar në fshehtësi Detajet tuaja të Identifikimit dhe jo t'i transferoni ato në një tjetër. Përgjegjësia e plotë për një përdorim të paautorizuar të Detajeve tuaja të Identifikimit varet vetëm tek Ju, dhe Ju vetëm do të mbani të gjitha përgjegjësitë që rrjedhin nga çdo përdorim i paautorizuar i Detajeve tuaja të Identifikimit. Nëse gaboni, harroni ose humbni Detajet e Identifikimit tuaj për ndonjë gjë tjetër përveç gabimit të Kompanisë, Kompania nuk do të jetë përgjegjëse për ndonjë humbje direkte ose indirekte të lidhur me një dukuri të tillë.
   4. Ju lejohet të keni vetëm një llogari në këtë sit. Nëse hapni më shumë se një llogari, Kompania mund të bllokojë ose mbyllë ndonjë ose të gjitha Llogaritë tuaja në diskrecionin e vet dhe absolut; në këtë rast Shoqëria mund të shfuqizojë shpërblimet, fitimet dhe fitimet e shpërblimeve në Llogari si dhe të kthejë të gjitha fondet e depozituara në Llogari.
   5. Kompania mund të jetë në diskrecionin e vet dhe pa pasur nevojë të sigurojë arsyetimin, të refuzojë të hapë një llogari ose të mbyllë një llogari ekzistuese. Sidoqoftë, të gjitha detyrimet kontraktuale të bëra tashmë do të respektohen.
   6. Me këtë përfaqësoni që regjistrimi i llogarisë tuaj bëhet personalisht nga Ju dhe jo nga ndonjë palë e tretë.
   7. Me hapjen e një llogarie, Ju me këtë përfaqësoni, garantoni, pranoni dhe merrni përsipër që (a) detajet që paraqisni gjatë procesit të regjistrimit janë të vërteta dhe të sakta, dhe se do t'i azhurnoni ato, menjëherë pas çdo ndryshimi në të, (b) Llogaria juaj është vetëm për përdorimin tuaj personal dhe nuk do të përdoret nga asnjë palë e tretë, (c) çdo fond që ju depozitoni në Llogari mund dhe do të përdoret nga Ju vetëm për të luajtur Lojëra dhe / ose duke përdorur Shërbimet, (d) Kompania është jo një institucion financiar dhe asnjë fond në llogarinë tuaj nuk do të krijojë ndonjë diferencial lidhjeje dhe / ose interes, (e) Ju jeni me mendje të shëndoshë dhe jeni të aftë të merrni përgjegjësinë për veprimet tuaja, (f) është përgjegjësia juaj të lexoni dhe kuptoni rregullat dhe procedurat e Lojërave dhe që ju i kuptoni plotësisht këto rregulla dhe procedura, (g) Ju e kuptoni që përdorimi i Lojërave mbart me vete një rrezik të humbjes së fondeve të fituara në Lojëra, (h) Do të bashkëpunoni me kompaninë dhe sigurojeni atë me të gjitha të kërkuara dokumentacionin në një mënyrë të plotë, të plotë dhe të vërtetë, (i) Ju keni verifikuar dhe vendosur që përdorimi juaj i Shërbimeve nuk shkel ligje ose rregullore të ndonjë juridiksioni që zbatohet për Ju, (j) Ju jeni vetëm përgjegjës për regjistrimin, pagimin dhe llogaritjen në cilindo qeveri, taksë apo autoritet tjetër përkatës për çdo taksë ose taksë tjetër që mund të paguhet për shkak të përdorimit tënd të faqes (përfshirë, por pa u kufizuar në, pagimin e fitimeve), (k) Ju do të përdorni Shërbimet në besim i mirë ndaj Kompanisë dhe të tjerëve që përdorin Shërbimet, (l) Ju do të jeni përgjegjës vetëm për të gjitha humbjet tuaja që vijnë nga vendosja e basteve në sit dhe luajtja e Lojërave, (m) Kompania mund në diskrecionin e vet, të vendosë nëse do të hapë , mirëmbani dhe / ose mbyllni llogarinë tuaj (me kusht që detyrimet ekzistuese kontraktuale të respektohen), si dhe të pezulloni llogarinë tuaj (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) dhe të shfuqizoni të gjitha shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit në llogarinë tuaj - ku ju keni thyer çdo dispozitë të këtyre Kushteve dhe Kushteve, (n) Ju do të jeni përgjegjës vetëm për ruajtjen e konfidencialitetit të detajeve të Llogarisë suaj (përfshirë emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin e kërkuar për të hyrë në llogarinë tuaj), dhe për çdo veprim dhe transaksion të ndërmarrë në lidhje me llogarinë tuaj nga kushdo që hyn në llogarinë tuaj ndërsa përdorni detajet tuaja, dhe të gjitha veprimet dhe transaksionet e tilla do të konsiderohen si veprime dhe transaksione të ndërmarra nga Ju, (o) Ju menjëherë do ta informoni kompaninë për çdo përdorim të dyshuar të paautorizuar të Llogarisë suaj, ( p) Ju nuk do të bëni kurrfarë pagese dhe / ose të mohoni ose ndryshoni çdo pagesë të bërë nga Ju në lidhje me Shërbimet, dhe do të na rimbursoni për çdo humbje ose dëm që Ne kemi bërë si rezultat i ndonjë veprimi të tillë, dhe në çdo rast Do të paguani menjëherë të gjitha borxhet tuaja ndaj nesh, dhe (q) Do të na dëmshpërbleni dhe do të na mbani të padëmshëm, nga dhe kundër të gjitha pretendimeve direkte dhe indirekte, detyrimet, dëmet, humbjet, kostot dhe shpenzimet, përfshirë ngre tarifa ligjore, që rrjedhin nga ose në lidhje me ndonjë shkelje të këtyre kushteve dhe kushteve nga ana juaj, dhe çfarëdo detyrimi tjetër që rrjedhin nga përdorimi juaj i faqes ose ndonjë përdorim i paautorizuar i sitit nga ndonjë palë e tretë.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), llogaria juaj duhet të jetë e identifikuar dhe mosha e verifikuar para se të lejoheni (i) të depozitoni fonde, (ii) kumar (me fondet tuaja, fondet e bonusit ose duke përdorur çdo rrotullim i lirë dhe bastet e lira), ose (iii) hyrje në çdo lojëra falas për të luajtur. Ju mund t'ju kërkohet të tregoni një ose më shumë nga dokumentet e mëposhtëm (ose dokumente shtesë që nuk janë renditur më poshtë) tek Ne për të verifikuar emrin, adresën dhe datën e lindjes:
    • Vërtetimi i ID: Kërkohet një dokument i vlefshëm identifikues fotografik për të përpunuar depozitën tuaj të parë. ID mund të jetë një kopje e një pasaporte të vlefshme, patentë shoferi ose letërnjoftim kombëtar. Emri, fotografia dhe nënshkrimi juaj duhet të shfaqen në kopjen e dërguar te Ne. Në disa raste, Ju mund të kërkohet që dokumentet Tuaja të nënshkruhen dhe vulosen nga një noter ose avokat i kualifikuar si provë e legjitimitetit.
    • Vërtetimi i adresës: Kjo mund të vijë në formën e një faturë të shërbimeve të fundit ose një deklaratë të kartës së debitit që tregon emrin dhe adresën tuaj të plotë siç është shënuar në llogarinë tuaj.
   10. Nëse Llogaria juaj është e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, nëse keni depozituar para duke përdorur ndonjë lloj mënyre pagese përveç kartës së kreditit ose portofolin elektronik, dhe verifikimi i moshës nuk ka përfunduar në mënyrë të kënaqshme në lidhje me Ju, atëherë (i) Llogaria juaj mund të jetë i ngrirë, dhe (ii) asnjë kumar i mëtejshëm nuk do të lejohet përmes llogarisë suaj deri sa të përfundojë verifikimi i moshës. Për më tepër, Kompania rezervon të drejtën në çdo kohë të kërkojë nga Ju dëshmi të moshës dhe nëse nuk sigurohet prova e kënaqshme e moshës, atëherë pasojat e mësipërme do të zbatohen, mutatis mutandis. Në rast se konstatohet se ju jeni nën moshën 18 vjeç, ose mosha ligjore siç përcaktohet nga ligjet e vendit ku jetoni (cilado që është më i lartë), atëherë Kompania do të mbyllë llogarinë tuaj dhe do t'ju kthejë të gjitha fondet depozitohen, por shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit nuk do të paguhen dhe do të hiqen.
   11. Kompania rezervon të drejtën të kërkojë dokumente shtesë, siç janë kopjet e çertifikuara të një dëshmie të identitetit dhe adresës, ose dokumente të tjera që dëshmojnë burimin e fondeve ose burimin e pasurisë, pavarësisht nëse prova e tillë i ishte dhënë Kompanisë më parë.

   F. Veprimet e paligjshme

   1. Pa u shmangur nga ndonjë dispozitë tjetër e këtyre Kushteve dhe Kushteve, nëse Kompania përcakton që Ju po përfshiheni ose keni marrë pjesë në veprime të paligjshme dhe / ose modele të parregullta të lojërave, ose keni provuar ta bëni atë, atëherë Kompania ka të drejtë të mbyllë Llogarisni, mbani, sekuestroni dhe konfiskoni të gjitha fondet në llogarinë tuaj (përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, çdo depozitë dhe fitime në llogarinë tuaj). Për më tepër, Kompania mund t'i ushtrojë këto të drejta në lidhje me çdo Llogari tjetër të Juajve në rrjetin e Kompanisë. Kompania gjithashtu ka të drejtë të informojë dhe të sigurojë dokumentacionin e informacionit për Ju dhe aktivitetet tuaja për autoritetet dhe rregullatorët në fuqi, institucionet financiare, bankat, kompanitë e kartave të kreditit dhe
   2. "Veprimet e paligjshme" do të thotë veprimtari të paligjshme, të paligjshme, mashtruese ose aktivitete të tjera të gabuara - përfshirë, por jo kufizuar në:
    • përplasje midis Lojtarëve;
    • përdorimi i pajisjeve dhe programeve të tilla si robotët dhe / ose inteligjenca artificiale;
    • shitja, transferimi dhe / ose marrja e llogarive nga Lojtarët e tjerë;
    • transferimi i fondeve ndërmjet llogarive të lojtarëve;
    • rregullimi i ndeshjes ose ndikimi tjetër i një Ngjarje dhe / ose rezultati i ndonjë Basti në kundërshtim me legjislacionin në fuqi dhe / ose rregullat e Ngjarjeve përkatëse, si dhe thyerjen në sit ose përpjekjen për të bërë të njëjtën gjë;
    • duke u shkëputur qëllimisht nga një lojë ndërsa luani në sit;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • kur burimi i fondeve të përdorura nga Ju është i paligjshëm dhe / ose ku mund të keni marrë pjesë ose të jeni duke përfshirë ndonjë aktivitet në lidhje me pastrimin e parave, përfshirë përdorimin e të ardhurave të krimit;
    • abuzimi për të përfituar në dëm të Lojtarëve (të )ve dhe / ose Us-ve të tjerë;
    • mos furnizimi i Kompanisë me të gjitha dokumentet e verifikimit të kërkuar;
    • Sigurimi i dokumenteve të pasakta dhe / ose të pavlefshme;
    • kur Kompania ka dyshim të arsyeshëm se ju keni përfituar padrejtësisht nga shpërblimet e Kompanisë për të minimizuar humbjet, ose keni ekzekutuar ndonjë veprim tjetër me keqbesim në lidhje me një promovim bonusi të ofruar në cilindo nga Sitet në pronësi dhe / ose të operuar nga kompania; ose
    • Duke përfituar me mashtrim nga shpërblimet tona, e cila përfshin, por nuk kufizohet vetëm në: (i) hapjen e llogarive të shumta të padallueshme për të marrë një bonus disa herë në çdo sit, duke depozituar vetëm gjatë aktivitetit promovues ose duke hapur llogari të shumta nëpër rrjet, (ii) duke luajtur në mënyrë të përsëritur vetëm me lojëra falas, ose (iii) në rast të modeleve të përsëritura të depozitave / arkëtimit / ribotimit të destinuara thjesht për të fituar bonusin e depozitave të lidhura.
   3. "Modelet e parregullta të të luajturit" do të përfshijnë, por nuk kufizohen në aktivitetet e mëposhtme:
    • bastet e barabarta, zero ose të ulëta ose bast mbrojtës,
    • vendosja e basteve të vetme ose të shumëfishta me një vlerë prej pesëdhjetë përqind ose më shumë të një Bonusi në çdo lojë të vetme, dorë individuale, beqare të vetme ose të rrumbullakët;
    • ndërtimi i një ekuilibri dhe ndryshimi i ndjeshëm i modeleve të lojës; për shembull, madhësia e bastit ose e bastit, llojet e lojërave dhe strukturat e bastit ose basteve etj për të përmbushur Kërkesën e basteve;
    • vendosja e basteve të mëdha ose bastoreve të cilat rezultojnë në një fitim të konsiderueshëm të ndjekur nga një rënie në madhësinë e bastit ose bastit të barabartë ose më të lartë se 65% e mesatares së mëparshme Bast ose madhësisë së bastit;
    • rezervimi i fondeve të parave reale në çdo raund të lojës jo të plotë në mënyrë që të përdorni fondet e bonusit para se të përfundojë lojën e parave reale;
    • bërja e Basteve të mëdha ose lojtarët dhe më pas zvogëlimi i ndjeshëm i Basteve ose i pagave për të përmbushur Kërkesën e basteve;
    • kalimi nga një lojë me peshë të ulët në një lojë me peshë të lartë pas një fitore të madhe për qëllimin e përmbushjes së kërkesës;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • në baccarat, bastet për të dy bankierë dhe lojtar në të njëjtën grusht shteti;
    • duke përdorur ofertat e bonusit si pjesë e një grupi klientësh ose sindikatë;
    • kur një Llogari ose një grup llogarish veprojnë në mënyrë sistematike në mënyrë që të përfitojnë në dëm të një lojtari tjetër ose të kryejnë ndonjë veprim mashtrues në lidhje me Lojtarët ose Ushtruesit e tjerë - për shembull duke përdorur teknika specifike për të mashtruar Lojtarët e tjerë ose duke luajtur si grup ;
    • bastet në Lojëra me modalitetin tipar të bonusit me para bonus për të ngritur vlerën, humbasin bonusin dhe pastaj menjëherë të holla nga vlera e ndërtuar me një depozitë dytësore;
    • strategjitë e basteve martingale;
    • Bastet për të gjithë ose një pjesë të konsiderueshme të shumës së parave tuaja reale në shanse të ulëta Bastet ndërsa vendosni kazino dhe / ose mosmarrëveshje të mëdha Bastet duke përdorur shumën tuaj të bonusit); dhe / ose
    • Vendosja e më shumë se 25% e depozitës tuaj fillestare si një bast ose bast.

   G. Operacioni i llogarisë

   1. Shtë e kundërligjshme të depozitosh para në llogarinë tënde nga mjete të pabazuara dhe nuk do të bësh depozita të tilla. Pa u shmangur nga sa më sipër, Ju pranoni që Kompania do të kontrollojë të gjitha transaksionet për të parandaluar pastrimin e parave, dhe do të raportojë çdo transaksion të dyshimtë tek autoritetet përkatëse.
   2. Metodat e mëposhtme të depozitave janë të disponueshme për të depozituar para tek Kompania: Kredia (jo e disponueshme në Mbretërinë e Bashkuar) dhe Debit Card, Transferimi me tela, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz dhe Fast BankTransfer. Disponueshmëria e secilës metodë pagese varet nga vendi juaj i regjistrimit dhe monedha e zgjedhur. Llogaria juaj do të kreditohet në depozitë vetëm pasi depozita të konfirmohet nga Kompania dhe metodën përkatëse të pagesës; derisa të merret një konfirmim i tillë, Llogaria juaj nuk do të përfshijë një depozitë të tillë në gjendjen e llogarisë. Kompania nuk ofron kredi, as nuk merr pjesë, rregullon, lejojë ose lehtëson me vetëdije dhënien e kredisë. Depozitat e bëra përmes PayviaPhone kanë një tarifë përpunimi 15% e cila do të zbritet nga shuma e depozitës tuaj.
   3. Për të shmangur dyshimin, nëse llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit, ju nuk mund të përdorni karta krediti për të depozituar në llogarinë tuaj me çfarëdo mënyre, duke përfshirë edhe me anë të ndonjë karte krediti të regjistruar në një portofol elektronik ose shërbim pagese në internet.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Mbrojtja e fondeve të klientit.
   6. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj për të njoftuar menjëherë kompaninë për një metodë pagese të humbur ose të vjedhur, ose për çdo ndryshim në mënyrën e pagesës; çdo humbje dhe dëme e shkaktuar për shkak të dështimit tuaj për të dhënë një njoftim të tillë të menjëhershëm do të përballohet vetëm nga Ju, dhe Ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë humbje dhe dëm të tillë.
   7. Nuk ju lejohet të transferoni fonde nga Llogaria juaj në Lojtarët e tjerë ose të merrni para nga Lojtarët e tjerë në llogarinë tuaj, ose të shesni, transferoni dhe / ose të merrni llogari nga Lojtarët e tjerë.
   8. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, ajo do të konsiderohet si një llogari joaktive nëse nuk keni hyrë në llogarinë tuaj për një periudhë 12 (dymbëdhjetë) muaj. Accountdo llogari joaktive do të ngarkohet me një tarifë administrative ekuivalente me 5 (pesë) Euro në muaj, me kusht që Kompania të ju njoftojë 30 (tridhjetë) ditë para se Llogaria juaj të mos jetë aktive, se tarifat e tilla do të ndodhin; shuma maksimale e tarifave të bëra në këtë mënyrë do të jetë gjendja e llogarisë suaj. Nëse nuk keni hyrë në llogarinë tuaj për një periudhë 30 (tridhjetë) muaj, Llogaria juaj do të konsiderohet si një llogari e fjetur, në këtë rast Kompania do të dërgojë bilancin e llogarisë tuaj (pas zbritjes së tarifave të përmendura në këtë pjesë ) për Ju, ose nëse Ju nuk mund të vendoseni në mënyrë të kënaqshme - pranë Autoritetit të Lojërave të Maltës.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com dhe paraqisni një kërkesë për të rihapur llogarinë tuaj dhe / ose të ktheni gjendjen e llogarisë suaj. Për shmangien e dyshimit, Kompania nuk ka asnjë detyrim të pranojë kërkesën tuaj, dhe kjo kërkesë do të rishikohet në përputhje me faktet dhe rrethanat përkatëse dhe dispozitat e këtyre Kushteve dhe Kushteve.
   10. Me këtë sqarohet se seksionet G.8 dhe G.9 të këtij kapitulli VI nuk zbatohen për një Llogari e cila rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Britani të Madhe); çdo llogari e tillë nuk do të bëhet joaktive ose e fjetur.
   11. Ju mund të kërkoni në çdo kohë të mbyllni llogarinë tuaj duke dërguar një email në mbështetjen e klientit të Kompanisë në customersupport@instantgamesupport.com, dhe Ju do të kontaktoheni nga mbështetja e klientit në përputhje me rrethanat, për të lehtësuar një kërkesë të tillë.
   12. Prezantimi i historisë së përdoruesit të Kompanisë së paracaktuar ofron vetëm një pjesë të historisë së lojës; nëse dëshironi të merrni të gjithë historinë tuaj të lojës, ju lutemi kontaktoni mbështetjen e klientit të Kompanisë në customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Pasi të vendoset një Bast, ai nuk mund të ndryshohet ose anulohet.
   14. Një Bast i vendosur pas fillimit të Ngjarjes (përveç nëse basti në lojë) dhe / ose një Bast i vendosur pasi të njihet rezultati i Bastit, janë të pavlefshme dhe nuk ju japin të drejtë të merrni ndonjë fitim nga një Bast i tillë; Shuma e Bastit do të kthehet tek Ju në një rast të tillë.
   15. Kompania mund të ofrojë një karakteristikë të parave të gatshme në disa Baste për disa Ngjarje, sipas gjykimit të saj dhe absolut. Kjo veçori, nëse ofrohet, do t'ju lejojë të merrni para nga paratë ose gjithçka e Bastit tuaj përpara fundit të Ngjarjes në të cilën ju vendosët Bastin. Kthimi i ofruar për ju sipas veçorisë së parave të gatshme do të ndryshojë gjatë Ngjarjes dhe do të përcaktohet nga Kompania sipas gjykimit të saj dhe absolut. Ne nuk kemi asnjë detyrim të ofrojmë veçorinë e parave të gatshme në çdo Ngjarje dhe / ose Bast dhe mund ta anulojmë këtë veçori krejtësisht pa qenë e detyruar të japim ndonjë njoftim në lidhje me të.
   16. Rezultati i Bastit konfirmohet nga Kompania në përputhje me rezultatet zyrtare të publikuara nga organet drejtuese në fuqi që rregullojnë Ngjarjet dhe / ose sipas burimeve alternative të informacionit; në rast të një konflikti midis rezultateve zyrtare dhe burimeve të tjera të informacionit, Kompania përcakton rezultatin e Bastit. Nëse Kompania nuk është në gjendje të përcaktojë rezultatin e Bastit, Basti do të jetë i pavlefshëm dhe basti do të kthehet tek Ju.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Tërheqjet

   1. Ju mund të tërheqni bilancin tuaj të parasë reale (Depozita juaj dhe çdo fitim i gjeneruar nga depozita) në çdo kohë - pa kufizime, përveç kur është e nevojshme për të përmbushur çdo detyrim rregullues të përgjithshëm.
   2. Para çdo tërheqje ju duhet të bëni të paktën një depozitë të suksesshme.
   3. Kur kërkoni tërheqje, fondet e kërkuara transferohen në mënyrën (et) e pagesës që fillimisht i depozitonit.
   4. Në rast se metoda juaj e pagesës nuk është e disponueshme për tërheqje për shkak të kufizimeve të politikës së palëve të treta, tërheqja do të bëhet me një metodë tjetër pagese në dispozicion të Juve.
   5. Nëse keni depozita të papaguara, Kompania rezervon të drejtën të shtyjë ose të ndalojë pagesat e tërheqjes derisa të gjitha depozitat të pranohen dhe konfirmohen.
   6. Nëse banka ose mënyra juaj e pagesës ngarkojnë një tarifë përpunimi në lidhje me tërheqjen, pagesa e kësaj tarife është përgjegjësia juaj.
   7. Në një rast kur Ne pushojmë të ofrojmë Shërbimet tona në një juridiksion specifik, një tarifë e arsyeshme e përpunimit (përtej asaj që thuhet në seksionin H.6) mund t'ju ngarkohet pas tërheqjes.
   8. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj që të na njoftoni menjëherë për një kartë krediti / debiti të humbur ose të vjedhur ose ndryshimin e detajeve në një portofol elektronik; çdo humbje dhe dëme që vjen nga dështimi nga ana juaj për të dhënë menjëherë një njoftim të tillë do të bartet vetëm nga Ju, dhe Ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë humbje dhe dëm të tillë.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Kufizimet për tërheqjet:
    • Kredia e vizës (nuk është në dispozicion në Mbretërinë e Bashkuar) dhe tërheqjet e kartave të debitit nuk janë të disponueshme në disa vende për shkak të kufizimeve lokale të emetuesit.
    • Tërheqjet e kartës së debitit dhe kartës së debitit nuk janë të disponueshme për shkak të kufizimeve të emetuesit.
    • Skrill, Webmoney dhe Qiwi mund të përdoren vetëm si mundësi tërheqjeje në rast se një pagesë e suksesshme është bërë më parë.
    • Disa metoda janë në dispozicion vetëm në vende të caktuara dhe me monedha të caktuara.
    • Për informacione të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni ndihmën e klientit tonë përmes LiveChat ose me postë elektronike në: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), mënyra juaj e pagesës e përdorur për depozitë duhet të verifikohet përpara se të tërhiqet çdo tërheqje. Ju mund t'ju kërkohet të tregoni një ose më shumë nga dokumentet e mëposhtëm (ose dokumente shtesë që nuk janë shënuar më poshtë) tek Ne:
    • Nëse depozitohen ose tërhiqen përmes Debit Card ju lutemi siguroni pjesën e përparme dhe të përparme të kartës që keni përdorur me ne. Duhet të shohim katër shifrat e para dhe të fundit të kartës suaj, emrin tuaj dhe datën e skadencës, Ju mund të mbuloni 8 shifrat e mesme dhe kodin CVV për arsye sigurie.
    • Nëse depozitoheni ose tërhiqeni përmes një E-Portofoli, ju lutemi paraqisni një pamje nga ekrani ose fotografinë e faqes së profilit të e-portofolit që tregon emrin dhe emailin tuaj.
    • Nëse depozitohen përmes PayViaPhone, ju lutemi siguroni një foto të faturës së telefonit tuaj që tregon numrin celular që keni përdorur me Ne dhe emrin tuaj të plotë.
    • Nëse depozitohet përmes ndonjë metode tjetër, ju lutemi paraqisni një fotografi ose pamje të metodës që tregon emrin tuaj.
   13. Në rast se metoda juaj e pagesës nuk është e disponueshme për tërheqje, tërheqja do të bëhet me një metodë tjetër pagese të disponueshme për ju. Verifikimi përkatës do të kërkohet në përputhje me rrethanat në përputhje me kënaqësinë e Kompanisë.
   14. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, Ne ndonjëherë mund të kërkojmë verifikim të identitetit përpara se të përpunoni një tërheqje. Ju mund t'ju kërkohet të tregoni një ose më shumë nga dokumentet e mëposhtëm (ose dokumente shtesë që nuk janë shënuar më poshtë) tek Ne:
    • Kartë krediti / debiti e përdorur për të financuar llogarinë tuaj: Kërkohet një kopje e qartë, e lexueshme e të dy palëve të kartës. Për arsye sigurie, tetë numrat e mesëm në pjesën e përparme të kartës dhe kodi tre shifror në pjesën e prapme të kopjes së kartës duhet të kryqëzohen.
    • Vërtetimi i adresës: Kjo mund të vijë në formën e një faturë të shërbimeve të fundit ose një deklaratë të kartës së kreditit që tregon emrin dhe adresën tuaj të plotë siç është shënuar në llogarinë tuaj.
    • Vërtetimi i ID: Kërkohet një dokument identifikues i vlefshëm fotografik për të përpunuar tërheqjen tuaj të parë. ID mund të jetë një kopje e një pasaporte të vlefshme, patentë shoferi ose letërnjoftim kombëtar. Emri, fotografia dhe nënshkrimi juaj duhet të shfaqen në kopjen e dërguar te Ne. Në disa raste, Ju mund të kërkohet që dokumentet Tuaja të nënshkruhen dhe vulosen nga një noter ose avokat i kualifikuar si provë e legjitimitetit.
   15. Ne rezervojmë të drejtën të kërkojmë çdo kohë dokumentacion shtesë për të identifikuar dhe mbështetur burimin tuaj të fondeve dhe pasurisë që përdorni për të depozituar / bast / luajtur me të.
   16. Nëse lindin shqetësime në lidhje me dokumentacionin tuaj në lidhje me pastrimin e parave ose çështje të ngjashme, atëherë Kompania mund të kërkojë dokumente të noterizuara dhe të pezullojë llogarinë tuaj (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) deri në njoftimin e mëtejshëm.
   17. Për të bërë një tërheqje, klikoni në ikonën "Cashier", e ndjekur nga opsioni "Tërheqja". Zgjidhni metodën tuaj të preferuar të tërheqjes, plotësoni formularin përkatës sipas metodës së tërheqjes të zgjedhur, klikoni "Tërheq" dhe procesi i tërheqjes do të fillojë.
   18. Ju lutemi të këshilloheni që të gjitha kërkesat për para të gatshme do të shfaqen si "Në pritje" për 3 ditë pune, gjatë së cilës kohë Ju mund ta anuloni kërkesën. Për të anulluar kërkesën Tuaj për tërheqje, shkoni te butoni "Anuloni tërheqjen" dhe kliko "Anuloni" pranë shumës tuaj të tërheqjes.
   19. Pas 3 ditësh pune, statusi i kërkesës tuaj për tërheqje do të ndryshojë në "Përpunim" dhe nuk do të jeni më në gjendje ta anuloni atë. Do të merrni një njoftim me email pasi të jetë dorëzuar kërkesa juaj dhe fondet të jenë transferuar tek Ju.
   20. Për ndihmë me tërheqje ose ndonjë çështje tjetër, mos ngurroni të na kontaktoni. Metodat me të cilat Ju mund të përdorni për të tërhequr fonde nga Llogaria juaj janë: Kredia (jo e disponueshme në Mbretërinë e Bashkuar) dhe Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney dhe Transferimi i Bankës.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Mos harroni gjithmonë se Shërbimet janë për argëtimin tuaj personal; ato nuk kanë për qëllim që t'ju bëjnë të pasurohen brenda natës dhe nuk ka formula fitimesh. Sigurohuni që të buxhetoni paratë tuaja dhe të dini rregullat e lojës. Ju bëjmë thirrje që të rishikoni informacionin e disponueshëm në https://www.gamblersanonym.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ ose faqe të ngjashme, në mënyrë që të siguroheni që ju po bëni lojëra të përgjegjshme. Për më tepër, Ne ju sugjerojmë që të përdorni masa që synojnë drejt lojërave të përgjegjshme, të tilla si kohëmatësi ose forma të tjera të kujtimeve dhe / ose kohëzgjatjen, pagat dhe kufizimet e humbjes gjatë lojërave të fatit. Ne ofrojmë masa në lidhje me kufijtë e depozitave, limitet e basteve, kufijtë e humbjeve dhe kufijtë e sesioneve; çdo ulje e kufijve do të hyjë në fuqi menjëherë dhe çdo rritje e kufijve do të zgjasë shtatë ditë (ose 24 orë nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Kumarit) para se të hyjë në fuqi.
   2. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, atëherë çdo ulje në çdo kufi do të hyjë në fuqi menjëherë dhe çdo rritje në çdo kufi do të marrë shtatë ditë para se të hyjë në fuqi. Ju mund të përjashtoni veten tuaj nga përdorimi i Shërbimeve për çdo kohë të caktuar ose të pacaktuar.
   3. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), atëherë çdo ulje në çdo kufi do të hyjë në fuqi menjëherë dhe çdo rritje në çdo kufi do të marrë 24 orë para se të hyjë në fuqi. Ju mund të përjashtoni veten tuaj nga përdorimi i Shërbimeve për një periudhë minimale midis gjashtë muajsh deri në 12 muaj (mund të zgjatet nga Ju për një ose më shumë periudha të paktën gjashtë muaj secila).
   4. Për më tepër, Ne ofrojmë mundësi të vetëpërjashtimit dhe ftohjes (siç detajohet më tej në këtë kapitull). Ne gjithashtu dëshirojmë të tërheqim vëmendjen tuaj për ekzistencën e softuerit që parandalon që një kompjuter individual të hyjë në faqet e internetit të lojërave të fatit, si www.cyberpatrol.com ose www.gamblock.com
   5. Requestdo kërkesë për përjashtim mund të bëhet përmes seksionit përgjegjës të lojërave në ndërfaqen e klientit ose duke kontaktuar mbështetjen e klientit tonë përmes (customersupport@instantgamesupport.com), në përputhje me vendimin tuaj që t'i jepet Kompanisë. Para se të konfirmoni kërkesën tuaj për përjashtim, Ju do t'ju sigurohet informacion në lidhje me pasojat e vetë-përjashtimit. Nëse vendosni të përjashtoheni nga vetja, Ne ju inkurajojmë të konsideroni shtrirjen e vetë-përjashtimit tuaj tek operatorët e tjerë të largët të lojërave të fatit të përdorura aktualisht nga Ju. Anydo bast i papërcaktuar në kohën e vetë-përjashtimit Tuaj do të shlyhet në mënyrën normale, sipas afateve kohore normale dhe, nëse aplikohet më pas, fitimet e paguara për Ju. Anydo bllokim i llogarisë së vetë-përjashtimit nuk mund të zhvishet gjatë periudhës së dakorduar të vetë-përjashtimit.
   6. Pas kërkesës tuaj për t'u përjashtuar: (i) Llogaria juaj do të mbyllet dhe të gjitha fondet e mbajtura në llogarinë tuaj do t'ju kthehen; (ii) Sapo të jetë e mundur pasi kërkesa juaj për t'u përjashtuar nga vetja të paraqitet në kompani, ju do të ndaloni të merrni çdo material marketingu në lidhje me Shërbimet; me kusht që sidoqoftë, kjo të mos shtrihet në marketing batanijesh, i cili ka si synim një zonë të caktuar gjeografike dhe ku nuk do të përfshiheshit me vetëdije.
   7. Nëse llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, atëherë pavarësisht nga kohëzgjatja e periudhës suaj të vetë-përjashtimit, në fund të një periudhe të tillë të vetë-përjashtimit, vetë-përjashtimi juaj do të përfundojë dhe do t'ju lejohet të filloni bastet me kompaninë dhe gjithashtu të merrni materiale për marketing.
   8. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), atëherë në fund të periudhës suaj të vetë-përjashtimit, vetë-përjashtimi i tillë do të mbetet në vend nëse nuk ndërmerrni një veprim pozitiv në mënyrë që të rrezikoni përsëri (subjekt i një periudha minimale e përjashtimit të vetvetes prej gjashtë muajsh), dhe nuk do të merrni asnjë material marketingu nëse nuk keni ndërmarrë një veprim pozitiv në mënyrë që të rrezikoni përsëri dhe të keni rënë dakord të pranoni materiale të tilla të marketingut. Veprimi pozitiv në mënyrë që të bixhozoni përsëri duhet të shoqërohet me një periudhë pushimi prej një dite para se të lejoni që ju të sërish të rrezikoni.
   9. Në kërkesën e përjashtimit të vetvetes, Ju pranoni të jepni detaje personale të plota dhe të sakta, tani dhe në të ardhmen, kështu që hyrja / përdorimi juaj i faqes dhe shërbimeve mund të kufizohet. Nëse vendosni të përjashtoheni nga vetja, Ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të siguruar që jemi në pajtim me vetë-përjashtimin Tuaj. Sidoqoftë, kur pranoni të përjashtoni vetveten, Ju pranoni që Ju keni një detyrim paralel të mos kërkoni të anashkaloni vetë-përjashtimin. Prandaj, Ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për pasojat ose humbjet e mëvonshme të cilat mund të shkaktojnë që ju mund të vuani ose pësoni nëse filloni ose vazhdoni të luani me llogari shtesë në internet, ku ju keni ndryshuar ndonjë nga detajet e regjistrimit ose ju siguroni mashtruese, të pasakta ose jo të plota detaje ose përndryshe përpiqen të anashkalojnë vetë-përjashtimin e rënë dakord. Anydo vetëpërjashtim, kohë i mbyllur ose ndonjë veprim i ngjashëm do të jetë i vlefshëm në të gjitha faqet e internetit të operuara nga Kompania.
   10. Nëse nuk jeni të sigurt nëse do ta përjashtoni veten nga faqja në internet, pyesni veten tuaj si vijon:
    1. A jeni diagnostikuar më parë me një çrregullim të varur?
    2. A vendosni bastet nën ndikimin e alkoolit ose substancave të tjera?
    3. A po ndërhyn lojërat e fatit në jetën tuaj të përditshme?
    4. A po përpiqeni të rikuperoni humbjet e mëparshme duke vendosur më shumë baste?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Britani të Madhe), Ju mund të kërkoni një kohë të shkurtër nga lojërat e fatit, që është një periudhë jo e mirë midis 1 deri 42 ditë. Një kërkesë për një periudhë kohe duhet të paraqitet përmes Sajtit në klientin e kazinosë nën seksionin përgjegjës të lojërave të fatit. Pasi të mbarojë periudha e mbarimit, Ju do t'ju lejohet të filloni bastet me kompaninë dhe gjithashtu të merrni materiale për marketing.
   12. Ju mund të vendosni një kornizë kohore për kontrollin e realitetit përmes ekranit përgjegjës të lojrave. Pasi të jetë caktuar, koha që ka kaluar që kur filluat të luani Lojërat brenda së njëjtës seancë do të shfaqet në ekran ("Timecount"). Pasi Timecount do të arrijë në kornizën kohore të kontrollit të realitetit që keni caktuar, Ju do të pengoheni të vazhdoni të luani Lojërat gjatë së njëjtës sesion derisa të pranoni që dëshironi të vazhdoni të luani Lojërat. Nëse e pranoni që dëshironi të vazhdoni të luani Lojërat, Timecount derisa kontrolli tjetër i realitetit do të rivendoset, dhe procesi i lartpërmendur do të rifillojë. Fillimi i një seance të re do të bëjë që Timecount të rivendoset gjithashtu. Në çdo moment të kohës, Ju mund të ndryshoni dhe / ose anuloni kornizën kohore të kontrollit të realitetit, dhe një ndryshim i tillë ose anulim do të hyjë në fuqi menjëherë (dhe në rast të ndryshimit, do të rivendosni Timecount).

   J. Politika Bonus

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Depozitat e bëra me Skrill janë të përjashtuara nga të gjitha ofertat e bonusit.
   3. Ne rezervojmë të drejtën të përjashtojmë disa lojëra nga të qenit në gjendje të luajnë me fonde bonus - me kusht që do t'ju njoftojmë paraprakisht për përjashtime të tilla.
   4. Për më tepër, Ne mund t'ju ofrojmë një Bonus Kompliment, në formën e parave të bonusit, basteve falas dhe / ose rrotullimeve falas. Bonusi Kompliment do të shfaqet në bilancin e bonusit Tuaj.
   5. Kur një sit siguron një Bonus Regjistrimi, atëherë pasi të regjistroheni në sit, shkruani detaje personale të vlefshme dhe aktivizoni llogarinë tuaj, Ju keni të drejtë të merrni Bonusin e Regjistrimit; me kusht vetëm nëse ju jeni një regjistrues i ri dhe kurrë nuk keni pasur një llogari me sitin. Bonusi i Regjistrimit mund të sigurohet në formën e parave të bonusit, basteve falas dhe / ose rrotullimeve falas. Bonusi i Regjistrimit do të shfaqet në bilancin e Bonusit tuaj. Do lojtar mund të marrë vetëm një Bonus Regjistrimi me secilën sit.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Basti juaj tërhiqet së pari nga bilanci i parasë së vërtetë. Kur paratë tuaja të vërteta në bilancin tuaj janë zero, bastet do të bëhen nga bilanci juaj i bonusit. Nëse basti që ju bëni është më i lartë se shuma e parave reale në bilancin tuaj, atëherë basti do të përbëhet nga shuma e parave reale në bilancin tuaj dhe pjesa tjetër e bastit - nga bilanci i bonusit tuaj. Anydo Fitim nga një bast i tillë do të ndahet midis parasë reale dhe bilancit të bonusit sipas shumës së parave të vërteta dhe bilancit të bonusit të përdorur në një bast të tillë. Nëse, në një fazë të mëvonshme, paratë tuaja të vërteta në bilancin tuaj janë më të larta se zero, çdo bast që ju kryeni nga ajo fazë do të jetë edhe një herë nga paratë e vërteta në bilancin tuaj.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Vetëm 5% (pesë përqind) e pagave të vendosura në të gjitha versionet e video poker dhe / ose video poker do të llogariten në drejtim të Kërkesës; vetëm 10% (dhjetë përqind) e basteve të vendosura në të gjitha versionet e lojrave Blackjack, Baccarat, Roulette, lojëra tavoline poker dhe / ose lojëra jackpot do të llogariten drejt kërkesës.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. Ju mund të tërheqni bilancin tuaj të parasë reale (Depozita juaj dhe fitimet e krijuara nga depozita) në çdo kohë. Sidoqoftë, çdo kërkesë e tërheqjes së fondeve nga gjendja e parave tuaja reale para plotësimit të Kërkesës do të shkaktojë heqjen e fondeve të bonusit nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe ato nuk do të shndërrohen në para të vërteta; çdo Bonuse në pritje do të hiqet gjithashtu.
   14. Ju do të jeni përgjegjës vetëm për pagimin e taksave përkatëse të vendosura në lidhje me marrjen e fondeve të bonusit.
   15. Promovimi i bonusit mund t'i nënshtrohet kushteve dhe kushteve specifike të promovimit, të dhëna për Ju në materialet e aplikueshme të marketingut, të cilat duhet të lexohen në lidhje me këto terma dhe kushte.
   16. Në rast se Kompania mendon se Ju keni vepruar me keqbesim në lidhje me një bonus dhe / ose u përpoqët të abuzoni me një bonus, Do të bëheni të papërshtatshëm për të marrë fondet e bonusit. Abuzimi përfshin, por nuk kufizohet vetëm në, duke u përpjekur të krijoni një avantazh të padrejtë, regjistrimin e llogarive të shumta brenda rrjetit të Kompanisë, në mënyrë që të përfitoni nga ndonjë bonus, dhe / ose të merrni bonusin, bastet, vetëm ose së bashku me të tjerët, në një mënyrë i cili parashikon fitime të garantuara pavarësisht nga rezultati i bastit.
   17. Bredo shkelje jo e parëndësishme e këtij kapitulli do t'i lejojë kompanisë të anullojë dhe revokojë fondet e bonusit, dhe Llogaria juaj mund të mbyllet.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Bonus i parave falas
    • Të gjitha shpërblimet e parave falas dhe fitimet e krijuara prej tyre janë pjesë e fondeve të bonusit.
    • Fondet e bonusit nga një bonus i parave falas do të shndërrohen në para të vërteta vetëm pasi të fitoni 50 (pesëdhjetë) herë shumën e shumës fillestare të bonusit ("Kërkesa"). Kërkesa duhet të përmbushet plotësisht brenda 30 (tridhjetë) ditëve nga Bonusi që u kreditohet në llogarinë tuaj, përndryshe fondet e bonusit do të hiqen nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe nuk do të shndërrohen në para të vërteta; për këtë qëllim, periudha në të cilën bonusi është një Bonus në pritje llogaritet si pjesë e asaj periudhe 30 (tridhjetë) ditësh.
    • Konvertimi i fondeve të bonusit nga një bonus i parave falas në para të vërteta mbulohet me një shumë të barabartë me 3 (tre) herë më shumë se shuma fillestare e bonusit. Do shumë e fondeve të bonusit mbi kufirin e konvertimit nuk do të shndërrohet në para të vërteta dhe do të hiqet nga bilanci juaj i bonusit.
   20. Rrotullime falas
    • Fitimet e krijuara nga rrotullimet e lira konsiderohen si shuma fillestare e bonusit në fuqi.
    • Fondet e bonusit nga një bonus falas me rrotullim do të shndërrohen në para të vërteta vetëm pasi të fitoni 50 (pesëdhjetë) herë shumën fillestare të këtij bonusi (d.m.th., fitimet e krijuara nga rrotullimet origjinale falas) ("Kërkesa"). Kërkesa duhet të përmbushet plotësisht brenda 7 (shtatë) ditëve nga Bonusi që ju kreditohet Llogaria juaj, përndryshe fondet e bonusit do të hiqen nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe nuk do të shndërrohen në para të vërteta dhe nuk do të keni të drejtë të rrotullimet falas; për këtë qëllim, periudha në të cilën bonusi është një Bonus në pritje llogaritet si pjesë e asaj periudhe 7 (shtatë) ditësh.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Bastet falas
    • Fitimet e krijuara nga bastet falas (më pak shuma e basteve falas të paguara) do të shtohen në fondet e bonusit tuaj.
    • Fondet e bonusit nga një bonus i bastit falas do të shndërrohen në para të vërteta vetëm pasi të fitoni 10 (dhjetë) herë shumën fillestare të këtij bonusi (d.m.th., fitimet e krijuara nga basti origjinal falas) ("Kërkesa"). Kërkesa duhet të përmbushet plotësisht brenda 7 (shtatë) ditëve nga Bonusi që ju kreditohet Llogaria juaj, përndryshe fondet e bonusit do të hiqen nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe nuk do të shndërrohen në para të vërteta dhe nuk do të keni të drejtë të bastet falas; për këtë qëllim, periudha në të cilën bonusi është një Bonus në pritje llogaritet si pjesë e asaj periudhe 7 (shtatë) ditësh. Ngjarja në të cilën bëhet basti i lirë dhe / ose fondet e bonusit duhet të përfundojë dhe të ketë një rezultat para skadimit të bonusit për qëllimin e kërkesës së 7 (shtatë) ditëve.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Fuqitë dhe autoritetet e kompanisë

   1. Kompania do të bëjë përpjekje të arsyeshme tregtare për të parandaluar çdo keqfunksionim në veprimtarinë e sitit dhe çdo gabim në lidhje me Ngjarjet dhe / ose Bastet, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, çdo gabim në mosmarrëveshjet, emrat e pjesëmarrësve në Ngjarje, handikapet dhe / ose ndonjë përbërës tjetër i Bastit. Sidoqoftë, në çdo rast të një dështimi teknik (ose ndonjë gabim tjetër) në sistemet e sitit për ndonjë arsye çfarëdo, Kompanisë do të ketë të drejtë të anulojë pjesëmarrjen Tuaj në ndonjë prej Lojërave, në lidhje me të cilën ka ndodhur mosfunksionimi. Në një ngjarje të tillë, përgjegjësia dhe përgjegjësia jonë do të kufizohen vetëm në tarifën e pjesëmarrjes dhe / ose shumën e Bastit që është paguar nga Ju për pjesëmarrje në një lojë të tillë, dhe Llogaria juaj do të kreditohet me një tarifë të tillë pjesëmarrjeje dhe / ose Bast përkatësisht.
   2. Kompania rezervon të drejtën të anulojë, ndërpresë, modifikojë ose pezullojë Shërbimet nëse për ndonjë arsye, Shërbimet nuk mund të kryhen siç është planifikuar, përfshirë, por pa u kufizuar në, infeksionin nga virusi kompjuterik, gabimet, ndërhyrjet ose ndërhyrjet e paautorizuara, mashtrimet, teknike dështimet ose ndonjë shkak tjetër përtej kontrollit të Kompanisë. Nëse ndonjë gabim rezulton në dhënien e fitimeve për Ju ose në një rritje të fitimeve që ju janë borxh ose ju paguan, Ju nuk do të keni të drejtë në këto fitime. Ju menjëherë do të informoni kompaninë për gabimin dhe do të shlyeni çdo fitim të kredituar në llogarinë tuaj në gabim ndaj Kompanisë (siç drejtohet nga Kompania) ose Kompania mund, sipas gjykimit të saj, të heqë një shumë të barabartë me ato fitime nga Llogaria juaj ose caktoni një shumë të tillë ndaj parave që ju detyrohen nga Kompania.
   3. Kompania rezervon të drejtën të anulojë, ndërpresë, modifikojë ose pezullojë Shërbimet e saj për Ju në diskrecionin e saj, duke pasur parasysh që Kompania do t'ju japë një njoftim të qartë me shkrim për vendimin e saj; me kusht që kjo të mos ndikojë në ndonjë të drejtë tashmë të dhënë për Ju.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Rezervime në lidhje me Përgjegjësinë tonë

   1. Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë gabim, mosveprim, ndërprerje, fshirje, defekt, vonesë në funksionim ose transmetim, dështim të linjës së komunikimit, vjedhje ose shkatërrim ose hyrje të paautorizuar në, ose ndryshim të të dhënave ose informacionit dhe çdo humbje direkte ose indirekte që lind nga këto dukurive. Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë problem ose mosfunksionim teknik të ndonjë rrjeti ose linjash, Wi-Fi, Bluetooth, kompjuterë, sisteme, serverë ose ofrues, pajisje kompjuterike, programe kompjuterike ose email për shkak të problemeve teknike ose bllokimeve të trafikut në internet ose në cilindo uebfaqe, faqe interneti ose aplikacion mobil. Ne nuk do të jemi përgjegjës ose përgjegjës ndaj Tij në rast të gabimeve në sisteme ose komunikim, gabime ose viruse në lidhje me Shërbimet dhe / ose Llogarinë tuaj ose të cilat mund të rezultojnë në dëmtimin e harduerit tuaj dhe / ose programit kompjuterik dhe / ose të dhënave.
   2. Në asnjë rast nuk do të jemi përgjegjës për dëmet ose dëmtimet direkte, indirekte, incidente, speciale apo pasojash për humbjen e fitimeve, të ardhurave, të dhënave ose përdorimeve të bëra nga Ju ose ndonjë palë e tretë, qoftë në një veprim për kontratë ose torturë, që rrjedhin nga hyrjen në, ose përdorimin e sitit, shërbimeve dhe / ose në të kundërtën.
   3. Ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim në lidhje me përshtatshmërinë, besueshmërinë, disponueshmërinë, afatin dhe saktësinë e informacionit, softuerit, produkteve dhe shërbimeve të përmbajtura dhe / ose të ofruara në sit për çfarëdo qëllimi. Të gjitha informacionet, programet, produktet dhe shërbimet janë dhënë "siç është" pa garanci të çfarëdo lloji. Me këtë, ne mohojmë të gjitha garancitë në lidhje me informacionin, programin kompjuterik, produktet dhe shërbimet e përmbajtura ose të ofruara në sit, qofshin ato të shprehura apo të nënkuptuara.
   4. Ne nuk do të kemi përgjegjësi për sa i përket ndonjë dëmi ose humbjeje që është shkaktuar për shkak të besimit, të çfarëdo lloji, mbi informacionin ose çdo publikim ose përmbajtje tjetër që shfaqet në sit, dhe Ju jeni të ftuar të verifikoni informacionin e botuar në sit.
   5. Ne nuk do të jemi përgjegjës ose përgjegjës për ndonjë veprim ose mosveprim të ofruesit të shërbimit të internetit ose ndonjë palë tjetër të tretë që ju siguron hyrjen në sit ose Shërbime.
   6. Ju pranoni dhe pranoni që gjeneratori i numrave të rastit do të përcaktojë ngjarjet e krijuara rastësisht të kërkuara në lidhje me Shërbimet dhe ku rezultati i marrë nga Ju bie ndesh me rezultatin e treguar në serverin e Kompanisë (ose serverët e operuar në emër të Kompanisë nga palë të treta), rezultati i treguar në serverin e Kompanisë (ose në serverat e operuar në emër të Kompanisë nga palë të treta) do të marrë në të gjitha rrethanat përparësi. Ju e kuptoni dhe jeni dakord që regjistrimet e Kompanisë (ose regjistrimet e mbajtura në emër të saj) do të jenë autoriteti përfundimtar në përcaktimin e kushteve të përdorimit tuaj të Shërbimeve.
   7. Ju do të përdorni sitin dhe shërbimet nën rrezikun tuaj, dhe ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë dëmtim ose humbje që ju do të pësoni si rezultat i modifikimeve, përmirësimit, përfundimit, pezullimit ose ndërprerjes së sitit ose ndonjë prej Shërbimeve. Ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë dëmtim ose humbje që ju do të pësoni si rezultat i përdorimit ose mbështetjes suaj në përmbajtjen e çdo uebsajti, siti celular dhe / ose aplikacionit celular, në të cilin shfaqen lidhjet në Sajt.
   8. Sajti, shërbimet, përmbajtja e faqes dhe softveri i përdorur në lidhje me të janë dhënë "siç është", dhe Ne nuk bëjmë asnjë garanci ose përfaqësim, qoftë i shprehur apo i nënkuptuar (qoftë me ligj, statut, ose ndryshe), duke përfshirë por jo kufizuar në të nënkuptuar garancitë dhe kushtet e shitjes, cilësia e kënaqshme, përshtatshmëria për një qëllim të veçantë, tërësia ose saktësia, mos shkelja e të drejtave të palëve të treta ose e ligjeve dhe rregulloreve në fuqi në lidhje me sitin, shërbimet, përmbajtjen e sitit dhe softverin e përdorur në lidhje me të , ose që Sajti, Shërbimet, përmbajtja e sitit dhe programi kompjuterik i përdorur në lidhje me të do të jenë të pandërprera, në kohë, të sigurta ose pa gabime, ose që defektet do të korrigjohen, ose do të jenë pa viruse ose bugs ose si rezultat ose saktësinë e çdo informacioni përmes faqes ose shërbimeve.

   M. Pronë Intelektuale

   1. Të gjitha të drejtat, përfshirë të drejtat e pronësisë intelektuale (p.sh., patentat, të drejtat e autorit, markat tregtare, markat e shërbimit, logot, emrat e tregtisë, know-how ose ndonjë e drejtë tjetër e pronësisë intelektuale) në lidhje me sitin, dhe gjithë përmbajtjen e tij (përfshirë, por jo të kufizuara në, programe, skedarë, video, audio, foto, grafikë, fotografi, tekst dhe softuer), dhe / ose Shërbime (kolektivisht "Të Drejtat"), janë dhe do të mbeten pronë e vetme dhe ekskluzive e Ndërmarrjes dhe / ose ndonjë të licencuesve të saj. Ju nuk mund të përdorni asnjë prej të Drejtave pa miratimin paraprak me shkrim të Kompanisë, përveç në zbatim të këtyre Kushteve dhe Kushteve, dhe Ju nuk do të përdorni, duke përdorur Shërbimet ose në të kundërt, të fitoni ndonjë të drejtë në ndonjë prej të Drejtave. Pa u shmangur nga sa më sipër, Ju ndalohet rreptësisht nga: (i) kopjimi. rishpërndarja, botimi, inxhinieria e kundërt, dekompilimi, çmontimi, modifikimi, përkthimi ose bërja e ndonjë përpjekjeje për të hyrë në kodin burimor të Shërbimeve dhe / ose sitit, (ii) krijimin e veprave të derivuara të burimit; (iii) shitjen, caktimin, licencimin, sansensensimin, transferimin, shpërndarjen e Shërbimeve, dhe (iv) duke i bërë Shërbimet dhe / ose Faqen në dispozicion për çdo palë të tretë.

   N. Ndihma për klientët

   1. Ju mund të kontaktoni kompaninë në lidhje me ndonjë gjë që lidhet me Faqen dhe / ose Shërbimet në çdo kohë përmes mbështetjes së klientit tonë, i cili është në dispozicion në customersupport@instantgamesupport.com
   2. Do komunikim me mbështetjen e klientit të Kompanisë do të trajtohet në kujdesin maksimal dhe pa asnjë vonesë nga përfaqësuesit e përkrahjes së klientëve të Kompanisë dhe do të përshkallëzohet tek personat përkatës aty ku është e nevojshme.
   3. Kompania nuk do të tolerojë asnjë sjellje abuzive të shfaqur nga Ju ndaj punonjësve të Kompanisë. Në rast se Shoqëria, me diskrecionin e saj të vetëm dhe absolut, gjykon se sjellja juaj, përmes telefonit, bisedës live, postës elektronike ose në ndonjë mënyrë tjetër, ka qenë abuzive ose poshtëruese ndaj cilindo prej punonjësve të Kompanisë, Kompania mund, sipas gjykimit të vet, pezulloni llogarinë tuaj (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) dhe shfuqizoni të gjitha shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit në llogarinë tuaj.

   O. Ankesat dhe Mosmarrëveshjet

   1. Nëse keni ndonjë arsye të ankoheni për ndonjë gjë, atëherë ju lutemi na kontaktoni në complaints@instantgamesupport.com. Ne do të merremi me ankesën tuaj dhe të gjitha mosmarrëveshjet do të trajtohen sa më shpejt dhe në mënyrë të arsyeshme të jetë e mundur.
   2. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), Ju mund të ngrini ankesa për 6 muaj nga data e incidentit për të cilin po bëni ankesë.
   3. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), Ne do të pranojmë marrjen e ankesës suaj brenda 24 orëve dhe do të sigurojmë që i gjithë procesi i ankesave të zgjasë jo më shumë se tetë javë nga kur ankesa fillestare bëhet siç kërkohet nga Dispozita e kodit SR 6.1.1.2, në të cilën pikë Kompania do të kontaktojë Ju duke detajuar vendimin përfundimtar të ankesës, duke thënë se është përfundimi i procesit të ankesave, së bashku me atë se si të përshkallëzoni ankesën tuaj tek një entitet i Pavarur ADR nëse dëshironi të bëni kështu që.
   4. Nëse nuk jemi në gjendje të zgjidhim një ankesë ose mosmarrëveshje nga ndonjë prej procedurave tona të brendshme, ju keni të drejtë t'i referoni mosmarrëveshjen një entiteti alternative të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve (ADR). Subjekti i aplikueshëm ADR është Shërbimi i Pavarur i Rregullimit të Basteve (IBAS) falas. Ju mund të kontaktoni IBAS si më poshtë:
    Ose me anë të një forme gjykimi online të disponueshme në http://www.ibas-uk.com në faqen kryesore - një formë mund të kërkohet edhe përmes telefonit (numri i telefonit 0207 347 5883).
    Ose klientët gjithashtu mund të shkruajnë në:
    Shërbimi i Pavarur i Rregullimit të Basteve
    Kutia PO 62639
    Londër
    EC3P 3AS

   P. Të ndryshme

   1. Këto terma dhe kushte dhe marrëdhënia midis jush dhe nesh do të qeveriset, dhe interpretohet dhe interpretohet në përputhje me ligjet e Maltës, dhe Ju në mënyrë të pakthyeshme paraqisni në juridiksionin ekskluziv të gjykatave kompetente të Maltës në lidhje me çdo mosmarrëveshje në lidhje me vlefshmëria, shkelja, interpretimi, performanca ose që rrjedhin ndryshe ose në lidhje me këto Kushte dhe Kushte dhe marrëdhëniet midis Jush dhe Ne. Megjithatë, me kusht që asgjë brenda këtyre Kushteve dhe Kushteve nuk do të përjashtojë zbatueshmërinë e ligjeve të Anglisë për sa i përket çdo gjëje të zbatueshme për licencën e Komisionit të Lojërave të Lojërave të Kompanisë.
   2. Kompania mund, në çdo kohë, të vendosë çdo ekuilibër pozitiv në llogarinë tuaj ndaj çdo shume që i detyrohet kompanisë.
   3. Kompania mund të transferojë ose caktojë secilën prej të gjitha të drejtave dhe detyrimeve të saj më poshtë për çdo palë të tretë; pa u shmangur nga sa më sipër, faqja dhe / ose ndonjë nga Shërbimet mund të operohen nga palë të treta. Ju nuk mund të transferoni, caktoni ose zotoheni në çfarëdo mënyre çfarëdo prej të drejtave ose detyrimeve tuaja sipas këtyre kushteve dhe kushteve.
   4. Nëse nuk përcaktohet në mënyrë të qartë në këto Kushte dhe Kushte, asgjë në këto Kushte dhe Kushte nuk duhet: (i) të interpretohet si krijim i ndonjë agjencie, aranzhimi, besimi të marrëdhënieve të besimit ose ndonjë marrëdhënie e ngjashme midis jush dhe nesh; (ii) krijoni ose jepni ndonjë të drejtë ose përfitim për çdo palë të tretë, dhe (ose (iii) ju jep ndonjë interes sigurie për ndonjë aktiv të Kompanisë, duke përfshirë (por pa u kufizuar në) çdo shumë të mbajtur në llogarinë tuaj.
   5. Ne mund t'ju ofrojmë njoftime në lidhje me ose në lidhje me këto Kushte dhe Kushte në një e-mail dhe / ose përmes faqes, dhe një njoftim i tillë do të konsiderohet i marrë nga Ju brenda 24 orëve nga koha kur ju është dërguar mënyra e sipërpërmendur.
   6. Asnjë dështim ose vonesë nga ana jonë në ushtrimin e ndonjë të drejte, fuqie ose mjeti juridik për këtë nuk do të funksionojë si heqje dorë nga ajo, as ndonjë ushtrim i vetëm ose i pjesshëm i ndonjë të drejte, fuqie ose mjeti të tillë nuk lejon ndonjë ushtrim tjetër ose të mëtejshëm të tij ose ushtrimin e ndonjë e drejta, fuqi ose ilaç tjetër.
   7. Nëse ndonjë dispozitë e këtyre Kushteve dhe Kushteve është mbajtur nga një gjykatë e juridiksionit kompetent si e pa zbatueshme sipas ligjit në fuqi, atëherë një dispozitë e tillë do të përjashtohet nga këto Kushte dhe Kushte dhe pjesa tjetër e këtyre Kushteve dhe Kushteve do të interpretohet sikur kjo dispozitë të ishte i përjashtuar dhe do të jetë i zbatueshëm në përputhje me kushtet e tij; me kusht që, megjithatë, në këtë rast këto terma dhe kushte të interpretohen në mënyrë që të japin efekt, në masën më të madhe në përputhje me dhe të lejuar nga ligji në fuqi, për kuptimin dhe qëllimin e dispozitës së përjashtuar siç përcaktohet nga një gjykatë e tillë e juridiksionit kompetent .

   Q. Mospërputhjet gjuhësore

   1. Kushtet dhe rregullat janë hartuar në gjuhën angleze. Në rast të ndonjë mospërputhjeje midis kuptimeve të versioneve të përkthyera të këtyre kushteve dhe kushteve dhe versionit në gjuhën angleze, kuptimi i versionit në gjuhën angleze do të mbizotërojë.

   Versioni 1.2.9 - 14.07.2020

   Vlen deri në njoftimin e mëtutjeshëm

  Luaj Tani Read More..
 • promotion

  Ky promovim i nënshtrohet Termat dhe Kushtet

  At SlotJar.com we love to spoil you, but how do we take an already fantastic offer and make it better? It’s simple… You get to enjoy it TWICE!

  Check your inbox now for your Double Delicious deal and promo code!

   

   

  Ready to double up the action?

  Grab your Double Delicious offer TWO TIMES, right now!

   

  Terms & Conditions:

  1. Promotion runs from every Monday to every Thursday at 23:59 GMT/16:59 PST/ 09:59 (the next day) AEST.
  2. Players will be notified of the exact bonus offer they received via personalized notifications.
  3. Each bonus can be claimed a maximum of 2 times during the promotional period.
  4. Bonus must be wagered 50 times before a withdrawal may be made. Wagering contributions apply and vary from game to game.
  5. Once the amount you have wagered meets or exceeds the Wagering Requirement, the Promotion will end and your Bonus Funds will automatically transfer to your Real Money Balance (up to the Maximum Conversion Amount of 3 time the original bonus amount credited to your account) from where you will be able to withdraw them as cash or continue to use them in non-Promotion play.
  6. Any Bonus and winnings will expire 2 days after being credited from the date and time it is credited to a player's account. Players who have not used their bonus and winnings generated from the bonus or if the Wagering Requirement has not been met within the stipulated time limits, shall not be able to receive the expired bonus and/or winnings generated from the bonus thereafter.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Termat dhe Kushtet.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. e Përgjithshme

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 lëshuar më 16 Prill, 2013 dhe është i licencuar dhe rregulluar nga Komisioni i lojërave të fatit, numri i licencës 000-039335-R-319313-016.
   2. Këto terma dhe kushte ("Kushtet dhe rregullat") rregullojnë përdorimin tuaj ("Ju", "Ty" ose "Player") të shërbimeve të lojërave në internet dhe celular të ofruara për ju nga Kompania. Këto Kushte dhe Kushte duhet të lexohen me kujdes nga Ju në tërësinë e tyre përpara se të përdorni Shërbimet. Ju lutemi vini re se këto Kushte dhe Kushte përbëjnë një marrëveshje juridikisht detyruese midis jush dhe kompanisë.
   3. Këto terma dhe kushte përfshijnë politikën tonë të privatësisë dhe Rregullat e basteve duke rënë dakord me këto Kushte dhe Kushte Ju konfirmoni që ju gjithashtu pranoni dhe pranoni me politikën tonë të privatësisë dhe Rregullat e Basteve (Ju mund të rishikoni politikën tonë të privatësisë nga duke klikuar këtu dhe rishikoni rregullat tona të basteve nga duke klikuar këtu.)

   B. Përkufizimet

   1. Në këto Kushte dhe Kushte, fjalët dhe frazat e mëposhtme (përveç nëse konteksti kërkon ndryshe) kanë kuptimet e përcaktuara pranë tyre:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Llogari" do të thotë një llogari personale e hapur nga një individ, vetëm që një individ i tillë të mundësojë që një individ i tillë të luajë Lojërat në sit.
    • "Bast" do të thotë një bast i vendosur nga Ju në një Ngjarje.
    • "Lojëra" do të thotë çdo prej lojërave të vëna në dispozicion në sit duke përfshirë Ngjarjet.
    • "Ngjarje" do të thotë çdo ngjarje mbi të cilën një Bast është në dispozicion në sit.
    • "Territorë të Kufizuar" do të thotë vendet e mëposhtme: Australia, Belgjika, Belize, Ishujt e Virgjër Britanik, Bullgaria, Kroacia, Qipro, Danimarka, Franca, Greqia, Hungaria, Izraeli, Italia, Lituania, Luksemburgu, Portugalia, Rumania, Serbia, Sllovenia, Spanja, Turqia dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe juridiksione shtesë të bllokuara nga Kompania me gjykimin e saj të vetëm. Kjo listë mund të ndryshohet nga Kompania, sipas gjykimit të saj, herë pas here.
    • "Shërbime" do të thotë Lojërat e Kompanisë dhe çdo shërbim dhe veprimtari tjetër e ofruar në sit.
    • "Ankesa" do të thotë një shprehje e pakënaqësisë në lidhje me Shërbimet e dhëna siç përcaktohet në Kapitullin O më poshtë.
    • "Mosmarrëveshje" do të thotë një Ankesë që nuk është zgjidhur nga Kompania siç përcaktohet në këto Kushte dhe Kushte brenda periudhës fillestare 8 javore të shprehur në Kapitullin O më poshtë.
    • "Siti" do të thotë çdo faqe në internet dhe / ose faqja e lëvizshme dhe / ose aplikacioni i lëvizshëm në pronësi, të operuar ose të pritur nga Kompania.
    • "Ne", "Tona" ose "Ne" do të thotë Kompania, dhe / ose çdo degë, bashkëpunëtorë, punonjës, drejtorë, oficerë, agjentë, furnitorë, konsulentë dhe kontraktorë.

   C. Nënshtrimi ndaj kushteve dhe kushteve dhe efektit detyrues të tyre

   1. Duke përdorur Sajtin, duke u regjistruar në sit, ose duke marrë pjesë në një nga Shërbimet, Ju pranoni të bindeni dhe të veproni në përputhje me Kushtet dhe Kushtet, pasi ato mund të azhurnohen herë pas here, pa asnjë rezervë.
   2. Kompania rezervon të drejtën e saj për të ndryshuar këto Kushte dhe Kushte në çdo kohë, në diskrecionin e saj absolut dhe ekskluziv. Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim në Termat dhe Kushtet para ndryshimeve që do të hyjnë në fuqi. Do Bast i bërë para hyrjes në fuqi të Kushteve dhe Kushteve të rishikuara do të rregullohet nga Kushtet dhe Kushtet në fuqi kur vendosni Vini. Nëse nuk dëshironi të jeni të detyruar nga një ndryshim i tillë, duhet të ndaloni përdorimin e sitit dhe shërbimeve. Nëse dëshironi të ndaloni përdorimin e sitit dhe shërbimeve pas çdo ndryshimi të kushteve, ju mund të tërhiqni të gjitha fondet në dispozicion dhe të mbyllni llogarinë tuaj në përputhje me këto Kushte dhe Kushte.
   3. Këto terma dhe kushte shfuqizojnë të gjitha marrëveshjet paraprake midis palëve në lidhje me çështjen e saj dhe përbëjnë marrëveshjen e tërë dhe të plotë midis jush dhe kompanisë. Ju konfirmoni që, duke rënë dakord të pranoni këto Kushte dhe Kushte, Ju nuk keni besuar në ndonjë përfaqësim, përveç ndonjë përfaqësimi të shprehur të bërë nga Kompania në këto Kushte dhe Kushte.

   D. Kush ka të drejtë të marrë pjesë

   1. Ju mund të përdorni Shërbimet vetëm nëse i respektoni të gjitha sa vijon:
    • Ju jeni të paktën tetëmbëdhjetë (18) vjeç ose në moshë juridike siç përcaktohet nga ligjet e vendit ku jetoni (cilado që është më i lartë); në këtë drejtim, Kompania dëshiron të tërheq vëmendjen tuaj për faktin se bixhozi i mitur është një vepër penale;
    • Ju jeni pronari i një metode të vlefshme pagese (ose të autorizuar të përdorni një metodë të vlefshme pagese nga pronari i kësaj metode të vlefshme pagese);
    • Ju nuk shkelni ndonjë ligj ose rregullore si rezultat i përdorimit të Shërbimeve. Në këtë kontekst, ju pranoni që nëse banoni ose jeni i pranishëm në ndonjë juridiksion që ndalon përdorimin e Shërbimeve të ofruara në sit (përfshirë pa kufizime ndonjë prej territoreve të kufizuara) Ju nuk do të merrni pjesë në aktivitetin e ndaluar.
    • Ju nuk jeni lojtar ose keni ndonjë lidhje tjetër ose mund të keni ndonjë ndikim mbi një Ngjarje dhe / ose ndonjë rezultat të një Basti;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence këtu dhe për listën e faqeve nën Autoritetin e Lojërave të Maltës këtu; dhe
    • Ju nuk jeni të regjistruar në skemën kombëtare të vetëpërjashtimit të lojërave të fatit në internet të Mbretërisë së Bashkuar, të njohur zakonisht si Gamstop.
   2. Shërbimet janë të destinuara vetëm për Lojtarët të cilët nuk janë të ndaluar nga ligjet e ndonjë juridiksioni të zbatueshëm nga lojërat e fatit në internet dhe / ose pajisjet e lëvizshme. Kompania nuk ka ndërmend të ju mundësojë që të kundërshtoni ligjin në fuqi. Ju përfaqësoni, garantoni dhe pranoni të siguroni që përdorimi juaj i faqes dhe / ose Shërbimeve do të përputhet me të gjitha ligjet, statutet dhe rregulloret në fuqi. Oferta ose disponueshmëria e Shërbimeve nuk do të konsiderohet ose interpretohet si një ofertë ose ftesë nga Ne për të përdorur Shërbimet, nëse banoni në një vend ku përdorimi i tillë aktualisht është i ndaluar me ligj (përfshirë pa kufizime territoret e kufizuar), ose ku Kompania, sipas gjykimit të saj, zgjedh të mos ofrojë Shërbime. Ju do të jeni përgjegjës vetëm për të përcaktuar nëse përdorimi juaj i faqes dhe / ose shërbimeve është i ligjshëm në vendin ku jetoni dhe / ose përdorni sitin dhe / ose shërbimet. Ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim ose garanci, të shprehur ose të nënkuptuar, në lidhje me ligjshmërinë e Shërbimeve dhe / ose të sitit dhe / ose të pjesëmarrjes së ndonjë personi në Shërbimet përmes kësaj faqe, dhe nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë përdorim të paligjshëm të sitit nga ti. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj për të siguruar që ju të respektoni çdo ligj dhe të zbatueshëm për ju përpara se të regjistroheni ose të merrni pjesë në ndonjë nga Shërbimet përmes kësaj faqe. Ju duhet të konsultoheni me këshilltar ligjor në juridiksionin e zbatueshëm në lidhje me ligjshmërinë e përdorimit tuaj të faqes dhe / ose shërbimeve.
   3. Punonjësit, drejtorët dhe zyrtarët e Kompanisë, si dhe anëtarët e familjeve të tyre, filialet ose filialet, dhe të gjithë personat e tjerë të lidhur, direkt ose indirekt, me sistemin kompjuterik ose sistemin e sigurisë të punësuar nga Kompania, si dhe çdo person i përfshirë në funksionimin e kësaj faqe dhe krijimin e tyre, duke përfshirë, por jo kufizuar në reklamim, agjensi promovimi dhe përmbushjeje, siguruesit dhe këshilltarët ligjorë, webmasterët dhe furnitorët e uebit dhe anëtarët e familjes së tyre, nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në asnjë prej Shërbimeve. Për hir të rendit të mirë, sqarohet se çdo person që nuk ka të drejtë të marrë pjesë si më sipër - si dhe çdo person tjetër që zëvendëson një person të tillë të përjashtuar - gjithashtu nuk ka të drejtë në ndonjë prej çmimeve të lejuara ose referuara nga faqja, dhe Kompania rezervon të drejtën të pezullojë llogarinë (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) dhe të shfuqizojë të gjitha shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit në Llogari.

   E. Regjistrimi i llogarisë

   1. Onedokush i interesuar për të marrë pjesë në Shërbime është i detyruar të regjistrohet dhe të hapë një llogari në sit.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. Ju do të jeni plotësisht dhe vetëm përgjegjës për të rezervuar në fshehtësi Detajet tuaja të Identifikimit dhe jo t'i transferoni ato në një tjetër. Përgjegjësia e plotë për një përdorim të paautorizuar të Detajeve tuaja të Identifikimit varet vetëm tek Ju, dhe Ju vetëm do të mbani të gjitha përgjegjësitë që rrjedhin nga çdo përdorim i paautorizuar i Detajeve tuaja të Identifikimit. Nëse gaboni, harroni ose humbni Detajet e Identifikimit tuaj për ndonjë gjë tjetër përveç gabimit të Kompanisë, Kompania nuk do të jetë përgjegjëse për ndonjë humbje direkte ose indirekte të lidhur me një dukuri të tillë.
   4. Ju lejohet të keni vetëm një llogari në këtë sit. Nëse hapni më shumë se një llogari, Kompania mund të bllokojë ose mbyllë ndonjë ose të gjitha Llogaritë tuaja në diskrecionin e vet dhe absolut; në këtë rast Shoqëria mund të shfuqizojë shpërblimet, fitimet dhe fitimet e shpërblimeve në Llogari si dhe të kthejë të gjitha fondet e depozituara në Llogari.
   5. Kompania mund të jetë në diskrecionin e vet dhe pa pasur nevojë të sigurojë arsyetimin, të refuzojë të hapë një llogari ose të mbyllë një llogari ekzistuese. Sidoqoftë, të gjitha detyrimet kontraktuale të bëra tashmë do të respektohen.
   6. Me këtë përfaqësoni që regjistrimi i llogarisë tuaj bëhet personalisht nga Ju dhe jo nga ndonjë palë e tretë.
   7. Me hapjen e një llogarie, Ju me këtë përfaqësoni, garantoni, pranoni dhe merrni përsipër që (a) detajet që paraqisni gjatë procesit të regjistrimit janë të vërteta dhe të sakta, dhe se do t'i azhurnoni ato, menjëherë pas çdo ndryshimi në të, (b) Llogaria juaj është vetëm për përdorimin tuaj personal dhe nuk do të përdoret nga asnjë palë e tretë, (c) çdo fond që ju depozitoni në Llogari mund dhe do të përdoret nga Ju vetëm për të luajtur Lojëra dhe / ose duke përdorur Shërbimet, (d) Kompania është jo një institucion financiar dhe asnjë fond në llogarinë tuaj nuk do të krijojë ndonjë diferencial lidhjeje dhe / ose interes, (e) Ju jeni me mendje të shëndoshë dhe jeni të aftë të merrni përgjegjësinë për veprimet tuaja, (f) është përgjegjësia juaj të lexoni dhe kuptoni rregullat dhe procedurat e Lojërave dhe që ju i kuptoni plotësisht këto rregulla dhe procedura, (g) Ju e kuptoni që përdorimi i Lojërave mbart me vete një rrezik të humbjes së fondeve të fituara në Lojëra, (h) Do të bashkëpunoni me kompaninë dhe sigurojeni atë me të gjitha të kërkuara dokumentacionin në një mënyrë të plotë, të plotë dhe të vërtetë, (i) Ju keni verifikuar dhe vendosur që përdorimi juaj i Shërbimeve nuk shkel ligje ose rregullore të ndonjë juridiksioni që zbatohet për Ju, (j) Ju jeni vetëm përgjegjës për regjistrimin, pagimin dhe llogaritjen në cilindo qeveri, taksë apo autoritet tjetër përkatës për çdo taksë ose taksë tjetër që mund të paguhet për shkak të përdorimit tënd të faqes (përfshirë, por pa u kufizuar në, pagimin e fitimeve), (k) Ju do të përdorni Shërbimet në besim i mirë ndaj Kompanisë dhe të tjerëve që përdorin Shërbimet, (l) Ju do të jeni përgjegjës vetëm për të gjitha humbjet tuaja që vijnë nga vendosja e basteve në sit dhe luajtja e Lojërave, (m) Kompania mund në diskrecionin e vet, të vendosë nëse do të hapë , mirëmbani dhe / ose mbyllni llogarinë tuaj (me kusht që detyrimet ekzistuese kontraktuale të respektohen), si dhe të pezulloni llogarinë tuaj (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) dhe të shfuqizoni të gjitha shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit në llogarinë tuaj - ku ju keni thyer çdo dispozitë të këtyre Kushteve dhe Kushteve, (n) Ju do të jeni përgjegjës vetëm për ruajtjen e konfidencialitetit të detajeve të Llogarisë suaj (përfshirë emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin e kërkuar për të hyrë në llogarinë tuaj), dhe për çdo veprim dhe transaksion të ndërmarrë në lidhje me llogarinë tuaj nga kushdo që hyn në llogarinë tuaj ndërsa përdorni detajet tuaja, dhe të gjitha veprimet dhe transaksionet e tilla do të konsiderohen si veprime dhe transaksione të ndërmarra nga Ju, (o) Ju menjëherë do ta informoni kompaninë për çdo përdorim të dyshuar të paautorizuar të Llogarisë suaj, ( p) Ju nuk do të bëni kurrfarë pagese dhe / ose të mohoni ose ndryshoni çdo pagesë të bërë nga Ju në lidhje me Shërbimet, dhe do të na rimbursoni për çdo humbje ose dëm që Ne kemi bërë si rezultat i ndonjë veprimi të tillë, dhe në çdo rast Do të paguani menjëherë të gjitha borxhet tuaja ndaj nesh, dhe (q) Do të na dëmshpërbleni dhe do të na mbani të padëmshëm, nga dhe kundër të gjitha pretendimeve direkte dhe indirekte, detyrimet, dëmet, humbjet, kostot dhe shpenzimet, përfshirë ngre tarifa ligjore, që rrjedhin nga ose në lidhje me ndonjë shkelje të këtyre kushteve dhe kushteve nga ana juaj, dhe çfarëdo detyrimi tjetër që rrjedhin nga përdorimi juaj i faqes ose ndonjë përdorim i paautorizuar i sitit nga ndonjë palë e tretë.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), llogaria juaj duhet të jetë e identifikuar dhe mosha e verifikuar para se të lejoheni (i) të depozitoni fonde, (ii) kumar (me fondet tuaja, fondet e bonusit ose duke përdorur çdo rrotullim i lirë dhe bastet e lira), ose (iii) hyrje në çdo lojëra falas për të luajtur. Ju mund t'ju kërkohet të tregoni një ose më shumë nga dokumentet e mëposhtëm (ose dokumente shtesë që nuk janë renditur më poshtë) tek Ne për të verifikuar emrin, adresën dhe datën e lindjes:
    • Vërtetimi i ID: Kërkohet një dokument i vlefshëm identifikues fotografik për të përpunuar depozitën tuaj të parë. ID mund të jetë një kopje e një pasaporte të vlefshme, patentë shoferi ose letërnjoftim kombëtar. Emri, fotografia dhe nënshkrimi juaj duhet të shfaqen në kopjen e dërguar te Ne. Në disa raste, Ju mund të kërkohet që dokumentet Tuaja të nënshkruhen dhe vulosen nga një noter ose avokat i kualifikuar si provë e legjitimitetit.
    • Vërtetimi i adresës: Kjo mund të vijë në formën e një faturë të shërbimeve të fundit ose një deklaratë të kartës së debitit që tregon emrin dhe adresën tuaj të plotë siç është shënuar në llogarinë tuaj.
   10. Nëse Llogaria juaj është e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, nëse keni depozituar para duke përdorur ndonjë lloj mënyre pagese përveç kartës së kreditit ose portofolin elektronik, dhe verifikimi i moshës nuk ka përfunduar në mënyrë të kënaqshme në lidhje me Ju, atëherë (i) Llogaria juaj mund të jetë i ngrirë, dhe (ii) asnjë kumar i mëtejshëm nuk do të lejohet përmes llogarisë suaj deri sa të përfundojë verifikimi i moshës. Për më tepër, Kompania rezervon të drejtën në çdo kohë të kërkojë nga Ju dëshmi të moshës dhe nëse nuk sigurohet prova e kënaqshme e moshës, atëherë pasojat e mësipërme do të zbatohen, mutatis mutandis. Në rast se konstatohet se ju jeni nën moshën 18 vjeç, ose mosha ligjore siç përcaktohet nga ligjet e vendit ku jetoni (cilado që është më i lartë), atëherë Kompania do të mbyllë llogarinë tuaj dhe do t'ju kthejë të gjitha fondet depozitohen, por shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit nuk do të paguhen dhe do të hiqen.
   11. Kompania rezervon të drejtën të kërkojë dokumente shtesë, siç janë kopjet e çertifikuara të një dëshmie të identitetit dhe adresës, ose dokumente të tjera që dëshmojnë burimin e fondeve ose burimin e pasurisë, pavarësisht nëse prova e tillë i ishte dhënë Kompanisë më parë.

   F. Veprimet e paligjshme

   1. Pa u shmangur nga ndonjë dispozitë tjetër e këtyre Kushteve dhe Kushteve, nëse Kompania përcakton që Ju po përfshiheni ose keni marrë pjesë në veprime të paligjshme dhe / ose modele të parregullta të lojërave, ose keni provuar ta bëni atë, atëherë Kompania ka të drejtë të mbyllë Llogarisni, mbani, sekuestroni dhe konfiskoni të gjitha fondet në llogarinë tuaj (përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, çdo depozitë dhe fitime në llogarinë tuaj). Për më tepër, Kompania mund t'i ushtrojë këto të drejta në lidhje me çdo Llogari tjetër të Juajve në rrjetin e Kompanisë. Kompania gjithashtu ka të drejtë të informojë dhe të sigurojë dokumentacionin e informacionit për Ju dhe aktivitetet tuaja për autoritetet dhe rregullatorët në fuqi, institucionet financiare, bankat, kompanitë e kartave të kreditit dhe
   2. "Veprimet e paligjshme" do të thotë veprimtari të paligjshme, të paligjshme, mashtruese ose aktivitete të tjera të gabuara - përfshirë, por jo kufizuar në:
    • përplasje midis Lojtarëve;
    • përdorimi i pajisjeve dhe programeve të tilla si robotët dhe / ose inteligjenca artificiale;
    • shitja, transferimi dhe / ose marrja e llogarive nga Lojtarët e tjerë;
    • transferimi i fondeve ndërmjet llogarive të lojtarëve;
    • rregullimi i ndeshjes ose ndikimi tjetër i një Ngjarje dhe / ose rezultati i ndonjë Basti në kundërshtim me legjislacionin në fuqi dhe / ose rregullat e Ngjarjeve përkatëse, si dhe thyerjen në sit ose përpjekjen për të bërë të njëjtën gjë;
    • duke u shkëputur qëllimisht nga një lojë ndërsa luani në sit;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • kur burimi i fondeve të përdorura nga Ju është i paligjshëm dhe / ose ku mund të keni marrë pjesë ose të jeni duke përfshirë ndonjë aktivitet në lidhje me pastrimin e parave, përfshirë përdorimin e të ardhurave të krimit;
    • abuzimi për të përfituar në dëm të Lojtarëve (të )ve dhe / ose Us-ve të tjerë;
    • mos furnizimi i Kompanisë me të gjitha dokumentet e verifikimit të kërkuar;
    • Sigurimi i dokumenteve të pasakta dhe / ose të pavlefshme;
    • kur Kompania ka dyshim të arsyeshëm se ju keni përfituar padrejtësisht nga shpërblimet e Kompanisë për të minimizuar humbjet, ose keni ekzekutuar ndonjë veprim tjetër me keqbesim në lidhje me një promovim bonusi të ofruar në cilindo nga Sitet në pronësi dhe / ose të operuar nga kompania; ose
    • Duke përfituar me mashtrim nga shpërblimet tona, e cila përfshin, por nuk kufizohet vetëm në: (i) hapjen e llogarive të shumta të padallueshme për të marrë një bonus disa herë në çdo sit, duke depozituar vetëm gjatë aktivitetit promovues ose duke hapur llogari të shumta nëpër rrjet, (ii) duke luajtur në mënyrë të përsëritur vetëm me lojëra falas, ose (iii) në rast të modeleve të përsëritura të depozitave / arkëtimit / ribotimit të destinuara thjesht për të fituar bonusin e depozitave të lidhura.
   3. "Modelet e parregullta të të luajturit" do të përfshijnë, por nuk kufizohen në aktivitetet e mëposhtme:
    • bastet e barabarta, zero ose të ulëta ose bast mbrojtës,
    • vendosja e basteve të vetme ose të shumëfishta me një vlerë prej pesëdhjetë përqind ose më shumë të një Bonusi në çdo lojë të vetme, dorë individuale, beqare të vetme ose të rrumbullakët;
    • ndërtimi i një ekuilibri dhe ndryshimi i ndjeshëm i modeleve të lojës; për shembull, madhësia e bastit ose e bastit, llojet e lojërave dhe strukturat e bastit ose basteve etj për të përmbushur Kërkesën e basteve;
    • vendosja e basteve të mëdha ose bastoreve të cilat rezultojnë në një fitim të konsiderueshëm të ndjekur nga një rënie në madhësinë e bastit ose bastit të barabartë ose më të lartë se 65% e mesatares së mëparshme Bast ose madhësisë së bastit;
    • rezervimi i fondeve të parave reale në çdo raund të lojës jo të plotë në mënyrë që të përdorni fondet e bonusit para se të përfundojë lojën e parave reale;
    • bërja e Basteve të mëdha ose lojtarët dhe më pas zvogëlimi i ndjeshëm i Basteve ose i pagave për të përmbushur Kërkesën e basteve;
    • kalimi nga një lojë me peshë të ulët në një lojë me peshë të lartë pas një fitore të madhe për qëllimin e përmbushjes së kërkesës;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • në baccarat, bastet për të dy bankierë dhe lojtar në të njëjtën grusht shteti;
    • duke përdorur ofertat e bonusit si pjesë e një grupi klientësh ose sindikatë;
    • kur një Llogari ose një grup llogarish veprojnë në mënyrë sistematike në mënyrë që të përfitojnë në dëm të një lojtari tjetër ose të kryejnë ndonjë veprim mashtrues në lidhje me Lojtarët ose Ushtruesit e tjerë - për shembull duke përdorur teknika specifike për të mashtruar Lojtarët e tjerë ose duke luajtur si grup ;
    • bastet në Lojëra me modalitetin tipar të bonusit me para bonus për të ngritur vlerën, humbasin bonusin dhe pastaj menjëherë të holla nga vlera e ndërtuar me një depozitë dytësore;
    • strategjitë e basteve martingale;
    • Bastet për të gjithë ose një pjesë të konsiderueshme të shumës së parave tuaja reale në shanse të ulëta Bastet ndërsa vendosni kazino dhe / ose mosmarrëveshje të mëdha Bastet duke përdorur shumën tuaj të bonusit); dhe / ose
    • Vendosja e më shumë se 25% e depozitës tuaj fillestare si një bast ose bast.

   G. Operacioni i llogarisë

   1. Shtë e kundërligjshme të depozitosh para në llogarinë tënde nga mjete të pabazuara dhe nuk do të bësh depozita të tilla. Pa u shmangur nga sa më sipër, Ju pranoni që Kompania do të kontrollojë të gjitha transaksionet për të parandaluar pastrimin e parave, dhe do të raportojë çdo transaksion të dyshimtë tek autoritetet përkatëse.
   2. Metodat e mëposhtme të depozitave janë të disponueshme për të depozituar para tek Kompania: Kredia (jo e disponueshme në Mbretërinë e Bashkuar) dhe Debit Card, Transferimi me tela, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz dhe Fast BankTransfer. Disponueshmëria e secilës metodë pagese varet nga vendi juaj i regjistrimit dhe monedha e zgjedhur. Llogaria juaj do të kreditohet në depozitë vetëm pasi depozita të konfirmohet nga Kompania dhe metodën përkatëse të pagesës; derisa të merret një konfirmim i tillë, Llogaria juaj nuk do të përfshijë një depozitë të tillë në gjendjen e llogarisë. Kompania nuk ofron kredi, as nuk merr pjesë, rregullon, lejojë ose lehtëson me vetëdije dhënien e kredisë. Depozitat e bëra përmes PayviaPhone kanë një tarifë përpunimi 15% e cila do të zbritet nga shuma e depozitës tuaj.
   3. Për të shmangur dyshimin, nëse llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit, ju nuk mund të përdorni karta krediti për të depozituar në llogarinë tuaj me çfarëdo mënyre, duke përfshirë edhe me anë të ndonjë karte krediti të regjistruar në një portofol elektronik ose shërbim pagese në internet.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Mbrojtja e fondeve të klientit.
   6. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj për të njoftuar menjëherë kompaninë për një metodë pagese të humbur ose të vjedhur, ose për çdo ndryshim në mënyrën e pagesës; çdo humbje dhe dëme e shkaktuar për shkak të dështimit tuaj për të dhënë një njoftim të tillë të menjëhershëm do të përballohet vetëm nga Ju, dhe Ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë humbje dhe dëm të tillë.
   7. Nuk ju lejohet të transferoni fonde nga Llogaria juaj në Lojtarët e tjerë ose të merrni para nga Lojtarët e tjerë në llogarinë tuaj, ose të shesni, transferoni dhe / ose të merrni llogari nga Lojtarët e tjerë.
   8. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, ajo do të konsiderohet si një llogari joaktive nëse nuk keni hyrë në llogarinë tuaj për një periudhë 12 (dymbëdhjetë) muaj. Accountdo llogari joaktive do të ngarkohet me një tarifë administrative ekuivalente me 5 (pesë) Euro në muaj, me kusht që Kompania të ju njoftojë 30 (tridhjetë) ditë para se Llogaria juaj të mos jetë aktive, se tarifat e tilla do të ndodhin; shuma maksimale e tarifave të bëra në këtë mënyrë do të jetë gjendja e llogarisë suaj. Nëse nuk keni hyrë në llogarinë tuaj për një periudhë 30 (tridhjetë) muaj, Llogaria juaj do të konsiderohet si një llogari e fjetur, në këtë rast Kompania do të dërgojë bilancin e llogarisë tuaj (pas zbritjes së tarifave të përmendura në këtë pjesë ) për Ju, ose nëse Ju nuk mund të vendoseni në mënyrë të kënaqshme - pranë Autoritetit të Lojërave të Maltës.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com dhe paraqisni një kërkesë për të rihapur llogarinë tuaj dhe / ose të ktheni gjendjen e llogarisë suaj. Për shmangien e dyshimit, Kompania nuk ka asnjë detyrim të pranojë kërkesën tuaj, dhe kjo kërkesë do të rishikohet në përputhje me faktet dhe rrethanat përkatëse dhe dispozitat e këtyre Kushteve dhe Kushteve.
   10. Me këtë sqarohet se seksionet G.8 dhe G.9 të këtij kapitulli VI nuk zbatohen për një Llogari e cila rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Britani të Madhe); çdo llogari e tillë nuk do të bëhet joaktive ose e fjetur.
   11. Ju mund të kërkoni në çdo kohë të mbyllni llogarinë tuaj duke dërguar një email në mbështetjen e klientit të Kompanisë në customersupport@instantgamesupport.com, dhe Ju do të kontaktoheni nga mbështetja e klientit në përputhje me rrethanat, për të lehtësuar një kërkesë të tillë.
   12. Prezantimi i historisë së përdoruesit të Kompanisë së paracaktuar ofron vetëm një pjesë të historisë së lojës; nëse dëshironi të merrni të gjithë historinë tuaj të lojës, ju lutemi kontaktoni mbështetjen e klientit të Kompanisë në customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Pasi të vendoset një Bast, ai nuk mund të ndryshohet ose anulohet.
   14. Një Bast i vendosur pas fillimit të Ngjarjes (përveç nëse basti në lojë) dhe / ose një Bast i vendosur pasi të njihet rezultati i Bastit, janë të pavlefshme dhe nuk ju japin të drejtë të merrni ndonjë fitim nga një Bast i tillë; Shuma e Bastit do të kthehet tek Ju në një rast të tillë.
   15. Kompania mund të ofrojë një karakteristikë të parave të gatshme në disa Baste për disa Ngjarje, sipas gjykimit të saj dhe absolut. Kjo veçori, nëse ofrohet, do t'ju lejojë të merrni para nga paratë ose gjithçka e Bastit tuaj përpara fundit të Ngjarjes në të cilën ju vendosët Bastin. Kthimi i ofruar për ju sipas veçorisë së parave të gatshme do të ndryshojë gjatë Ngjarjes dhe do të përcaktohet nga Kompania sipas gjykimit të saj dhe absolut. Ne nuk kemi asnjë detyrim të ofrojmë veçorinë e parave të gatshme në çdo Ngjarje dhe / ose Bast dhe mund ta anulojmë këtë veçori krejtësisht pa qenë e detyruar të japim ndonjë njoftim në lidhje me të.
   16. Rezultati i Bastit konfirmohet nga Kompania në përputhje me rezultatet zyrtare të publikuara nga organet drejtuese në fuqi që rregullojnë Ngjarjet dhe / ose sipas burimeve alternative të informacionit; në rast të një konflikti midis rezultateve zyrtare dhe burimeve të tjera të informacionit, Kompania përcakton rezultatin e Bastit. Nëse Kompania nuk është në gjendje të përcaktojë rezultatin e Bastit, Basti do të jetë i pavlefshëm dhe basti do të kthehet tek Ju.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Tërheqjet

   1. Ju mund të tërheqni bilancin tuaj të parasë reale (Depozita juaj dhe çdo fitim i gjeneruar nga depozita) në çdo kohë - pa kufizime, përveç kur është e nevojshme për të përmbushur çdo detyrim rregullues të përgjithshëm.
   2. Para çdo tërheqje ju duhet të bëni të paktën një depozitë të suksesshme.
   3. Kur kërkoni tërheqje, fondet e kërkuara transferohen në mënyrën (et) e pagesës që fillimisht i depozitonit.
   4. Në rast se metoda juaj e pagesës nuk është e disponueshme për tërheqje për shkak të kufizimeve të politikës së palëve të treta, tërheqja do të bëhet me një metodë tjetër pagese në dispozicion të Juve.
   5. Nëse keni depozita të papaguara, Kompania rezervon të drejtën të shtyjë ose të ndalojë pagesat e tërheqjes derisa të gjitha depozitat të pranohen dhe konfirmohen.
   6. Nëse banka ose mënyra juaj e pagesës ngarkojnë një tarifë përpunimi në lidhje me tërheqjen, pagesa e kësaj tarife është përgjegjësia juaj.
   7. Në një rast kur Ne pushojmë të ofrojmë Shërbimet tona në një juridiksion specifik, një tarifë e arsyeshme e përpunimit (përtej asaj që thuhet në seksionin H.6) mund t'ju ngarkohet pas tërheqjes.
   8. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj që të na njoftoni menjëherë për një kartë krediti / debiti të humbur ose të vjedhur ose ndryshimin e detajeve në një portofol elektronik; çdo humbje dhe dëme që vjen nga dështimi nga ana juaj për të dhënë menjëherë një njoftim të tillë do të bartet vetëm nga Ju, dhe Ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë humbje dhe dëm të tillë.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Kufizimet për tërheqjet:
    • Kredia e vizës (nuk është në dispozicion në Mbretërinë e Bashkuar) dhe tërheqjet e kartave të debitit nuk janë të disponueshme në disa vende për shkak të kufizimeve lokale të emetuesit.
    • Tërheqjet e kartës së debitit dhe kartës së debitit nuk janë të disponueshme për shkak të kufizimeve të emetuesit.
    • Skrill, Webmoney dhe Qiwi mund të përdoren vetëm si mundësi tërheqjeje në rast se një pagesë e suksesshme është bërë më parë.
    • Disa metoda janë në dispozicion vetëm në vende të caktuara dhe me monedha të caktuara.
    • Për informacione të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni ndihmën e klientit tonë përmes LiveChat ose me postë elektronike në: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), mënyra juaj e pagesës e përdorur për depozitë duhet të verifikohet përpara se të tërhiqet çdo tërheqje. Ju mund t'ju kërkohet të tregoni një ose më shumë nga dokumentet e mëposhtëm (ose dokumente shtesë që nuk janë shënuar më poshtë) tek Ne:
    • Nëse depozitohen ose tërhiqen përmes Debit Card ju lutemi siguroni pjesën e përparme dhe të përparme të kartës që keni përdorur me ne. Duhet të shohim katër shifrat e para dhe të fundit të kartës suaj, emrin tuaj dhe datën e skadencës, Ju mund të mbuloni 8 shifrat e mesme dhe kodin CVV për arsye sigurie.
    • Nëse depozitoheni ose tërhiqeni përmes një E-Portofoli, ju lutemi paraqisni një pamje nga ekrani ose fotografinë e faqes së profilit të e-portofolit që tregon emrin dhe emailin tuaj.
    • Nëse depozitohen përmes PayViaPhone, ju lutemi siguroni një foto të faturës së telefonit tuaj që tregon numrin celular që keni përdorur me Ne dhe emrin tuaj të plotë.
    • Nëse depozitohet përmes ndonjë metode tjetër, ju lutemi paraqisni një fotografi ose pamje të metodës që tregon emrin tuaj.
   13. Në rast se metoda juaj e pagesës nuk është e disponueshme për tërheqje, tërheqja do të bëhet me një metodë tjetër pagese të disponueshme për ju. Verifikimi përkatës do të kërkohet në përputhje me rrethanat në përputhje me kënaqësinë e Kompanisë.
   14. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, Ne ndonjëherë mund të kërkojmë verifikim të identitetit përpara se të përpunoni një tërheqje. Ju mund t'ju kërkohet të tregoni një ose më shumë nga dokumentet e mëposhtëm (ose dokumente shtesë që nuk janë shënuar më poshtë) tek Ne:
    • Kartë krediti / debiti e përdorur për të financuar llogarinë tuaj: Kërkohet një kopje e qartë, e lexueshme e të dy palëve të kartës. Për arsye sigurie, tetë numrat e mesëm në pjesën e përparme të kartës dhe kodi tre shifror në pjesën e prapme të kopjes së kartës duhet të kryqëzohen.
    • Vërtetimi i adresës: Kjo mund të vijë në formën e një faturë të shërbimeve të fundit ose një deklaratë të kartës së kreditit që tregon emrin dhe adresën tuaj të plotë siç është shënuar në llogarinë tuaj.
    • Vërtetimi i ID: Kërkohet një dokument identifikues i vlefshëm fotografik për të përpunuar tërheqjen tuaj të parë. ID mund të jetë një kopje e një pasaporte të vlefshme, patentë shoferi ose letërnjoftim kombëtar. Emri, fotografia dhe nënshkrimi juaj duhet të shfaqen në kopjen e dërguar te Ne. Në disa raste, Ju mund të kërkohet që dokumentet Tuaja të nënshkruhen dhe vulosen nga një noter ose avokat i kualifikuar si provë e legjitimitetit.
   15. Ne rezervojmë të drejtën të kërkojmë çdo kohë dokumentacion shtesë për të identifikuar dhe mbështetur burimin tuaj të fondeve dhe pasurisë që përdorni për të depozituar / bast / luajtur me të.
   16. Nëse lindin shqetësime në lidhje me dokumentacionin tuaj në lidhje me pastrimin e parave ose çështje të ngjashme, atëherë Kompania mund të kërkojë dokumente të noterizuara dhe të pezullojë llogarinë tuaj (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) deri në njoftimin e mëtejshëm.
   17. Për të bërë një tërheqje, klikoni në ikonën "Cashier", e ndjekur nga opsioni "Tërheqja". Zgjidhni metodën tuaj të preferuar të tërheqjes, plotësoni formularin përkatës sipas metodës së tërheqjes të zgjedhur, klikoni "Tërheq" dhe procesi i tërheqjes do të fillojë.
   18. Ju lutemi të këshilloheni që të gjitha kërkesat për para të gatshme do të shfaqen si "Në pritje" për 3 ditë pune, gjatë së cilës kohë Ju mund ta anuloni kërkesën. Për të anulluar kërkesën Tuaj për tërheqje, shkoni te butoni "Anuloni tërheqjen" dhe kliko "Anuloni" pranë shumës tuaj të tërheqjes.
   19. Pas 3 ditësh pune, statusi i kërkesës tuaj për tërheqje do të ndryshojë në "Përpunim" dhe nuk do të jeni më në gjendje ta anuloni atë. Do të merrni një njoftim me email pasi të jetë dorëzuar kërkesa juaj dhe fondet të jenë transferuar tek Ju.
   20. Për ndihmë me tërheqje ose ndonjë çështje tjetër, mos ngurroni të na kontaktoni. Metodat me të cilat Ju mund të përdorni për të tërhequr fonde nga Llogaria juaj janë: Kredia (jo e disponueshme në Mbretërinë e Bashkuar) dhe Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney dhe Transferimi i Bankës.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Mos harroni gjithmonë se Shërbimet janë për argëtimin tuaj personal; ato nuk kanë për qëllim që t'ju bëjnë të pasurohen brenda natës dhe nuk ka formula fitimesh. Sigurohuni që të buxhetoni paratë tuaja dhe të dini rregullat e lojës. Ju bëjmë thirrje që të rishikoni informacionin e disponueshëm në https://www.gamblersanonym.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ ose faqe të ngjashme, në mënyrë që të siguroheni që ju po bëni lojëra të përgjegjshme. Për më tepër, Ne ju sugjerojmë që të përdorni masa që synojnë drejt lojërave të përgjegjshme, të tilla si kohëmatësi ose forma të tjera të kujtimeve dhe / ose kohëzgjatjen, pagat dhe kufizimet e humbjes gjatë lojërave të fatit. Ne ofrojmë masa në lidhje me kufijtë e depozitave, limitet e basteve, kufijtë e humbjeve dhe kufijtë e sesioneve; çdo ulje e kufijve do të hyjë në fuqi menjëherë dhe çdo rritje e kufijve do të zgjasë shtatë ditë (ose 24 orë nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Kumarit) para se të hyjë në fuqi.
   2. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, atëherë çdo ulje në çdo kufi do të hyjë në fuqi menjëherë dhe çdo rritje në çdo kufi do të marrë shtatë ditë para se të hyjë në fuqi. Ju mund të përjashtoni veten tuaj nga përdorimi i Shërbimeve për çdo kohë të caktuar ose të pacaktuar.
   3. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), atëherë çdo ulje në çdo kufi do të hyjë në fuqi menjëherë dhe çdo rritje në çdo kufi do të marrë 24 orë para se të hyjë në fuqi. Ju mund të përjashtoni veten tuaj nga përdorimi i Shërbimeve për një periudhë minimale midis gjashtë muajsh deri në 12 muaj (mund të zgjatet nga Ju për një ose më shumë periudha të paktën gjashtë muaj secila).
   4. Për më tepër, Ne ofrojmë mundësi të vetëpërjashtimit dhe ftohjes (siç detajohet më tej në këtë kapitull). Ne gjithashtu dëshirojmë të tërheqim vëmendjen tuaj për ekzistencën e softuerit që parandalon që një kompjuter individual të hyjë në faqet e internetit të lojërave të fatit, si www.cyberpatrol.com ose www.gamblock.com
   5. Requestdo kërkesë për përjashtim mund të bëhet përmes seksionit përgjegjës të lojërave në ndërfaqen e klientit ose duke kontaktuar mbështetjen e klientit tonë përmes (customersupport@instantgamesupport.com), në përputhje me vendimin tuaj që t'i jepet Kompanisë. Para se të konfirmoni kërkesën tuaj për përjashtim, Ju do t'ju sigurohet informacion në lidhje me pasojat e vetë-përjashtimit. Nëse vendosni të përjashtoheni nga vetja, Ne ju inkurajojmë të konsideroni shtrirjen e vetë-përjashtimit tuaj tek operatorët e tjerë të largët të lojërave të fatit të përdorura aktualisht nga Ju. Anydo bast i papërcaktuar në kohën e vetë-përjashtimit Tuaj do të shlyhet në mënyrën normale, sipas afateve kohore normale dhe, nëse aplikohet më pas, fitimet e paguara për Ju. Anydo bllokim i llogarisë së vetë-përjashtimit nuk mund të zhvishet gjatë periudhës së dakorduar të vetë-përjashtimit.
   6. Pas kërkesës tuaj për t'u përjashtuar: (i) Llogaria juaj do të mbyllet dhe të gjitha fondet e mbajtura në llogarinë tuaj do t'ju kthehen; (ii) Sapo të jetë e mundur pasi kërkesa juaj për t'u përjashtuar nga vetja të paraqitet në kompani, ju do të ndaloni të merrni çdo material marketingu në lidhje me Shërbimet; me kusht që sidoqoftë, kjo të mos shtrihet në marketing batanijesh, i cili ka si synim një zonë të caktuar gjeografike dhe ku nuk do të përfshiheshit me vetëdije.
   7. Nëse llogaria juaj rregullohet nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, atëherë pavarësisht nga kohëzgjatja e periudhës suaj të vetë-përjashtimit, në fund të një periudhe të tillë të vetë-përjashtimit, vetë-përjashtimi juaj do të përfundojë dhe do t'ju lejohet të filloni bastet me kompaninë dhe gjithashtu të merrni materiale për marketing.
   8. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), atëherë në fund të periudhës suaj të vetë-përjashtimit, vetë-përjashtimi i tillë do të mbetet në vend nëse nuk ndërmerrni një veprim pozitiv në mënyrë që të rrezikoni përsëri (subjekt i një periudha minimale e përjashtimit të vetvetes prej gjashtë muajsh), dhe nuk do të merrni asnjë material marketingu nëse nuk keni ndërmarrë një veprim pozitiv në mënyrë që të rrezikoni përsëri dhe të keni rënë dakord të pranoni materiale të tilla të marketingut. Veprimi pozitiv në mënyrë që të bixhozoni përsëri duhet të shoqërohet me një periudhë pushimi prej një dite para se të lejoni që ju të sërish të rrezikoni.
   9. Në kërkesën e përjashtimit të vetvetes, Ju pranoni të jepni detaje personale të plota dhe të sakta, tani dhe në të ardhmen, kështu që hyrja / përdorimi juaj i faqes dhe shërbimeve mund të kufizohet. Nëse vendosni të përjashtoheni nga vetja, Ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të siguruar që jemi në pajtim me vetë-përjashtimin Tuaj. Sidoqoftë, kur pranoni të përjashtoni vetveten, Ju pranoni që Ju keni një detyrim paralel të mos kërkoni të anashkaloni vetë-përjashtimin. Prandaj, Ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për pasojat ose humbjet e mëvonshme të cilat mund të shkaktojnë që ju mund të vuani ose pësoni nëse filloni ose vazhdoni të luani me llogari shtesë në internet, ku ju keni ndryshuar ndonjë nga detajet e regjistrimit ose ju siguroni mashtruese, të pasakta ose jo të plota detaje ose përndryshe përpiqen të anashkalojnë vetë-përjashtimin e rënë dakord. Anydo vetëpërjashtim, kohë i mbyllur ose ndonjë veprim i ngjashëm do të jetë i vlefshëm në të gjitha faqet e internetit të operuara nga Kompania.
   10. Nëse nuk jeni të sigurt nëse do ta përjashtoni veten nga faqja në internet, pyesni veten tuaj si vijon:
    1. A jeni diagnostikuar më parë me një çrregullim të varur?
    2. A vendosni bastet nën ndikimin e alkoolit ose substancave të tjera?
    3. A po ndërhyn lojërat e fatit në jetën tuaj të përditshme?
    4. A po përpiqeni të rikuperoni humbjet e mëparshme duke vendosur më shumë baste?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Britani të Madhe), Ju mund të kërkoni një kohë të shkurtër nga lojërat e fatit, që është një periudhë jo e mirë midis 1 deri 42 ditë. Një kërkesë për një periudhë kohe duhet të paraqitet përmes Sajtit në klientin e kazinosë nën seksionin përgjegjës të lojërave të fatit. Pasi të mbarojë periudha e mbarimit, Ju do t'ju lejohet të filloni bastet me kompaninë dhe gjithashtu të merrni materiale për marketing.
   12. Ju mund të vendosni një kornizë kohore për kontrollin e realitetit përmes ekranit përgjegjës të lojrave. Pasi të jetë caktuar, koha që ka kaluar që kur filluat të luani Lojërat brenda së njëjtës seancë do të shfaqet në ekran ("Timecount"). Pasi Timecount do të arrijë në kornizën kohore të kontrollit të realitetit që keni caktuar, Ju do të pengoheni të vazhdoni të luani Lojërat gjatë së njëjtës sesion derisa të pranoni që dëshironi të vazhdoni të luani Lojërat. Nëse e pranoni që dëshironi të vazhdoni të luani Lojërat, Timecount derisa kontrolli tjetër i realitetit do të rivendoset, dhe procesi i lartpërmendur do të rifillojë. Fillimi i një seance të re do të bëjë që Timecount të rivendoset gjithashtu. Në çdo moment të kohës, Ju mund të ndryshoni dhe / ose anuloni kornizën kohore të kontrollit të realitetit, dhe një ndryshim i tillë ose anulim do të hyjë në fuqi menjëherë (dhe në rast të ndryshimit, do të rivendosni Timecount).

   J. Politika Bonus

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Depozitat e bëra me Skrill janë të përjashtuara nga të gjitha ofertat e bonusit.
   3. Ne rezervojmë të drejtën të përjashtojmë disa lojëra nga të qenit në gjendje të luajnë me fonde bonus - me kusht që do t'ju njoftojmë paraprakisht për përjashtime të tilla.
   4. Për më tepër, Ne mund t'ju ofrojmë një Bonus Kompliment, në formën e parave të bonusit, basteve falas dhe / ose rrotullimeve falas. Bonusi Kompliment do të shfaqet në bilancin e bonusit Tuaj.
   5. Kur një sit siguron një Bonus Regjistrimi, atëherë pasi të regjistroheni në sit, shkruani detaje personale të vlefshme dhe aktivizoni llogarinë tuaj, Ju keni të drejtë të merrni Bonusin e Regjistrimit; me kusht vetëm nëse ju jeni një regjistrues i ri dhe kurrë nuk keni pasur një llogari me sitin. Bonusi i Regjistrimit mund të sigurohet në formën e parave të bonusit, basteve falas dhe / ose rrotullimeve falas. Bonusi i Regjistrimit do të shfaqet në bilancin e Bonusit tuaj. Do lojtar mund të marrë vetëm një Bonus Regjistrimi me secilën sit.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Basti juaj tërhiqet së pari nga bilanci i parasë së vërtetë. Kur paratë tuaja të vërteta në bilancin tuaj janë zero, bastet do të bëhen nga bilanci juaj i bonusit. Nëse basti që ju bëni është më i lartë se shuma e parave reale në bilancin tuaj, atëherë basti do të përbëhet nga shuma e parave reale në bilancin tuaj dhe pjesa tjetër e bastit - nga bilanci i bonusit tuaj. Anydo Fitim nga një bast i tillë do të ndahet midis parasë reale dhe bilancit të bonusit sipas shumës së parave të vërteta dhe bilancit të bonusit të përdorur në një bast të tillë. Nëse, në një fazë të mëvonshme, paratë tuaja të vërteta në bilancin tuaj janë më të larta se zero, çdo bast që ju kryeni nga ajo fazë do të jetë edhe një herë nga paratë e vërteta në bilancin tuaj.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Vetëm 5% (pesë përqind) e pagave të vendosura në të gjitha versionet e video poker dhe / ose video poker do të llogariten në drejtim të Kërkesës; vetëm 10% (dhjetë përqind) e basteve të vendosura në të gjitha versionet e lojrave Blackjack, Baccarat, Roulette, lojëra tavoline poker dhe / ose lojëra jackpot do të llogariten drejt kërkesës.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. Ju mund të tërheqni bilancin tuaj të parasë reale (Depozita juaj dhe fitimet e krijuara nga depozita) në çdo kohë. Sidoqoftë, çdo kërkesë e tërheqjes së fondeve nga gjendja e parave tuaja reale para plotësimit të Kërkesës do të shkaktojë heqjen e fondeve të bonusit nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe ato nuk do të shndërrohen në para të vërteta; çdo Bonuse në pritje do të hiqet gjithashtu.
   14. Ju do të jeni përgjegjës vetëm për pagimin e taksave përkatëse të vendosura në lidhje me marrjen e fondeve të bonusit.
   15. Promovimi i bonusit mund t'i nënshtrohet kushteve dhe kushteve specifike të promovimit, të dhëna për Ju në materialet e aplikueshme të marketingut, të cilat duhet të lexohen në lidhje me këto terma dhe kushte.
   16. Në rast se Kompania mendon se Ju keni vepruar me keqbesim në lidhje me një bonus dhe / ose u përpoqët të abuzoni me një bonus, Do të bëheni të papërshtatshëm për të marrë fondet e bonusit. Abuzimi përfshin, por nuk kufizohet vetëm në, duke u përpjekur të krijoni një avantazh të padrejtë, regjistrimin e llogarive të shumta brenda rrjetit të Kompanisë, në mënyrë që të përfitoni nga ndonjë bonus, dhe / ose të merrni bonusin, bastet, vetëm ose së bashku me të tjerët, në një mënyrë i cili parashikon fitime të garantuara pavarësisht nga rezultati i bastit.
   17. Bredo shkelje jo e parëndësishme e këtij kapitulli do t'i lejojë kompanisë të anullojë dhe revokojë fondet e bonusit, dhe Llogaria juaj mund të mbyllet.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Bonus i parave falas
    • Të gjitha shpërblimet e parave falas dhe fitimet e krijuara prej tyre janë pjesë e fondeve të bonusit.
    • Fondet e bonusit nga një bonus i parave falas do të shndërrohen në para të vërteta vetëm pasi të fitoni 50 (pesëdhjetë) herë shumën e shumës fillestare të bonusit ("Kërkesa"). Kërkesa duhet të përmbushet plotësisht brenda 30 (tridhjetë) ditëve nga Bonusi që u kreditohet në llogarinë tuaj, përndryshe fondet e bonusit do të hiqen nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe nuk do të shndërrohen në para të vërteta; për këtë qëllim, periudha në të cilën bonusi është një Bonus në pritje llogaritet si pjesë e asaj periudhe 30 (tridhjetë) ditësh.
    • Konvertimi i fondeve të bonusit nga një bonus i parave falas në para të vërteta mbulohet me një shumë të barabartë me 3 (tre) herë më shumë se shuma fillestare e bonusit. Do shumë e fondeve të bonusit mbi kufirin e konvertimit nuk do të shndërrohet në para të vërteta dhe do të hiqet nga bilanci juaj i bonusit.
   20. Rrotullime falas
    • Fitimet e krijuara nga rrotullimet e lira konsiderohen si shuma fillestare e bonusit në fuqi.
    • Fondet e bonusit nga një bonus falas me rrotullim do të shndërrohen në para të vërteta vetëm pasi të fitoni 50 (pesëdhjetë) herë shumën fillestare të këtij bonusi (d.m.th., fitimet e krijuara nga rrotullimet origjinale falas) ("Kërkesa"). Kërkesa duhet të përmbushet plotësisht brenda 7 (shtatë) ditëve nga Bonusi që ju kreditohet Llogaria juaj, përndryshe fondet e bonusit do të hiqen nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe nuk do të shndërrohen në para të vërteta dhe nuk do të keni të drejtë të rrotullimet falas; për këtë qëllim, periudha në të cilën bonusi është një Bonus në pritje llogaritet si pjesë e asaj periudhe 7 (shtatë) ditësh.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Bastet falas
    • Fitimet e krijuara nga bastet falas (më pak shuma e basteve falas të paguara) do të shtohen në fondet e bonusit tuaj.
    • Fondet e bonusit nga një bonus i bastit falas do të shndërrohen në para të vërteta vetëm pasi të fitoni 10 (dhjetë) herë shumën fillestare të këtij bonusi (d.m.th., fitimet e krijuara nga basti origjinal falas) ("Kërkesa"). Kërkesa duhet të përmbushet plotësisht brenda 7 (shtatë) ditëve nga Bonusi që ju kreditohet Llogaria juaj, përndryshe fondet e bonusit do të hiqen nga bilanci juaj i bonusit në tërësi dhe nuk do të shndërrohen në para të vërteta dhe nuk do të keni të drejtë të bastet falas; për këtë qëllim, periudha në të cilën bonusi është një Bonus në pritje llogaritet si pjesë e asaj periudhe 7 (shtatë) ditësh. Ngjarja në të cilën bëhet basti i lirë dhe / ose fondet e bonusit duhet të përfundojë dhe të ketë një rezultat para skadimit të bonusit për qëllimin e kërkesës së 7 (shtatë) ditëve.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Fuqitë dhe autoritetet e kompanisë

   1. Kompania do të bëjë përpjekje të arsyeshme tregtare për të parandaluar çdo keqfunksionim në veprimtarinë e sitit dhe çdo gabim në lidhje me Ngjarjet dhe / ose Bastet, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, çdo gabim në mosmarrëveshjet, emrat e pjesëmarrësve në Ngjarje, handikapet dhe / ose ndonjë përbërës tjetër i Bastit. Sidoqoftë, në çdo rast të një dështimi teknik (ose ndonjë gabim tjetër) në sistemet e sitit për ndonjë arsye çfarëdo, Kompanisë do të ketë të drejtë të anulojë pjesëmarrjen Tuaj në ndonjë prej Lojërave, në lidhje me të cilën ka ndodhur mosfunksionimi. Në një ngjarje të tillë, përgjegjësia dhe përgjegjësia jonë do të kufizohen vetëm në tarifën e pjesëmarrjes dhe / ose shumën e Bastit që është paguar nga Ju për pjesëmarrje në një lojë të tillë, dhe Llogaria juaj do të kreditohet me një tarifë të tillë pjesëmarrjeje dhe / ose Bast përkatësisht.
   2. Kompania rezervon të drejtën të anulojë, ndërpresë, modifikojë ose pezullojë Shërbimet nëse për ndonjë arsye, Shërbimet nuk mund të kryhen siç është planifikuar, përfshirë, por pa u kufizuar në, infeksionin nga virusi kompjuterik, gabimet, ndërhyrjet ose ndërhyrjet e paautorizuara, mashtrimet, teknike dështimet ose ndonjë shkak tjetër përtej kontrollit të Kompanisë. Nëse ndonjë gabim rezulton në dhënien e fitimeve për Ju ose në një rritje të fitimeve që ju janë borxh ose ju paguan, Ju nuk do të keni të drejtë në këto fitime. Ju menjëherë do të informoni kompaninë për gabimin dhe do të shlyeni çdo fitim të kredituar në llogarinë tuaj në gabim ndaj Kompanisë (siç drejtohet nga Kompania) ose Kompania mund, sipas gjykimit të saj, të heqë një shumë të barabartë me ato fitime nga Llogaria juaj ose caktoni një shumë të tillë ndaj parave që ju detyrohen nga Kompania.
   3. Kompania rezervon të drejtën të anulojë, ndërpresë, modifikojë ose pezullojë Shërbimet e saj për Ju në diskrecionin e saj, duke pasur parasysh që Kompania do t'ju japë një njoftim të qartë me shkrim për vendimin e saj; me kusht që kjo të mos ndikojë në ndonjë të drejtë tashmë të dhënë për Ju.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Rezervime në lidhje me Përgjegjësinë tonë

   1. Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë gabim, mosveprim, ndërprerje, fshirje, defekt, vonesë në funksionim ose transmetim, dështim të linjës së komunikimit, vjedhje ose shkatërrim ose hyrje të paautorizuar në, ose ndryshim të të dhënave ose informacionit dhe çdo humbje direkte ose indirekte që lind nga këto dukurive. Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë problem ose mosfunksionim teknik të ndonjë rrjeti ose linjash, Wi-Fi, Bluetooth, kompjuterë, sisteme, serverë ose ofrues, pajisje kompjuterike, programe kompjuterike ose email për shkak të problemeve teknike ose bllokimeve të trafikut në internet ose në cilindo uebfaqe, faqe interneti ose aplikacion mobil. Ne nuk do të jemi përgjegjës ose përgjegjës ndaj Tij në rast të gabimeve në sisteme ose komunikim, gabime ose viruse në lidhje me Shërbimet dhe / ose Llogarinë tuaj ose të cilat mund të rezultojnë në dëmtimin e harduerit tuaj dhe / ose programit kompjuterik dhe / ose të dhënave.
   2. Në asnjë rast nuk do të jemi përgjegjës për dëmet ose dëmtimet direkte, indirekte, incidente, speciale apo pasojash për humbjen e fitimeve, të ardhurave, të dhënave ose përdorimeve të bëra nga Ju ose ndonjë palë e tretë, qoftë në një veprim për kontratë ose torturë, që rrjedhin nga hyrjen në, ose përdorimin e sitit, shërbimeve dhe / ose në të kundërtën.
   3. Ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim në lidhje me përshtatshmërinë, besueshmërinë, disponueshmërinë, afatin dhe saktësinë e informacionit, softuerit, produkteve dhe shërbimeve të përmbajtura dhe / ose të ofruara në sit për çfarëdo qëllimi. Të gjitha informacionet, programet, produktet dhe shërbimet janë dhënë "siç është" pa garanci të çfarëdo lloji. Me këtë, ne mohojmë të gjitha garancitë në lidhje me informacionin, programin kompjuterik, produktet dhe shërbimet e përmbajtura ose të ofruara në sit, qofshin ato të shprehura apo të nënkuptuara.
   4. Ne nuk do të kemi përgjegjësi për sa i përket ndonjë dëmi ose humbjeje që është shkaktuar për shkak të besimit, të çfarëdo lloji, mbi informacionin ose çdo publikim ose përmbajtje tjetër që shfaqet në sit, dhe Ju jeni të ftuar të verifikoni informacionin e botuar në sit.
   5. Ne nuk do të jemi përgjegjës ose përgjegjës për ndonjë veprim ose mosveprim të ofruesit të shërbimit të internetit ose ndonjë palë tjetër të tretë që ju siguron hyrjen në sit ose Shërbime.
   6. Ju pranoni dhe pranoni që gjeneratori i numrave të rastit do të përcaktojë ngjarjet e krijuara rastësisht të kërkuara në lidhje me Shërbimet dhe ku rezultati i marrë nga Ju bie ndesh me rezultatin e treguar në serverin e Kompanisë (ose serverët e operuar në emër të Kompanisë nga palë të treta), rezultati i treguar në serverin e Kompanisë (ose në serverat e operuar në emër të Kompanisë nga palë të treta) do të marrë në të gjitha rrethanat përparësi. Ju e kuptoni dhe jeni dakord që regjistrimet e Kompanisë (ose regjistrimet e mbajtura në emër të saj) do të jenë autoriteti përfundimtar në përcaktimin e kushteve të përdorimit tuaj të Shërbimeve.
   7. Ju do të përdorni sitin dhe shërbimet nën rrezikun tuaj, dhe ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë dëmtim ose humbje që ju do të pësoni si rezultat i modifikimeve, përmirësimit, përfundimit, pezullimit ose ndërprerjes së sitit ose ndonjë prej Shërbimeve. Ne nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë dëmtim ose humbje që ju do të pësoni si rezultat i përdorimit ose mbështetjes suaj në përmbajtjen e çdo uebsajti, siti celular dhe / ose aplikacionit celular, në të cilin shfaqen lidhjet në Sajt.
   8. Sajti, shërbimet, përmbajtja e faqes dhe softveri i përdorur në lidhje me të janë dhënë "siç është", dhe Ne nuk bëjmë asnjë garanci ose përfaqësim, qoftë i shprehur apo i nënkuptuar (qoftë me ligj, statut, ose ndryshe), duke përfshirë por jo kufizuar në të nënkuptuar garancitë dhe kushtet e shitjes, cilësia e kënaqshme, përshtatshmëria për një qëllim të veçantë, tërësia ose saktësia, mos shkelja e të drejtave të palëve të treta ose e ligjeve dhe rregulloreve në fuqi në lidhje me sitin, shërbimet, përmbajtjen e sitit dhe softverin e përdorur në lidhje me të , ose që Sajti, Shërbimet, përmbajtja e sitit dhe programi kompjuterik i përdorur në lidhje me të do të jenë të pandërprera, në kohë, të sigurta ose pa gabime, ose që defektet do të korrigjohen, ose do të jenë pa viruse ose bugs ose si rezultat ose saktësinë e çdo informacioni përmes faqes ose shërbimeve.

   M. Pronë Intelektuale

   1. Të gjitha të drejtat, përfshirë të drejtat e pronësisë intelektuale (p.sh., patentat, të drejtat e autorit, markat tregtare, markat e shërbimit, logot, emrat e tregtisë, know-how ose ndonjë e drejtë tjetër e pronësisë intelektuale) në lidhje me sitin, dhe gjithë përmbajtjen e tij (përfshirë, por jo të kufizuara në, programe, skedarë, video, audio, foto, grafikë, fotografi, tekst dhe softuer), dhe / ose Shërbime (kolektivisht "Të Drejtat"), janë dhe do të mbeten pronë e vetme dhe ekskluzive e Ndërmarrjes dhe / ose ndonjë të licencuesve të saj. Ju nuk mund të përdorni asnjë prej të Drejtave pa miratimin paraprak me shkrim të Kompanisë, përveç në zbatim të këtyre Kushteve dhe Kushteve, dhe Ju nuk do të përdorni, duke përdorur Shërbimet ose në të kundërt, të fitoni ndonjë të drejtë në ndonjë prej të Drejtave. Pa u shmangur nga sa më sipër, Ju ndalohet rreptësisht nga: (i) kopjimi. rishpërndarja, botimi, inxhinieria e kundërt, dekompilimi, çmontimi, modifikimi, përkthimi ose bërja e ndonjë përpjekjeje për të hyrë në kodin burimor të Shërbimeve dhe / ose sitit, (ii) krijimin e veprave të derivuara të burimit; (iii) shitjen, caktimin, licencimin, sansensensimin, transferimin, shpërndarjen e Shërbimeve, dhe (iv) duke i bërë Shërbimet dhe / ose Faqen në dispozicion për çdo palë të tretë.

   N. Ndihma për klientët

   1. Ju mund të kontaktoni kompaninë në lidhje me ndonjë gjë që lidhet me Faqen dhe / ose Shërbimet në çdo kohë përmes mbështetjes së klientit tonë, i cili është në dispozicion në customersupport@instantgamesupport.com
   2. Do komunikim me mbështetjen e klientit të Kompanisë do të trajtohet në kujdesin maksimal dhe pa asnjë vonesë nga përfaqësuesit e përkrahjes së klientëve të Kompanisë dhe do të përshkallëzohet tek personat përkatës aty ku është e nevojshme.
   3. Kompania nuk do të tolerojë asnjë sjellje abuzive të shfaqur nga Ju ndaj punonjësve të Kompanisë. Në rast se Shoqëria, me diskrecionin e saj të vetëm dhe absolut, gjykon se sjellja juaj, përmes telefonit, bisedës live, postës elektronike ose në ndonjë mënyrë tjetër, ka qenë abuzive ose poshtëruese ndaj cilindo prej punonjësve të Kompanisë, Kompania mund, sipas gjykimit të vet, pezulloni llogarinë tuaj (përfshirë ngrirjen e të gjitha fondeve të depozituara brenda) dhe shfuqizoni të gjitha shpërblimet, fitimet dhe fitimet e bonusit në llogarinë tuaj.

   O. Ankesat dhe Mosmarrëveshjet

   1. Nëse keni ndonjë arsye të ankoheni për ndonjë gjë, atëherë ju lutemi na kontaktoni në complaints@instantgamesupport.com. Ne do të merremi me ankesën tuaj dhe të gjitha mosmarrëveshjet do të trajtohen sa më shpejt dhe në mënyrë të arsyeshme të jetë e mundur.
   2. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), Ju mund të ngrini ankesa për 6 muaj nga data e incidentit për të cilin po bëni ankesë.
   3. Nëse Llogaria juaj rregullohet nga Komisioni i Lojërave të fatit (klientët në Mbretërinë e Bashkuar), Ne do të pranojmë marrjen e ankesës suaj brenda 24 orëve dhe do të sigurojmë që i gjithë procesi i ankesave të zgjasë jo më shumë se tetë javë nga kur ankesa fillestare bëhet siç kërkohet nga Dispozita e kodit SR 6.1.1.2, në të cilën pikë Kompania do të kontaktojë Ju duke detajuar vendimin përfundimtar të ankesës, duke thënë se është përfundimi i procesit të ankesave, së bashku me atë se si të përshkallëzoni ankesën tuaj tek një entitet i Pavarur ADR nëse dëshironi të bëni kështu që.
   4. Nëse nuk jemi në gjendje të zgjidhim një ankesë ose mosmarrëveshje nga ndonjë prej procedurave tona të brendshme, ju keni të drejtë t'i referoni mosmarrëveshjen një entiteti alternative të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve (ADR). Subjekti i aplikueshëm ADR është Shërbimi i Pavarur i Rregullimit të Basteve (IBAS) falas. Ju mund të kontaktoni IBAS si më poshtë:
    Ose me anë të një forme gjykimi online të disponueshme në http://www.ibas-uk.com në faqen kryesore - një formë mund të kërkohet edhe përmes telefonit (numri i telefonit 0207 347 5883).
    Ose klientët gjithashtu mund të shkruajnë në:
    Shërbimi i Pavarur i Rregullimit të Basteve
    Kutia PO 62639
    Londër
    EC3P 3AS

   P. Të ndryshme

   1. Këto terma dhe kushte dhe marrëdhënia midis jush dhe nesh do të qeveriset, dhe interpretohet dhe interpretohet në përputhje me ligjet e Maltës, dhe Ju në mënyrë të pakthyeshme paraqisni në juridiksionin ekskluziv të gjykatave kompetente të Maltës në lidhje me çdo mosmarrëveshje në lidhje me vlefshmëria, shkelja, interpretimi, performanca ose që rrjedhin ndryshe ose në lidhje me këto Kushte dhe Kushte dhe marrëdhëniet midis Jush dhe Ne. Megjithatë, me kusht që asgjë brenda këtyre Kushteve dhe Kushteve nuk do të përjashtojë zbatueshmërinë e ligjeve të Anglisë për sa i përket çdo gjëje të zbatueshme për licencën e Komisionit të Lojërave të Lojërave të Kompanisë.
   2. Kompania mund, në çdo kohë, të vendosë çdo ekuilibër pozitiv në llogarinë tuaj ndaj çdo shume që i detyrohet kompanisë.
   3. Kompania mund të transferojë ose caktojë secilën prej të gjitha të drejtave dhe detyrimeve të saj më poshtë për çdo palë të tretë; pa u shmangur nga sa më sipër, faqja dhe / ose ndonjë nga Shërbimet mund të operohen nga palë të treta. Ju nuk mund të transferoni, caktoni ose zotoheni në çfarëdo mënyre çfarëdo prej të drejtave ose detyrimeve tuaja sipas këtyre kushteve dhe kushteve.
   4. Nëse nuk përcaktohet në mënyrë të qartë në këto Kushte dhe Kushte, asgjë në këto Kushte dhe Kushte nuk duhet: (i) të interpretohet si krijim i ndonjë agjencie, aranzhimi, besimi të marrëdhënieve të besimit ose ndonjë marrëdhënie e ngjashme midis jush dhe nesh; (ii) krijoni ose jepni ndonjë të drejtë ose përfitim për çdo palë të tretë, dhe (ose (iii) ju jep ndonjë interes sigurie për ndonjë aktiv të Kompanisë, duke përfshirë (por pa u kufizuar në) çdo shumë të mbajtur në llogarinë tuaj.
   5. Ne mund t'ju ofrojmë njoftime në lidhje me ose në lidhje me këto Kushte dhe Kushte në një e-mail dhe / ose përmes faqes, dhe një njoftim i tillë do të konsiderohet i marrë nga Ju brenda 24 orëve nga koha kur ju është dërguar mënyra e sipërpërmendur.
   6. Asnjë dështim ose vonesë nga ana jonë në ushtrimin e ndonjë të drejte, fuqie ose mjeti juridik për këtë nuk do të funksionojë si heqje dorë nga ajo, as ndonjë ushtrim i vetëm ose i pjesshëm i ndonjë të drejte, fuqie ose mjeti të tillë nuk lejon ndonjë ushtrim tjetër ose të mëtejshëm të tij ose ushtrimin e ndonjë e drejta, fuqi ose ilaç tjetër.
   7. Nëse ndonjë dispozitë e këtyre Kushteve dhe Kushteve është mbajtur nga një gjykatë e juridiksionit kompetent si e pa zbatueshme sipas ligjit në fuqi, atëherë një dispozitë e tillë do të përjashtohet nga këto Kushte dhe Kushte dhe pjesa tjetër e këtyre Kushteve dhe Kushteve do të interpretohet sikur kjo dispozitë të ishte i përjashtuar dhe do të jetë i zbatueshëm në përputhje me kushtet e tij; me kusht që, megjithatë, në këtë rast këto terma dhe kushte të interpretohen në mënyrë që të japin efekt, në masën më të madhe në përputhje me dhe të lejuar nga ligji në fuqi, për kuptimin dhe qëllimin e dispozitës së përjashtuar siç përcaktohet nga një gjykatë e tillë e juridiksionit kompetent .

   Q. Mospërputhjet gjuhësore

   1. Kushtet dhe rregullat janë hartuar në gjuhën angleze. Në rast të ndonjë mospërputhjeje midis kuptimeve të versioneve të përkthyera të këtyre kushteve dhe kushteve dhe versionit në gjuhën angleze, kuptimi i versionit në gjuhën angleze do të mbizotërojë.

   Versioni 1.2.9 - 14.07.2020

   Vlen deri në njoftimin e mëtutjeshëm

  Luaj Tani Read More..
 • promotion

  Ky promovim i nënshtrohet Termat dhe Kushtet

  Expired

  Starts In:

  Ends In:

  Days

  Hours

  Minutes

  Seconds

  Want to be a slots playing hero?

  Now is your opportunity to show off your slots playing abilities and to rise above the competition in the Slots Hero tournament to claim the glory and a generous bounty. The top 10 players with the highest wagering will earn the honour of being a Slots Hero and a cash prize!

  How to enter:

  Deposit £10 or more with code: HERO and play any or all of the qualifying slots!

  The more you play, the better your chances of being a Slots Hero.

  The tournament takes place from 14 September 2020 and ends on 27 September 2020.

   

   

  Qualifying Slots

  Leaderboard Ranking & Prizes

  Rank Prize
  1 £350
  2 £250
  3 £150
  4 £75
  5 £50
  6 £40
  7 £30
  8 £25
  9 £20
  10 £10

   

   

  Ready to claim the glory? Start playing like a hero, right now!

  Terms & Conditions:

  1. The Slots Hero promotion runs from 14th September 2020 (00:00 GMT) till 27th September 2020 (23:59 GMT).
  2. Players must make a minimum deposit of £10 or more with code: HERO to qualify for entry into the promo.
  3. Players must play any of the qualifying games as follows:
   • Book of Dead
   • Starburst
   • Bookie of Odds
   • Rainbow Riches
   • Centurion
   • 88 Fortunes
   • Monopoly Megaways
   • Bonanza
   • Ted
   • Reactoonz
   • Fishin Frenzy Megaways
   • Rainbow Riches PicknMix
   • Wish Upon A Jackpot
   • Gonzo's Quest
   • Legacy of Egypt
   • Fire Joker
   • Fluffy Favourites
   • 9 Masks of Fire
   • Fishin Frenzy
   • Lara Croft: Temples and Tombs
  4. Play on progressive jackpot games does not contribute towards wagering.
  5. Only real bets count toward the wagering and at the end of the promotional period, the player with the highest wagering on the qualifying games will win cash prizes.
  6. Leaderboard Ranking & Prizes:
   Rank Prize
   1 £350
   2 £250
   3 £150
   4 £75
   5 £50
   6 £40
   7 £30
   8 £25
   9 £20
   10 £10
  7. The cash prizes are worth £1,000 and will be shared amongst 10 winning players.
  8. Each player can win only 1 prize.
  9. Prize will be awarded within 7 days to the player’s account after the conclusion of the promotion.
  10. If the winning Player cannot be contacted successfully, the prize award may be declared void at SlotJar.com discretion, consequent to which the prize shall not be allocated to any other participant.
  11. Any costs related to tax liability for the prize shall be the player’s responsibility.
  12. SlotJar.com will inform winners and pay the cash prize to the player’s account.
  13. Cash prizes do not have any wagering requirements and players can withdraw prizes immediately should they wish to do so.
  14. Player must be eligible to receive bonuses.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Terms and Conditions.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. General

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 issued on 16th April, 2013 and is licensed and regulated by the Gambling Commission, License Number 000-039335-R-319313-016.
   2. These terms and conditions ("Terms and Conditions") govern your ("You", "Your" or "Player") use of the online and mobile gaming services provided to You by the Company. These Terms and Conditions should be read carefully by You in their entirety prior to Your use of the Services. Please note that these Terms and Conditions constitute a legally binding agreement between You and the Company.
   3. These Terms and Conditions incorporate Our privacy policy and the Betting Rules by agreeing to these Terms and Conditions You confirm that You also accept and agree to Our privacy policy and the Betting Rules (You can review Our privacy policy by clicking here and review Our Betting Rules by clicking here.)

   B. Definitions

   1. In these Terms and Conditions, the following words and phrases shall (unless the context otherwise requires) have the meanings set out beside them:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Account" shall mean a personal account opened by an individual, solely for such individual to enable such individual to play the Games at the Site.
    • "Bet" shall mean a bet placed by You on an Event.
    • "Games" shall mean any of the games made available on the Site including Events.
    • "Event" shall mean any event upon which a Bet is available on the Site.
    • "Restricted Territories" shall mean the following countries: Australia, Belgium, Belize, British Virgin Islands, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, France, Greece, Hungary, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey and the United States of America and additional jurisdictions blocked by the Company at its sole discretion. This list may be amended by the Company, at its sole discretion, from time to time.
    • "Services" shall mean the Company's Games and any other services and activities offered at the Site.
    • "Complaint" shall mean an expression of dissatisfaction in relation to the Services provided as stated in chapter O below.
    • "Dispute" shall mean a Complaint that has not been resolved by the Company as set out in these Terms and Conditions within the initial 8 week period stated in chapter O below.
    • "Site" shall mean any website and/or mobile site and/or mobile application owned, operated or hosted by the Company.
    • "We", "Our" or "Us" shall mean the Company, and/or any subsidiaries, affiliates, employees, directors, officers, agents, suppliers, consultants and contractors.

   C. Subordination to the Terms and Conditions and the Binding Effect Thereof

   1. By using the Site, registering at the Site, or by participating in one of the Services, You agree to be bound by and to act in accordance with the Terms and Conditions, as they may be updated from time to time, without any reservation.
   2. The Company reserves its right to amend these Terms and Conditions at any time, in its absolute and exclusive discretion. You will be notified of any changes to the Terms and Conditions prior to the changes coming into effect. Any Bet made prior to the entry into force of the revised Terms and Conditions shall be governed by the Terms and Conditions in force when placing the Bet. If You do not wish to be bound by such amendment You must stop using the Site and Services. Should You wish to stop using the Site and Services following any change to the Terms and Conditions, You may withdraw all available funds and close Your Account in accordance with these Terms and Conditions.
   3. These Terms and Conditions supersede all prior agreements between the parties in relation to its subject matter and constitute the entire and whole agreement between You and the Company. You confirm that, in agreeing to accept these Terms and Conditions, You have not relied on any representation except for any express representation made by the Company in these Terms and Conditions.

   D. Who is Entitled to Participate

   1. You may only use the Services if You comply with all of the following:
    • You are at least eighteen (18) years old or of legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher); in this respect, the Company wishes to draw Your attention to the fact that underage gambling is an offence;
    • You are the owner of a valid payment method (or authorized to use a valid payment method by the owner of that valid payment method);
    • You do not violate any law or regulation as a result of using the Services. In this context, You agree that if You reside or are present in any jurisdiction that prohibits using the Services offered at the Site (including without limitation any of the Restricted Territories) You shall not participate in the prohibited activity.
    • You are not a player or otherwise have any connection or can have any influence over an Event and/or any outcome of a Bet;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence here and for the list of sites under the Malta Gaming Authority here; and
    • You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   2. The Services are intended only for Players who are not prohibited by the laws of any applicable jurisdiction from gambling on the Internet and/or mobile devices. The Company does not intend to enable You to contravene applicable law. You represent, warrant and agree to ensure that Your use of the Site and/or the Services will comply with all applicable laws, statutes and regulations. The offering or availability of the Services shall not be deemed or interpreted as an offer or invitation by Us to use the Services, if You reside in a place in which such use is currently forbidden by law (including without limitation the Restricted Territories), or where the Company, in its sole discretion, elects not to offer Services. You shall be solely responsible for determining whether Your use of the Site and/or Services is legal in the place where You live and/or use the Site and/or Services. We make no representations or warranties, expressed or implied, concerning the legality of the Services and/or of the Site and/or of any person's participation in the Services through this Site, and shall not be responsible for any illegal use of the Site by You. It is Your responsibility to ensure that You comply with any and all laws applicable to You before registering or participating in any of the Services through this Site. You should consult with legal counsel in the applicable jurisdiction about the legality of Your use of the Site and/or the Services.
   3. Employees, directors and officers of the Company, as well as members of their families, affiliates or subsidiaries, and all other persons connected, directly or indirectly, to the computer systems or the security system employed by the Company, as well as any person involved in the operation of this Site and the establishment thereof, including, but not limited to advertising, promotion and fulfilment agencies, insurers and legal advisers, webmasters and web suppliers and family members thereof, are not entitled to participate in any of the Services. For the sake of good order it is clarified that any person who is not entitled to participate as aforesaid - as well as any other person who substitutes such excluded person - is also not entitled to any of the prizes afforded or referred to by the Site, and the Company reserves the right to suspend the Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in the Account.

   E. Account Registration

   1. Anyone interested in participating in the Services is obliged to register and open an Account at the Site.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. You shall be fully and solely responsible to reserve in confidentiality Your Identification Details and not to transfer them to another. The full responsibility for an unauthorized use of Your Identification Details lies solely with You, and You alone will bear all responsibility derived from any unauthorized use of Your Identification Details. If You misplace, forget or lose Your Identification Details because of anything other than the Company's error, the Company shall not be liable for any direct or indirect loss associated with such occurrence.
   4. You are only allowed to have one Account at this Site. If You open more than one Account, the Company may block or close any or all of Your Accounts at its sole and absolute discretion; in which case the Company may void the bonuses, winnings and bonuses winnings in the Accounts as well as return all funds deposited in the Accounts.
   5. The Company may at its own discretion and without having to provide justification, refuse to open an Account or close an existing Account. However, all contractual obligations already made will be honoured.
   6. You hereby represent that the registration of Your Account is done personally by You and not by any third party.
   7. By opening an Account, You hereby represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) the details You submit during the registration process are true and correct, and that You will update them, immediately upon any change thereto, (b) Your Account is for Your personal use only and shall not be used by any third party, (c) any funds You deposit in the Account may and will be used by You solely for playing the Games and/or using the Services, (d) the Company is not a financial institution and any funds in Your Account shall not accrue any linkage differentials and/or interest, (e) You are of sound mind and You are capable of taking responsibility for Your own actions, (f) it is Your responsibility to read and understand the Games rules and procedures and that You fully understand these rules and procedures, (g) You understand that the use of the Games carries with it a risk of losing funds wagered in the Games, (h) You will cooperate with the Company and provide it with all requested documentation in a full, complete and truthful manner, (i) You have verified and determined that Your use of the Services does not violate any laws or regulations of any jurisdiction that applies to You, (j) You are solely responsible for recording, paying and accounting to any relevant governmental, taxation or other authority for any tax or other levy that may be payable due to Your use of the Site (including, but not limited to, payment of winnings), (k) You will use the Services in good faith towards the Company and others using the Services, (l) You will be solely responsible for all Your losses resulting from placing bets at the Site and playing the Games, (m) the Company may at its sole discretion, decide whether to open, maintain and/or close Your Account (provided that existing contractual obligations are honoured), as well as suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account - where You have broken any provision of these Terms and Conditions, (n) You shall be solely responsible for maintaining the confidentiality of Your Account details (including Your user name and password required for entering Your Account), and for any and all actions and transactions taken in connection with Your Account by anyone who enters Your Account while using Your details, and all such actions and transactions shall be deemed as actions and transactions taken by You, (o) You will immediately inform the Company of any suspected unauthorized use of Your Account, (p) You shall not make any charge backs and/or deny or reverse any payment made by You in connection with the Services, and You shall reimburse Us for any loss or damage We incur as a result of any such action, and in any event You will promptly pay any and all of Your debts to Us, and (q) You shall indemnify Us and hold Us harmless, from and against all direct and indirect claims, liabilities, damages, losses, costs and expenses, including legal fees, arising out of or in connection with any breach of these Terms and Conditions by You, and any other liabilities arising out of Your use of the Site or any unauthorized use of the Site by any third party.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. If your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), your account must be ID and age verified before you are allowed to (i) deposit funds, (ii) gamble (with your own funds, bonus funds or by using any free spins and free bets), or (iii) access any free-to-play games. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us to verify your name, address and date of birth:
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first deposit. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or debit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
   10. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, if You deposited money using any type of payment method other than a credit card or e-wallet, and age verification has not been satisfactorily completed in respect of You, then (i) Your Account may be frozen, and (ii) no further gambling will be permitted via Your Account until age verification has been successfully completed. In addition, the Company reserves the right at any time to request from You evidence of age and if satisfactory proof of age is not provided, then the above-mentioned consequences will apply, mutatis mutandis. In the event that it is found that You are under the age of 18, or the legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher), then the Company shall close Your Account and return to You all funds deposited, but the bonuses, winnings and bonus winnings shall not be paid and will be voided.
   11. The Company reserves the right to require additional documents such as certified copies of a proof of identity and address, or other documentation evidencing Source of Funds or Source of Wealth, regardless of whether such proof was provided to the Company previously.

   F. Illegal Actions

   1. Without derogating from any other provision of these Terms and Conditions, if the Company determines that You are engaging in or have engaged in Illegal Actions and/or Irregular Playing Patterns, or have attempted to do so, then the Company shall be entitled to close Your Account, withhold, seize and confiscate all funds in Your Account (including, but not limited to, any deposits and winnings in Your Account). In addition, the Company may exercise these rights in respect of any other Accounts of Yours on the Company network. The Company shall also be entitled to inform and provide information documentation about You and Your activities to the applicable authorities and regulators, financial institutions, banks, credit card companies and
   2. "Illegal Actions" shall mean illegal, unlawful, fraudulent, or other improper activities - including, but not limited to:
    • collusion between Players;
    • the use of devices and software such as robots and/or artificial intelligence;
    • sale, transfer and/or acquiring Accounts from other Players;
    • transfer of funds amongst Players' Accounts;
    • match fixing or otherwise influencing an Event and/or the outcome of any Bet contrary to applicable legislation and/or the rules of the relevant Events, as well as breaking into the Site or attempting to do the same;
    • intentionally disconnecting from a game while playing on the Site;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • where the source of funds used by You is illegal and/or where You may have engaged or may be engaging in any activity relating to money laundering, including use of the proceeds of crime;
    • abuse in order to gain advantage to the detriment of other Player(s) and/or Us;
    • failure to provide the Company with all verification documents requested;
    • Provision of inaccurate and/or invalid documents;
    • where the Company has reasonable suspicion that You have been taking unfair advantage of the Company's bonuses in order to minimize loses, or have executed any other act in bad faith in relation to a bonus promotion offered on any of the Sites owned and/or operated by the Company; or
    • Deceitfully taking advantage of our bonuses which includes, but is not limited to,: (i) opening multiple indistinguishable Accounts to obtain a bonus several times on any Site, only depositing during promotional activity or opening multiple accounts across the network, (ii) playing repeatedly only with free games, or (iii) in case of repeated patterns of deposit/cashout/redeposit purely intended to gain the deposit related bonus.
   3. "Irregular Playing Patterns" shall include, but are not limited to the following activities:
    • equal, zero or low margin bets or hedge betting,
    • placing single or multiple bets of a value of fifty percent or more of a Bonus on any single game, individual hand, single Bet or round;
    • building a balance and significantly changing play patterns; for example, Bet or wager size, Game types and Bet or wager structures etc. in order to meet the wagering Requirement;
    • placing large Bets or wagers which result in a substantial gain followed by a drop in Bet or wager size equal to or higher than 65% of the previous average Bet or wager size;
    • reserving real money funds in any incomplete game round in order to use bonus funds before real money gameplay is completed;
    • making large Bets or wagers and then substantially reducing the Bets or wagers to meet the wagering Requirement;
    • moving from a low weighted Game to a high weighted Game after a large win for the purpose of meeting the Requirement;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • on baccarat, betting on both banker and player in the same coup;
    • utilising bonus offers as part of a group of customers or syndicate;
    • where an Account or group of Accounts operate systematically in order to gain an advantage to the detriment of another Player or to commit any deceitful act in relation to other Players or Us – for example by employing specific techniques to cheat other Players or playing as a group;
    • wagering on Games with the bonus feature mode with bonus money to build up value, lose the bonus and then immediately cash out the built up value with a secondary deposit;
    • martingale betting strategies;
    • Betting all or a substantial portion of Your real money amount on low odds Bets while placing casino wagers and/or high odds Bets using Your bonus amount); and/or
    • Placing more than 25% of Your initial deposit as one Bet or wager.

   G. Account Operation

   1. It is unlawful to deposit any money in Your Account from ill-gotten means, and You will not make such deposits. Without derogating from the above, You hereby acknowledge that the Company will check all transactions to prevent money laundering, and will report any suspicious transactions to the relevant authorities.
   2. The following deposit methods are available to deposit money with the Company: Credit (not available in the UK) and Debit Card, Wire Transfer, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz and Fast BankTransfer. Availability of each payment method depends on Your registration country and chosen currency. Your Account will be credited with the deposit only after the deposit is confirmed by the Company and the relevant payment method; until such confirmation is received, Your Account will not include such deposit in the Account's balance. The Company does not provide credit, nor does it participate in, arrange, permit or knowingly facilitate the giving of credit. Deposits made via PayviaPhone have a 15% processing fee which will be deducted from your deposit amount.
   3. For the avoidance of doubt, if your account is regulated by the Gambling Commission, you cannot use credit cards to deposit into your account by any means, including by way of any credit card registered with an e-wallet or online payment service.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Protection of customer funds.
   6. It is Your responsibility to notify the Company immediately of a lost or stolen payment method, or of any change in the payment method; any losses and damages caused due to Your failure to provide such immediate notification will be solely borne by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   7. You are not allowed to transfer funds from Your Account to other Players or to receive money from other Players in Your Account, or to sell, transfer and/or acquire Accounts from other Players.
   8. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, it will be deemed an Inactive Account if You have not logged into Your Account for a period of 12 (twelve) months. Any Inactive Account will be charged with an administrative fee equivalent to 5 (five) Euros per month, provided the Company has notified You 30 (thirty) days prior to Your Account becoming Inactive, that such fees will be incurred; the maximum amount of fees thus incurred will be the balance of Your Account . If You have not logged into Your Account for a period of 30 (thirty) months, Your Account will be deemed a Dormant Account, in which case the Company shall remit the balance of Your Account (after deduction of the charges referred to in this section) to You, or to if You cannot be satisfactorily located - to the Malta Gaming Authority.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com and submit a request to reopen Your Account and/or return the balance of Your Account. For the avoidance of doubt, the Company is under no obligation to accept Your request, and such request will be reviewed in accordance with the relevant facts and circumstances and the provisions of these Terms and Conditions.
   10. It is hereby clarified that sections G.8 and G.9 of this chapter VI do not apply to an Account which is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK); any such Account will not become Inactive or Dormant.
   11. You may ask at any time to close Your Account by sending an email to the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com, and You will be contacted by customer support accordingly in order to facilitate such request.
   12. The Company's default user history presentation provides only part of the game history; if You wish to receive all of Your game history, please contact the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Once a Bet is placed, it cannot be changed or cancelled.
   14. A Bet placed after the Event commences (save for in play betting) and/or a Bet placed after the result of the Bet is known, are invalid and do not entitle You to receive any winnings from such a Bet; the sum of the Bet shall be returned to You in such a case.
   15. The Company may offer a cash-out feature in some Bets on some Events, at its sole and absolute discretion. This feature, if offered, will allow You to cash-out part or all of Your Bet prior to the end of the Event upon which You placed the Bet. The return provided to You according to the cash-out feature will change during the Event and will be determined by the Company at its sole and absolute discretion. We are under no obligation to provide the cash-out feature in any Event and/or Bet and can cancel this feature altogether without being required to provide any notice about it.
   16. The result of the Bet is confirmed by the Company in accordance with official results published by the applicable governing bodies arranging the Events and/or according to alternative sources of information; in an event of a conflict between the official results and other sources of information, the Company shall determine the result of the Bet. If the Company is unable to determine the result of the Bet, the Bet will be void and the wager will be returned to You.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Withdrawals

   1. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time - without restriction, except where necessary to comply with any general regulatory obligations.
   2. Before any withdrawal you have to make at least one successful deposit.
   3. When You request a withdrawal, the funds requested are transferred to the payment method(s) You initially used to deposit.
   4. In case where Your payment method is not available for withdrawal due to third party's policy's restrictions, the withdrawal will be made to another payment method available to You.
   5. If You have outstanding deposits, the Company reserves the right to postpone or halt withdrawal payments until all deposits are received and confirmed.
   6. Should Your bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, the payment of this fee is Your responsibility.
   7. In a case where We cease to offer Our Services in a specific jurisdiction, a reasonable processing fee (beyond that stated in section H.6 ) may be charged to You upon withdrawal.
   8. It is Your responsibility to notify Us immediately of a lost or stolen credit/debit card or change of details to an e-wallet; any losses and damages stemming from a failure on Your part to provide immediately such a notification will be borne solely by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Limitations on withdrawals:
    • Visa credit (not available in the UK) and debit card withdrawals are not available in certain countries due to local issuer restrictions.
    • MasterCard and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact Our customer support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), Your payment method used for deposit must be verified before any withdrawal can be processed. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • If deposited or withdrawing via Debit Card please provide back and front of the card that You have used with Us. We need to see the first and last four digits of Your card, Your name and expiry date, You can cover the 8 middle digits and CVV code for security reasons.
    • If deposited or withdrawing via an E-Wallet please provide a screenshot or photo of the e-wallet's profile page showing Your name and email.
    • If deposited via PayViaPhone please provide a photo of Your phone bill showing the mobile number that You have used with Us and Your full name.
    • If deposited via any other method please provide a photo or screenshot of the method showing Your name.
   13. In case where Your payment method is not available for withdrawal, the withdrawal will be made to another payment method available to You. Relevant verification will be requested accordingly to the satisfaction of The Company.
   14. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, We may sometimes require identity verification before processing a withdrawal. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • Credit/debit card used to fund Your Account: A clear, legible copy of both sides of the card is required. For security reasons, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first withdrawal. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
   15. We reserve the right to anytime request additional documentation in order to identify and support your source of funds and wealth you use to deposit/bet/play with.
   16. Should concerns arise regarding your documentation in connection with Anti-Money Laundering or similar issues, then the Company may request notarized documents and suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) until further notification.
   17. In order to make a withdrawal, click on the "Cashier" icon, followed by the "Withdrawal" option. The select Your preferred withdrawal method, fill out the relevant form as per the withdrawal method chosen, click "Withdraw" and the withdrawal process will begin.
   18. Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, during which time You can cancel the request. In order to cancel Your withdrawal request, go to the "Cancel Withdrawal" tab and click "Cancel" next to Your withdrawal amount.
   19. After 3 business days, the status of Your withdrawal request will change to "Processing" and You will no longer be able to cancel it. You will receive an email notification once Your request has been delivered and the funds have been transferred to You.
   20. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free to Contact Us. The methods with which You can use to withdraw funds from Your Account are: Credit (not available in the UK) and Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney and Bank Transfer.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Always remember that the Services are for Your personal entertainment; they are not meant to make You rich overnight and there are no winnings formulas. Make sure to budget Your money and know the game rules. We urge You to review information available at https://www.gamblersanonymous.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ or similar websites so as to ensure You are gambling responsibly. Furthermore, We suggest that You employ measures aimed towards gambling responsibly, such as timers or other forms of reminders and/or duration, wagers and loss restrictions while gambling. We offer measures relating to deposit limits, wager limits, loss limits and session limits; any reduction in the limits will take effect immediately and any increase in the limits will take seven days (or 24 hours if Your Account is regulated by the Gambling Commission) before coming into effect.
   2. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take seven days before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for any definite or indefinite time.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take 24 hours before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for a minimum period of between six months to 12 months (extendable by You for one or more periods of at least six months each).
   4. In addition, We offer self-exclusion and cooling off options (as further detailed in this chapter). We also wish to draw Your attention to the existence of software preventing an individual computer from accessing online gambling websites, such as www.cyberpatrol.com or www.gamblock.com
   5. Any exclusion request can be made via the responsible gaming section in the client interface or by contacting our customer support via (customersupport@instantgamesupport.com), in accordance with Your decision to be provided to the Company. Prior to confirming Your self-exclusion request, You will be provided with information regarding the consequences of self-exclusion. Should You decide to be self-excluded, We encourage You to consider extending Your self-exclusion to other remote gambling operators currently used by You. Any undetermined bets at the time of Your self-exclusion will be settled in the normal way, according to the normal timescales and, if subsequently applicable, winnings paid to You. Any self-exclusion Account blocks cannot be undone during the agreed self-exclusion period.
   6. Following Your request to be self-excluded: (i) Your Account will be closed and any funds held in Your Account will be returned to You; (ii) As soon as practicable after Your request to be self-excluded is submitted to the Company, You will cease to receive any marketing materials relating to the Services; provided, however, that this will not extend to blanket marketing which is targeted at a particular geographical area and where You would not be knowingly included.
   7. If Your account is regulated by the Malta Gaming Authority, then regardless of the length of Your self-exclusion period, at the end of such self-exclusion period, Your self-exclusion will end and You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   8. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then at the end of Your self-exclusion period, such self-exclusion will remain in place unless You take a positive action in order to gamble again (subject to a minimum self-exclusion period of six months), and You will not receive any marketing materials unless You have taken a positive action in order to gamble again and agreed to accept such marketing materials. The positive action in order to gamble again must be accompanied by a one day cooling off period prior to allowing You to gamble again.
   9. In requesting self-exclusion, You agree to provide full and accurate personal details, now and in the future, so Your access/use of the Site and Services can be restricted. If You do choose to self-exclude, We will use all reasonable endeavours to ensure We comply with Your self-exclusion. However, in agreeing to self-exclude, You accept that You have a parallel obligation not to seek to circumvent the self-exclusion. Accordingly, We have no responsibility or liability for any subsequent consequences or losses howsoever caused that You may suffer or incur if You commence or continue to gamble through additional online accounts where You have changed any of the registration details or You provide misleading, inaccurate or incomplete details or otherwise seek to circumvent the self-exclusion agreed. Any self-exclusion, time out or any similar action will be valid across all websites operated by the Company.
   10. If You are uncertain whether to exclude Yourself from the site, ask Yourself the following:
    1. Have You been diagnosed with an addictive disorder previously?
    2. Do You place bets while under the influence of alcohol or other substances?
    3. Is gambling interfering with Your daily life?
    4. Are You trying to recover previous loses by placing more bets?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may request a time out from gambling, which is a cool off period of between 1 to 42 days. A request for a time out period should be submitted via the Site in the casino client under the responsible gambling section. After the cool off period ends, You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   12. You may set up a reality check timeframe through the responsible gaming screen. Once set, the time that has passed since You started to play the Games within the same session will appear on the screen (the "Timecount"). Once the Timecount will reach the reality check timeframe You have set, You will be prevented from continuing playing the Games during the same session until You acknowledge You wish to continue playing the Games. If You acknowledge You wish to continue playing the Games, Timecount until the next reality check will be reset, and the abovementioned process will recommence. Beginning a new session will cause the Timecount to reset as well. At any point in time, You may change and/or cancel the reality check timeframe, and such change or cancellation will enter into force immediately (and in the case of change, will reset the Timecount).

   J. Bonus Policy

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Deposits made with Skrill are excluded from all bonus offers.
   3. We reserve the right to exclude certain games from being able to play with bonus funds – provided that we will notify You in advance of such exclusions.
   4. In addition, We may offer You a Complimentary Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Complimentary Bonus will appear in Your bonus balance.
   5. Where a Site provides a Registration Bonus, then once You register with the Site, enter valid personal details and activate Your Account, You are eligible to receive the Registration Bonus; provided solely if You are a new registrant and never had an account with the Site. The Registration Bonus can be provided in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Registration Bonus will appear in Your bonus balance. Any player can receive only one Registration Bonus with each Site.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Your wagering is first deducted from the real money balance. When Your real money on Your balance is nil, the wagering will be done from Your bonus balance. If the wager You make is higher than the amount of real money on Your balance, then the wager will be composed from the sum of real money on Your balance and the remainder of the wager - from Your bonus balance. Any Winnings from such a wager shall be split between real money and bonus balance according to the sum of real money and bonus balance used in such a wager. If, at a later stage, Your real money on Your balance is higher than zero, any wagering you perform from that stage will once again be from the real money on Your balance.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Only 5% (five percent) of wagers placed on all versions of video poker and/or power video poker shall be counted towards the Requirement; only 10% (ten percent) of wagers placed on all versions of Blackjack, Baccarat, Roulette, poker table games and/or jackpot games shall be counted towards the Requirement.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time. However, any request of withdrawal of funds from Your real money balance prior to completing the Requirement will cause the removal of the bonus funds from Your bonus balance in full and they will not be converted into real money; any Pending Bonuses will be removed as well.
   14. You shall be solely responsible for paying any relevant taxes levied in relation to the receipt of the bonus funds.
   15. The bonus promotion may be subject to promotion-specific terms and conditions, provided to You in the applicable marketing materials, which must be read in conjunction with these terms and conditions.
   16. In the event that the Company deems that You acted in bad faith in relation to a bonus and/or tried to abuse a bonus, You shall become ineligible to receive the bonus funds. Abuse includes, but is not limited to, trying to create an unfair advantage, registering multiple accounts within the Company network in order to take advantage of any bonus, and/or receiving the bonus,wagering, alone or together with others, in a manner which provides for guaranteed profits irrespective of the outcome of the wagering.
   17. Any non-insignificant breach of this chapter shall entitle the Company to cancel and revoke the bonus funds, and Your Account may be closed.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Free money bonus
    • All free money bonuses and the winnings generated from them are part of the bonus funds.
    • The bonus funds from a free money bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the sum of the initial sum of the bonus (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 30 (thirty) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 30 (thirty) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free money bonus to real money is capped at a sum equal to 3 (three) times the initial sum of the bonus. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   20. Free Spins
    • The winnings generated from the free spins are considered as the initial sum of the applicable bonus.
    • The bonus funds from a free spin bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free spins) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free spins; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Free Bets
    • The winnings generated from the free bets (less the sum of the free bets wagered) will be added to your bonus funds.
    • The bonus funds from a free bet bonus will be converted to real money only after wagering 10 (ten) time the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free bet) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free bets; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period. The Event on which the free bet and/or bonus funds are wagered must end and have a result prior to the expiration of the bonus for the purpose of the 7 (seven) days' requirement.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Powers and Authorities of the Company

   1. The Company shall make commercially reasonable efforts to prevent any malfunctioning in the Site's activity and any errors in respect of Events and/or Bets, including, but not limited to, any errors in the odds, names of participants in the Events, handicaps and/or any other component of the Bet. However, in any event of a technical failure (or any other error) in the Site's systems for any reason whatsoever, the Company will be entitled to cancel Your participation in any of the Games, concerning which the malfunctioning has occurred. In such an event, Our responsibility and liability will be limited only to the participation fee and/or Bet sum that was paid by You for participating in such Game, and Your Account will be credited with such participation fee and/or Bet accordingly.
   2. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend the Services if for any reason, the Services cannot be conducted as planned, including, but not limited to, infection by computer virus, bugs, tampering or unauthorized intervention, fraud, technical failures or any other causes beyond the control of the Company. If any errors result in awarding winnings to You or in an increase in winnings owed or paid to You, You shall not be entitled to these winnings. You shall immediately inform the Company of the error and shall repay any winnings credited to Your Account in error to the Company (as directed by the Company) or the Company may, at its discretion, deduct an amount equal to those winnings from Your Account or set off such amount against any money owed to You by the Company.
   3. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend its Services to You in its sole discretion, given that the Company will provide You with a clear notice in writing of its decision; provided that this will not impact any rights already granted to You.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Reservations concerning Our Responsibility

   1. We are not responsible for any error, omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission, communications line failure, theft or destruction or unauthorized access to, or alteration of data or information and any direct or indirect loss which arises from these occurrences. We are not responsible for any problems or technical malfunction of any network or lines, Wi-Fi, Bluetooth, computers, systems, servers or providers, computer equipment, software or email on account of technical problems or traffic congestion on the internet or at any web site, mobile site or mobile application. We shall not be responsible or liable to You in the event of systems or communications errors, bugs or viruses relating to the Services and/or Your Account or which will result in damage to Your hardware and/or software and/or data.
   2. In no event shall We be liable for any direct, indirect, incidental, special or consequential damages or damages for loss of profits, revenue, data or use incurred by You or any third party, whether in an action for contract or tort, arising from the access to, or use of, the Site, the Services and/or otherwise.
   3. We make no representations about the suitability, reliability, availability, timeliness and accuracy of the information, software, products and Services contained and/or offered at the Site for any purpose. All information, software, products and Services are provided "as is" without warranty of any kind. We hereby disclaim all warranties with respect to information, software, products and Services contained or offered at the Site, whether express or implied.
   4. We shall have no liability with respect to any damage or loss that was caused due to reliance, of any type, on the information or any other publication or content appearing at the Site, and You are invited to verify the information published at the Site.
   5. We shall not be responsible or liable for any actions or omissions of internet service provider or any other third party which provides You with access to the Site or Services.
   6. You accept and agree that random number generator will determine the randomly generated events required in connection with the Services and where the result as received by You conflicts with the result shown on the Company's server (or servers operated on the Company's behalf by third parties), the result shown on the Company's server (or on servers operated on the Company's behalf by third parties) shall in all circumstances take precedence. You understand and agree that the Company's records (or records maintained on its behalf) shall be the final authority in determining the terms of Your use of the Services.
   7. You will use the Site and Services at Your own risk, and We shall not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of modifications, enhancement, termination, suspension or discontinuation of the Site or any of the Services. We will not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of Your use or reliance on the content of any website, mobile site and/or mobile application to which links appear on the Site.
   8. The site, services, site's content and the software used in connection therewith are provided "as is", and We make no warranty or representation, whether express or implied (whether by law, statute, or otherwise), including but not limited to implied warranties and conditions of merchantability, satisfactory quality, fitness for a particular purpose, completeness or accuracy, non-infringement of third parties' rights or of applicable laws and regulation in respect of the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith, or that the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith will be uninterrupted, timely, secure or error-free, or that defects will be corrected, or will be free of viruses or bugs or as to results or the accuracy of any information through the site or services.

   M. Intellectual Property

   1. All the rights, including the intellectual property rights (i.e., patents, copyright, trademarks, service marks, logos, trade names, know-how or any other intellectual property right) concerning the Site, and all of its content (including, but not limited to, programs, files, video, audio, pictures, graphics, pictures, text and software), and/or Services (collectively the "Rights"), are and shall remain the sole and exclusive property of the Company and/or any of its licensors. You may not use any of the Rights without the express prior written approval of the Company, except pursuant to these Terms and Conditions, and You shall not, by using the Services or otherwise, acquire any rights in any of the Rights. Without derogating from the above, You are strictly prohibited from: (i) copying. redistributing, publishing, reverse engineering, decompiling, disassembling, modifying, translating or making any attempt to access the source code of the Services and/or the Site, (ii) creating derivate works of the source code; (iii) selling, assigning, licensing, sublicensing, transferring, distributing the Services, and (iv) making the Services and/or the Site available to any third party.

   N. Customer Support

   1. You may contact the Company in connection with anything related to the Site and/or the Services at any time via Our customer support, which is available at customersupport@instantgamesupport.com
   2. Any communication with the Company's customer support will be handled in the utmost care and without any delay by the Company's customer support representatives and will be escalated to the relevant people where necessary.
   3. The Company will not tolerate any abusive behavior exhibited by You towards the Company's employees. In the event that the Company, at its sole and absolute discretion, deems that Your behavior, via telephone, live chat, email or otherwise, has been abusive or derogatory towards any of the Company's employees, the Company may, at its sole discretion, suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account.

   O. Complaints and Disputes

   1. If you have any cause to complain about anything then please contact us at complaints@instantgamesupport.com. We will deal with your complaint and all disputes will be dealt with as quickly and reasonably as possible.
   2. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may raise complaints for 6 months from the date of the incident of which You are making complaint.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), We will acknowledge receipt of Your complaint within 24 hours and will ensure that the entire complaints process takes no longer than eight weeks from when the initial complaint is made as required by S.R code provision 6.1.1.2, at which point the Company will contact You detailing the final decision of the complaint, stating that it is the end of the complaints process along with how to escalate Your complaint to an Independent ADR entity if You wish to do so.
   4. If We are unable to settle a complaint or dispute by any of Our internal procedures, You are entitled to refer the dispute to an alternative dispute resolution (ADR) entity. The applicable ADR entity is the Independent Betting Adjudication Service (IBAS) free of charge. You may contact IBAS as follows:
    Either by an online adjudication form available at http://www.ibas-uk.com on the Home page - a form can also be requested over the telephone (telephone number 0207 347 5883).
    Or customers can also write to:
    Independent Betting Adjudication Service
    PO Box 62639
    London
    EC3P 3AS

   P. Miscellaneous

   1. These Terms and Conditions and the relationship between You and Us shall be governed by, and construed and interpreted in accordance with, the laws of Malta, and You irrevocably submit to the exclusive jurisdiction of the competent courts of Malta with respect to any dispute regarding the validity, breach, interpretation, performance or otherwise arising out of or in connection with these Terms and Conditions and the relationship between You and Us. Provided, however, that nothing within these Terms and Conditions will exclude the applicability of the laws of England in respect of anything applicable to the Company's Gambling Commission licence.
   2. The Company may, at any time, set off any positive balances in Your Account against any amount owed by You to the Company.
   3. The Company may transfer or assign any and all of its rights and obligations hereunder to any third party; without derogating from the above, the Site and/or any of the Services may be operated by third parties. You may not transfer, assign or pledge in any manner whatsoever any of Your rights or obligations under these Terms and Conditions.
   4. Unless explicitly stated in these Terms and Conditions, nothing in these Terms and Conditions shall: (i) be construed as creating any agency, arrangement, trust of fiduciary relationships or any similar relationship between You and Us; (ii) create or confer any rights or benefits to any third party, and/or (iii) grant You any security interest in any asset of the Company, including (but not limited to) any sum held in Your Account.
   5. We may provide You with notices with respect to or in connection with these Terms and Conditions in an e-mail and/or through the Site, and such notice shall be deemed received by You within 24 hours from the time it is sent to You in the aforesaid manner.
   6. No failure or delay on Our part in exercising any right, power or remedy thereunder shall operate as a waiver thereof, nor shall any single or partial exercise of any such right, power or remedy preclude any other or further exercise thereof or the exercise of any other right, power or remedy.
   7. If any provision of these Terms and Conditions is held by a court of competent jurisdiction to be unenforceable under applicable law, then such provision shall be excluded from these Terms and Conditions and the remainder of these Terms and Conditions shall be interpreted as if such provision was so excluded and shall be enforceable in accordance with its terms; provided, however, that in such event these Terms and Conditions shall be interpreted so as to give effect, to the greatest extent consistent with and permitted by applicable law, to the meaning and intention of the excluded provision as determined by such court of competent jurisdiction.

   Q. Language Discrepancies

   1. The Terms and Conditions have been drafted in the English language. In the event of any discrepancy between the meanings of any translated versions of these Terms and Conditions and the English language version, the meaning of the English language version shall prevail.

   Version 1.2.9 - 14.07.2020

   Valid until further notice

  Play Now Read More..
 • promotion

  This promotion is subject to terms and conditions

  We’re cranking up the heat and the action at SlotJar.com with our Wednesday Bonus Boost!

  Your exclusive Wednesday Bonus Boost is waiting in your inbox!

  Check your mail now, claim and start playing.

  This BLAZING HOT offer is valid for Wednesday only!

   

   

  Ready to spin? Play Now!

   

  Terms & Conditions:

  1. Only users who have received an email qualify for the promotional offer.
  2. Promotion runs from Wednesday, at 00:00 to Wednesday, at 23:59 GMT/16:59 PST/ 09:59 (the next day) AEST.
  3. Bonus or any winnings from the free spins must be wagered 50 times before a withdrawal may be made. Wagering contributions apply and vary from game to game.
  4. Bonus and winnings will expire 24 hours after being credited from the date and time they are credited to a player's account. Players who have not used their bonus and winnings generated from the bonus or if the Wagering Requirement has not been met within the stipulated time limits, shall not be able to receive the expired bonus and/or winnings generated from the bonus thereafter.
  5. Once the amount you have wagered meets or exceeds the Wagering Requirement, the Promotion will end and your Bonus Funds will automatically transfer to your Real Money Balance (up to the Maximum Conversion Amount of £20) from where you will be able to withdraw them as cash or continue to use them in non-Promotion play.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Terms and Conditions.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. General

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 issued on 16th April, 2013 and is licensed and regulated by the Gambling Commission, License Number 000-039335-R-319313-016.
   2. These terms and conditions ("Terms and Conditions") govern your ("You", "Your" or "Player") use of the online and mobile gaming services provided to You by the Company. These Terms and Conditions should be read carefully by You in their entirety prior to Your use of the Services. Please note that these Terms and Conditions constitute a legally binding agreement between You and the Company.
   3. These Terms and Conditions incorporate Our privacy policy and the Betting Rules by agreeing to these Terms and Conditions You confirm that You also accept and agree to Our privacy policy and the Betting Rules (You can review Our privacy policy by clicking here and review Our Betting Rules by clicking here.)

   B. Definitions

   1. In these Terms and Conditions, the following words and phrases shall (unless the context otherwise requires) have the meanings set out beside them:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Account" shall mean a personal account opened by an individual, solely for such individual to enable such individual to play the Games at the Site.
    • "Bet" shall mean a bet placed by You on an Event.
    • "Games" shall mean any of the games made available on the Site including Events.
    • "Event" shall mean any event upon which a Bet is available on the Site.
    • "Restricted Territories" shall mean the following countries: Australia, Belgium, Belize, British Virgin Islands, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, France, Greece, Hungary, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey and the United States of America and additional jurisdictions blocked by the Company at its sole discretion. This list may be amended by the Company, at its sole discretion, from time to time.
    • "Services" shall mean the Company's Games and any other services and activities offered at the Site.
    • "Complaint" shall mean an expression of dissatisfaction in relation to the Services provided as stated in chapter O below.
    • "Dispute" shall mean a Complaint that has not been resolved by the Company as set out in these Terms and Conditions within the initial 8 week period stated in chapter O below.
    • "Site" shall mean any website and/or mobile site and/or mobile application owned, operated or hosted by the Company.
    • "We", "Our" or "Us" shall mean the Company, and/or any subsidiaries, affiliates, employees, directors, officers, agents, suppliers, consultants and contractors.

   C. Subordination to the Terms and Conditions and the Binding Effect Thereof

   1. By using the Site, registering at the Site, or by participating in one of the Services, You agree to be bound by and to act in accordance with the Terms and Conditions, as they may be updated from time to time, without any reservation.
   2. The Company reserves its right to amend these Terms and Conditions at any time, in its absolute and exclusive discretion. You will be notified of any changes to the Terms and Conditions prior to the changes coming into effect. Any Bet made prior to the entry into force of the revised Terms and Conditions shall be governed by the Terms and Conditions in force when placing the Bet. If You do not wish to be bound by such amendment You must stop using the Site and Services. Should You wish to stop using the Site and Services following any change to the Terms and Conditions, You may withdraw all available funds and close Your Account in accordance with these Terms and Conditions.
   3. These Terms and Conditions supersede all prior agreements between the parties in relation to its subject matter and constitute the entire and whole agreement between You and the Company. You confirm that, in agreeing to accept these Terms and Conditions, You have not relied on any representation except for any express representation made by the Company in these Terms and Conditions.

   D. Who is Entitled to Participate

   1. You may only use the Services if You comply with all of the following:
    • You are at least eighteen (18) years old or of legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher); in this respect, the Company wishes to draw Your attention to the fact that underage gambling is an offence;
    • You are the owner of a valid payment method (or authorized to use a valid payment method by the owner of that valid payment method);
    • You do not violate any law or regulation as a result of using the Services. In this context, You agree that if You reside or are present in any jurisdiction that prohibits using the Services offered at the Site (including without limitation any of the Restricted Territories) You shall not participate in the prohibited activity.
    • You are not a player or otherwise have any connection or can have any influence over an Event and/or any outcome of a Bet;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence here and for the list of sites under the Malta Gaming Authority here; and
    • You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   2. The Services are intended only for Players who are not prohibited by the laws of any applicable jurisdiction from gambling on the Internet and/or mobile devices. The Company does not intend to enable You to contravene applicable law. You represent, warrant and agree to ensure that Your use of the Site and/or the Services will comply with all applicable laws, statutes and regulations. The offering or availability of the Services shall not be deemed or interpreted as an offer or invitation by Us to use the Services, if You reside in a place in which such use is currently forbidden by law (including without limitation the Restricted Territories), or where the Company, in its sole discretion, elects not to offer Services. You shall be solely responsible for determining whether Your use of the Site and/or Services is legal in the place where You live and/or use the Site and/or Services. We make no representations or warranties, expressed or implied, concerning the legality of the Services and/or of the Site and/or of any person's participation in the Services through this Site, and shall not be responsible for any illegal use of the Site by You. It is Your responsibility to ensure that You comply with any and all laws applicable to You before registering or participating in any of the Services through this Site. You should consult with legal counsel in the applicable jurisdiction about the legality of Your use of the Site and/or the Services.
   3. Employees, directors and officers of the Company, as well as members of their families, affiliates or subsidiaries, and all other persons connected, directly or indirectly, to the computer systems or the security system employed by the Company, as well as any person involved in the operation of this Site and the establishment thereof, including, but not limited to advertising, promotion and fulfilment agencies, insurers and legal advisers, webmasters and web suppliers and family members thereof, are not entitled to participate in any of the Services. For the sake of good order it is clarified that any person who is not entitled to participate as aforesaid - as well as any other person who substitutes such excluded person - is also not entitled to any of the prizes afforded or referred to by the Site, and the Company reserves the right to suspend the Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in the Account.

   E. Account Registration

   1. Anyone interested in participating in the Services is obliged to register and open an Account at the Site.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. You shall be fully and solely responsible to reserve in confidentiality Your Identification Details and not to transfer them to another. The full responsibility for an unauthorized use of Your Identification Details lies solely with You, and You alone will bear all responsibility derived from any unauthorized use of Your Identification Details. If You misplace, forget or lose Your Identification Details because of anything other than the Company's error, the Company shall not be liable for any direct or indirect loss associated with such occurrence.
   4. You are only allowed to have one Account at this Site. If You open more than one Account, the Company may block or close any or all of Your Accounts at its sole and absolute discretion; in which case the Company may void the bonuses, winnings and bonuses winnings in the Accounts as well as return all funds deposited in the Accounts.
   5. The Company may at its own discretion and without having to provide justification, refuse to open an Account or close an existing Account. However, all contractual obligations already made will be honoured.
   6. You hereby represent that the registration of Your Account is done personally by You and not by any third party.
   7. By opening an Account, You hereby represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) the details You submit during the registration process are true and correct, and that You will update them, immediately upon any change thereto, (b) Your Account is for Your personal use only and shall not be used by any third party, (c) any funds You deposit in the Account may and will be used by You solely for playing the Games and/or using the Services, (d) the Company is not a financial institution and any funds in Your Account shall not accrue any linkage differentials and/or interest, (e) You are of sound mind and You are capable of taking responsibility for Your own actions, (f) it is Your responsibility to read and understand the Games rules and procedures and that You fully understand these rules and procedures, (g) You understand that the use of the Games carries with it a risk of losing funds wagered in the Games, (h) You will cooperate with the Company and provide it with all requested documentation in a full, complete and truthful manner, (i) You have verified and determined that Your use of the Services does not violate any laws or regulations of any jurisdiction that applies to You, (j) You are solely responsible for recording, paying and accounting to any relevant governmental, taxation or other authority for any tax or other levy that may be payable due to Your use of the Site (including, but not limited to, payment of winnings), (k) You will use the Services in good faith towards the Company and others using the Services, (l) You will be solely responsible for all Your losses resulting from placing bets at the Site and playing the Games, (m) the Company may at its sole discretion, decide whether to open, maintain and/or close Your Account (provided that existing contractual obligations are honoured), as well as suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account - where You have broken any provision of these Terms and Conditions, (n) You shall be solely responsible for maintaining the confidentiality of Your Account details (including Your user name and password required for entering Your Account), and for any and all actions and transactions taken in connection with Your Account by anyone who enters Your Account while using Your details, and all such actions and transactions shall be deemed as actions and transactions taken by You, (o) You will immediately inform the Company of any suspected unauthorized use of Your Account, (p) You shall not make any charge backs and/or deny or reverse any payment made by You in connection with the Services, and You shall reimburse Us for any loss or damage We incur as a result of any such action, and in any event You will promptly pay any and all of Your debts to Us, and (q) You shall indemnify Us and hold Us harmless, from and against all direct and indirect claims, liabilities, damages, losses, costs and expenses, including legal fees, arising out of or in connection with any breach of these Terms and Conditions by You, and any other liabilities arising out of Your use of the Site or any unauthorized use of the Site by any third party.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. If your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), your account must be ID and age verified before you are allowed to (i) deposit funds, (ii) gamble (with your own funds, bonus funds or by using any free spins and free bets), or (iii) access any free-to-play games. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us to verify your name, address and date of birth:
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first deposit. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or debit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
   10. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, if You deposited money using any type of payment method other than a credit card or e-wallet, and age verification has not been satisfactorily completed in respect of You, then (i) Your Account may be frozen, and (ii) no further gambling will be permitted via Your Account until age verification has been successfully completed. In addition, the Company reserves the right at any time to request from You evidence of age and if satisfactory proof of age is not provided, then the above-mentioned consequences will apply, mutatis mutandis. In the event that it is found that You are under the age of 18, or the legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher), then the Company shall close Your Account and return to You all funds deposited, but the bonuses, winnings and bonus winnings shall not be paid and will be voided.
   11. The Company reserves the right to require additional documents such as certified copies of a proof of identity and address, or other documentation evidencing Source of Funds or Source of Wealth, regardless of whether such proof was provided to the Company previously.

   F. Illegal Actions

   1. Without derogating from any other provision of these Terms and Conditions, if the Company determines that You are engaging in or have engaged in Illegal Actions and/or Irregular Playing Patterns, or have attempted to do so, then the Company shall be entitled to close Your Account, withhold, seize and confiscate all funds in Your Account (including, but not limited to, any deposits and winnings in Your Account). In addition, the Company may exercise these rights in respect of any other Accounts of Yours on the Company network. The Company shall also be entitled to inform and provide information documentation about You and Your activities to the applicable authorities and regulators, financial institutions, banks, credit card companies and
   2. "Illegal Actions" shall mean illegal, unlawful, fraudulent, or other improper activities - including, but not limited to:
    • collusion between Players;
    • the use of devices and software such as robots and/or artificial intelligence;
    • sale, transfer and/or acquiring Accounts from other Players;
    • transfer of funds amongst Players' Accounts;
    • match fixing or otherwise influencing an Event and/or the outcome of any Bet contrary to applicable legislation and/or the rules of the relevant Events, as well as breaking into the Site or attempting to do the same;
    • intentionally disconnecting from a game while playing on the Site;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • where the source of funds used by You is illegal and/or where You may have engaged or may be engaging in any activity relating to money laundering, including use of the proceeds of crime;
    • abuse in order to gain advantage to the detriment of other Player(s) and/or Us;
    • failure to provide the Company with all verification documents requested;
    • Provision of inaccurate and/or invalid documents;
    • where the Company has reasonable suspicion that You have been taking unfair advantage of the Company's bonuses in order to minimize loses, or have executed any other act in bad faith in relation to a bonus promotion offered on any of the Sites owned and/or operated by the Company; or
    • Deceitfully taking advantage of our bonuses which includes, but is not limited to,: (i) opening multiple indistinguishable Accounts to obtain a bonus several times on any Site, only depositing during promotional activity or opening multiple accounts across the network, (ii) playing repeatedly only with free games, or (iii) in case of repeated patterns of deposit/cashout/redeposit purely intended to gain the deposit related bonus.
   3. "Irregular Playing Patterns" shall include, but are not limited to the following activities:
    • equal, zero or low margin bets or hedge betting,
    • placing single or multiple bets of a value of fifty percent or more of a Bonus on any single game, individual hand, single Bet or round;
    • building a balance and significantly changing play patterns; for example, Bet or wager size, Game types and Bet or wager structures etc. in order to meet the wagering Requirement;
    • placing large Bets or wagers which result in a substantial gain followed by a drop in Bet or wager size equal to or higher than 65% of the previous average Bet or wager size;
    • reserving real money funds in any incomplete game round in order to use bonus funds before real money gameplay is completed;
    • making large Bets or wagers and then substantially reducing the Bets or wagers to meet the wagering Requirement;
    • moving from a low weighted Game to a high weighted Game after a large win for the purpose of meeting the Requirement;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • on baccarat, betting on both banker and player in the same coup;
    • utilising bonus offers as part of a group of customers or syndicate;
    • where an Account or group of Accounts operate systematically in order to gain an advantage to the detriment of another Player or to commit any deceitful act in relation to other Players or Us – for example by employing specific techniques to cheat other Players or playing as a group;
    • wagering on Games with the bonus feature mode with bonus money to build up value, lose the bonus and then immediately cash out the built up value with a secondary deposit;
    • martingale betting strategies;
    • Betting all or a substantial portion of Your real money amount on low odds Bets while placing casino wagers and/or high odds Bets using Your bonus amount); and/or
    • Placing more than 25% of Your initial deposit as one Bet or wager.

   G. Account Operation

   1. It is unlawful to deposit any money in Your Account from ill-gotten means, and You will not make such deposits. Without derogating from the above, You hereby acknowledge that the Company will check all transactions to prevent money laundering, and will report any suspicious transactions to the relevant authorities.
   2. The following deposit methods are available to deposit money with the Company: Credit (not available in the UK) and Debit Card, Wire Transfer, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz and Fast BankTransfer. Availability of each payment method depends on Your registration country and chosen currency. Your Account will be credited with the deposit only after the deposit is confirmed by the Company and the relevant payment method; until such confirmation is received, Your Account will not include such deposit in the Account's balance. The Company does not provide credit, nor does it participate in, arrange, permit or knowingly facilitate the giving of credit. Deposits made via PayviaPhone have a 15% processing fee which will be deducted from your deposit amount.
   3. For the avoidance of doubt, if your account is regulated by the Gambling Commission, you cannot use credit cards to deposit into your account by any means, including by way of any credit card registered with an e-wallet or online payment service.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Protection of customer funds.
   6. It is Your responsibility to notify the Company immediately of a lost or stolen payment method, or of any change in the payment method; any losses and damages caused due to Your failure to provide such immediate notification will be solely borne by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   7. You are not allowed to transfer funds from Your Account to other Players or to receive money from other Players in Your Account, or to sell, transfer and/or acquire Accounts from other Players.
   8. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, it will be deemed an Inactive Account if You have not logged into Your Account for a period of 12 (twelve) months. Any Inactive Account will be charged with an administrative fee equivalent to 5 (five) Euros per month, provided the Company has notified You 30 (thirty) days prior to Your Account becoming Inactive, that such fees will be incurred; the maximum amount of fees thus incurred will be the balance of Your Account . If You have not logged into Your Account for a period of 30 (thirty) months, Your Account will be deemed a Dormant Account, in which case the Company shall remit the balance of Your Account (after deduction of the charges referred to in this section) to You, or to if You cannot be satisfactorily located - to the Malta Gaming Authority.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com and submit a request to reopen Your Account and/or return the balance of Your Account. For the avoidance of doubt, the Company is under no obligation to accept Your request, and such request will be reviewed in accordance with the relevant facts and circumstances and the provisions of these Terms and Conditions.
   10. It is hereby clarified that sections G.8 and G.9 of this chapter VI do not apply to an Account which is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK); any such Account will not become Inactive or Dormant.
   11. You may ask at any time to close Your Account by sending an email to the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com, and You will be contacted by customer support accordingly in order to facilitate such request.
   12. The Company's default user history presentation provides only part of the game history; if You wish to receive all of Your game history, please contact the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Once a Bet is placed, it cannot be changed or cancelled.
   14. A Bet placed after the Event commences (save for in play betting) and/or a Bet placed after the result of the Bet is known, are invalid and do not entitle You to receive any winnings from such a Bet; the sum of the Bet shall be returned to You in such a case.
   15. The Company may offer a cash-out feature in some Bets on some Events, at its sole and absolute discretion. This feature, if offered, will allow You to cash-out part or all of Your Bet prior to the end of the Event upon which You placed the Bet. The return provided to You according to the cash-out feature will change during the Event and will be determined by the Company at its sole and absolute discretion. We are under no obligation to provide the cash-out feature in any Event and/or Bet and can cancel this feature altogether without being required to provide any notice about it.
   16. The result of the Bet is confirmed by the Company in accordance with official results published by the applicable governing bodies arranging the Events and/or according to alternative sources of information; in an event of a conflict between the official results and other sources of information, the Company shall determine the result of the Bet. If the Company is unable to determine the result of the Bet, the Bet will be void and the wager will be returned to You.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Withdrawals

   1. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time - without restriction, except where necessary to comply with any general regulatory obligations.
   2. Before any withdrawal you have to make at least one successful deposit.
   3. When You request a withdrawal, the funds requested are transferred to the payment method(s) You initially used to deposit.
   4. In case where Your payment method is not available for withdrawal due to third party's policy's restrictions, the withdrawal will be made to another payment method available to You.
   5. If You have outstanding deposits, the Company reserves the right to postpone or halt withdrawal payments until all deposits are received and confirmed.
   6. Should Your bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, the payment of this fee is Your responsibility.
   7. In a case where We cease to offer Our Services in a specific jurisdiction, a reasonable processing fee (beyond that stated in section H.6 ) may be charged to You upon withdrawal.
   8. It is Your responsibility to notify Us immediately of a lost or stolen credit/debit card or change of details to an e-wallet; any losses and damages stemming from a failure on Your part to provide immediately such a notification will be borne solely by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Limitations on withdrawals:
    • Visa credit (not available in the UK) and debit card withdrawals are not available in certain countries due to local issuer restrictions.
    • MasterCard and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact Our customer support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), Your payment method used for deposit must be verified before any withdrawal can be processed. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • If deposited or withdrawing via Debit Card please provide back and front of the card that You have used with Us. We need to see the first and last four digits of Your card, Your name and expiry date, You can cover the 8 middle digits and CVV code for security reasons.
    • If deposited or withdrawing via an E-Wallet please provide a screenshot or photo of the e-wallet's profile page showing Your name and email.
    • If deposited via PayViaPhone please provide a photo of Your phone bill showing the mobile number that You have used with Us and Your full name.
    • If deposited via any other method please provide a photo or screenshot of the method showing Your name.
   13. In case where Your payment method is not available for withdrawal, the withdrawal will be made to another payment method available to You. Relevant verification will be requested accordingly to the satisfaction of The Company.
   14. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, We may sometimes require identity verification before processing a withdrawal. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • Credit/debit card used to fund Your Account: A clear, legible copy of both sides of the card is required. For security reasons, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first withdrawal. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
   15. We reserve the right to anytime request additional documentation in order to identify and support your source of funds and wealth you use to deposit/bet/play with.
   16. Should concerns arise regarding your documentation in connection with Anti-Money Laundering or similar issues, then the Company may request notarized documents and suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) until further notification.
   17. In order to make a withdrawal, click on the "Cashier" icon, followed by the "Withdrawal" option. The select Your preferred withdrawal method, fill out the relevant form as per the withdrawal method chosen, click "Withdraw" and the withdrawal process will begin.
   18. Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, during which time You can cancel the request. In order to cancel Your withdrawal request, go to the "Cancel Withdrawal" tab and click "Cancel" next to Your withdrawal amount.
   19. After 3 business days, the status of Your withdrawal request will change to "Processing" and You will no longer be able to cancel it. You will receive an email notification once Your request has been delivered and the funds have been transferred to You.
   20. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free to Contact Us. The methods with which You can use to withdraw funds from Your Account are: Credit (not available in the UK) and Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney and Bank Transfer.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Always remember that the Services are for Your personal entertainment; they are not meant to make You rich overnight and there are no winnings formulas. Make sure to budget Your money and know the game rules. We urge You to review information available at https://www.gamblersanonymous.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ or similar websites so as to ensure You are gambling responsibly. Furthermore, We suggest that You employ measures aimed towards gambling responsibly, such as timers or other forms of reminders and/or duration, wagers and loss restrictions while gambling. We offer measures relating to deposit limits, wager limits, loss limits and session limits; any reduction in the limits will take effect immediately and any increase in the limits will take seven days (or 24 hours if Your Account is regulated by the Gambling Commission) before coming into effect.
   2. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take seven days before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for any definite or indefinite time.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take 24 hours before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for a minimum period of between six months to 12 months (extendable by You for one or more periods of at least six months each).
   4. In addition, We offer self-exclusion and cooling off options (as further detailed in this chapter). We also wish to draw Your attention to the existence of software preventing an individual computer from accessing online gambling websites, such as www.cyberpatrol.com or www.gamblock.com
   5. Any exclusion request can be made via the responsible gaming section in the client interface or by contacting our customer support via (customersupport@instantgamesupport.com), in accordance with Your decision to be provided to the Company. Prior to confirming Your self-exclusion request, You will be provided with information regarding the consequences of self-exclusion. Should You decide to be self-excluded, We encourage You to consider extending Your self-exclusion to other remote gambling operators currently used by You. Any undetermined bets at the time of Your self-exclusion will be settled in the normal way, according to the normal timescales and, if subsequently applicable, winnings paid to You. Any self-exclusion Account blocks cannot be undone during the agreed self-exclusion period.
   6. Following Your request to be self-excluded: (i) Your Account will be closed and any funds held in Your Account will be returned to You; (ii) As soon as practicable after Your request to be self-excluded is submitted to the Company, You will cease to receive any marketing materials relating to the Services; provided, however, that this will not extend to blanket marketing which is targeted at a particular geographical area and where You would not be knowingly included.
   7. If Your account is regulated by the Malta Gaming Authority, then regardless of the length of Your self-exclusion period, at the end of such self-exclusion period, Your self-exclusion will end and You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   8. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then at the end of Your self-exclusion period, such self-exclusion will remain in place unless You take a positive action in order to gamble again (subject to a minimum self-exclusion period of six months), and You will not receive any marketing materials unless You have taken a positive action in order to gamble again and agreed to accept such marketing materials. The positive action in order to gamble again must be accompanied by a one day cooling off period prior to allowing You to gamble again.
   9. In requesting self-exclusion, You agree to provide full and accurate personal details, now and in the future, so Your access/use of the Site and Services can be restricted. If You do choose to self-exclude, We will use all reasonable endeavours to ensure We comply with Your self-exclusion. However, in agreeing to self-exclude, You accept that You have a parallel obligation not to seek to circumvent the self-exclusion. Accordingly, We have no responsibility or liability for any subsequent consequences or losses howsoever caused that You may suffer or incur if You commence or continue to gamble through additional online accounts where You have changed any of the registration details or You provide misleading, inaccurate or incomplete details or otherwise seek to circumvent the self-exclusion agreed. Any self-exclusion, time out or any similar action will be valid across all websites operated by the Company.
   10. If You are uncertain whether to exclude Yourself from the site, ask Yourself the following:
    1. Have You been diagnosed with an addictive disorder previously?
    2. Do You place bets while under the influence of alcohol or other substances?
    3. Is gambling interfering with Your daily life?
    4. Are You trying to recover previous loses by placing more bets?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may request a time out from gambling, which is a cool off period of between 1 to 42 days. A request for a time out period should be submitted via the Site in the casino client under the responsible gambling section. After the cool off period ends, You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   12. You may set up a reality check timeframe through the responsible gaming screen. Once set, the time that has passed since You started to play the Games within the same session will appear on the screen (the "Timecount"). Once the Timecount will reach the reality check timeframe You have set, You will be prevented from continuing playing the Games during the same session until You acknowledge You wish to continue playing the Games. If You acknowledge You wish to continue playing the Games, Timecount until the next reality check will be reset, and the abovementioned process will recommence. Beginning a new session will cause the Timecount to reset as well. At any point in time, You may change and/or cancel the reality check timeframe, and such change or cancellation will enter into force immediately (and in the case of change, will reset the Timecount).

   J. Bonus Policy

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Deposits made with Skrill are excluded from all bonus offers.
   3. We reserve the right to exclude certain games from being able to play with bonus funds – provided that we will notify You in advance of such exclusions.
   4. In addition, We may offer You a Complimentary Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Complimentary Bonus will appear in Your bonus balance.
   5. Where a Site provides a Registration Bonus, then once You register with the Site, enter valid personal details and activate Your Account, You are eligible to receive the Registration Bonus; provided solely if You are a new registrant and never had an account with the Site. The Registration Bonus can be provided in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Registration Bonus will appear in Your bonus balance. Any player can receive only one Registration Bonus with each Site.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Your wagering is first deducted from the real money balance. When Your real money on Your balance is nil, the wagering will be done from Your bonus balance. If the wager You make is higher than the amount of real money on Your balance, then the wager will be composed from the sum of real money on Your balance and the remainder of the wager - from Your bonus balance. Any Winnings from such a wager shall be split between real money and bonus balance according to the sum of real money and bonus balance used in such a wager. If, at a later stage, Your real money on Your balance is higher than zero, any wagering you perform from that stage will once again be from the real money on Your balance.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Only 5% (five percent) of wagers placed on all versions of video poker and/or power video poker shall be counted towards the Requirement; only 10% (ten percent) of wagers placed on all versions of Blackjack, Baccarat, Roulette, poker table games and/or jackpot games shall be counted towards the Requirement.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time. However, any request of withdrawal of funds from Your real money balance prior to completing the Requirement will cause the removal of the bonus funds from Your bonus balance in full and they will not be converted into real money; any Pending Bonuses will be removed as well.
   14. You shall be solely responsible for paying any relevant taxes levied in relation to the receipt of the bonus funds.
   15. The bonus promotion may be subject to promotion-specific terms and conditions, provided to You in the applicable marketing materials, which must be read in conjunction with these terms and conditions.
   16. In the event that the Company deems that You acted in bad faith in relation to a bonus and/or tried to abuse a bonus, You shall become ineligible to receive the bonus funds. Abuse includes, but is not limited to, trying to create an unfair advantage, registering multiple accounts within the Company network in order to take advantage of any bonus, and/or receiving the bonus,wagering, alone or together with others, in a manner which provides for guaranteed profits irrespective of the outcome of the wagering.
   17. Any non-insignificant breach of this chapter shall entitle the Company to cancel and revoke the bonus funds, and Your Account may be closed.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Free money bonus
    • All free money bonuses and the winnings generated from them are part of the bonus funds.
    • The bonus funds from a free money bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the sum of the initial sum of the bonus (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 30 (thirty) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 30 (thirty) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free money bonus to real money is capped at a sum equal to 3 (three) times the initial sum of the bonus. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   20. Free Spins
    • The winnings generated from the free spins are considered as the initial sum of the applicable bonus.
    • The bonus funds from a free spin bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free spins) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free spins; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Free Bets
    • The winnings generated from the free bets (less the sum of the free bets wagered) will be added to your bonus funds.
    • The bonus funds from a free bet bonus will be converted to real money only after wagering 10 (ten) time the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free bet) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free bets; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period. The Event on which the free bet and/or bonus funds are wagered must end and have a result prior to the expiration of the bonus for the purpose of the 7 (seven) days' requirement.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Powers and Authorities of the Company

   1. The Company shall make commercially reasonable efforts to prevent any malfunctioning in the Site's activity and any errors in respect of Events and/or Bets, including, but not limited to, any errors in the odds, names of participants in the Events, handicaps and/or any other component of the Bet. However, in any event of a technical failure (or any other error) in the Site's systems for any reason whatsoever, the Company will be entitled to cancel Your participation in any of the Games, concerning which the malfunctioning has occurred. In such an event, Our responsibility and liability will be limited only to the participation fee and/or Bet sum that was paid by You for participating in such Game, and Your Account will be credited with such participation fee and/or Bet accordingly.
   2. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend the Services if for any reason, the Services cannot be conducted as planned, including, but not limited to, infection by computer virus, bugs, tampering or unauthorized intervention, fraud, technical failures or any other causes beyond the control of the Company. If any errors result in awarding winnings to You or in an increase in winnings owed or paid to You, You shall not be entitled to these winnings. You shall immediately inform the Company of the error and shall repay any winnings credited to Your Account in error to the Company (as directed by the Company) or the Company may, at its discretion, deduct an amount equal to those winnings from Your Account or set off such amount against any money owed to You by the Company.
   3. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend its Services to You in its sole discretion, given that the Company will provide You with a clear notice in writing of its decision; provided that this will not impact any rights already granted to You.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Reservations concerning Our Responsibility

   1. We are not responsible for any error, omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission, communications line failure, theft or destruction or unauthorized access to, or alteration of data or information and any direct or indirect loss which arises from these occurrences. We are not responsible for any problems or technical malfunction of any network or lines, Wi-Fi, Bluetooth, computers, systems, servers or providers, computer equipment, software or email on account of technical problems or traffic congestion on the internet or at any web site, mobile site or mobile application. We shall not be responsible or liable to You in the event of systems or communications errors, bugs or viruses relating to the Services and/or Your Account or which will result in damage to Your hardware and/or software and/or data.
   2. In no event shall We be liable for any direct, indirect, incidental, special or consequential damages or damages for loss of profits, revenue, data or use incurred by You or any third party, whether in an action for contract or tort, arising from the access to, or use of, the Site, the Services and/or otherwise.
   3. We make no representations about the suitability, reliability, availability, timeliness and accuracy of the information, software, products and Services contained and/or offered at the Site for any purpose. All information, software, products and Services are provided "as is" without warranty of any kind. We hereby disclaim all warranties with respect to information, software, products and Services contained or offered at the Site, whether express or implied.
   4. We shall have no liability with respect to any damage or loss that was caused due to reliance, of any type, on the information or any other publication or content appearing at the Site, and You are invited to verify the information published at the Site.
   5. We shall not be responsible or liable for any actions or omissions of internet service provider or any other third party which provides You with access to the Site or Services.
   6. You accept and agree that random number generator will determine the randomly generated events required in connection with the Services and where the result as received by You conflicts with the result shown on the Company's server (or servers operated on the Company's behalf by third parties), the result shown on the Company's server (or on servers operated on the Company's behalf by third parties) shall in all circumstances take precedence. You understand and agree that the Company's records (or records maintained on its behalf) shall be the final authority in determining the terms of Your use of the Services.
   7. You will use the Site and Services at Your own risk, and We shall not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of modifications, enhancement, termination, suspension or discontinuation of the Site or any of the Services. We will not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of Your use or reliance on the content of any website, mobile site and/or mobile application to which links appear on the Site.
   8. The site, services, site's content and the software used in connection therewith are provided "as is", and We make no warranty or representation, whether express or implied (whether by law, statute, or otherwise), including but not limited to implied warranties and conditions of merchantability, satisfactory quality, fitness for a particular purpose, completeness or accuracy, non-infringement of third parties' rights or of applicable laws and regulation in respect of the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith, or that the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith will be uninterrupted, timely, secure or error-free, or that defects will be corrected, or will be free of viruses or bugs or as to results or the accuracy of any information through the site or services.

   M. Intellectual Property

   1. All the rights, including the intellectual property rights (i.e., patents, copyright, trademarks, service marks, logos, trade names, know-how or any other intellectual property right) concerning the Site, and all of its content (including, but not limited to, programs, files, video, audio, pictures, graphics, pictures, text and software), and/or Services (collectively the "Rights"), are and shall remain the sole and exclusive property of the Company and/or any of its licensors. You may not use any of the Rights without the express prior written approval of the Company, except pursuant to these Terms and Conditions, and You shall not, by using the Services or otherwise, acquire any rights in any of the Rights. Without derogating from the above, You are strictly prohibited from: (i) copying. redistributing, publishing, reverse engineering, decompiling, disassembling, modifying, translating or making any attempt to access the source code of the Services and/or the Site, (ii) creating derivate works of the source code; (iii) selling, assigning, licensing, sublicensing, transferring, distributing the Services, and (iv) making the Services and/or the Site available to any third party.

   N. Customer Support

   1. You may contact the Company in connection with anything related to the Site and/or the Services at any time via Our customer support, which is available at customersupport@instantgamesupport.com
   2. Any communication with the Company's customer support will be handled in the utmost care and without any delay by the Company's customer support representatives and will be escalated to the relevant people where necessary.
   3. The Company will not tolerate any abusive behavior exhibited by You towards the Company's employees. In the event that the Company, at its sole and absolute discretion, deems that Your behavior, via telephone, live chat, email or otherwise, has been abusive or derogatory towards any of the Company's employees, the Company may, at its sole discretion, suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account.

   O. Complaints and Disputes

   1. If you have any cause to complain about anything then please contact us at complaints@instantgamesupport.com. We will deal with your complaint and all disputes will be dealt with as quickly and reasonably as possible.
   2. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may raise complaints for 6 months from the date of the incident of which You are making complaint.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), We will acknowledge receipt of Your complaint within 24 hours and will ensure that the entire complaints process takes no longer than eight weeks from when the initial complaint is made as required by S.R code provision 6.1.1.2, at which point the Company will contact You detailing the final decision of the complaint, stating that it is the end of the complaints process along with how to escalate Your complaint to an Independent ADR entity if You wish to do so.
   4. If We are unable to settle a complaint or dispute by any of Our internal procedures, You are entitled to refer the dispute to an alternative dispute resolution (ADR) entity. The applicable ADR entity is the Independent Betting Adjudication Service (IBAS) free of charge. You may contact IBAS as follows:
    Either by an online adjudication form available at http://www.ibas-uk.com on the Home page - a form can also be requested over the telephone (telephone number 0207 347 5883).
    Or customers can also write to:
    Independent Betting Adjudication Service
    PO Box 62639
    London
    EC3P 3AS

   P. Miscellaneous

   1. These Terms and Conditions and the relationship between You and Us shall be governed by, and construed and interpreted in accordance with, the laws of Malta, and You irrevocably submit to the exclusive jurisdiction of the competent courts of Malta with respect to any dispute regarding the validity, breach, interpretation, performance or otherwise arising out of or in connection with these Terms and Conditions and the relationship between You and Us. Provided, however, that nothing within these Terms and Conditions will exclude the applicability of the laws of England in respect of anything applicable to the Company's Gambling Commission licence.
   2. The Company may, at any time, set off any positive balances in Your Account against any amount owed by You to the Company.
   3. The Company may transfer or assign any and all of its rights and obligations hereunder to any third party; without derogating from the above, the Site and/or any of the Services may be operated by third parties. You may not transfer, assign or pledge in any manner whatsoever any of Your rights or obligations under these Terms and Conditions.
   4. Unless explicitly stated in these Terms and Conditions, nothing in these Terms and Conditions shall: (i) be construed as creating any agency, arrangement, trust of fiduciary relationships or any similar relationship between You and Us; (ii) create or confer any rights or benefits to any third party, and/or (iii) grant You any security interest in any asset of the Company, including (but not limited to) any sum held in Your Account.
   5. We may provide You with notices with respect to or in connection with these Terms and Conditions in an e-mail and/or through the Site, and such notice shall be deemed received by You within 24 hours from the time it is sent to You in the aforesaid manner.
   6. No failure or delay on Our part in exercising any right, power or remedy thereunder shall operate as a waiver thereof, nor shall any single or partial exercise of any such right, power or remedy preclude any other or further exercise thereof or the exercise of any other right, power or remedy.
   7. If any provision of these Terms and Conditions is held by a court of competent jurisdiction to be unenforceable under applicable law, then such provision shall be excluded from these Terms and Conditions and the remainder of these Terms and Conditions shall be interpreted as if such provision was so excluded and shall be enforceable in accordance with its terms; provided, however, that in such event these Terms and Conditions shall be interpreted so as to give effect, to the greatest extent consistent with and permitted by applicable law, to the meaning and intention of the excluded provision as determined by such court of competent jurisdiction.

   Q. Language Discrepancies

   1. The Terms and Conditions have been drafted in the English language. In the event of any discrepancy between the meanings of any translated versions of these Terms and Conditions and the English language version, the meaning of the English language version shall prevail.

   Version 1.2.9 - 14.07.2020

   Valid until further notice

  Play Now Read More..
 • promotion

  This promotion is subject to terms and conditions

  Every weekend at SlotJar.com is a CASHBACK WEEKEND, where you can get up to 15% of your deposit losses back in real money.

  How Cashback Weekend Works:

  1. Make a minimum total deposit of £25 or more with the relevant deposit code
   • Use code: MARKER for Roulette Games.
   • Use code: DEALER for All other non-Blackjack Casino and Live Games.
  2. Play the relevant table games including Live Dealer tables depending on the code used.
  3. If you aren’t showered with wins, you will get back a percentage of your deposit losses depending on the amount you wagered up to a maximum of £500.

  That’s it!

  Three easy steps to put REAL MONEY back in your pocket, plus your Cashback has no wagering requirements, so it’s yours to do as you please! The cashback amount will be credited to your account by the following Monday.

   

   

   

  Terms & Conditions:

  1. The promotional period runs every weekend from Friday 00:01 GMT until Sunday 23:59 GMT.
  2. Players must make a minimum total deposit of £25 using code: MARKER for Roulette Games and code: DEALER for All other non-Blackjack Casino and Live Games in order to opt into the cashback promotion during the promotion period.
  3. Only Casino and Live Games will be eligible for the Cashback Weekend promotion.
  4. Only one deposit code can be claimed per player each week.
  5. All cashbacks will be awarded as a zero (0) wagering bonus.
  6. Players need to be eligible to receive bonuses.
  7. Players will receive 5% - 15% Cashback on deposit losses during the promotional period as follows:
   • Roulette - Players wagering up to £499 will receive 10% cashback on their deposit losses. Players wagering £500 or more will receive 15% cashback on their deposit losses.
   • All other non-Blackjack Casino and Live Games - Players wagering up to £999 will receive 5% cashback on their deposit losses. Players wagering £1,000 or more will receive 15% cashback on their deposit losses.
  8. All bonus payments awarded will be rounded down to the nearest 2 units (2 decimals).
  9. The minimum payment amount you will be able to receive will be £5
  10. The maximum payment amount that you will be able to receive will be £500.
  11. Players must deposit and complete real money wagers in order to qualify for this promotion.
  12. Players will be notified of the exact "bonus/cashback" offer/amount they received via personalized notifications.
  13. The cashback payments will be awarded by the following Tuesday to the player’s Real Money Balance from where it can be withdrawn as cash or used for non-Promotion play.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Terms and Conditions.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. General

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 issued on 16th April, 2013 and is licensed and regulated by the Gambling Commission, License Number 000-039335-R-319313-016.
   2. These terms and conditions ("Terms and Conditions") govern your ("You", "Your" or "Player") use of the online and mobile gaming services provided to You by the Company. These Terms and Conditions should be read carefully by You in their entirety prior to Your use of the Services. Please note that these Terms and Conditions constitute a legally binding agreement between You and the Company.
   3. These Terms and Conditions incorporate Our privacy policy and the Betting Rules by agreeing to these Terms and Conditions You confirm that You also accept and agree to Our privacy policy and the Betting Rules (You can review Our privacy policy by clicking here and review Our Betting Rules by clicking here.)

   B. Definitions

   1. In these Terms and Conditions, the following words and phrases shall (unless the context otherwise requires) have the meanings set out beside them:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Account" shall mean a personal account opened by an individual, solely for such individual to enable such individual to play the Games at the Site.
    • "Bet" shall mean a bet placed by You on an Event.
    • "Games" shall mean any of the games made available on the Site including Events.
    • "Event" shall mean any event upon which a Bet is available on the Site.
    • "Restricted Territories" shall mean the following countries: Australia, Belgium, Belize, British Virgin Islands, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, France, Greece, Hungary, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey and the United States of America and additional jurisdictions blocked by the Company at its sole discretion. This list may be amended by the Company, at its sole discretion, from time to time.
    • "Services" shall mean the Company's Games and any other services and activities offered at the Site.
    • "Complaint" shall mean an expression of dissatisfaction in relation to the Services provided as stated in chapter O below.
    • "Dispute" shall mean a Complaint that has not been resolved by the Company as set out in these Terms and Conditions within the initial 8 week period stated in chapter O below.
    • "Site" shall mean any website and/or mobile site and/or mobile application owned, operated or hosted by the Company.
    • "We", "Our" or "Us" shall mean the Company, and/or any subsidiaries, affiliates, employees, directors, officers, agents, suppliers, consultants and contractors.

   C. Subordination to the Terms and Conditions and the Binding Effect Thereof

   1. By using the Site, registering at the Site, or by participating in one of the Services, You agree to be bound by and to act in accordance with the Terms and Conditions, as they may be updated from time to time, without any reservation.
   2. The Company reserves its right to amend these Terms and Conditions at any time, in its absolute and exclusive discretion. You will be notified of any changes to the Terms and Conditions prior to the changes coming into effect. Any Bet made prior to the entry into force of the revised Terms and Conditions shall be governed by the Terms and Conditions in force when placing the Bet. If You do not wish to be bound by such amendment You must stop using the Site and Services. Should You wish to stop using the Site and Services following any change to the Terms and Conditions, You may withdraw all available funds and close Your Account in accordance with these Terms and Conditions.
   3. These Terms and Conditions supersede all prior agreements between the parties in relation to its subject matter and constitute the entire and whole agreement between You and the Company. You confirm that, in agreeing to accept these Terms and Conditions, You have not relied on any representation except for any express representation made by the Company in these Terms and Conditions.

   D. Who is Entitled to Participate

   1. You may only use the Services if You comply with all of the following:
    • You are at least eighteen (18) years old or of legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher); in this respect, the Company wishes to draw Your attention to the fact that underage gambling is an offence;
    • You are the owner of a valid payment method (or authorized to use a valid payment method by the owner of that valid payment method);
    • You do not violate any law or regulation as a result of using the Services. In this context, You agree that if You reside or are present in any jurisdiction that prohibits using the Services offered at the Site (including without limitation any of the Restricted Territories) You shall not participate in the prohibited activity.
    • You are not a player or otherwise have any connection or can have any influence over an Event and/or any outcome of a Bet;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence here and for the list of sites under the Malta Gaming Authority here; and
    • You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   2. The Services are intended only for Players who are not prohibited by the laws of any applicable jurisdiction from gambling on the Internet and/or mobile devices. The Company does not intend to enable You to contravene applicable law. You represent, warrant and agree to ensure that Your use of the Site and/or the Services will comply with all applicable laws, statutes and regulations. The offering or availability of the Services shall not be deemed or interpreted as an offer or invitation by Us to use the Services, if You reside in a place in which such use is currently forbidden by law (including without limitation the Restricted Territories), or where the Company, in its sole discretion, elects not to offer Services. You shall be solely responsible for determining whether Your use of the Site and/or Services is legal in the place where You live and/or use the Site and/or Services. We make no representations or warranties, expressed or implied, concerning the legality of the Services and/or of the Site and/or of any person's participation in the Services through this Site, and shall not be responsible for any illegal use of the Site by You. It is Your responsibility to ensure that You comply with any and all laws applicable to You before registering or participating in any of the Services through this Site. You should consult with legal counsel in the applicable jurisdiction about the legality of Your use of the Site and/or the Services.
   3. Employees, directors and officers of the Company, as well as members of their families, affiliates or subsidiaries, and all other persons connected, directly or indirectly, to the computer systems or the security system employed by the Company, as well as any person involved in the operation of this Site and the establishment thereof, including, but not limited to advertising, promotion and fulfilment agencies, insurers and legal advisers, webmasters and web suppliers and family members thereof, are not entitled to participate in any of the Services. For the sake of good order it is clarified that any person who is not entitled to participate as aforesaid - as well as any other person who substitutes such excluded person - is also not entitled to any of the prizes afforded or referred to by the Site, and the Company reserves the right to suspend the Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in the Account.

   E. Account Registration

   1. Anyone interested in participating in the Services is obliged to register and open an Account at the Site.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. You shall be fully and solely responsible to reserve in confidentiality Your Identification Details and not to transfer them to another. The full responsibility for an unauthorized use of Your Identification Details lies solely with You, and You alone will bear all responsibility derived from any unauthorized use of Your Identification Details. If You misplace, forget or lose Your Identification Details because of anything other than the Company's error, the Company shall not be liable for any direct or indirect loss associated with such occurrence.
   4. You are only allowed to have one Account at this Site. If You open more than one Account, the Company may block or close any or all of Your Accounts at its sole and absolute discretion; in which case the Company may void the bonuses, winnings and bonuses winnings in the Accounts as well as return all funds deposited in the Accounts.
   5. The Company may at its own discretion and without having to provide justification, refuse to open an Account or close an existing Account. However, all contractual obligations already made will be honoured.
   6. You hereby represent that the registration of Your Account is done personally by You and not by any third party.
   7. By opening an Account, You hereby represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) the details You submit during the registration process are true and correct, and that You will update them, immediately upon any change thereto, (b) Your Account is for Your personal use only and shall not be used by any third party, (c) any funds You deposit in the Account may and will be used by You solely for playing the Games and/or using the Services, (d) the Company is not a financial institution and any funds in Your Account shall not accrue any linkage differentials and/or interest, (e) You are of sound mind and You are capable of taking responsibility for Your own actions, (f) it is Your responsibility to read and understand the Games rules and procedures and that You fully understand these rules and procedures, (g) You understand that the use of the Games carries with it a risk of losing funds wagered in the Games, (h) You will cooperate with the Company and provide it with all requested documentation in a full, complete and truthful manner, (i) You have verified and determined that Your use of the Services does not violate any laws or regulations of any jurisdiction that applies to You, (j) You are solely responsible for recording, paying and accounting to any relevant governmental, taxation or other authority for any tax or other levy that may be payable due to Your use of the Site (including, but not limited to, payment of winnings), (k) You will use the Services in good faith towards the Company and others using the Services, (l) You will be solely responsible for all Your losses resulting from placing bets at the Site and playing the Games, (m) the Company may at its sole discretion, decide whether to open, maintain and/or close Your Account (provided that existing contractual obligations are honoured), as well as suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account - where You have broken any provision of these Terms and Conditions, (n) You shall be solely responsible for maintaining the confidentiality of Your Account details (including Your user name and password required for entering Your Account), and for any and all actions and transactions taken in connection with Your Account by anyone who enters Your Account while using Your details, and all such actions and transactions shall be deemed as actions and transactions taken by You, (o) You will immediately inform the Company of any suspected unauthorized use of Your Account, (p) You shall not make any charge backs and/or deny or reverse any payment made by You in connection with the Services, and You shall reimburse Us for any loss or damage We incur as a result of any such action, and in any event You will promptly pay any and all of Your debts to Us, and (q) You shall indemnify Us and hold Us harmless, from and against all direct and indirect claims, liabilities, damages, losses, costs and expenses, including legal fees, arising out of or in connection with any breach of these Terms and Conditions by You, and any other liabilities arising out of Your use of the Site or any unauthorized use of the Site by any third party.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. If your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), your account must be ID and age verified before you are allowed to (i) deposit funds, (ii) gamble (with your own funds, bonus funds or by using any free spins and free bets), or (iii) access any free-to-play games. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us to verify your name, address and date of birth:
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first deposit. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or debit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
   10. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, if You deposited money using any type of payment method other than a credit card or e-wallet, and age verification has not been satisfactorily completed in respect of You, then (i) Your Account may be frozen, and (ii) no further gambling will be permitted via Your Account until age verification has been successfully completed. In addition, the Company reserves the right at any time to request from You evidence of age and if satisfactory proof of age is not provided, then the above-mentioned consequences will apply, mutatis mutandis. In the event that it is found that You are under the age of 18, or the legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher), then the Company shall close Your Account and return to You all funds deposited, but the bonuses, winnings and bonus winnings shall not be paid and will be voided.
   11. The Company reserves the right to require additional documents such as certified copies of a proof of identity and address, or other documentation evidencing Source of Funds or Source of Wealth, regardless of whether such proof was provided to the Company previously.

   F. Illegal Actions

   1. Without derogating from any other provision of these Terms and Conditions, if the Company determines that You are engaging in or have engaged in Illegal Actions and/or Irregular Playing Patterns, or have attempted to do so, then the Company shall be entitled to close Your Account, withhold, seize and confiscate all funds in Your Account (including, but not limited to, any deposits and winnings in Your Account). In addition, the Company may exercise these rights in respect of any other Accounts of Yours on the Company network. The Company shall also be entitled to inform and provide information documentation about You and Your activities to the applicable authorities and regulators, financial institutions, banks, credit card companies and
   2. "Illegal Actions" shall mean illegal, unlawful, fraudulent, or other improper activities - including, but not limited to:
    • collusion between Players;
    • the use of devices and software such as robots and/or artificial intelligence;
    • sale, transfer and/or acquiring Accounts from other Players;
    • transfer of funds amongst Players' Accounts;
    • match fixing or otherwise influencing an Event and/or the outcome of any Bet contrary to applicable legislation and/or the rules of the relevant Events, as well as breaking into the Site or attempting to do the same;
    • intentionally disconnecting from a game while playing on the Site;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • where the source of funds used by You is illegal and/or where You may have engaged or may be engaging in any activity relating to money laundering, including use of the proceeds of crime;
    • abuse in order to gain advantage to the detriment of other Player(s) and/or Us;
    • failure to provide the Company with all verification documents requested;
    • Provision of inaccurate and/or invalid documents;
    • where the Company has reasonable suspicion that You have been taking unfair advantage of the Company's bonuses in order to minimize loses, or have executed any other act in bad faith in relation to a bonus promotion offered on any of the Sites owned and/or operated by the Company; or
    • Deceitfully taking advantage of our bonuses which includes, but is not limited to,: (i) opening multiple indistinguishable Accounts to obtain a bonus several times on any Site, only depositing during promotional activity or opening multiple accounts across the network, (ii) playing repeatedly only with free games, or (iii) in case of repeated patterns of deposit/cashout/redeposit purely intended to gain the deposit related bonus.
   3. "Irregular Playing Patterns" shall include, but are not limited to the following activities:
    • equal, zero or low margin bets or hedge betting,
    • placing single or multiple bets of a value of fifty percent or more of a Bonus on any single game, individual hand, single Bet or round;
    • building a balance and significantly changing play patterns; for example, Bet or wager size, Game types and Bet or wager structures etc. in order to meet the wagering Requirement;
    • placing large Bets or wagers which result in a substantial gain followed by a drop in Bet or wager size equal to or higher than 65% of the previous average Bet or wager size;
    • reserving real money funds in any incomplete game round in order to use bonus funds before real money gameplay is completed;
    • making large Bets or wagers and then substantially reducing the Bets or wagers to meet the wagering Requirement;
    • moving from a low weighted Game to a high weighted Game after a large win for the purpose of meeting the Requirement;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • on baccarat, betting on both banker and player in the same coup;
    • utilising bonus offers as part of a group of customers or syndicate;
    • where an Account or group of Accounts operate systematically in order to gain an advantage to the detriment of another Player or to commit any deceitful act in relation to other Players or Us – for example by employing specific techniques to cheat other Players or playing as a group;
    • wagering on Games with the bonus feature mode with bonus money to build up value, lose the bonus and then immediately cash out the built up value with a secondary deposit;
    • martingale betting strategies;
    • Betting all or a substantial portion of Your real money amount on low odds Bets while placing casino wagers and/or high odds Bets using Your bonus amount); and/or
    • Placing more than 25% of Your initial deposit as one Bet or wager.

   G. Account Operation

   1. It is unlawful to deposit any money in Your Account from ill-gotten means, and You will not make such deposits. Without derogating from the above, You hereby acknowledge that the Company will check all transactions to prevent money laundering, and will report any suspicious transactions to the relevant authorities.
   2. The following deposit methods are available to deposit money with the Company: Credit (not available in the UK) and Debit Card, Wire Transfer, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz and Fast BankTransfer. Availability of each payment method depends on Your registration country and chosen currency. Your Account will be credited with the deposit only after the deposit is confirmed by the Company and the relevant payment method; until such confirmation is received, Your Account will not include such deposit in the Account's balance. The Company does not provide credit, nor does it participate in, arrange, permit or knowingly facilitate the giving of credit. Deposits made via PayviaPhone have a 15% processing fee which will be deducted from your deposit amount.
   3. For the avoidance of doubt, if your account is regulated by the Gambling Commission, you cannot use credit cards to deposit into your account by any means, including by way of any credit card registered with an e-wallet or online payment service.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Protection of customer funds.
   6. It is Your responsibility to notify the Company immediately of a lost or stolen payment method, or of any change in the payment method; any losses and damages caused due to Your failure to provide such immediate notification will be solely borne by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   7. You are not allowed to transfer funds from Your Account to other Players or to receive money from other Players in Your Account, or to sell, transfer and/or acquire Accounts from other Players.
   8. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, it will be deemed an Inactive Account if You have not logged into Your Account for a period of 12 (twelve) months. Any Inactive Account will be charged with an administrative fee equivalent to 5 (five) Euros per month, provided the Company has notified You 30 (thirty) days prior to Your Account becoming Inactive, that such fees will be incurred; the maximum amount of fees thus incurred will be the balance of Your Account . If You have not logged into Your Account for a period of 30 (thirty) months, Your Account will be deemed a Dormant Account, in which case the Company shall remit the balance of Your Account (after deduction of the charges referred to in this section) to You, or to if You cannot be satisfactorily located - to the Malta Gaming Authority.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com and submit a request to reopen Your Account and/or return the balance of Your Account. For the avoidance of doubt, the Company is under no obligation to accept Your request, and such request will be reviewed in accordance with the relevant facts and circumstances and the provisions of these Terms and Conditions.
   10. It is hereby clarified that sections G.8 and G.9 of this chapter VI do not apply to an Account which is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK); any such Account will not become Inactive or Dormant.
   11. You may ask at any time to close Your Account by sending an email to the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com, and You will be contacted by customer support accordingly in order to facilitate such request.
   12. The Company's default user history presentation provides only part of the game history; if You wish to receive all of Your game history, please contact the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Once a Bet is placed, it cannot be changed or cancelled.
   14. A Bet placed after the Event commences (save for in play betting) and/or a Bet placed after the result of the Bet is known, are invalid and do not entitle You to receive any winnings from such a Bet; the sum of the Bet shall be returned to You in such a case.
   15. The Company may offer a cash-out feature in some Bets on some Events, at its sole and absolute discretion. This feature, if offered, will allow You to cash-out part or all of Your Bet prior to the end of the Event upon which You placed the Bet. The return provided to You according to the cash-out feature will change during the Event and will be determined by the Company at its sole and absolute discretion. We are under no obligation to provide the cash-out feature in any Event and/or Bet and can cancel this feature altogether without being required to provide any notice about it.
   16. The result of the Bet is confirmed by the Company in accordance with official results published by the applicable governing bodies arranging the Events and/or according to alternative sources of information; in an event of a conflict between the official results and other sources of information, the Company shall determine the result of the Bet. If the Company is unable to determine the result of the Bet, the Bet will be void and the wager will be returned to You.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Withdrawals

   1. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time - without restriction, except where necessary to comply with any general regulatory obligations.
   2. Before any withdrawal you have to make at least one successful deposit.
   3. When You request a withdrawal, the funds requested are transferred to the payment method(s) You initially used to deposit.
   4. In case where Your payment method is not available for withdrawal due to third party's policy's restrictions, the withdrawal will be made to another payment method available to You.
   5. If You have outstanding deposits, the Company reserves the right to postpone or halt withdrawal payments until all deposits are received and confirmed.
   6. Should Your bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, the payment of this fee is Your responsibility.
   7. In a case where We cease to offer Our Services in a specific jurisdiction, a reasonable processing fee (beyond that stated in section H.6 ) may be charged to You upon withdrawal.
   8. It is Your responsibility to notify Us immediately of a lost or stolen credit/debit card or change of details to an e-wallet; any losses and damages stemming from a failure on Your part to provide immediately such a notification will be borne solely by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Limitations on withdrawals:
    • Visa credit (not available in the UK) and debit card withdrawals are not available in certain countries due to local issuer restrictions.
    • MasterCard and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact Our customer support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), Your payment method used for deposit must be verified before any withdrawal can be processed. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • If deposited or withdrawing via Debit Card please provide back and front of the card that You have used with Us. We need to see the first and last four digits of Your card, Your name and expiry date, You can cover the 8 middle digits and CVV code for security reasons.
    • If deposited or withdrawing via an E-Wallet please provide a screenshot or photo of the e-wallet's profile page showing Your name and email.
    • If deposited via PayViaPhone please provide a photo of Your phone bill showing the mobile number that You have used with Us and Your full name.
    • If deposited via any other method please provide a photo or screenshot of the method showing Your name.
   13. In case where Your payment method is not available for withdrawal, the withdrawal will be made to another payment method available to You. Relevant verification will be requested accordingly to the satisfaction of The Company.
   14. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, We may sometimes require identity verification before processing a withdrawal. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • Credit/debit card used to fund Your Account: A clear, legible copy of both sides of the card is required. For security reasons, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first withdrawal. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
   15. We reserve the right to anytime request additional documentation in order to identify and support your source of funds and wealth you use to deposit/bet/play with.
   16. Should concerns arise regarding your documentation in connection with Anti-Money Laundering or similar issues, then the Company may request notarized documents and suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) until further notification.
   17. In order to make a withdrawal, click on the "Cashier" icon, followed by the "Withdrawal" option. The select Your preferred withdrawal method, fill out the relevant form as per the withdrawal method chosen, click "Withdraw" and the withdrawal process will begin.
   18. Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, during which time You can cancel the request. In order to cancel Your withdrawal request, go to the "Cancel Withdrawal" tab and click "Cancel" next to Your withdrawal amount.
   19. After 3 business days, the status of Your withdrawal request will change to "Processing" and You will no longer be able to cancel it. You will receive an email notification once Your request has been delivered and the funds have been transferred to You.
   20. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free to Contact Us. The methods with which You can use to withdraw funds from Your Account are: Credit (not available in the UK) and Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney and Bank Transfer.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Always remember that the Services are for Your personal entertainment; they are not meant to make You rich overnight and there are no winnings formulas. Make sure to budget Your money and know the game rules. We urge You to review information available at https://www.gamblersanonymous.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ or similar websites so as to ensure You are gambling responsibly. Furthermore, We suggest that You employ measures aimed towards gambling responsibly, such as timers or other forms of reminders and/or duration, wagers and loss restrictions while gambling. We offer measures relating to deposit limits, wager limits, loss limits and session limits; any reduction in the limits will take effect immediately and any increase in the limits will take seven days (or 24 hours if Your Account is regulated by the Gambling Commission) before coming into effect.
   2. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take seven days before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for any definite or indefinite time.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take 24 hours before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for a minimum period of between six months to 12 months (extendable by You for one or more periods of at least six months each).
   4. In addition, We offer self-exclusion and cooling off options (as further detailed in this chapter). We also wish to draw Your attention to the existence of software preventing an individual computer from accessing online gambling websites, such as www.cyberpatrol.com or www.gamblock.com
   5. Any exclusion request can be made via the responsible gaming section in the client interface or by contacting our customer support via (customersupport@instantgamesupport.com), in accordance with Your decision to be provided to the Company. Prior to confirming Your self-exclusion request, You will be provided with information regarding the consequences of self-exclusion. Should You decide to be self-excluded, We encourage You to consider extending Your self-exclusion to other remote gambling operators currently used by You. Any undetermined bets at the time of Your self-exclusion will be settled in the normal way, according to the normal timescales and, if subsequently applicable, winnings paid to You. Any self-exclusion Account blocks cannot be undone during the agreed self-exclusion period.
   6. Following Your request to be self-excluded: (i) Your Account will be closed and any funds held in Your Account will be returned to You; (ii) As soon as practicable after Your request to be self-excluded is submitted to the Company, You will cease to receive any marketing materials relating to the Services; provided, however, that this will not extend to blanket marketing which is targeted at a particular geographical area and where You would not be knowingly included.
   7. If Your account is regulated by the Malta Gaming Authority, then regardless of the length of Your self-exclusion period, at the end of such self-exclusion period, Your self-exclusion will end and You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   8. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then at the end of Your self-exclusion period, such self-exclusion will remain in place unless You take a positive action in order to gamble again (subject to a minimum self-exclusion period of six months), and You will not receive any marketing materials unless You have taken a positive action in order to gamble again and agreed to accept such marketing materials. The positive action in order to gamble again must be accompanied by a one day cooling off period prior to allowing You to gamble again.
   9. In requesting self-exclusion, You agree to provide full and accurate personal details, now and in the future, so Your access/use of the Site and Services can be restricted. If You do choose to self-exclude, We will use all reasonable endeavours to ensure We comply with Your self-exclusion. However, in agreeing to self-exclude, You accept that You have a parallel obligation not to seek to circumvent the self-exclusion. Accordingly, We have no responsibility or liability for any subsequent consequences or losses howsoever caused that You may suffer or incur if You commence or continue to gamble through additional online accounts where You have changed any of the registration details or You provide misleading, inaccurate or incomplete details or otherwise seek to circumvent the self-exclusion agreed. Any self-exclusion, time out or any similar action will be valid across all websites operated by the Company.
   10. If You are uncertain whether to exclude Yourself from the site, ask Yourself the following:
    1. Have You been diagnosed with an addictive disorder previously?
    2. Do You place bets while under the influence of alcohol or other substances?
    3. Is gambling interfering with Your daily life?
    4. Are You trying to recover previous loses by placing more bets?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may request a time out from gambling, which is a cool off period of between 1 to 42 days. A request for a time out period should be submitted via the Site in the casino client under the responsible gambling section. After the cool off period ends, You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   12. You may set up a reality check timeframe through the responsible gaming screen. Once set, the time that has passed since You started to play the Games within the same session will appear on the screen (the "Timecount"). Once the Timecount will reach the reality check timeframe You have set, You will be prevented from continuing playing the Games during the same session until You acknowledge You wish to continue playing the Games. If You acknowledge You wish to continue playing the Games, Timecount until the next reality check will be reset, and the abovementioned process will recommence. Beginning a new session will cause the Timecount to reset as well. At any point in time, You may change and/or cancel the reality check timeframe, and such change or cancellation will enter into force immediately (and in the case of change, will reset the Timecount).

   J. Bonus Policy

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Deposits made with Skrill are excluded from all bonus offers.
   3. We reserve the right to exclude certain games from being able to play with bonus funds – provided that we will notify You in advance of such exclusions.
   4. In addition, We may offer You a Complimentary Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Complimentary Bonus will appear in Your bonus balance.
   5. Where a Site provides a Registration Bonus, then once You register with the Site, enter valid personal details and activate Your Account, You are eligible to receive the Registration Bonus; provided solely if You are a new registrant and never had an account with the Site. The Registration Bonus can be provided in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Registration Bonus will appear in Your bonus balance. Any player can receive only one Registration Bonus with each Site.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Your wagering is first deducted from the real money balance. When Your real money on Your balance is nil, the wagering will be done from Your bonus balance. If the wager You make is higher than the amount of real money on Your balance, then the wager will be composed from the sum of real money on Your balance and the remainder of the wager - from Your bonus balance. Any Winnings from such a wager shall be split between real money and bonus balance according to the sum of real money and bonus balance used in such a wager. If, at a later stage, Your real money on Your balance is higher than zero, any wagering you perform from that stage will once again be from the real money on Your balance.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Only 5% (five percent) of wagers placed on all versions of video poker and/or power video poker shall be counted towards the Requirement; only 10% (ten percent) of wagers placed on all versions of Blackjack, Baccarat, Roulette, poker table games and/or jackpot games shall be counted towards the Requirement.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time. However, any request of withdrawal of funds from Your real money balance prior to completing the Requirement will cause the removal of the bonus funds from Your bonus balance in full and they will not be converted into real money; any Pending Bonuses will be removed as well.
   14. You shall be solely responsible for paying any relevant taxes levied in relation to the receipt of the bonus funds.
   15. The bonus promotion may be subject to promotion-specific terms and conditions, provided to You in the applicable marketing materials, which must be read in conjunction with these terms and conditions.
   16. In the event that the Company deems that You acted in bad faith in relation to a bonus and/or tried to abuse a bonus, You shall become ineligible to receive the bonus funds. Abuse includes, but is not limited to, trying to create an unfair advantage, registering multiple accounts within the Company network in order to take advantage of any bonus, and/or receiving the bonus,wagering, alone or together with others, in a manner which provides for guaranteed profits irrespective of the outcome of the wagering.
   17. Any non-insignificant breach of this chapter shall entitle the Company to cancel and revoke the bonus funds, and Your Account may be closed.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Free money bonus
    • All free money bonuses and the winnings generated from them are part of the bonus funds.
    • The bonus funds from a free money bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the sum of the initial sum of the bonus (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 30 (thirty) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 30 (thirty) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free money bonus to real money is capped at a sum equal to 3 (three) times the initial sum of the bonus. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   20. Free Spins
    • The winnings generated from the free spins are considered as the initial sum of the applicable bonus.
    • The bonus funds from a free spin bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free spins) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free spins; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Free Bets
    • The winnings generated from the free bets (less the sum of the free bets wagered) will be added to your bonus funds.
    • The bonus funds from a free bet bonus will be converted to real money only after wagering 10 (ten) time the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free bet) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free bets; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period. The Event on which the free bet and/or bonus funds are wagered must end and have a result prior to the expiration of the bonus for the purpose of the 7 (seven) days' requirement.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Powers and Authorities of the Company

   1. The Company shall make commercially reasonable efforts to prevent any malfunctioning in the Site's activity and any errors in respect of Events and/or Bets, including, but not limited to, any errors in the odds, names of participants in the Events, handicaps and/or any other component of the Bet. However, in any event of a technical failure (or any other error) in the Site's systems for any reason whatsoever, the Company will be entitled to cancel Your participation in any of the Games, concerning which the malfunctioning has occurred. In such an event, Our responsibility and liability will be limited only to the participation fee and/or Bet sum that was paid by You for participating in such Game, and Your Account will be credited with such participation fee and/or Bet accordingly.
   2. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend the Services if for any reason, the Services cannot be conducted as planned, including, but not limited to, infection by computer virus, bugs, tampering or unauthorized intervention, fraud, technical failures or any other causes beyond the control of the Company. If any errors result in awarding winnings to You or in an increase in winnings owed or paid to You, You shall not be entitled to these winnings. You shall immediately inform the Company of the error and shall repay any winnings credited to Your Account in error to the Company (as directed by the Company) or the Company may, at its discretion, deduct an amount equal to those winnings from Your Account or set off such amount against any money owed to You by the Company.
   3. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend its Services to You in its sole discretion, given that the Company will provide You with a clear notice in writing of its decision; provided that this will not impact any rights already granted to You.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Reservations concerning Our Responsibility

   1. We are not responsible for any error, omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission, communications line failure, theft or destruction or unauthorized access to, or alteration of data or information and any direct or indirect loss which arises from these occurrences. We are not responsible for any problems or technical malfunction of any network or lines, Wi-Fi, Bluetooth, computers, systems, servers or providers, computer equipment, software or email on account of technical problems or traffic congestion on the internet or at any web site, mobile site or mobile application. We shall not be responsible or liable to You in the event of systems or communications errors, bugs or viruses relating to the Services and/or Your Account or which will result in damage to Your hardware and/or software and/or data.
   2. In no event shall We be liable for any direct, indirect, incidental, special or consequential damages or damages for loss of profits, revenue, data or use incurred by You or any third party, whether in an action for contract or tort, arising from the access to, or use of, the Site, the Services and/or otherwise.
   3. We make no representations about the suitability, reliability, availability, timeliness and accuracy of the information, software, products and Services contained and/or offered at the Site for any purpose. All information, software, products and Services are provided "as is" without warranty of any kind. We hereby disclaim all warranties with respect to information, software, products and Services contained or offered at the Site, whether express or implied.
   4. We shall have no liability with respect to any damage or loss that was caused due to reliance, of any type, on the information or any other publication or content appearing at the Site, and You are invited to verify the information published at the Site.
   5. We shall not be responsible or liable for any actions or omissions of internet service provider or any other third party which provides You with access to the Site or Services.
   6. You accept and agree that random number generator will determine the randomly generated events required in connection with the Services and where the result as received by You conflicts with the result shown on the Company's server (or servers operated on the Company's behalf by third parties), the result shown on the Company's server (or on servers operated on the Company's behalf by third parties) shall in all circumstances take precedence. You understand and agree that the Company's records (or records maintained on its behalf) shall be the final authority in determining the terms of Your use of the Services.
   7. You will use the Site and Services at Your own risk, and We shall not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of modifications, enhancement, termination, suspension or discontinuation of the Site or any of the Services. We will not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of Your use or reliance on the content of any website, mobile site and/or mobile application to which links appear on the Site.
   8. The site, services, site's content and the software used in connection therewith are provided "as is", and We make no warranty or representation, whether express or implied (whether by law, statute, or otherwise), including but not limited to implied warranties and conditions of merchantability, satisfactory quality, fitness for a particular purpose, completeness or accuracy, non-infringement of third parties' rights or of applicable laws and regulation in respect of the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith, or that the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith will be uninterrupted, timely, secure or error-free, or that defects will be corrected, or will be free of viruses or bugs or as to results or the accuracy of any information through the site or services.

   M. Intellectual Property

   1. All the rights, including the intellectual property rights (i.e., patents, copyright, trademarks, service marks, logos, trade names, know-how or any other intellectual property right) concerning the Site, and all of its content (including, but not limited to, programs, files, video, audio, pictures, graphics, pictures, text and software), and/or Services (collectively the "Rights"), are and shall remain the sole and exclusive property of the Company and/or any of its licensors. You may not use any of the Rights without the express prior written approval of the Company, except pursuant to these Terms and Conditions, and You shall not, by using the Services or otherwise, acquire any rights in any of the Rights. Without derogating from the above, You are strictly prohibited from: (i) copying. redistributing, publishing, reverse engineering, decompiling, disassembling, modifying, translating or making any attempt to access the source code of the Services and/or the Site, (ii) creating derivate works of the source code; (iii) selling, assigning, licensing, sublicensing, transferring, distributing the Services, and (iv) making the Services and/or the Site available to any third party.

   N. Customer Support

   1. You may contact the Company in connection with anything related to the Site and/or the Services at any time via Our customer support, which is available at customersupport@instantgamesupport.com
   2. Any communication with the Company's customer support will be handled in the utmost care and without any delay by the Company's customer support representatives and will be escalated to the relevant people where necessary.
   3. The Company will not tolerate any abusive behavior exhibited by You towards the Company's employees. In the event that the Company, at its sole and absolute discretion, deems that Your behavior, via telephone, live chat, email or otherwise, has been abusive or derogatory towards any of the Company's employees, the Company may, at its sole discretion, suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account.

   O. Complaints and Disputes

   1. If you have any cause to complain about anything then please contact us at complaints@instantgamesupport.com. We will deal with your complaint and all disputes will be dealt with as quickly and reasonably as possible.
   2. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may raise complaints for 6 months from the date of the incident of which You are making complaint.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), We will acknowledge receipt of Your complaint within 24 hours and will ensure that the entire complaints process takes no longer than eight weeks from when the initial complaint is made as required by S.R code provision 6.1.1.2, at which point the Company will contact You detailing the final decision of the complaint, stating that it is the end of the complaints process along with how to escalate Your complaint to an Independent ADR entity if You wish to do so.
   4. If We are unable to settle a complaint or dispute by any of Our internal procedures, You are entitled to refer the dispute to an alternative dispute resolution (ADR) entity. The applicable ADR entity is the Independent Betting Adjudication Service (IBAS) free of charge. You may contact IBAS as follows:
    Either by an online adjudication form available at http://www.ibas-uk.com on the Home page - a form can also be requested over the telephone (telephone number 0207 347 5883).
    Or customers can also write to:
    Independent Betting Adjudication Service
    PO Box 62639
    London
    EC3P 3AS

   P. Miscellaneous

   1. These Terms and Conditions and the relationship between You and Us shall be governed by, and construed and interpreted in accordance with, the laws of Malta, and You irrevocably submit to the exclusive jurisdiction of the competent courts of Malta with respect to any dispute regarding the validity, breach, interpretation, performance or otherwise arising out of or in connection with these Terms and Conditions and the relationship between You and Us. Provided, however, that nothing within these Terms and Conditions will exclude the applicability of the laws of England in respect of anything applicable to the Company's Gambling Commission licence.
   2. The Company may, at any time, set off any positive balances in Your Account against any amount owed by You to the Company.
   3. The Company may transfer or assign any and all of its rights and obligations hereunder to any third party; without derogating from the above, the Site and/or any of the Services may be operated by third parties. You may not transfer, assign or pledge in any manner whatsoever any of Your rights or obligations under these Terms and Conditions.
   4. Unless explicitly stated in these Terms and Conditions, nothing in these Terms and Conditions shall: (i) be construed as creating any agency, arrangement, trust of fiduciary relationships or any similar relationship between You and Us; (ii) create or confer any rights or benefits to any third party, and/or (iii) grant You any security interest in any asset of the Company, including (but not limited to) any sum held in Your Account.
   5. We may provide You with notices with respect to or in connection with these Terms and Conditions in an e-mail and/or through the Site, and such notice shall be deemed received by You within 24 hours from the time it is sent to You in the aforesaid manner.
   6. No failure or delay on Our part in exercising any right, power or remedy thereunder shall operate as a waiver thereof, nor shall any single or partial exercise of any such right, power or remedy preclude any other or further exercise thereof or the exercise of any other right, power or remedy.
   7. If any provision of these Terms and Conditions is held by a court of competent jurisdiction to be unenforceable under applicable law, then such provision shall be excluded from these Terms and Conditions and the remainder of these Terms and Conditions shall be interpreted as if such provision was so excluded and shall be enforceable in accordance with its terms; provided, however, that in such event these Terms and Conditions shall be interpreted so as to give effect, to the greatest extent consistent with and permitted by applicable law, to the meaning and intention of the excluded provision as determined by such court of competent jurisdiction.

   Q. Language Discrepancies

   1. The Terms and Conditions have been drafted in the English language. In the event of any discrepancy between the meanings of any translated versions of these Terms and Conditions and the English language version, the meaning of the English language version shall prevail.

   Version 1.2.9 - 14.07.2020

   Valid until further notice

  Play Now Read More..
 • promotion

  This promotion is subject to terms and conditions

  There is nothing better than having a relaxing weekend.

  So, take a seat in your favourite chair, pour yourself a beverage and come and play at SlotJar.com all weekend long.

  Check your mail for your exclusive Rest & Relaxation Bonus, plus you can claim it 3 times!

  You deserve some timeout!

   

  Terms & Conditions:

  1. Players will be notified of the exact bonus offer they received via personalized notifications.
  2. Each bonus can be claimed a maximum of 3 times during the promotional period.
  3. Bonus must be wagered 50 times before a withdrawal may be made. Wagering contributions apply and vary from game to game.
  4. Bonus and winnings will expire 2 days after being credited from the date and time it is credited to a player's account. Players who have not used their bonus and winnings generated from the bonus or if the Wagering Requirement has not been met within the stipulated time limits, shall not be able to receive the expired bonus and/or winnings generated from the bonus thereafter.
  5. Once the amount you have wagered meets or exceeds the Wagering Requirement, the Promotion will end and your Bonus Funds will automatically transfer to your Real Money Balance (up to the Maximum Conversion Amount of 3 time the original bonus amount credited to your account) from where you will be able to withdraw them as cash or continue to use them in non-Promotion play.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Terms and Conditions.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. General

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 issued on 16th April, 2013 and is licensed and regulated by the Gambling Commission, License Number 000-039335-R-319313-016.
   2. These terms and conditions ("Terms and Conditions") govern your ("You", "Your" or "Player") use of the online and mobile gaming services provided to You by the Company. These Terms and Conditions should be read carefully by You in their entirety prior to Your use of the Services. Please note that these Terms and Conditions constitute a legally binding agreement between You and the Company.
   3. These Terms and Conditions incorporate Our privacy policy and the Betting Rules by agreeing to these Terms and Conditions You confirm that You also accept and agree to Our privacy policy and the Betting Rules (You can review Our privacy policy by clicking here and review Our Betting Rules by clicking here.)

   B. Definitions

   1. In these Terms and Conditions, the following words and phrases shall (unless the context otherwise requires) have the meanings set out beside them:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Account" shall mean a personal account opened by an individual, solely for such individual to enable such individual to play the Games at the Site.
    • "Bet" shall mean a bet placed by You on an Event.
    • "Games" shall mean any of the games made available on the Site including Events.
    • "Event" shall mean any event upon which a Bet is available on the Site.
    • "Restricted Territories" shall mean the following countries: Australia, Belgium, Belize, British Virgin Islands, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, France, Greece, Hungary, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey and the United States of America and additional jurisdictions blocked by the Company at its sole discretion. This list may be amended by the Company, at its sole discretion, from time to time.
    • "Services" shall mean the Company's Games and any other services and activities offered at the Site.
    • "Complaint" shall mean an expression of dissatisfaction in relation to the Services provided as stated in chapter O below.
    • "Dispute" shall mean a Complaint that has not been resolved by the Company as set out in these Terms and Conditions within the initial 8 week period stated in chapter O below.
    • "Site" shall mean any website and/or mobile site and/or mobile application owned, operated or hosted by the Company.
    • "We", "Our" or "Us" shall mean the Company, and/or any subsidiaries, affiliates, employees, directors, officers, agents, suppliers, consultants and contractors.

   C. Subordination to the Terms and Conditions and the Binding Effect Thereof

   1. By using the Site, registering at the Site, or by participating in one of the Services, You agree to be bound by and to act in accordance with the Terms and Conditions, as they may be updated from time to time, without any reservation.
   2. The Company reserves its right to amend these Terms and Conditions at any time, in its absolute and exclusive discretion. You will be notified of any changes to the Terms and Conditions prior to the changes coming into effect. Any Bet made prior to the entry into force of the revised Terms and Conditions shall be governed by the Terms and Conditions in force when placing the Bet. If You do not wish to be bound by such amendment You must stop using the Site and Services. Should You wish to stop using the Site and Services following any change to the Terms and Conditions, You may withdraw all available funds and close Your Account in accordance with these Terms and Conditions.
   3. These Terms and Conditions supersede all prior agreements between the parties in relation to its subject matter and constitute the entire and whole agreement between You and the Company. You confirm that, in agreeing to accept these Terms and Conditions, You have not relied on any representation except for any express representation made by the Company in these Terms and Conditions.

   D. Who is Entitled to Participate

   1. You may only use the Services if You comply with all of the following:
    • You are at least eighteen (18) years old or of legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher); in this respect, the Company wishes to draw Your attention to the fact that underage gambling is an offence;
    • You are the owner of a valid payment method (or authorized to use a valid payment method by the owner of that valid payment method);
    • You do not violate any law or regulation as a result of using the Services. In this context, You agree that if You reside or are present in any jurisdiction that prohibits using the Services offered at the Site (including without limitation any of the Restricted Territories) You shall not participate in the prohibited activity.
    • You are not a player or otherwise have any connection or can have any influence over an Event and/or any outcome of a Bet;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence here and for the list of sites under the Malta Gaming Authority here; and
    • You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   2. The Services are intended only for Players who are not prohibited by the laws of any applicable jurisdiction from gambling on the Internet and/or mobile devices. The Company does not intend to enable You to contravene applicable law. You represent, warrant and agree to ensure that Your use of the Site and/or the Services will comply with all applicable laws, statutes and regulations. The offering or availability of the Services shall not be deemed or interpreted as an offer or invitation by Us to use the Services, if You reside in a place in which such use is currently forbidden by law (including without limitation the Restricted Territories), or where the Company, in its sole discretion, elects not to offer Services. You shall be solely responsible for determining whether Your use of the Site and/or Services is legal in the place where You live and/or use the Site and/or Services. We make no representations or warranties, expressed or implied, concerning the legality of the Services and/or of the Site and/or of any person's participation in the Services through this Site, and shall not be responsible for any illegal use of the Site by You. It is Your responsibility to ensure that You comply with any and all laws applicable to You before registering or participating in any of the Services through this Site. You should consult with legal counsel in the applicable jurisdiction about the legality of Your use of the Site and/or the Services.
   3. Employees, directors and officers of the Company, as well as members of their families, affiliates or subsidiaries, and all other persons connected, directly or indirectly, to the computer systems or the security system employed by the Company, as well as any person involved in the operation of this Site and the establishment thereof, including, but not limited to advertising, promotion and fulfilment agencies, insurers and legal advisers, webmasters and web suppliers and family members thereof, are not entitled to participate in any of the Services. For the sake of good order it is clarified that any person who is not entitled to participate as aforesaid - as well as any other person who substitutes such excluded person - is also not entitled to any of the prizes afforded or referred to by the Site, and the Company reserves the right to suspend the Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in the Account.

   E. Account Registration

   1. Anyone interested in participating in the Services is obliged to register and open an Account at the Site.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. You shall be fully and solely responsible to reserve in confidentiality Your Identification Details and not to transfer them to another. The full responsibility for an unauthorized use of Your Identification Details lies solely with You, and You alone will bear all responsibility derived from any unauthorized use of Your Identification Details. If You misplace, forget or lose Your Identification Details because of anything other than the Company's error, the Company shall not be liable for any direct or indirect loss associated with such occurrence.
   4. You are only allowed to have one Account at this Site. If You open more than one Account, the Company may block or close any or all of Your Accounts at its sole and absolute discretion; in which case the Company may void the bonuses, winnings and bonuses winnings in the Accounts as well as return all funds deposited in the Accounts.
   5. The Company may at its own discretion and without having to provide justification, refuse to open an Account or close an existing Account. However, all contractual obligations already made will be honoured.
   6. You hereby represent that the registration of Your Account is done personally by You and not by any third party.
   7. By opening an Account, You hereby represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) the details You submit during the registration process are true and correct, and that You will update them, immediately upon any change thereto, (b) Your Account is for Your personal use only and shall not be used by any third party, (c) any funds You deposit in the Account may and will be used by You solely for playing the Games and/or using the Services, (d) the Company is not a financial institution and any funds in Your Account shall not accrue any linkage differentials and/or interest, (e) You are of sound mind and You are capable of taking responsibility for Your own actions, (f) it is Your responsibility to read and understand the Games rules and procedures and that You fully understand these rules and procedures, (g) You understand that the use of the Games carries with it a risk of losing funds wagered in the Games, (h) You will cooperate with the Company and provide it with all requested documentation in a full, complete and truthful manner, (i) You have verified and determined that Your use of the Services does not violate any laws or regulations of any jurisdiction that applies to You, (j) You are solely responsible for recording, paying and accounting to any relevant governmental, taxation or other authority for any tax or other levy that may be payable due to Your use of the Site (including, but not limited to, payment of winnings), (k) You will use the Services in good faith towards the Company and others using the Services, (l) You will be solely responsible for all Your losses resulting from placing bets at the Site and playing the Games, (m) the Company may at its sole discretion, decide whether to open, maintain and/or close Your Account (provided that existing contractual obligations are honoured), as well as suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account - where You have broken any provision of these Terms and Conditions, (n) You shall be solely responsible for maintaining the confidentiality of Your Account details (including Your user name and password required for entering Your Account), and for any and all actions and transactions taken in connection with Your Account by anyone who enters Your Account while using Your details, and all such actions and transactions shall be deemed as actions and transactions taken by You, (o) You will immediately inform the Company of any suspected unauthorized use of Your Account, (p) You shall not make any charge backs and/or deny or reverse any payment made by You in connection with the Services, and You shall reimburse Us for any loss or damage We incur as a result of any such action, and in any event You will promptly pay any and all of Your debts to Us, and (q) You shall indemnify Us and hold Us harmless, from and against all direct and indirect claims, liabilities, damages, losses, costs and expenses, including legal fees, arising out of or in connection with any breach of these Terms and Conditions by You, and any other liabilities arising out of Your use of the Site or any unauthorized use of the Site by any third party.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. If your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), your account must be ID and age verified before you are allowed to (i) deposit funds, (ii) gamble (with your own funds, bonus funds or by using any free spins and free bets), or (iii) access any free-to-play games. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us to verify your name, address and date of birth:
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first deposit. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or debit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
   10. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, if You deposited money using any type of payment method other than a credit card or e-wallet, and age verification has not been satisfactorily completed in respect of You, then (i) Your Account may be frozen, and (ii) no further gambling will be permitted via Your Account until age verification has been successfully completed. In addition, the Company reserves the right at any time to request from You evidence of age and if satisfactory proof of age is not provided, then the above-mentioned consequences will apply, mutatis mutandis. In the event that it is found that You are under the age of 18, or the legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher), then the Company shall close Your Account and return to You all funds deposited, but the bonuses, winnings and bonus winnings shall not be paid and will be voided.
   11. The Company reserves the right to require additional documents such as certified copies of a proof of identity and address, or other documentation evidencing Source of Funds or Source of Wealth, regardless of whether such proof was provided to the Company previously.

   F. Illegal Actions

   1. Without derogating from any other provision of these Terms and Conditions, if the Company determines that You are engaging in or have engaged in Illegal Actions and/or Irregular Playing Patterns, or have attempted to do so, then the Company shall be entitled to close Your Account, withhold, seize and confiscate all funds in Your Account (including, but not limited to, any deposits and winnings in Your Account). In addition, the Company may exercise these rights in respect of any other Accounts of Yours on the Company network. The Company shall also be entitled to inform and provide information documentation about You and Your activities to the applicable authorities and regulators, financial institutions, banks, credit card companies and
   2. "Illegal Actions" shall mean illegal, unlawful, fraudulent, or other improper activities - including, but not limited to:
    • collusion between Players;
    • the use of devices and software such as robots and/or artificial intelligence;
    • sale, transfer and/or acquiring Accounts from other Players;
    • transfer of funds amongst Players' Accounts;
    • match fixing or otherwise influencing an Event and/or the outcome of any Bet contrary to applicable legislation and/or the rules of the relevant Events, as well as breaking into the Site or attempting to do the same;
    • intentionally disconnecting from a game while playing on the Site;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • where the source of funds used by You is illegal and/or where You may have engaged or may be engaging in any activity relating to money laundering, including use of the proceeds of crime;
    • abuse in order to gain advantage to the detriment of other Player(s) and/or Us;
    • failure to provide the Company with all verification documents requested;
    • Provision of inaccurate and/or invalid documents;
    • where the Company has reasonable suspicion that You have been taking unfair advantage of the Company's bonuses in order to minimize loses, or have executed any other act in bad faith in relation to a bonus promotion offered on any of the Sites owned and/or operated by the Company; or
    • Deceitfully taking advantage of our bonuses which includes, but is not limited to,: (i) opening multiple indistinguishable Accounts to obtain a bonus several times on any Site, only depositing during promotional activity or opening multiple accounts across the network, (ii) playing repeatedly only with free games, or (iii) in case of repeated patterns of deposit/cashout/redeposit purely intended to gain the deposit related bonus.
   3. "Irregular Playing Patterns" shall include, but are not limited to the following activities:
    • equal, zero or low margin bets or hedge betting,
    • placing single or multiple bets of a value of fifty percent or more of a Bonus on any single game, individual hand, single Bet or round;
    • building a balance and significantly changing play patterns; for example, Bet or wager size, Game types and Bet or wager structures etc. in order to meet the wagering Requirement;
    • placing large Bets or wagers which result in a substantial gain followed by a drop in Bet or wager size equal to or higher than 65% of the previous average Bet or wager size;
    • reserving real money funds in any incomplete game round in order to use bonus funds before real money gameplay is completed;
    • making large Bets or wagers and then substantially reducing the Bets or wagers to meet the wagering Requirement;
    • moving from a low weighted Game to a high weighted Game after a large win for the purpose of meeting the Requirement;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • on baccarat, betting on both banker and player in the same coup;
    • utilising bonus offers as part of a group of customers or syndicate;
    • where an Account or group of Accounts operate systematically in order to gain an advantage to the detriment of another Player or to commit any deceitful act in relation to other Players or Us – for example by employing specific techniques to cheat other Players or playing as a group;
    • wagering on Games with the bonus feature mode with bonus money to build up value, lose the bonus and then immediately cash out the built up value with a secondary deposit;
    • martingale betting strategies;
    • Betting all or a substantial portion of Your real money amount on low odds Bets while placing casino wagers and/or high odds Bets using Your bonus amount); and/or
    • Placing more than 25% of Your initial deposit as one Bet or wager.

   G. Account Operation

   1. It is unlawful to deposit any money in Your Account from ill-gotten means, and You will not make such deposits. Without derogating from the above, You hereby acknowledge that the Company will check all transactions to prevent money laundering, and will report any suspicious transactions to the relevant authorities.
   2. The following deposit methods are available to deposit money with the Company: Credit (not available in the UK) and Debit Card, Wire Transfer, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz and Fast BankTransfer. Availability of each payment method depends on Your registration country and chosen currency. Your Account will be credited with the deposit only after the deposit is confirmed by the Company and the relevant payment method; until such confirmation is received, Your Account will not include such deposit in the Account's balance. The Company does not provide credit, nor does it participate in, arrange, permit or knowingly facilitate the giving of credit. Deposits made via PayviaPhone have a 15% processing fee which will be deducted from your deposit amount.
   3. For the avoidance of doubt, if your account is regulated by the Gambling Commission, you cannot use credit cards to deposit into your account by any means, including by way of any credit card registered with an e-wallet or online payment service.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Protection of customer funds.
   6. It is Your responsibility to notify the Company immediately of a lost or stolen payment method, or of any change in the payment method; any losses and damages caused due to Your failure to provide such immediate notification will be solely borne by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   7. You are not allowed to transfer funds from Your Account to other Players or to receive money from other Players in Your Account, or to sell, transfer and/or acquire Accounts from other Players.
   8. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, it will be deemed an Inactive Account if You have not logged into Your Account for a period of 12 (twelve) months. Any Inactive Account will be charged with an administrative fee equivalent to 5 (five) Euros per month, provided the Company has notified You 30 (thirty) days prior to Your Account becoming Inactive, that such fees will be incurred; the maximum amount of fees thus incurred will be the balance of Your Account . If You have not logged into Your Account for a period of 30 (thirty) months, Your Account will be deemed a Dormant Account, in which case the Company shall remit the balance of Your Account (after deduction of the charges referred to in this section) to You, or to if You cannot be satisfactorily located - to the Malta Gaming Authority.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com and submit a request to reopen Your Account and/or return the balance of Your Account. For the avoidance of doubt, the Company is under no obligation to accept Your request, and such request will be reviewed in accordance with the relevant facts and circumstances and the provisions of these Terms and Conditions.
   10. It is hereby clarified that sections G.8 and G.9 of this chapter VI do not apply to an Account which is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK); any such Account will not become Inactive or Dormant.
   11. You may ask at any time to close Your Account by sending an email to the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com, and You will be contacted by customer support accordingly in order to facilitate such request.
   12. The Company's default user history presentation provides only part of the game history; if You wish to receive all of Your game history, please contact the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Once a Bet is placed, it cannot be changed or cancelled.
   14. A Bet placed after the Event commences (save for in play betting) and/or a Bet placed after the result of the Bet is known, are invalid and do not entitle You to receive any winnings from such a Bet; the sum of the Bet shall be returned to You in such a case.
   15. The Company may offer a cash-out feature in some Bets on some Events, at its sole and absolute discretion. This feature, if offered, will allow You to cash-out part or all of Your Bet prior to the end of the Event upon which You placed the Bet. The return provided to You according to the cash-out feature will change during the Event and will be determined by the Company at its sole and absolute discretion. We are under no obligation to provide the cash-out feature in any Event and/or Bet and can cancel this feature altogether without being required to provide any notice about it.
   16. The result of the Bet is confirmed by the Company in accordance with official results published by the applicable governing bodies arranging the Events and/or according to alternative sources of information; in an event of a conflict between the official results and other sources of information, the Company shall determine the result of the Bet. If the Company is unable to determine the result of the Bet, the Bet will be void and the wager will be returned to You.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Withdrawals

   1. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time - without restriction, except where necessary to comply with any general regulatory obligations.
   2. Before any withdrawal you have to make at least one successful deposit.
   3. When You request a withdrawal, the funds requested are transferred to the payment method(s) You initially used to deposit.
   4. In case where Your payment method is not available for withdrawal due to third party's policy's restrictions, the withdrawal will be made to another payment method available to You.
   5. If You have outstanding deposits, the Company reserves the right to postpone or halt withdrawal payments until all deposits are received and confirmed.
   6. Should Your bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, the payment of this fee is Your responsibility.
   7. In a case where We cease to offer Our Services in a specific jurisdiction, a reasonable processing fee (beyond that stated in section H.6 ) may be charged to You upon withdrawal.
   8. It is Your responsibility to notify Us immediately of a lost or stolen credit/debit card or change of details to an e-wallet; any losses and damages stemming from a failure on Your part to provide immediately such a notification will be borne solely by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Limitations on withdrawals:
    • Visa credit (not available in the UK) and debit card withdrawals are not available in certain countries due to local issuer restrictions.
    • MasterCard and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact Our customer support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), Your payment method used for deposit must be verified before any withdrawal can be processed. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • If deposited or withdrawing via Debit Card please provide back and front of the card that You have used with Us. We need to see the first and last four digits of Your card, Your name and expiry date, You can cover the 8 middle digits and CVV code for security reasons.
    • If deposited or withdrawing via an E-Wallet please provide a screenshot or photo of the e-wallet's profile page showing Your name and email.
    • If deposited via PayViaPhone please provide a photo of Your phone bill showing the mobile number that You have used with Us and Your full name.
    • If deposited via any other method please provide a photo or screenshot of the method showing Your name.
   13. In case where Your payment method is not available for withdrawal, the withdrawal will be made to another payment method available to You. Relevant verification will be requested accordingly to the satisfaction of The Company.
   14. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, We may sometimes require identity verification before processing a withdrawal. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • Credit/debit card used to fund Your Account: A clear, legible copy of both sides of the card is required. For security reasons, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first withdrawal. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
   15. We reserve the right to anytime request additional documentation in order to identify and support your source of funds and wealth you use to deposit/bet/play with.
   16. Should concerns arise regarding your documentation in connection with Anti-Money Laundering or similar issues, then the Company may request notarized documents and suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) until further notification.
   17. In order to make a withdrawal, click on the "Cashier" icon, followed by the "Withdrawal" option. The select Your preferred withdrawal method, fill out the relevant form as per the withdrawal method chosen, click "Withdraw" and the withdrawal process will begin.
   18. Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, during which time You can cancel the request. In order to cancel Your withdrawal request, go to the "Cancel Withdrawal" tab and click "Cancel" next to Your withdrawal amount.
   19. After 3 business days, the status of Your withdrawal request will change to "Processing" and You will no longer be able to cancel it. You will receive an email notification once Your request has been delivered and the funds have been transferred to You.
   20. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free to Contact Us. The methods with which You can use to withdraw funds from Your Account are: Credit (not available in the UK) and Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney and Bank Transfer.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Always remember that the Services are for Your personal entertainment; they are not meant to make You rich overnight and there are no winnings formulas. Make sure to budget Your money and know the game rules. We urge You to review information available at https://www.gamblersanonymous.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ or similar websites so as to ensure You are gambling responsibly. Furthermore, We suggest that You employ measures aimed towards gambling responsibly, such as timers or other forms of reminders and/or duration, wagers and loss restrictions while gambling. We offer measures relating to deposit limits, wager limits, loss limits and session limits; any reduction in the limits will take effect immediately and any increase in the limits will take seven days (or 24 hours if Your Account is regulated by the Gambling Commission) before coming into effect.
   2. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take seven days before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for any definite or indefinite time.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take 24 hours before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for a minimum period of between six months to 12 months (extendable by You for one or more periods of at least six months each).
   4. In addition, We offer self-exclusion and cooling off options (as further detailed in this chapter). We also wish to draw Your attention to the existence of software preventing an individual computer from accessing online gambling websites, such as www.cyberpatrol.com or www.gamblock.com
   5. Any exclusion request can be made via the responsible gaming section in the client interface or by contacting our customer support via (customersupport@instantgamesupport.com), in accordance with Your decision to be provided to the Company. Prior to confirming Your self-exclusion request, You will be provided with information regarding the consequences of self-exclusion. Should You decide to be self-excluded, We encourage You to consider extending Your self-exclusion to other remote gambling operators currently used by You. Any undetermined bets at the time of Your self-exclusion will be settled in the normal way, according to the normal timescales and, if subsequently applicable, winnings paid to You. Any self-exclusion Account blocks cannot be undone during the agreed self-exclusion period.
   6. Following Your request to be self-excluded: (i) Your Account will be closed and any funds held in Your Account will be returned to You; (ii) As soon as practicable after Your request to be self-excluded is submitted to the Company, You will cease to receive any marketing materials relating to the Services; provided, however, that this will not extend to blanket marketing which is targeted at a particular geographical area and where You would not be knowingly included.
   7. If Your account is regulated by the Malta Gaming Authority, then regardless of the length of Your self-exclusion period, at the end of such self-exclusion period, Your self-exclusion will end and You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   8. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then at the end of Your self-exclusion period, such self-exclusion will remain in place unless You take a positive action in order to gamble again (subject to a minimum self-exclusion period of six months), and You will not receive any marketing materials unless You have taken a positive action in order to gamble again and agreed to accept such marketing materials. The positive action in order to gamble again must be accompanied by a one day cooling off period prior to allowing You to gamble again.
   9. In requesting self-exclusion, You agree to provide full and accurate personal details, now and in the future, so Your access/use of the Site and Services can be restricted. If You do choose to self-exclude, We will use all reasonable endeavours to ensure We comply with Your self-exclusion. However, in agreeing to self-exclude, You accept that You have a parallel obligation not to seek to circumvent the self-exclusion. Accordingly, We have no responsibility or liability for any subsequent consequences or losses howsoever caused that You may suffer or incur if You commence or continue to gamble through additional online accounts where You have changed any of the registration details or You provide misleading, inaccurate or incomplete details or otherwise seek to circumvent the self-exclusion agreed. Any self-exclusion, time out or any similar action will be valid across all websites operated by the Company.
   10. If You are uncertain whether to exclude Yourself from the site, ask Yourself the following:
    1. Have You been diagnosed with an addictive disorder previously?
    2. Do You place bets while under the influence of alcohol or other substances?
    3. Is gambling interfering with Your daily life?
    4. Are You trying to recover previous loses by placing more bets?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may request a time out from gambling, which is a cool off period of between 1 to 42 days. A request for a time out period should be submitted via the Site in the casino client under the responsible gambling section. After the cool off period ends, You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   12. You may set up a reality check timeframe through the responsible gaming screen. Once set, the time that has passed since You started to play the Games within the same session will appear on the screen (the "Timecount"). Once the Timecount will reach the reality check timeframe You have set, You will be prevented from continuing playing the Games during the same session until You acknowledge You wish to continue playing the Games. If You acknowledge You wish to continue playing the Games, Timecount until the next reality check will be reset, and the abovementioned process will recommence. Beginning a new session will cause the Timecount to reset as well. At any point in time, You may change and/or cancel the reality check timeframe, and such change or cancellation will enter into force immediately (and in the case of change, will reset the Timecount).

   J. Bonus Policy

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Deposits made with Skrill are excluded from all bonus offers.
   3. We reserve the right to exclude certain games from being able to play with bonus funds – provided that we will notify You in advance of such exclusions.
   4. In addition, We may offer You a Complimentary Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Complimentary Bonus will appear in Your bonus balance.
   5. Where a Site provides a Registration Bonus, then once You register with the Site, enter valid personal details and activate Your Account, You are eligible to receive the Registration Bonus; provided solely if You are a new registrant and never had an account with the Site. The Registration Bonus can be provided in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Registration Bonus will appear in Your bonus balance. Any player can receive only one Registration Bonus with each Site.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Your wagering is first deducted from the real money balance. When Your real money on Your balance is nil, the wagering will be done from Your bonus balance. If the wager You make is higher than the amount of real money on Your balance, then the wager will be composed from the sum of real money on Your balance and the remainder of the wager - from Your bonus balance. Any Winnings from such a wager shall be split between real money and bonus balance according to the sum of real money and bonus balance used in such a wager. If, at a later stage, Your real money on Your balance is higher than zero, any wagering you perform from that stage will once again be from the real money on Your balance.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Only 5% (five percent) of wagers placed on all versions of video poker and/or power video poker shall be counted towards the Requirement; only 10% (ten percent) of wagers placed on all versions of Blackjack, Baccarat, Roulette, poker table games and/or jackpot games shall be counted towards the Requirement.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time. However, any request of withdrawal of funds from Your real money balance prior to completing the Requirement will cause the removal of the bonus funds from Your bonus balance in full and they will not be converted into real money; any Pending Bonuses will be removed as well.
   14. You shall be solely responsible for paying any relevant taxes levied in relation to the receipt of the bonus funds.
   15. The bonus promotion may be subject to promotion-specific terms and conditions, provided to You in the applicable marketing materials, which must be read in conjunction with these terms and conditions.
   16. In the event that the Company deems that You acted in bad faith in relation to a bonus and/or tried to abuse a bonus, You shall become ineligible to receive the bonus funds. Abuse includes, but is not limited to, trying to create an unfair advantage, registering multiple accounts within the Company network in order to take advantage of any bonus, and/or receiving the bonus,wagering, alone or together with others, in a manner which provides for guaranteed profits irrespective of the outcome of the wagering.
   17. Any non-insignificant breach of this chapter shall entitle the Company to cancel and revoke the bonus funds, and Your Account may be closed.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Free money bonus
    • All free money bonuses and the winnings generated from them are part of the bonus funds.
    • The bonus funds from a free money bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the sum of the initial sum of the bonus (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 30 (thirty) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 30 (thirty) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free money bonus to real money is capped at a sum equal to 3 (three) times the initial sum of the bonus. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   20. Free Spins
    • The winnings generated from the free spins are considered as the initial sum of the applicable bonus.
    • The bonus funds from a free spin bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free spins) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free spins; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Free Bets
    • The winnings generated from the free bets (less the sum of the free bets wagered) will be added to your bonus funds.
    • The bonus funds from a free bet bonus will be converted to real money only after wagering 10 (ten) time the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free bet) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free bets; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period. The Event on which the free bet and/or bonus funds are wagered must end and have a result prior to the expiration of the bonus for the purpose of the 7 (seven) days' requirement.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Powers and Authorities of the Company

   1. The Company shall make commercially reasonable efforts to prevent any malfunctioning in the Site's activity and any errors in respect of Events and/or Bets, including, but not limited to, any errors in the odds, names of participants in the Events, handicaps and/or any other component of the Bet. However, in any event of a technical failure (or any other error) in the Site's systems for any reason whatsoever, the Company will be entitled to cancel Your participation in any of the Games, concerning which the malfunctioning has occurred. In such an event, Our responsibility and liability will be limited only to the participation fee and/or Bet sum that was paid by You for participating in such Game, and Your Account will be credited with such participation fee and/or Bet accordingly.
   2. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend the Services if for any reason, the Services cannot be conducted as planned, including, but not limited to, infection by computer virus, bugs, tampering or unauthorized intervention, fraud, technical failures or any other causes beyond the control of the Company. If any errors result in awarding winnings to You or in an increase in winnings owed or paid to You, You shall not be entitled to these winnings. You shall immediately inform the Company of the error and shall repay any winnings credited to Your Account in error to the Company (as directed by the Company) or the Company may, at its discretion, deduct an amount equal to those winnings from Your Account or set off such amount against any money owed to You by the Company.
   3. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend its Services to You in its sole discretion, given that the Company will provide You with a clear notice in writing of its decision; provided that this will not impact any rights already granted to You.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Reservations concerning Our Responsibility

   1. We are not responsible for any error, omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission, communications line failure, theft or destruction or unauthorized access to, or alteration of data or information and any direct or indirect loss which arises from these occurrences. We are not responsible for any problems or technical malfunction of any network or lines, Wi-Fi, Bluetooth, computers, systems, servers or providers, computer equipment, software or email on account of technical problems or traffic congestion on the internet or at any web site, mobile site or mobile application. We shall not be responsible or liable to You in the event of systems or communications errors, bugs or viruses relating to the Services and/or Your Account or which will result in damage to Your hardware and/or software and/or data.
   2. In no event shall We be liable for any direct, indirect, incidental, special or consequential damages or damages for loss of profits, revenue, data or use incurred by You or any third party, whether in an action for contract or tort, arising from the access to, or use of, the Site, the Services and/or otherwise.
   3. We make no representations about the suitability, reliability, availability, timeliness and accuracy of the information, software, products and Services contained and/or offered at the Site for any purpose. All information, software, products and Services are provided "as is" without warranty of any kind. We hereby disclaim all warranties with respect to information, software, products and Services contained or offered at the Site, whether express or implied.
   4. We shall have no liability with respect to any damage or loss that was caused due to reliance, of any type, on the information or any other publication or content appearing at the Site, and You are invited to verify the information published at the Site.
   5. We shall not be responsible or liable for any actions or omissions of internet service provider or any other third party which provides You with access to the Site or Services.
   6. You accept and agree that random number generator will determine the randomly generated events required in connection with the Services and where the result as received by You conflicts with the result shown on the Company's server (or servers operated on the Company's behalf by third parties), the result shown on the Company's server (or on servers operated on the Company's behalf by third parties) shall in all circumstances take precedence. You understand and agree that the Company's records (or records maintained on its behalf) shall be the final authority in determining the terms of Your use of the Services.
   7. You will use the Site and Services at Your own risk, and We shall not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of modifications, enhancement, termination, suspension or discontinuation of the Site or any of the Services. We will not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of Your use or reliance on the content of any website, mobile site and/or mobile application to which links appear on the Site.
   8. The site, services, site's content and the software used in connection therewith are provided "as is", and We make no warranty or representation, whether express or implied (whether by law, statute, or otherwise), including but not limited to implied warranties and conditions of merchantability, satisfactory quality, fitness for a particular purpose, completeness or accuracy, non-infringement of third parties' rights or of applicable laws and regulation in respect of the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith, or that the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith will be uninterrupted, timely, secure or error-free, or that defects will be corrected, or will be free of viruses or bugs or as to results or the accuracy of any information through the site or services.

   M. Intellectual Property

   1. All the rights, including the intellectual property rights (i.e., patents, copyright, trademarks, service marks, logos, trade names, know-how or any other intellectual property right) concerning the Site, and all of its content (including, but not limited to, programs, files, video, audio, pictures, graphics, pictures, text and software), and/or Services (collectively the "Rights"), are and shall remain the sole and exclusive property of the Company and/or any of its licensors. You may not use any of the Rights without the express prior written approval of the Company, except pursuant to these Terms and Conditions, and You shall not, by using the Services or otherwise, acquire any rights in any of the Rights. Without derogating from the above, You are strictly prohibited from: (i) copying. redistributing, publishing, reverse engineering, decompiling, disassembling, modifying, translating or making any attempt to access the source code of the Services and/or the Site, (ii) creating derivate works of the source code; (iii) selling, assigning, licensing, sublicensing, transferring, distributing the Services, and (iv) making the Services and/or the Site available to any third party.

   N. Customer Support

   1. You may contact the Company in connection with anything related to the Site and/or the Services at any time via Our customer support, which is available at customersupport@instantgamesupport.com
   2. Any communication with the Company's customer support will be handled in the utmost care and without any delay by the Company's customer support representatives and will be escalated to the relevant people where necessary.
   3. The Company will not tolerate any abusive behavior exhibited by You towards the Company's employees. In the event that the Company, at its sole and absolute discretion, deems that Your behavior, via telephone, live chat, email or otherwise, has been abusive or derogatory towards any of the Company's employees, the Company may, at its sole discretion, suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account.

   O. Complaints and Disputes

   1. If you have any cause to complain about anything then please contact us at complaints@instantgamesupport.com. We will deal with your complaint and all disputes will be dealt with as quickly and reasonably as possible.
   2. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may raise complaints for 6 months from the date of the incident of which You are making complaint.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), We will acknowledge receipt of Your complaint within 24 hours and will ensure that the entire complaints process takes no longer than eight weeks from when the initial complaint is made as required by S.R code provision 6.1.1.2, at which point the Company will contact You detailing the final decision of the complaint, stating that it is the end of the complaints process along with how to escalate Your complaint to an Independent ADR entity if You wish to do so.
   4. If We are unable to settle a complaint or dispute by any of Our internal procedures, You are entitled to refer the dispute to an alternative dispute resolution (ADR) entity. The applicable ADR entity is the Independent Betting Adjudication Service (IBAS) free of charge. You may contact IBAS as follows:
    Either by an online adjudication form available at http://www.ibas-uk.com on the Home page - a form can also be requested over the telephone (telephone number 0207 347 5883).
    Or customers can also write to:
    Independent Betting Adjudication Service
    PO Box 62639
    London
    EC3P 3AS

   P. Miscellaneous

   1. These Terms and Conditions and the relationship between You and Us shall be governed by, and construed and interpreted in accordance with, the laws of Malta, and You irrevocably submit to the exclusive jurisdiction of the competent courts of Malta with respect to any dispute regarding the validity, breach, interpretation, performance or otherwise arising out of or in connection with these Terms and Conditions and the relationship between You and Us. Provided, however, that nothing within these Terms and Conditions will exclude the applicability of the laws of England in respect of anything applicable to the Company's Gambling Commission licence.
   2. The Company may, at any time, set off any positive balances in Your Account against any amount owed by You to the Company.
   3. The Company may transfer or assign any and all of its rights and obligations hereunder to any third party; without derogating from the above, the Site and/or any of the Services may be operated by third parties. You may not transfer, assign or pledge in any manner whatsoever any of Your rights or obligations under these Terms and Conditions.
   4. Unless explicitly stated in these Terms and Conditions, nothing in these Terms and Conditions shall: (i) be construed as creating any agency, arrangement, trust of fiduciary relationships or any similar relationship between You and Us; (ii) create or confer any rights or benefits to any third party, and/or (iii) grant You any security interest in any asset of the Company, including (but not limited to) any sum held in Your Account.
   5. We may provide You with notices with respect to or in connection with these Terms and Conditions in an e-mail and/or through the Site, and such notice shall be deemed received by You within 24 hours from the time it is sent to You in the aforesaid manner.
   6. No failure or delay on Our part in exercising any right, power or remedy thereunder shall operate as a waiver thereof, nor shall any single or partial exercise of any such right, power or remedy preclude any other or further exercise thereof or the exercise of any other right, power or remedy.
   7. If any provision of these Terms and Conditions is held by a court of competent jurisdiction to be unenforceable under applicable law, then such provision shall be excluded from these Terms and Conditions and the remainder of these Terms and Conditions shall be interpreted as if such provision was so excluded and shall be enforceable in accordance with its terms; provided, however, that in such event these Terms and Conditions shall be interpreted so as to give effect, to the greatest extent consistent with and permitted by applicable law, to the meaning and intention of the excluded provision as determined by such court of competent jurisdiction.

   Q. Language Discrepancies

   1. The Terms and Conditions have been drafted in the English language. In the event of any discrepancy between the meanings of any translated versions of these Terms and Conditions and the English language version, the meaning of the English language version shall prevail.

   Version 1.2.9 - 14.07.2020

   Valid until further notice

  Play Now Read More..
 • promotion

  This promotion is subject to terms and conditions

  At SlotJar.com we want your weekends to be filled with fun, laughter and big WINS, so we’re changing Sunday into Funday!

  Join us every Funday for some great gaming action and we’ll throw in a 20% BONUS up to £500 when you deposit with code: SUN

  The FUN doesn’t stop there, you can claim this offer 2X, but only on a Sunday.

   

   

  Transform your Sunday into a Funday!

   

  Terms & Conditions:

  1. The offer is valid every Sunday from 00:00 GMT until 23:59 GMT/16:59 PST/ 09:59 (Monday) AEST.
  2. Bonus must be wagered 50 times before a withdrawal may be made. Wagering contributions apply and vary from game to game.
  3. Players must make a minimum deposit of £10 to get a 20% up to £500 by using deposit code: SUN.
  4. Once the amount you have wagered meets or exceeds the Wagering Requirement, the Promotion will end and your Bonus Funds will automatically transfer to your Real Money Balance (up to the Maximum Conversion Amount of 1 time the original bonus amount credited to your account) from where you will be able to withdraw them as cash or continue to use them in non-Promotion play.
  5. Any Bonus and winnings will expire 2 days after being credited from the date and time it is credited to a player's account. Players who have not used their bonus and winnings generated from the bonus or if the Wagering Requirement has not been met within the stipulated time limits, shall not be able to receive the expired bonus and/or winnings generated from the bonus thereafter.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Terms and Conditions.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. General

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 issued on 16th April, 2013 and is licensed and regulated by the Gambling Commission, License Number 000-039335-R-319313-016.
   2. These terms and conditions ("Terms and Conditions") govern your ("You", "Your" or "Player") use of the online and mobile gaming services provided to You by the Company. These Terms and Conditions should be read carefully by You in their entirety prior to Your use of the Services. Please note that these Terms and Conditions constitute a legally binding agreement between You and the Company.
   3. These Terms and Conditions incorporate Our privacy policy and the Betting Rules by agreeing to these Terms and Conditions You confirm that You also accept and agree to Our privacy policy and the Betting Rules (You can review Our privacy policy by clicking here and review Our Betting Rules by clicking here.)

   B. Definitions

   1. In these Terms and Conditions, the following words and phrases shall (unless the context otherwise requires) have the meanings set out beside them:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Account" shall mean a personal account opened by an individual, solely for such individual to enable such individual to play the Games at the Site.
    • "Bet" shall mean a bet placed by You on an Event.
    • "Games" shall mean any of the games made available on the Site including Events.
    • "Event" shall mean any event upon which a Bet is available on the Site.
    • "Restricted Territories" shall mean the following countries: Australia, Belgium, Belize, British Virgin Islands, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, France, Greece, Hungary, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey and the United States of America and additional jurisdictions blocked by the Company at its sole discretion. This list may be amended by the Company, at its sole discretion, from time to time.
    • "Services" shall mean the Company's Games and any other services and activities offered at the Site.
    • "Complaint" shall mean an expression of dissatisfaction in relation to the Services provided as stated in chapter O below.
    • "Dispute" shall mean a Complaint that has not been resolved by the Company as set out in these Terms and Conditions within the initial 8 week period stated in chapter O below.
    • "Site" shall mean any website and/or mobile site and/or mobile application owned, operated or hosted by the Company.
    • "We", "Our" or "Us" shall mean the Company, and/or any subsidiaries, affiliates, employees, directors, officers, agents, suppliers, consultants and contractors.

   C. Subordination to the Terms and Conditions and the Binding Effect Thereof

   1. By using the Site, registering at the Site, or by participating in one of the Services, You agree to be bound by and to act in accordance with the Terms and Conditions, as they may be updated from time to time, without any reservation.
   2. The Company reserves its right to amend these Terms and Conditions at any time, in its absolute and exclusive discretion. You will be notified of any changes to the Terms and Conditions prior to the changes coming into effect. Any Bet made prior to the entry into force of the revised Terms and Conditions shall be governed by the Terms and Conditions in force when placing the Bet. If You do not wish to be bound by such amendment You must stop using the Site and Services. Should You wish to stop using the Site and Services following any change to the Terms and Conditions, You may withdraw all available funds and close Your Account in accordance with these Terms and Conditions.
   3. These Terms and Conditions supersede all prior agreements between the parties in relation to its subject matter and constitute the entire and whole agreement between You and the Company. You confirm that, in agreeing to accept these Terms and Conditions, You have not relied on any representation except for any express representation made by the Company in these Terms and Conditions.

   D. Who is Entitled to Participate

   1. You may only use the Services if You comply with all of the following:
    • You are at least eighteen (18) years old or of legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher); in this respect, the Company wishes to draw Your attention to the fact that underage gambling is an offence;
    • You are the owner of a valid payment method (or authorized to use a valid payment method by the owner of that valid payment method);
    • You do not violate any law or regulation as a result of using the Services. In this context, You agree that if You reside or are present in any jurisdiction that prohibits using the Services offered at the Site (including without limitation any of the Restricted Territories) You shall not participate in the prohibited activity.
    • You are not a player or otherwise have any connection or can have any influence over an Event and/or any outcome of a Bet;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence here and for the list of sites under the Malta Gaming Authority here; and
    • You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   2. The Services are intended only for Players who are not prohibited by the laws of any applicable jurisdiction from gambling on the Internet and/or mobile devices. The Company does not intend to enable You to contravene applicable law. You represent, warrant and agree to ensure that Your use of the Site and/or the Services will comply with all applicable laws, statutes and regulations. The offering or availability of the Services shall not be deemed or interpreted as an offer or invitation by Us to use the Services, if You reside in a place in which such use is currently forbidden by law (including without limitation the Restricted Territories), or where the Company, in its sole discretion, elects not to offer Services. You shall be solely responsible for determining whether Your use of the Site and/or Services is legal in the place where You live and/or use the Site and/or Services. We make no representations or warranties, expressed or implied, concerning the legality of the Services and/or of the Site and/or of any person's participation in the Services through this Site, and shall not be responsible for any illegal use of the Site by You. It is Your responsibility to ensure that You comply with any and all laws applicable to You before registering or participating in any of the Services through this Site. You should consult with legal counsel in the applicable jurisdiction about the legality of Your use of the Site and/or the Services.
   3. Employees, directors and officers of the Company, as well as members of their families, affiliates or subsidiaries, and all other persons connected, directly or indirectly, to the computer systems or the security system employed by the Company, as well as any person involved in the operation of this Site and the establishment thereof, including, but not limited to advertising, promotion and fulfilment agencies, insurers and legal advisers, webmasters and web suppliers and family members thereof, are not entitled to participate in any of the Services. For the sake of good order it is clarified that any person who is not entitled to participate as aforesaid - as well as any other person who substitutes such excluded person - is also not entitled to any of the prizes afforded or referred to by the Site, and the Company reserves the right to suspend the Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in the Account.

   E. Account Registration

   1. Anyone interested in participating in the Services is obliged to register and open an Account at the Site.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. You shall be fully and solely responsible to reserve in confidentiality Your Identification Details and not to transfer them to another. The full responsibility for an unauthorized use of Your Identification Details lies solely with You, and You alone will bear all responsibility derived from any unauthorized use of Your Identification Details. If You misplace, forget or lose Your Identification Details because of anything other than the Company's error, the Company shall not be liable for any direct or indirect loss associated with such occurrence.
   4. You are only allowed to have one Account at this Site. If You open more than one Account, the Company may block or close any or all of Your Accounts at its sole and absolute discretion; in which case the Company may void the bonuses, winnings and bonuses winnings in the Accounts as well as return all funds deposited in the Accounts.
   5. The Company may at its own discretion and without having to provide justification, refuse to open an Account or close an existing Account. However, all contractual obligations already made will be honoured.
   6. You hereby represent that the registration of Your Account is done personally by You and not by any third party.
   7. By opening an Account, You hereby represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) the details You submit during the registration process are true and correct, and that You will update them, immediately upon any change thereto, (b) Your Account is for Your personal use only and shall not be used by any third party, (c) any funds You deposit in the Account may and will be used by You solely for playing the Games and/or using the Services, (d) the Company is not a financial institution and any funds in Your Account shall not accrue any linkage differentials and/or interest, (e) You are of sound mind and You are capable of taking responsibility for Your own actions, (f) it is Your responsibility to read and understand the Games rules and procedures and that You fully understand these rules and procedures, (g) You understand that the use of the Games carries with it a risk of losing funds wagered in the Games, (h) You will cooperate with the Company and provide it with all requested documentation in a full, complete and truthful manner, (i) You have verified and determined that Your use of the Services does not violate any laws or regulations of any jurisdiction that applies to You, (j) You are solely responsible for recording, paying and accounting to any relevant governmental, taxation or other authority for any tax or other levy that may be payable due to Your use of the Site (including, but not limited to, payment of winnings), (k) You will use the Services in good faith towards the Company and others using the Services, (l) You will be solely responsible for all Your losses resulting from placing bets at the Site and playing the Games, (m) the Company may at its sole discretion, decide whether to open, maintain and/or close Your Account (provided that existing contractual obligations are honoured), as well as suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account - where You have broken any provision of these Terms and Conditions, (n) You shall be solely responsible for maintaining the confidentiality of Your Account details (including Your user name and password required for entering Your Account), and for any and all actions and transactions taken in connection with Your Account by anyone who enters Your Account while using Your details, and all such actions and transactions shall be deemed as actions and transactions taken by You, (o) You will immediately inform the Company of any suspected unauthorized use of Your Account, (p) You shall not make any charge backs and/or deny or reverse any payment made by You in connection with the Services, and You shall reimburse Us for any loss or damage We incur as a result of any such action, and in any event You will promptly pay any and all of Your debts to Us, and (q) You shall indemnify Us and hold Us harmless, from and against all direct and indirect claims, liabilities, damages, losses, costs and expenses, including legal fees, arising out of or in connection with any breach of these Terms and Conditions by You, and any other liabilities arising out of Your use of the Site or any unauthorized use of the Site by any third party.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. If your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), your account must be ID and age verified before you are allowed to (i) deposit funds, (ii) gamble (with your own funds, bonus funds or by using any free spins and free bets), or (iii) access any free-to-play games. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us to verify your name, address and date of birth:
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first deposit. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or debit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
   10. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, if You deposited money using any type of payment method other than a credit card or e-wallet, and age verification has not been satisfactorily completed in respect of You, then (i) Your Account may be frozen, and (ii) no further gambling will be permitted via Your Account until age verification has been successfully completed. In addition, the Company reserves the right at any time to request from You evidence of age and if satisfactory proof of age is not provided, then the above-mentioned consequences will apply, mutatis mutandis. In the event that it is found that You are under the age of 18, or the legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher), then the Company shall close Your Account and return to You all funds deposited, but the bonuses, winnings and bonus winnings shall not be paid and will be voided.
   11. The Company reserves the right to require additional documents such as certified copies of a proof of identity and address, or other documentation evidencing Source of Funds or Source of Wealth, regardless of whether such proof was provided to the Company previously.

   F. Illegal Actions

   1. Without derogating from any other provision of these Terms and Conditions, if the Company determines that You are engaging in or have engaged in Illegal Actions and/or Irregular Playing Patterns, or have attempted to do so, then the Company shall be entitled to close Your Account, withhold, seize and confiscate all funds in Your Account (including, but not limited to, any deposits and winnings in Your Account). In addition, the Company may exercise these rights in respect of any other Accounts of Yours on the Company network. The Company shall also be entitled to inform and provide information documentation about You and Your activities to the applicable authorities and regulators, financial institutions, banks, credit card companies and
   2. "Illegal Actions" shall mean illegal, unlawful, fraudulent, or other improper activities - including, but not limited to:
    • collusion between Players;
    • the use of devices and software such as robots and/or artificial intelligence;
    • sale, transfer and/or acquiring Accounts from other Players;
    • transfer of funds amongst Players' Accounts;
    • match fixing or otherwise influencing an Event and/or the outcome of any Bet contrary to applicable legislation and/or the rules of the relevant Events, as well as breaking into the Site or attempting to do the same;
    • intentionally disconnecting from a game while playing on the Site;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • where the source of funds used by You is illegal and/or where You may have engaged or may be engaging in any activity relating to money laundering, including use of the proceeds of crime;
    • abuse in order to gain advantage to the detriment of other Player(s) and/or Us;
    • failure to provide the Company with all verification documents requested;
    • Provision of inaccurate and/or invalid documents;
    • where the Company has reasonable suspicion that You have been taking unfair advantage of the Company's bonuses in order to minimize loses, or have executed any other act in bad faith in relation to a bonus promotion offered on any of the Sites owned and/or operated by the Company; or
    • Deceitfully taking advantage of our bonuses which includes, but is not limited to,: (i) opening multiple indistinguishable Accounts to obtain a bonus several times on any Site, only depositing during promotional activity or opening multiple accounts across the network, (ii) playing repeatedly only with free games, or (iii) in case of repeated patterns of deposit/cashout/redeposit purely intended to gain the deposit related bonus.
   3. "Irregular Playing Patterns" shall include, but are not limited to the following activities:
    • equal, zero or low margin bets or hedge betting,
    • placing single or multiple bets of a value of fifty percent or more of a Bonus on any single game, individual hand, single Bet or round;
    • building a balance and significantly changing play patterns; for example, Bet or wager size, Game types and Bet or wager structures etc. in order to meet the wagering Requirement;
    • placing large Bets or wagers which result in a substantial gain followed by a drop in Bet or wager size equal to or higher than 65% of the previous average Bet or wager size;
    • reserving real money funds in any incomplete game round in order to use bonus funds before real money gameplay is completed;
    • making large Bets or wagers and then substantially reducing the Bets or wagers to meet the wagering Requirement;
    • moving from a low weighted Game to a high weighted Game after a large win for the purpose of meeting the Requirement;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • on baccarat, betting on both banker and player in the same coup;
    • utilising bonus offers as part of a group of customers or syndicate;
    • where an Account or group of Accounts operate systematically in order to gain an advantage to the detriment of another Player or to commit any deceitful act in relation to other Players or Us – for example by employing specific techniques to cheat other Players or playing as a group;
    • wagering on Games with the bonus feature mode with bonus money to build up value, lose the bonus and then immediately cash out the built up value with a secondary deposit;
    • martingale betting strategies;
    • Betting all or a substantial portion of Your real money amount on low odds Bets while placing casino wagers and/or high odds Bets using Your bonus amount); and/or
    • Placing more than 25% of Your initial deposit as one Bet or wager.

   G. Account Operation

   1. It is unlawful to deposit any money in Your Account from ill-gotten means, and You will not make such deposits. Without derogating from the above, You hereby acknowledge that the Company will check all transactions to prevent money laundering, and will report any suspicious transactions to the relevant authorities.
   2. The following deposit methods are available to deposit money with the Company: Credit (not available in the UK) and Debit Card, Wire Transfer, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz and Fast BankTransfer. Availability of each payment method depends on Your registration country and chosen currency. Your Account will be credited with the deposit only after the deposit is confirmed by the Company and the relevant payment method; until such confirmation is received, Your Account will not include such deposit in the Account's balance. The Company does not provide credit, nor does it participate in, arrange, permit or knowingly facilitate the giving of credit. Deposits made via PayviaPhone have a 15% processing fee which will be deducted from your deposit amount.
   3. For the avoidance of doubt, if your account is regulated by the Gambling Commission, you cannot use credit cards to deposit into your account by any means, including by way of any credit card registered with an e-wallet or online payment service.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Protection of customer funds.
   6. It is Your responsibility to notify the Company immediately of a lost or stolen payment method, or of any change in the payment method; any losses and damages caused due to Your failure to provide such immediate notification will be solely borne by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   7. You are not allowed to transfer funds from Your Account to other Players or to receive money from other Players in Your Account, or to sell, transfer and/or acquire Accounts from other Players.
   8. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, it will be deemed an Inactive Account if You have not logged into Your Account for a period of 12 (twelve) months. Any Inactive Account will be charged with an administrative fee equivalent to 5 (five) Euros per month, provided the Company has notified You 30 (thirty) days prior to Your Account becoming Inactive, that such fees will be incurred; the maximum amount of fees thus incurred will be the balance of Your Account . If You have not logged into Your Account for a period of 30 (thirty) months, Your Account will be deemed a Dormant Account, in which case the Company shall remit the balance of Your Account (after deduction of the charges referred to in this section) to You, or to if You cannot be satisfactorily located - to the Malta Gaming Authority.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com and submit a request to reopen Your Account and/or return the balance of Your Account. For the avoidance of doubt, the Company is under no obligation to accept Your request, and such request will be reviewed in accordance with the relevant facts and circumstances and the provisions of these Terms and Conditions.
   10. It is hereby clarified that sections G.8 and G.9 of this chapter VI do not apply to an Account which is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK); any such Account will not become Inactive or Dormant.
   11. You may ask at any time to close Your Account by sending an email to the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com, and You will be contacted by customer support accordingly in order to facilitate such request.
   12. The Company's default user history presentation provides only part of the game history; if You wish to receive all of Your game history, please contact the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Once a Bet is placed, it cannot be changed or cancelled.
   14. A Bet placed after the Event commences (save for in play betting) and/or a Bet placed after the result of the Bet is known, are invalid and do not entitle You to receive any winnings from such a Bet; the sum of the Bet shall be returned to You in such a case.
   15. The Company may offer a cash-out feature in some Bets on some Events, at its sole and absolute discretion. This feature, if offered, will allow You to cash-out part or all of Your Bet prior to the end of the Event upon which You placed the Bet. The return provided to You according to the cash-out feature will change during the Event and will be determined by the Company at its sole and absolute discretion. We are under no obligation to provide the cash-out feature in any Event and/or Bet and can cancel this feature altogether without being required to provide any notice about it.
   16. The result of the Bet is confirmed by the Company in accordance with official results published by the applicable governing bodies arranging the Events and/or according to alternative sources of information; in an event of a conflict between the official results and other sources of information, the Company shall determine the result of the Bet. If the Company is unable to determine the result of the Bet, the Bet will be void and the wager will be returned to You.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Withdrawals

   1. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time - without restriction, except where necessary to comply with any general regulatory obligations.
   2. Before any withdrawal you have to make at least one successful deposit.
   3. When You request a withdrawal, the funds requested are transferred to the payment method(s) You initially used to deposit.
   4. In case where Your payment method is not available for withdrawal due to third party's policy's restrictions, the withdrawal will be made to another payment method available to You.
   5. If You have outstanding deposits, the Company reserves the right to postpone or halt withdrawal payments until all deposits are received and confirmed.
   6. Should Your bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, the payment of this fee is Your responsibility.
   7. In a case where We cease to offer Our Services in a specific jurisdiction, a reasonable processing fee (beyond that stated in section H.6 ) may be charged to You upon withdrawal.
   8. It is Your responsibility to notify Us immediately of a lost or stolen credit/debit card or change of details to an e-wallet; any losses and damages stemming from a failure on Your part to provide immediately such a notification will be borne solely by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Limitations on withdrawals:
    • Visa credit (not available in the UK) and debit card withdrawals are not available in certain countries due to local issuer restrictions.
    • MasterCard and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact Our customer support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), Your payment method used for deposit must be verified before any withdrawal can be processed. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • If deposited or withdrawing via Debit Card please provide back and front of the card that You have used with Us. We need to see the first and last four digits of Your card, Your name and expiry date, You can cover the 8 middle digits and CVV code for security reasons.
    • If deposited or withdrawing via an E-Wallet please provide a screenshot or photo of the e-wallet's profile page showing Your name and email.
    • If deposited via PayViaPhone please provide a photo of Your phone bill showing the mobile number that You have used with Us and Your full name.
    • If deposited via any other method please provide a photo or screenshot of the method showing Your name.
   13. In case where Your payment method is not available for withdrawal, the withdrawal will be made to another payment method available to You. Relevant verification will be requested accordingly to the satisfaction of The Company.
   14. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, We may sometimes require identity verification before processing a withdrawal. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • Credit/debit card used to fund Your Account: A clear, legible copy of both sides of the card is required. For security reasons, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first withdrawal. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
   15. We reserve the right to anytime request additional documentation in order to identify and support your source of funds and wealth you use to deposit/bet/play with.
   16. Should concerns arise regarding your documentation in connection with Anti-Money Laundering or similar issues, then the Company may request notarized documents and suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) until further notification.
   17. In order to make a withdrawal, click on the "Cashier" icon, followed by the "Withdrawal" option. The select Your preferred withdrawal method, fill out the relevant form as per the withdrawal method chosen, click "Withdraw" and the withdrawal process will begin.
   18. Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, during which time You can cancel the request. In order to cancel Your withdrawal request, go to the "Cancel Withdrawal" tab and click "Cancel" next to Your withdrawal amount.
   19. After 3 business days, the status of Your withdrawal request will change to "Processing" and You will no longer be able to cancel it. You will receive an email notification once Your request has been delivered and the funds have been transferred to You.
   20. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free to Contact Us. The methods with which You can use to withdraw funds from Your Account are: Credit (not available in the UK) and Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney and Bank Transfer.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Always remember that the Services are for Your personal entertainment; they are not meant to make You rich overnight and there are no winnings formulas. Make sure to budget Your money and know the game rules. We urge You to review information available at https://www.gamblersanonymous.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ or similar websites so as to ensure You are gambling responsibly. Furthermore, We suggest that You employ measures aimed towards gambling responsibly, such as timers or other forms of reminders and/or duration, wagers and loss restrictions while gambling. We offer measures relating to deposit limits, wager limits, loss limits and session limits; any reduction in the limits will take effect immediately and any increase in the limits will take seven days (or 24 hours if Your Account is regulated by the Gambling Commission) before coming into effect.
   2. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take seven days before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for any definite or indefinite time.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take 24 hours before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for a minimum period of between six months to 12 months (extendable by You for one or more periods of at least six months each).
   4. In addition, We offer self-exclusion and cooling off options (as further detailed in this chapter). We also wish to draw Your attention to the existence of software preventing an individual computer from accessing online gambling websites, such as www.cyberpatrol.com or www.gamblock.com
   5. Any exclusion request can be made via the responsible gaming section in the client interface or by contacting our customer support via (customersupport@instantgamesupport.com), in accordance with Your decision to be provided to the Company. Prior to confirming Your self-exclusion request, You will be provided with information regarding the consequences of self-exclusion. Should You decide to be self-excluded, We encourage You to consider extending Your self-exclusion to other remote gambling operators currently used by You. Any undetermined bets at the time of Your self-exclusion will be settled in the normal way, according to the normal timescales and, if subsequently applicable, winnings paid to You. Any self-exclusion Account blocks cannot be undone during the agreed self-exclusion period.
   6. Following Your request to be self-excluded: (i) Your Account will be closed and any funds held in Your Account will be returned to You; (ii) As soon as practicable after Your request to be self-excluded is submitted to the Company, You will cease to receive any marketing materials relating to the Services; provided, however, that this will not extend to blanket marketing which is targeted at a particular geographical area and where You would not be knowingly included.
   7. If Your account is regulated by the Malta Gaming Authority, then regardless of the length of Your self-exclusion period, at the end of such self-exclusion period, Your self-exclusion will end and You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   8. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then at the end of Your self-exclusion period, such self-exclusion will remain in place unless You take a positive action in order to gamble again (subject to a minimum self-exclusion period of six months), and You will not receive any marketing materials unless You have taken a positive action in order to gamble again and agreed to accept such marketing materials. The positive action in order to gamble again must be accompanied by a one day cooling off period prior to allowing You to gamble again.
   9. In requesting self-exclusion, You agree to provide full and accurate personal details, now and in the future, so Your access/use of the Site and Services can be restricted. If You do choose to self-exclude, We will use all reasonable endeavours to ensure We comply with Your self-exclusion. However, in agreeing to self-exclude, You accept that You have a parallel obligation not to seek to circumvent the self-exclusion. Accordingly, We have no responsibility or liability for any subsequent consequences or losses howsoever caused that You may suffer or incur if You commence or continue to gamble through additional online accounts where You have changed any of the registration details or You provide misleading, inaccurate or incomplete details or otherwise seek to circumvent the self-exclusion agreed. Any self-exclusion, time out or any similar action will be valid across all websites operated by the Company.
   10. If You are uncertain whether to exclude Yourself from the site, ask Yourself the following:
    1. Have You been diagnosed with an addictive disorder previously?
    2. Do You place bets while under the influence of alcohol or other substances?
    3. Is gambling interfering with Your daily life?
    4. Are You trying to recover previous loses by placing more bets?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may request a time out from gambling, which is a cool off period of between 1 to 42 days. A request for a time out period should be submitted via the Site in the casino client under the responsible gambling section. After the cool off period ends, You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   12. You may set up a reality check timeframe through the responsible gaming screen. Once set, the time that has passed since You started to play the Games within the same session will appear on the screen (the "Timecount"). Once the Timecount will reach the reality check timeframe You have set, You will be prevented from continuing playing the Games during the same session until You acknowledge You wish to continue playing the Games. If You acknowledge You wish to continue playing the Games, Timecount until the next reality check will be reset, and the abovementioned process will recommence. Beginning a new session will cause the Timecount to reset as well. At any point in time, You may change and/or cancel the reality check timeframe, and such change or cancellation will enter into force immediately (and in the case of change, will reset the Timecount).

   J. Bonus Policy

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Deposits made with Skrill are excluded from all bonus offers.
   3. We reserve the right to exclude certain games from being able to play with bonus funds – provided that we will notify You in advance of such exclusions.
   4. In addition, We may offer You a Complimentary Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Complimentary Bonus will appear in Your bonus balance.
   5. Where a Site provides a Registration Bonus, then once You register with the Site, enter valid personal details and activate Your Account, You are eligible to receive the Registration Bonus; provided solely if You are a new registrant and never had an account with the Site. The Registration Bonus can be provided in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Registration Bonus will appear in Your bonus balance. Any player can receive only one Registration Bonus with each Site.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Your wagering is first deducted from the real money balance. When Your real money on Your balance is nil, the wagering will be done from Your bonus balance. If the wager You make is higher than the amount of real money on Your balance, then the wager will be composed from the sum of real money on Your balance and the remainder of the wager - from Your bonus balance. Any Winnings from such a wager shall be split between real money and bonus balance according to the sum of real money and bonus balance used in such a wager. If, at a later stage, Your real money on Your balance is higher than zero, any wagering you perform from that stage will once again be from the real money on Your balance.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Only 5% (five percent) of wagers placed on all versions of video poker and/or power video poker shall be counted towards the Requirement; only 10% (ten percent) of wagers placed on all versions of Blackjack, Baccarat, Roulette, poker table games and/or jackpot games shall be counted towards the Requirement.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time. However, any request of withdrawal of funds from Your real money balance prior to completing the Requirement will cause the removal of the bonus funds from Your bonus balance in full and they will not be converted into real money; any Pending Bonuses will be removed as well.
   14. You shall be solely responsible for paying any relevant taxes levied in relation to the receipt of the bonus funds.
   15. The bonus promotion may be subject to promotion-specific terms and conditions, provided to You in the applicable marketing materials, which must be read in conjunction with these terms and conditions.
   16. In the event that the Company deems that You acted in bad faith in relation to a bonus and/or tried to abuse a bonus, You shall become ineligible to receive the bonus funds. Abuse includes, but is not limited to, trying to create an unfair advantage, registering multiple accounts within the Company network in order to take advantage of any bonus, and/or receiving the bonus,wagering, alone or together with others, in a manner which provides for guaranteed profits irrespective of the outcome of the wagering.
   17. Any non-insignificant breach of this chapter shall entitle the Company to cancel and revoke the bonus funds, and Your Account may be closed.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Free money bonus
    • All free money bonuses and the winnings generated from them are part of the bonus funds.
    • The bonus funds from a free money bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the sum of the initial sum of the bonus (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 30 (thirty) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 30 (thirty) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free money bonus to real money is capped at a sum equal to 3 (three) times the initial sum of the bonus. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   20. Free Spins
    • The winnings generated from the free spins are considered as the initial sum of the applicable bonus.
    • The bonus funds from a free spin bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free spins) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free spins; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Free Bets
    • The winnings generated from the free bets (less the sum of the free bets wagered) will be added to your bonus funds.
    • The bonus funds from a free bet bonus will be converted to real money only after wagering 10 (ten) time the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free bet) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free bets; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period. The Event on which the free bet and/or bonus funds are wagered must end and have a result prior to the expiration of the bonus for the purpose of the 7 (seven) days' requirement.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Powers and Authorities of the Company

   1. The Company shall make commercially reasonable efforts to prevent any malfunctioning in the Site's activity and any errors in respect of Events and/or Bets, including, but not limited to, any errors in the odds, names of participants in the Events, handicaps and/or any other component of the Bet. However, in any event of a technical failure (or any other error) in the Site's systems for any reason whatsoever, the Company will be entitled to cancel Your participation in any of the Games, concerning which the malfunctioning has occurred. In such an event, Our responsibility and liability will be limited only to the participation fee and/or Bet sum that was paid by You for participating in such Game, and Your Account will be credited with such participation fee and/or Bet accordingly.
   2. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend the Services if for any reason, the Services cannot be conducted as planned, including, but not limited to, infection by computer virus, bugs, tampering or unauthorized intervention, fraud, technical failures or any other causes beyond the control of the Company. If any errors result in awarding winnings to You or in an increase in winnings owed or paid to You, You shall not be entitled to these winnings. You shall immediately inform the Company of the error and shall repay any winnings credited to Your Account in error to the Company (as directed by the Company) or the Company may, at its discretion, deduct an amount equal to those winnings from Your Account or set off such amount against any money owed to You by the Company.
   3. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend its Services to You in its sole discretion, given that the Company will provide You with a clear notice in writing of its decision; provided that this will not impact any rights already granted to You.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Reservations concerning Our Responsibility

   1. We are not responsible for any error, omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission, communications line failure, theft or destruction or unauthorized access to, or alteration of data or information and any direct or indirect loss which arises from these occurrences. We are not responsible for any problems or technical malfunction of any network or lines, Wi-Fi, Bluetooth, computers, systems, servers or providers, computer equipment, software or email on account of technical problems or traffic congestion on the internet or at any web site, mobile site or mobile application. We shall not be responsible or liable to You in the event of systems or communications errors, bugs or viruses relating to the Services and/or Your Account or which will result in damage to Your hardware and/or software and/or data.
   2. In no event shall We be liable for any direct, indirect, incidental, special or consequential damages or damages for loss of profits, revenue, data or use incurred by You or any third party, whether in an action for contract or tort, arising from the access to, or use of, the Site, the Services and/or otherwise.
   3. We make no representations about the suitability, reliability, availability, timeliness and accuracy of the information, software, products and Services contained and/or offered at the Site for any purpose. All information, software, products and Services are provided "as is" without warranty of any kind. We hereby disclaim all warranties with respect to information, software, products and Services contained or offered at the Site, whether express or implied.
   4. We shall have no liability with respect to any damage or loss that was caused due to reliance, of any type, on the information or any other publication or content appearing at the Site, and You are invited to verify the information published at the Site.
   5. We shall not be responsible or liable for any actions or omissions of internet service provider or any other third party which provides You with access to the Site or Services.
   6. You accept and agree that random number generator will determine the randomly generated events required in connection with the Services and where the result as received by You conflicts with the result shown on the Company's server (or servers operated on the Company's behalf by third parties), the result shown on the Company's server (or on servers operated on the Company's behalf by third parties) shall in all circumstances take precedence. You understand and agree that the Company's records (or records maintained on its behalf) shall be the final authority in determining the terms of Your use of the Services.
   7. You will use the Site and Services at Your own risk, and We shall not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of modifications, enhancement, termination, suspension or discontinuation of the Site or any of the Services. We will not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of Your use or reliance on the content of any website, mobile site and/or mobile application to which links appear on the Site.
   8. The site, services, site's content and the software used in connection therewith are provided "as is", and We make no warranty or representation, whether express or implied (whether by law, statute, or otherwise), including but not limited to implied warranties and conditions of merchantability, satisfactory quality, fitness for a particular purpose, completeness or accuracy, non-infringement of third parties' rights or of applicable laws and regulation in respect of the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith, or that the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith will be uninterrupted, timely, secure or error-free, or that defects will be corrected, or will be free of viruses or bugs or as to results or the accuracy of any information through the site or services.

   M. Intellectual Property

   1. All the rights, including the intellectual property rights (i.e., patents, copyright, trademarks, service marks, logos, trade names, know-how or any other intellectual property right) concerning the Site, and all of its content (including, but not limited to, programs, files, video, audio, pictures, graphics, pictures, text and software), and/or Services (collectively the "Rights"), are and shall remain the sole and exclusive property of the Company and/or any of its licensors. You may not use any of the Rights without the express prior written approval of the Company, except pursuant to these Terms and Conditions, and You shall not, by using the Services or otherwise, acquire any rights in any of the Rights. Without derogating from the above, You are strictly prohibited from: (i) copying. redistributing, publishing, reverse engineering, decompiling, disassembling, modifying, translating or making any attempt to access the source code of the Services and/or the Site, (ii) creating derivate works of the source code; (iii) selling, assigning, licensing, sublicensing, transferring, distributing the Services, and (iv) making the Services and/or the Site available to any third party.

   N. Customer Support

   1. You may contact the Company in connection with anything related to the Site and/or the Services at any time via Our customer support, which is available at customersupport@instantgamesupport.com
   2. Any communication with the Company's customer support will be handled in the utmost care and without any delay by the Company's customer support representatives and will be escalated to the relevant people where necessary.
   3. The Company will not tolerate any abusive behavior exhibited by You towards the Company's employees. In the event that the Company, at its sole and absolute discretion, deems that Your behavior, via telephone, live chat, email or otherwise, has been abusive or derogatory towards any of the Company's employees, the Company may, at its sole discretion, suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account.

   O. Complaints and Disputes

   1. If you have any cause to complain about anything then please contact us at complaints@instantgamesupport.com. We will deal with your complaint and all disputes will be dealt with as quickly and reasonably as possible.
   2. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may raise complaints for 6 months from the date of the incident of which You are making complaint.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), We will acknowledge receipt of Your complaint within 24 hours and will ensure that the entire complaints process takes no longer than eight weeks from when the initial complaint is made as required by S.R code provision 6.1.1.2, at which point the Company will contact You detailing the final decision of the complaint, stating that it is the end of the complaints process along with how to escalate Your complaint to an Independent ADR entity if You wish to do so.
   4. If We are unable to settle a complaint or dispute by any of Our internal procedures, You are entitled to refer the dispute to an alternative dispute resolution (ADR) entity. The applicable ADR entity is the Independent Betting Adjudication Service (IBAS) free of charge. You may contact IBAS as follows:
    Either by an online adjudication form available at http://www.ibas-uk.com on the Home page - a form can also be requested over the telephone (telephone number 0207 347 5883).
    Or customers can also write to:
    Independent Betting Adjudication Service
    PO Box 62639
    London
    EC3P 3AS

   P. Miscellaneous

   1. These Terms and Conditions and the relationship between You and Us shall be governed by, and construed and interpreted in accordance with, the laws of Malta, and You irrevocably submit to the exclusive jurisdiction of the competent courts of Malta with respect to any dispute regarding the validity, breach, interpretation, performance or otherwise arising out of or in connection with these Terms and Conditions and the relationship between You and Us. Provided, however, that nothing within these Terms and Conditions will exclude the applicability of the laws of England in respect of anything applicable to the Company's Gambling Commission licence.
   2. The Company may, at any time, set off any positive balances in Your Account against any amount owed by You to the Company.
   3. The Company may transfer or assign any and all of its rights and obligations hereunder to any third party; without derogating from the above, the Site and/or any of the Services may be operated by third parties. You may not transfer, assign or pledge in any manner whatsoever any of Your rights or obligations under these Terms and Conditions.
   4. Unless explicitly stated in these Terms and Conditions, nothing in these Terms and Conditions shall: (i) be construed as creating any agency, arrangement, trust of fiduciary relationships or any similar relationship between You and Us; (ii) create or confer any rights or benefits to any third party, and/or (iii) grant You any security interest in any asset of the Company, including (but not limited to) any sum held in Your Account.
   5. We may provide You with notices with respect to or in connection with these Terms and Conditions in an e-mail and/or through the Site, and such notice shall be deemed received by You within 24 hours from the time it is sent to You in the aforesaid manner.
   6. No failure or delay on Our part in exercising any right, power or remedy thereunder shall operate as a waiver thereof, nor shall any single or partial exercise of any such right, power or remedy preclude any other or further exercise thereof or the exercise of any other right, power or remedy.
   7. If any provision of these Terms and Conditions is held by a court of competent jurisdiction to be unenforceable under applicable law, then such provision shall be excluded from these Terms and Conditions and the remainder of these Terms and Conditions shall be interpreted as if such provision was so excluded and shall be enforceable in accordance with its terms; provided, however, that in such event these Terms and Conditions shall be interpreted so as to give effect, to the greatest extent consistent with and permitted by applicable law, to the meaning and intention of the excluded provision as determined by such court of competent jurisdiction.

   Q. Language Discrepancies

   1. The Terms and Conditions have been drafted in the English language. In the event of any discrepancy between the meanings of any translated versions of these Terms and Conditions and the English language version, the meaning of the English language version shall prevail.

   Version 1.2.9 - 14.07.2020

   Valid until further notice

  Play Now Read More..
 • promotion

  This promotion is subject to terms and conditions

  It’s the Saturday, and it’s time for some rest and relaxation!

  Join us at SlotJar.com this Saturday for the Saturday Spinner.

  Activate 10 Free Spins for Dazzle Me by making your first deposit this Saturday with code: PLAY

  Ready to get the reels rolling? Be a Saturday Spinner!

   

  Terms & Conditions:

  1. Players will be notified of the exact bonus offer they received via personalized notifications.
  2. Bonus is Redeemable once upon your first deposit.
  3. Players must make a minimum deposit of £10 with the code: PLAY to claim the offer.
  4. Bonus or any winnings from the free spins must be wagered 50 times before a withdrawal may be made. Wagering contributions apply and vary from game to game.
  5. Bonus and winnings will expire 2 days after being credited from the date and time it is credited to a player's account. Players who have not used their bonus and winnings generated from the bonus or if the Wagering Requirement has not been met within the stipulated time limits, shall not be able to receive the expired bonus and/or winnings generated from the bonus thereafter.
  6. Once the amount you have wagered meets or exceeds the Wagering Requirement, the Promotion will end and your Bonus Funds will automatically transfer to your Real Money Balance (up to the Maximum Conversion Amount of £20) from where you will be able to withdraw them as cash or continue to use them in non-Promotion play.

   

  General Terms & Conditions:

  1. The promotion is not available to customers depositing with Skrill payment method.
  2. The promotion is subject to the SlotJar.com's Terms and Conditions.
  3. SlotJar.com reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any Bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any Bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that Bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  4. These terms and conditions may be published in a number of languages for information purposes. In case of deviations, the English version applies.

   

  SlotJar.com's Terms & Conditions:

   A. General

   1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 issued on 16th April, 2013 and is licensed and regulated by the Gambling Commission, License Number 000-039335-R-319313-016.
   2. These terms and conditions ("Terms and Conditions") govern your ("You", "Your" or "Player") use of the online and mobile gaming services provided to You by the Company. These Terms and Conditions should be read carefully by You in their entirety prior to Your use of the Services. Please note that these Terms and Conditions constitute a legally binding agreement between You and the Company.
   3. These Terms and Conditions incorporate Our privacy policy and the Betting Rules by agreeing to these Terms and Conditions You confirm that You also accept and agree to Our privacy policy and the Betting Rules (You can review Our privacy policy by clicking here and review Our Betting Rules by clicking here.)

   B. Definitions

   1. In these Terms and Conditions, the following words and phrases shall (unless the context otherwise requires) have the meanings set out beside them:
    • £ - shall mean the currency with which You registered Your Account.
    • "Account" shall mean a personal account opened by an individual, solely for such individual to enable such individual to play the Games at the Site.
    • "Bet" shall mean a bet placed by You on an Event.
    • "Games" shall mean any of the games made available on the Site including Events.
    • "Event" shall mean any event upon which a Bet is available on the Site.
    • "Restricted Territories" shall mean the following countries: Australia, Belgium, Belize, British Virgin Islands, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, France, Greece, Hungary, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey and the United States of America and additional jurisdictions blocked by the Company at its sole discretion. This list may be amended by the Company, at its sole discretion, from time to time.
    • "Services" shall mean the Company's Games and any other services and activities offered at the Site.
    • "Complaint" shall mean an expression of dissatisfaction in relation to the Services provided as stated in chapter O below.
    • "Dispute" shall mean a Complaint that has not been resolved by the Company as set out in these Terms and Conditions within the initial 8 week period stated in chapter O below.
    • "Site" shall mean any website and/or mobile site and/or mobile application owned, operated or hosted by the Company.
    • "We", "Our" or "Us" shall mean the Company, and/or any subsidiaries, affiliates, employees, directors, officers, agents, suppliers, consultants and contractors.

   C. Subordination to the Terms and Conditions and the Binding Effect Thereof

   1. By using the Site, registering at the Site, or by participating in one of the Services, You agree to be bound by and to act in accordance with the Terms and Conditions, as they may be updated from time to time, without any reservation.
   2. The Company reserves its right to amend these Terms and Conditions at any time, in its absolute and exclusive discretion. You will be notified of any changes to the Terms and Conditions prior to the changes coming into effect. Any Bet made prior to the entry into force of the revised Terms and Conditions shall be governed by the Terms and Conditions in force when placing the Bet. If You do not wish to be bound by such amendment You must stop using the Site and Services. Should You wish to stop using the Site and Services following any change to the Terms and Conditions, You may withdraw all available funds and close Your Account in accordance with these Terms and Conditions.
   3. These Terms and Conditions supersede all prior agreements between the parties in relation to its subject matter and constitute the entire and whole agreement between You and the Company. You confirm that, in agreeing to accept these Terms and Conditions, You have not relied on any representation except for any express representation made by the Company in these Terms and Conditions.

   D. Who is Entitled to Participate

   1. You may only use the Services if You comply with all of the following:
    • You are at least eighteen (18) years old or of legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher); in this respect, the Company wishes to draw Your attention to the fact that underage gambling is an offence;
    • You are the owner of a valid payment method (or authorized to use a valid payment method by the owner of that valid payment method);
    • You do not violate any law or regulation as a result of using the Services. In this context, You agree that if You reside or are present in any jurisdiction that prohibits using the Services offered at the Site (including without limitation any of the Restricted Territories) You shall not participate in the prohibited activity.
    • You are not a player or otherwise have any connection or can have any influence over an Event and/or any outcome of a Bet;
    • You have not previously self-excluded from another account of the Company's network including without limitation; see the list of sites under the Gambling Commission’s licence here and for the list of sites under the Malta Gaming Authority here; and
    • You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   2. The Services are intended only for Players who are not prohibited by the laws of any applicable jurisdiction from gambling on the Internet and/or mobile devices. The Company does not intend to enable You to contravene applicable law. You represent, warrant and agree to ensure that Your use of the Site and/or the Services will comply with all applicable laws, statutes and regulations. The offering or availability of the Services shall not be deemed or interpreted as an offer or invitation by Us to use the Services, if You reside in a place in which such use is currently forbidden by law (including without limitation the Restricted Territories), or where the Company, in its sole discretion, elects not to offer Services. You shall be solely responsible for determining whether Your use of the Site and/or Services is legal in the place where You live and/or use the Site and/or Services. We make no representations or warranties, expressed or implied, concerning the legality of the Services and/or of the Site and/or of any person's participation in the Services through this Site, and shall not be responsible for any illegal use of the Site by You. It is Your responsibility to ensure that You comply with any and all laws applicable to You before registering or participating in any of the Services through this Site. You should consult with legal counsel in the applicable jurisdiction about the legality of Your use of the Site and/or the Services.
   3. Employees, directors and officers of the Company, as well as members of their families, affiliates or subsidiaries, and all other persons connected, directly or indirectly, to the computer systems or the security system employed by the Company, as well as any person involved in the operation of this Site and the establishment thereof, including, but not limited to advertising, promotion and fulfilment agencies, insurers and legal advisers, webmasters and web suppliers and family members thereof, are not entitled to participate in any of the Services. For the sake of good order it is clarified that any person who is not entitled to participate as aforesaid - as well as any other person who substitutes such excluded person - is also not entitled to any of the prizes afforded or referred to by the Site, and the Company reserves the right to suspend the Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in the Account.

   E. Account Registration

   1. Anyone interested in participating in the Services is obliged to register and open an Account at the Site.
   2. The Company shall review the details, information and documentation provided by You as a part Our "know your customer" process. The Company will carry additional “know your customer" process upon any special circumstances including, but not limited to, high fraud score, suspicious details provided, a high number of deposits, various IPs used to access the Account, abnormal game play activity and Your jurisdiction.
   3. You shall be fully and solely responsible to reserve in confidentiality Your Identification Details and not to transfer them to another. The full responsibility for an unauthorized use of Your Identification Details lies solely with You, and You alone will bear all responsibility derived from any unauthorized use of Your Identification Details. If You misplace, forget or lose Your Identification Details because of anything other than the Company's error, the Company shall not be liable for any direct or indirect loss associated with such occurrence.
   4. You are only allowed to have one Account at this Site. If You open more than one Account, the Company may block or close any or all of Your Accounts at its sole and absolute discretion; in which case the Company may void the bonuses, winnings and bonuses winnings in the Accounts as well as return all funds deposited in the Accounts.
   5. The Company may at its own discretion and without having to provide justification, refuse to open an Account or close an existing Account. However, all contractual obligations already made will be honoured.
   6. You hereby represent that the registration of Your Account is done personally by You and not by any third party.
   7. By opening an Account, You hereby represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) the details You submit during the registration process are true and correct, and that You will update them, immediately upon any change thereto, (b) Your Account is for Your personal use only and shall not be used by any third party, (c) any funds You deposit in the Account may and will be used by You solely for playing the Games and/or using the Services, (d) the Company is not a financial institution and any funds in Your Account shall not accrue any linkage differentials and/or interest, (e) You are of sound mind and You are capable of taking responsibility for Your own actions, (f) it is Your responsibility to read and understand the Games rules and procedures and that You fully understand these rules and procedures, (g) You understand that the use of the Games carries with it a risk of losing funds wagered in the Games, (h) You will cooperate with the Company and provide it with all requested documentation in a full, complete and truthful manner, (i) You have verified and determined that Your use of the Services does not violate any laws or regulations of any jurisdiction that applies to You, (j) You are solely responsible for recording, paying and accounting to any relevant governmental, taxation or other authority for any tax or other levy that may be payable due to Your use of the Site (including, but not limited to, payment of winnings), (k) You will use the Services in good faith towards the Company and others using the Services, (l) You will be solely responsible for all Your losses resulting from placing bets at the Site and playing the Games, (m) the Company may at its sole discretion, decide whether to open, maintain and/or close Your Account (provided that existing contractual obligations are honoured), as well as suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account - where You have broken any provision of these Terms and Conditions, (n) You shall be solely responsible for maintaining the confidentiality of Your Account details (including Your user name and password required for entering Your Account), and for any and all actions and transactions taken in connection with Your Account by anyone who enters Your Account while using Your details, and all such actions and transactions shall be deemed as actions and transactions taken by You, (o) You will immediately inform the Company of any suspected unauthorized use of Your Account, (p) You shall not make any charge backs and/or deny or reverse any payment made by You in connection with the Services, and You shall reimburse Us for any loss or damage We incur as a result of any such action, and in any event You will promptly pay any and all of Your debts to Us, and (q) You shall indemnify Us and hold Us harmless, from and against all direct and indirect claims, liabilities, damages, losses, costs and expenses, including legal fees, arising out of or in connection with any breach of these Terms and Conditions by You, and any other liabilities arising out of Your use of the Site or any unauthorized use of the Site by any third party.
   8. You further represent, warrant, acknowledge and undertake that (a) You will not use Your Account, and will not allow any third party to use Your Account, for any Illegal Actions, (b) in case You will perform any Illegal Action the Company shall be entitled to disclose any and all of Your details and information to the relevant authorities, and to suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account, (c) all money that You deposit into Your Account is not tainted with any illegality and, in particular, does not originate from any illegal activity or source; (d) You shall be solely responsible for all losses, liabilities and damages incurred as a result of any Illegal Action performed by You and You shall indemnify Us for any such losses, damages and liabilities, (e) You have not had an Account in the past which was terminated or suspended by the Company, (f) the means of payment (e.g. credit (not available in the UK) and debit card, e-wallet, etc.) information You provided the Company in connection with Your Account are of means of payment owned by You and in Your name (or that the owner of the means of payment provided You with all required consent to use that means of payment for placing a wager via the Site, and You are acting within the confines of that consent) and was not stolen or reported as lost, (g) We are not obligated in any form or manner to validate the consent granted to You by the owner of the means of payment which You use, and (h) You are not and You have not notified the Company that You are addicted to gambling, (i) You have not previously self-excluded from another account of the Company’s network, (j) You are not registered with United Kingdom's national online gambling self-exclusion scheme, commonly known as Gamstop.
   9. If your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), your account must be ID and age verified before you are allowed to (i) deposit funds, (ii) gamble (with your own funds, bonus funds or by using any free spins and free bets), or (iii) access any free-to-play games. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us to verify your name, address and date of birth:
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first deposit. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or debit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
   10. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, if You deposited money using any type of payment method other than a credit card or e-wallet, and age verification has not been satisfactorily completed in respect of You, then (i) Your Account may be frozen, and (ii) no further gambling will be permitted via Your Account until age verification has been successfully completed. In addition, the Company reserves the right at any time to request from You evidence of age and if satisfactory proof of age is not provided, then the above-mentioned consequences will apply, mutatis mutandis. In the event that it is found that You are under the age of 18, or the legal age as determined by the laws of the country where You live (whichever is higher), then the Company shall close Your Account and return to You all funds deposited, but the bonuses, winnings and bonus winnings shall not be paid and will be voided.
   11. The Company reserves the right to require additional documents such as certified copies of a proof of identity and address, or other documentation evidencing Source of Funds or Source of Wealth, regardless of whether such proof was provided to the Company previously.

   F. Illegal Actions

   1. Without derogating from any other provision of these Terms and Conditions, if the Company determines that You are engaging in or have engaged in Illegal Actions and/or Irregular Playing Patterns, or have attempted to do so, then the Company shall be entitled to close Your Account, withhold, seize and confiscate all funds in Your Account (including, but not limited to, any deposits and winnings in Your Account). In addition, the Company may exercise these rights in respect of any other Accounts of Yours on the Company network. The Company shall also be entitled to inform and provide information documentation about You and Your activities to the applicable authorities and regulators, financial institutions, banks, credit card companies and
   2. "Illegal Actions" shall mean illegal, unlawful, fraudulent, or other improper activities - including, but not limited to:
    • collusion between Players;
    • the use of devices and software such as robots and/or artificial intelligence;
    • sale, transfer and/or acquiring Accounts from other Players;
    • transfer of funds amongst Players' Accounts;
    • match fixing or otherwise influencing an Event and/or the outcome of any Bet contrary to applicable legislation and/or the rules of the relevant Events, as well as breaking into the Site or attempting to do the same;
    • intentionally disconnecting from a game while playing on the Site;
    • breaking into, accessing or attempting to break into, and/or circumventing and/or attempting to circumvent the Company's systems, including, but not limited to, by altering any of the registration details or failing to provide and/or providing misleading, inaccurate or incomplete personal and/or payment details, or verification information to the Company, and/or using a virtual private network connection;
    • where the source of funds used by You is illegal and/or where You may have engaged or may be engaging in any activity relating to money laundering, including use of the proceeds of crime;
    • abuse in order to gain advantage to the detriment of other Player(s) and/or Us;
    • failure to provide the Company with all verification documents requested;
    • Provision of inaccurate and/or invalid documents;
    • where the Company has reasonable suspicion that You have been taking unfair advantage of the Company's bonuses in order to minimize loses, or have executed any other act in bad faith in relation to a bonus promotion offered on any of the Sites owned and/or operated by the Company; or
    • Deceitfully taking advantage of our bonuses which includes, but is not limited to,: (i) opening multiple indistinguishable Accounts to obtain a bonus several times on any Site, only depositing during promotional activity or opening multiple accounts across the network, (ii) playing repeatedly only with free games, or (iii) in case of repeated patterns of deposit/cashout/redeposit purely intended to gain the deposit related bonus.
   3. "Irregular Playing Patterns" shall include, but are not limited to the following activities:
    • equal, zero or low margin bets or hedge betting,
    • placing single or multiple bets of a value of fifty percent or more of a Bonus on any single game, individual hand, single Bet or round;
    • building a balance and significantly changing play patterns; for example, Bet or wager size, Game types and Bet or wager structures etc. in order to meet the wagering Requirement;
    • placing large Bets or wagers which result in a substantial gain followed by a drop in Bet or wager size equal to or higher than 65% of the previous average Bet or wager size;
    • reserving real money funds in any incomplete game round in order to use bonus funds before real money gameplay is completed;
    • making large Bets or wagers and then substantially reducing the Bets or wagers to meet the wagering Requirement;
    • moving from a low weighted Game to a high weighted Game after a large win for the purpose of meeting the Requirement;
    • on roulette, in the following cases: (a) covering 24 or more of the 37 available numbers; (b) betting on red and black; (c) betting on odds and evens; (d) betting on 1 – 18 or 19 – 36 (inclusive); (e) betting on all three columns of the table layout; (f) betting on all three dozens;
    • on baccarat, betting on both banker and player in the same coup;
    • utilising bonus offers as part of a group of customers or syndicate;
    • where an Account or group of Accounts operate systematically in order to gain an advantage to the detriment of another Player or to commit any deceitful act in relation to other Players or Us – for example by employing specific techniques to cheat other Players or playing as a group;
    • wagering on Games with the bonus feature mode with bonus money to build up value, lose the bonus and then immediately cash out the built up value with a secondary deposit;
    • martingale betting strategies;
    • Betting all or a substantial portion of Your real money amount on low odds Bets while placing casino wagers and/or high odds Bets using Your bonus amount); and/or
    • Placing more than 25% of Your initial deposit as one Bet or wager.

   G. Account Operation

   1. It is unlawful to deposit any money in Your Account from ill-gotten means, and You will not make such deposits. Without derogating from the above, You hereby acknowledge that the Company will check all transactions to prevent money laundering, and will report any suspicious transactions to the relevant authorities.
   2. The following deposit methods are available to deposit money with the Company: Credit (not available in the UK) and Debit Card, Wire Transfer, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz and Fast BankTransfer. Availability of each payment method depends on Your registration country and chosen currency. Your Account will be credited with the deposit only after the deposit is confirmed by the Company and the relevant payment method; until such confirmation is received, Your Account will not include such deposit in the Account's balance. The Company does not provide credit, nor does it participate in, arrange, permit or knowingly facilitate the giving of credit. Deposits made via PayviaPhone have a 15% processing fee which will be deducted from your deposit amount.
   3. For the avoidance of doubt, if your account is regulated by the Gambling Commission, you cannot use credit cards to deposit into your account by any means, including by way of any credit card registered with an e-wallet or online payment service.
   4. Your attention is drawn to the fact that the Company imposes certain deposit limits, at its discretion and subject to various reviews and verifications performed by the Company. These could vary over time and in accordance with various characteristics relating to each customer and deposit; by way of example, Paysafecard – from £10 to £700 per deposit per Site.
   5. The Company is required by its licence issued by the Gambling Commission to inform any person whose Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) about what happens to funds which the Company holds on account for such person, and the extent to which funds are protected in the event of insolvency . The Company shall hold the funds of such customers in a separate bank account so as to be kept segregated from the Company's own accounts, in accordance with the Company's regulatory obligations. These funds are not protected in the event of insolvency. This meets the Gambling Commission’s requirements for the segregation of customer funds at the level: not protected segregation. For additional information, You can click here - Protection of customer funds.
   6. It is Your responsibility to notify the Company immediately of a lost or stolen payment method, or of any change in the payment method; any losses and damages caused due to Your failure to provide such immediate notification will be solely borne by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   7. You are not allowed to transfer funds from Your Account to other Players or to receive money from other Players in Your Account, or to sell, transfer and/or acquire Accounts from other Players.
   8. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, it will be deemed an Inactive Account if You have not logged into Your Account for a period of 12 (twelve) months. Any Inactive Account will be charged with an administrative fee equivalent to 5 (five) Euros per month, provided the Company has notified You 30 (thirty) days prior to Your Account becoming Inactive, that such fees will be incurred; the maximum amount of fees thus incurred will be the balance of Your Account . If You have not logged into Your Account for a period of 30 (thirty) months, Your Account will be deemed a Dormant Account, in which case the Company shall remit the balance of Your Account (after deduction of the charges referred to in this section) to You, or to if You cannot be satisfactorily located - to the Malta Gaming Authority.
   9. In any case in which Your Account becomes a Dormant Account or an Inactive Account according to section G.8 (which is not applicable if Your Account is regulated by the Gambling Commission), is blocked from further use or closed, and without derogating from the Company's right to seize and forfeiture any and all funds held in Your Account, You may contact the Company at customersupport@instantgamesupport.com and submit a request to reopen Your Account and/or return the balance of Your Account. For the avoidance of doubt, the Company is under no obligation to accept Your request, and such request will be reviewed in accordance with the relevant facts and circumstances and the provisions of these Terms and Conditions.
   10. It is hereby clarified that sections G.8 and G.9 of this chapter VI do not apply to an Account which is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK); any such Account will not become Inactive or Dormant.
   11. You may ask at any time to close Your Account by sending an email to the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com, and You will be contacted by customer support accordingly in order to facilitate such request.
   12. The Company's default user history presentation provides only part of the game history; if You wish to receive all of Your game history, please contact the Company's customer support at customersupport@instantgamesupport.com,
   13. Once a Bet is placed, it cannot be changed or cancelled.
   14. A Bet placed after the Event commences (save for in play betting) and/or a Bet placed after the result of the Bet is known, are invalid and do not entitle You to receive any winnings from such a Bet; the sum of the Bet shall be returned to You in such a case.
   15. The Company may offer a cash-out feature in some Bets on some Events, at its sole and absolute discretion. This feature, if offered, will allow You to cash-out part or all of Your Bet prior to the end of the Event upon which You placed the Bet. The return provided to You according to the cash-out feature will change during the Event and will be determined by the Company at its sole and absolute discretion. We are under no obligation to provide the cash-out feature in any Event and/or Bet and can cancel this feature altogether without being required to provide any notice about it.
   16. The result of the Bet is confirmed by the Company in accordance with official results published by the applicable governing bodies arranging the Events and/or according to alternative sources of information; in an event of a conflict between the official results and other sources of information, the Company shall determine the result of the Bet. If the Company is unable to determine the result of the Bet, the Bet will be void and the wager will be returned to You.
   17. Subject to section G.16, the Company will publish the result of the Bet on the Site, and the Account shall be credited with winnings (if any) within 72 hours of the Company publishing the result of the Bet. In an event of conflict between the results published on the Site and the results registered with the Company’s systems (or with systems operated on the Company's behalf by third parties), the latter shall prevail.

   H. Withdrawals

   1. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time - without restriction, except where necessary to comply with any general regulatory obligations.
   2. Before any withdrawal you have to make at least one successful deposit.
   3. When You request a withdrawal, the funds requested are transferred to the payment method(s) You initially used to deposit.
   4. In case where Your payment method is not available for withdrawal due to third party's policy's restrictions, the withdrawal will be made to another payment method available to You.
   5. If You have outstanding deposits, the Company reserves the right to postpone or halt withdrawal payments until all deposits are received and confirmed.
   6. Should Your bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, the payment of this fee is Your responsibility.
   7. In a case where We cease to offer Our Services in a specific jurisdiction, a reasonable processing fee (beyond that stated in section H.6 ) may be charged to You upon withdrawal.
   8. It is Your responsibility to notify Us immediately of a lost or stolen credit/debit card or change of details to an e-wallet; any losses and damages stemming from a failure on Your part to provide immediately such a notification will be borne solely by You, and We will not be liable for any such losses and damages.
   9. Withdrawals are subject to a processing fee in the amount of £2.50 per withdrawal.
   10. Limitations on withdrawals:
    • Visa credit (not available in the UK) and debit card withdrawals are not available in certain countries due to local issuer restrictions.
    • MasterCard and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact Our customer support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   11. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, the maximum withdrawal amount per Account is (i) £3,000 per week, and (ii) £6,000 per month. In case of progressive jackpots, the winnings can be withdrawn at once in full amount. We may, at Our sole discretion, increase these limits to Our valued Players.
   12. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), Your payment method used for deposit must be verified before any withdrawal can be processed. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • If deposited or withdrawing via Debit Card please provide back and front of the card that You have used with Us. We need to see the first and last four digits of Your card, Your name and expiry date, You can cover the 8 middle digits and CVV code for security reasons.
    • If deposited or withdrawing via an E-Wallet please provide a screenshot or photo of the e-wallet's profile page showing Your name and email.
    • If deposited via PayViaPhone please provide a photo of Your phone bill showing the mobile number that You have used with Us and Your full name.
    • If deposited via any other method please provide a photo or screenshot of the method showing Your name.
   13. In case where Your payment method is not available for withdrawal, the withdrawal will be made to another payment method available to You. Relevant verification will be requested accordingly to the satisfaction of The Company.
   14. If your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, We may sometimes require identity verification before processing a withdrawal. You may be asked to show one or more of the following documents (or additional documents not listed below) to Us:
    • Credit/debit card used to fund Your Account: A clear, legible copy of both sides of the card is required. For security reasons, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Proof of address: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows Your full name and address as listed in Your Account.
    • Proof of ID: A valid photographic identifying document is required in order to process Your first withdrawal. The ID can be a copy of a valid passport, driver's license or national ID card. Your name, photograph and signature must appear on the copy sent to Us. In some cases, You may be asked to have Your documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
   15. We reserve the right to anytime request additional documentation in order to identify and support your source of funds and wealth you use to deposit/bet/play with.
   16. Should concerns arise regarding your documentation in connection with Anti-Money Laundering or similar issues, then the Company may request notarized documents and suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) until further notification.
   17. In order to make a withdrawal, click on the "Cashier" icon, followed by the "Withdrawal" option. The select Your preferred withdrawal method, fill out the relevant form as per the withdrawal method chosen, click "Withdraw" and the withdrawal process will begin.
   18. Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, during which time You can cancel the request. In order to cancel Your withdrawal request, go to the "Cancel Withdrawal" tab and click "Cancel" next to Your withdrawal amount.
   19. After 3 business days, the status of Your withdrawal request will change to "Processing" and You will no longer be able to cancel it. You will receive an email notification once Your request has been delivered and the funds have been transferred to You.
   20. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free to Contact Us. The methods with which You can use to withdraw funds from Your Account are: Credit (not available in the UK) and Debit Cards, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney and Bank Transfer.

   I. Responsible Gaming & Self-exclusion

   1. Always remember that the Services are for Your personal entertainment; they are not meant to make You rich overnight and there are no winnings formulas. Make sure to budget Your money and know the game rules. We urge You to review information available at https://www.gamblersanonymous.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ or similar websites so as to ensure You are gambling responsibly. Furthermore, We suggest that You employ measures aimed towards gambling responsibly, such as timers or other forms of reminders and/or duration, wagers and loss restrictions while gambling. We offer measures relating to deposit limits, wager limits, loss limits and session limits; any reduction in the limits will take effect immediately and any increase in the limits will take seven days (or 24 hours if Your Account is regulated by the Gambling Commission) before coming into effect.
   2. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority, then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take seven days before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for any definite or indefinite time.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then any reduction in any limits will take effect immediately and any increase in any limits will take 24 hours before coming into effect. You may exclude Yourself from the use of the Services for a minimum period of between six months to 12 months (extendable by You for one or more periods of at least six months each).
   4. In addition, We offer self-exclusion and cooling off options (as further detailed in this chapter). We also wish to draw Your attention to the existence of software preventing an individual computer from accessing online gambling websites, such as www.cyberpatrol.com or www.gamblock.com
   5. Any exclusion request can be made via the responsible gaming section in the client interface or by contacting our customer support via (customersupport@instantgamesupport.com), in accordance with Your decision to be provided to the Company. Prior to confirming Your self-exclusion request, You will be provided with information regarding the consequences of self-exclusion. Should You decide to be self-excluded, We encourage You to consider extending Your self-exclusion to other remote gambling operators currently used by You. Any undetermined bets at the time of Your self-exclusion will be settled in the normal way, according to the normal timescales and, if subsequently applicable, winnings paid to You. Any self-exclusion Account blocks cannot be undone during the agreed self-exclusion period.
   6. Following Your request to be self-excluded: (i) Your Account will be closed and any funds held in Your Account will be returned to You; (ii) As soon as practicable after Your request to be self-excluded is submitted to the Company, You will cease to receive any marketing materials relating to the Services; provided, however, that this will not extend to blanket marketing which is targeted at a particular geographical area and where You would not be knowingly included.
   7. If Your account is regulated by the Malta Gaming Authority, then regardless of the length of Your self-exclusion period, at the end of such self-exclusion period, Your self-exclusion will end and You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   8. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), then at the end of Your self-exclusion period, such self-exclusion will remain in place unless You take a positive action in order to gamble again (subject to a minimum self-exclusion period of six months), and You will not receive any marketing materials unless You have taken a positive action in order to gamble again and agreed to accept such marketing materials. The positive action in order to gamble again must be accompanied by a one day cooling off period prior to allowing You to gamble again.
   9. In requesting self-exclusion, You agree to provide full and accurate personal details, now and in the future, so Your access/use of the Site and Services can be restricted. If You do choose to self-exclude, We will use all reasonable endeavours to ensure We comply with Your self-exclusion. However, in agreeing to self-exclude, You accept that You have a parallel obligation not to seek to circumvent the self-exclusion. Accordingly, We have no responsibility or liability for any subsequent consequences or losses howsoever caused that You may suffer or incur if You commence or continue to gamble through additional online accounts where You have changed any of the registration details or You provide misleading, inaccurate or incomplete details or otherwise seek to circumvent the self-exclusion agreed. Any self-exclusion, time out or any similar action will be valid across all websites operated by the Company.
   10. If You are uncertain whether to exclude Yourself from the site, ask Yourself the following:
    1. Have You been diagnosed with an addictive disorder previously?
    2. Do You place bets while under the influence of alcohol or other substances?
    3. Is gambling interfering with Your daily life?
    4. Are You trying to recover previous loses by placing more bets?
     If You answered ‘yes' to one or more of the questions above, it is strongly recommended that You contact the customer support team and ask to be excluded as well as seek professional help.
   11. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may request a time out from gambling, which is a cool off period of between 1 to 42 days. A request for a time out period should be submitted via the Site in the casino client under the responsible gambling section. After the cool off period ends, You will be allowed to commence wagering with the Company and also receive marketing materials.
   12. You may set up a reality check timeframe through the responsible gaming screen. Once set, the time that has passed since You started to play the Games within the same session will appear on the screen (the "Timecount"). Once the Timecount will reach the reality check timeframe You have set, You will be prevented from continuing playing the Games during the same session until You acknowledge You wish to continue playing the Games. If You acknowledge You wish to continue playing the Games, Timecount until the next reality check will be reset, and the abovementioned process will recommence. Beginning a new session will cause the Timecount to reset as well. At any point in time, You may change and/or cancel the reality check timeframe, and such change or cancellation will enter into force immediately (and in the case of change, will reset the Timecount).

   J. Bonus Policy

   1. Once You make an eligible deposit according to a promotion offered by the Site, You immediately receive a Deposit Bonus. The Deposit Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins, will appear in Your bonus balance.
   2. Deposits made with Skrill are excluded from all bonus offers.
   3. We reserve the right to exclude certain games from being able to play with bonus funds – provided that we will notify You in advance of such exclusions.
   4. In addition, We may offer You a Complimentary Bonus, in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Complimentary Bonus will appear in Your bonus balance.
   5. Where a Site provides a Registration Bonus, then once You register with the Site, enter valid personal details and activate Your Account, You are eligible to receive the Registration Bonus; provided solely if You are a new registrant and never had an account with the Site. The Registration Bonus can be provided in the form of bonus money, free bets and/or free spins. The Registration Bonus will appear in Your bonus balance. Any player can receive only one Registration Bonus with each Site.
   6. Any Player can receive up to 5 (five) Registration Bonuses and 1 (one) sport welcome bonus on the Company's network. In addition any Player can receive up to 5 (five) free bet bonuses per month on their Account.
   7. Your wagering is first deducted from the real money balance. When Your real money on Your balance is nil, the wagering will be done from Your bonus balance. If the wager You make is higher than the amount of real money on Your balance, then the wager will be composed from the sum of real money on Your balance and the remainder of the wager - from Your bonus balance. Any Winnings from such a wager shall be split between real money and bonus balance according to the sum of real money and bonus balance used in such a wager. If, at a later stage, Your real money on Your balance is higher than zero, any wagering you perform from that stage will once again be from the real money on Your balance.
   8. Only wagers made with bonus funds will contribute towards the applicable wagering requirement in sections J.19 and J.20 and J.21 (the “Requirement”). Only wagers made after the first successful deposit will contribute to the Requirement. Wagers made with real money will not count towards the Requirement. If You have more than one active bonus, the winnings and the contribution towards the Requirement are divided between these bonuses according to the initial sum of each bonus. By way of example, if You have three active bonuses, the initial sum of the first was of EUR 2, of the second was of EUR 3, and of the third was of EUR 1, then the winnings and the Requirement will be calculated according to a 2-3-1 split.
   9. Only 5% (five percent) of wagers placed on all versions of video poker and/or power video poker shall be counted towards the Requirement; only 10% (ten percent) of wagers placed on all versions of Blackjack, Baccarat, Roulette, poker table games and/or jackpot games shall be counted towards the Requirement.
   10. The following games will not contribute to the Requirement: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Gems, 1429 Uncharted Seas, Jungle Spirit, Secrets of Christmas, Astro Legends: Lyra and Erion, Forsaken Kingdom, Baker's Treat, Eye of the Kraken, Golden Legend, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels, Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Extreme Heat, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Secret of the Sword, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda, Untamed Wolf Pack, Wheel of Wealth Special Edition, Wheel of Wealth, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Big Bad wolf, Starmania, Ragnarok, Hot Blizzard. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to add, from time to time, more games to aforementioned list of games that will not contribute to the Requirement.
   11. Subject to the provisions of this section, only one bonus can be active at the same time. All other bonuses (save for free spins and free bets) will be considered as “Pending Bonuses”, with their applicable wagering requirements commencing only once the Requirement in respect of the active bonus is met in full, or if the active bonus expires or is cancelled for any reason; in addition, if Your bonus funds go below £0.50 , the next Pending Bonus (if any) will become active in parallel to the current Bonus. Any Pending Bonus (save for free spins and free bets) cannot be wagered and it will not appear in the bonus balance prior to becoming active, save for where the bonus funds go below £0.50 . The order of Pending Bonuses (save for free spins and free bets) becoming active will be on the basis of the time granting them to You. You can activate a Pending Bonus by cancelling the active and the Pending Bonuses prior to the Pending Bonus you wish to activate.
   12. If You wish to cancel a bonus, the cancelation can be done under the Account tab > Bonus history tab; in which case the Bonus Winnings will be removed as well and will not be converted into real money.
   13. You may withdraw Your real money balance (Your deposit and any winnings generated from the deposit) at any time. However, any request of withdrawal of funds from Your real money balance prior to completing the Requirement will cause the removal of the bonus funds from Your bonus balance in full and they will not be converted into real money; any Pending Bonuses will be removed as well.
   14. You shall be solely responsible for paying any relevant taxes levied in relation to the receipt of the bonus funds.
   15. The bonus promotion may be subject to promotion-specific terms and conditions, provided to You in the applicable marketing materials, which must be read in conjunction with these terms and conditions.
   16. In the event that the Company deems that You acted in bad faith in relation to a bonus and/or tried to abuse a bonus, You shall become ineligible to receive the bonus funds. Abuse includes, but is not limited to, trying to create an unfair advantage, registering multiple accounts within the Company network in order to take advantage of any bonus, and/or receiving the bonus,wagering, alone or together with others, in a manner which provides for guaranteed profits irrespective of the outcome of the wagering.
   17. Any non-insignificant breach of this chapter shall entitle the Company to cancel and revoke the bonus funds, and Your Account may be closed.
   18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer and any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus that has yet to be provided to You. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
   19. Free money bonus
    • All free money bonuses and the winnings generated from them are part of the bonus funds.
    • The bonus funds from a free money bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the sum of the initial sum of the bonus (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 30 (thirty) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 30 (thirty) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free money bonus to real money is capped at a sum equal to 3 (three) times the initial sum of the bonus. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   20. Free Spins
    • The winnings generated from the free spins are considered as the initial sum of the applicable bonus.
    • The bonus funds from a free spin bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free spins) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free spins; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period.
    • The conversion of bonus funds from a free spin bonus to real money is capped at £20. Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.
   21. Free Bets
    • The winnings generated from the free bets (less the sum of the free bets wagered) will be added to your bonus funds.
    • The bonus funds from a free bet bonus will be converted to real money only after wagering 10 (ten) time the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free bet) (the "Requirement"). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free bets; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period. The Event on which the free bet and/or bonus funds are wagered must end and have a result prior to the expiration of the bonus for the purpose of the 7 (seven) days' requirement.
    • The conversion of bonus funds from a free bet bonus to real money is capped at £20 . Any amount of the bonus funds in excess of the conversion limit will not be converted to real money and will be removed from Your bonus balance.

   K. Powers and Authorities of the Company

   1. The Company shall make commercially reasonable efforts to prevent any malfunctioning in the Site's activity and any errors in respect of Events and/or Bets, including, but not limited to, any errors in the odds, names of participants in the Events, handicaps and/or any other component of the Bet. However, in any event of a technical failure (or any other error) in the Site's systems for any reason whatsoever, the Company will be entitled to cancel Your participation in any of the Games, concerning which the malfunctioning has occurred. In such an event, Our responsibility and liability will be limited only to the participation fee and/or Bet sum that was paid by You for participating in such Game, and Your Account will be credited with such participation fee and/or Bet accordingly.
   2. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend the Services if for any reason, the Services cannot be conducted as planned, including, but not limited to, infection by computer virus, bugs, tampering or unauthorized intervention, fraud, technical failures or any other causes beyond the control of the Company. If any errors result in awarding winnings to You or in an increase in winnings owed or paid to You, You shall not be entitled to these winnings. You shall immediately inform the Company of the error and shall repay any winnings credited to Your Account in error to the Company (as directed by the Company) or the Company may, at its discretion, deduct an amount equal to those winnings from Your Account or set off such amount against any money owed to You by the Company.
   3. The Company reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend its Services to You in its sole discretion, given that the Company will provide You with a clear notice in writing of its decision; provided that this will not impact any rights already granted to You.
   4. The Company reserves the right to limit, refuse or cancel any bet, stake or other wager made by You or through Your Account, as well as cancel any Game (regardless of whether such cancellation was due to actions on Your part or of any third party), where the Company believes that any act of fraud or any other act of bad faith has been taken against the Company or any third party; including, but not limited to, if the Company reasonably suspects that the integrity of the Event has been questioned, whether by You, by any person associated with You and/or by any third party (such suspicion may arise on the basis of the size, volume, number and/or pattern of Bets placed by You and/or other persons with the Company and/or with third parties as well as any investigation initiated by the applicable authorities and/or Event organizer or sports body); in such circumstances You will only be entitled to receive the participation fee sum and/or Bet that was paid by You for participating in such Game, Your Account will be credited accordingly and You will not be entitled to any winnings from the applicable Game, and if any such winnings were paid to You, the Company shall reduce Your balance by the amount of such winnings (and if the Account balance is insufficient, You shall reimburse the Company with the remainder amount). If You are disconnected from the Internet while playing the Games (not through any intentional disconnection on Your part of any other bad faith action), the Games' results and Your Account's balance will be kept as they were before such disconnection. The Company will take all reasonable measures to ensure that if You experience interruptions and/or technical difficulties with any Game, after You had made a wager, You will be allowed to resume play and restore the Game as it was before the interruption and/or technical difficulties took place. If such restoration is not possible, the Company will ensure the Game is terminated, refund the wager to Your Account, immediately inform the Malta Gaming Authority or the Gambling Commission, as applicable, of the matter and refrain from re-commencing playing the Game if it is indicated that the failure which has occurred may re-occur.
   5. The Company shall be entitled, at its sole discretion, to amend, modify, or discontinue, from time to time, any of the Services, and/or bonuses and/or promotions and/or introduce new Games, Services, bonuses, and/or promotions – provided that such act is not taken retroactively. Any bonuses granted prior to the change shall not be affected. We shall not be liable for any loss suffered by You resulting from any changes made and You shall have no claims against Us in such regard.

   L. Reservations concerning Our Responsibility

   1. We are not responsible for any error, omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission, communications line failure, theft or destruction or unauthorized access to, or alteration of data or information and any direct or indirect loss which arises from these occurrences. We are not responsible for any problems or technical malfunction of any network or lines, Wi-Fi, Bluetooth, computers, systems, servers or providers, computer equipment, software or email on account of technical problems or traffic congestion on the internet or at any web site, mobile site or mobile application. We shall not be responsible or liable to You in the event of systems or communications errors, bugs or viruses relating to the Services and/or Your Account or which will result in damage to Your hardware and/or software and/or data.
   2. In no event shall We be liable for any direct, indirect, incidental, special or consequential damages or damages for loss of profits, revenue, data or use incurred by You or any third party, whether in an action for contract or tort, arising from the access to, or use of, the Site, the Services and/or otherwise.
   3. We make no representations about the suitability, reliability, availability, timeliness and accuracy of the information, software, products and Services contained and/or offered at the Site for any purpose. All information, software, products and Services are provided "as is" without warranty of any kind. We hereby disclaim all warranties with respect to information, software, products and Services contained or offered at the Site, whether express or implied.
   4. We shall have no liability with respect to any damage or loss that was caused due to reliance, of any type, on the information or any other publication or content appearing at the Site, and You are invited to verify the information published at the Site.
   5. We shall not be responsible or liable for any actions or omissions of internet service provider or any other third party which provides You with access to the Site or Services.
   6. You accept and agree that random number generator will determine the randomly generated events required in connection with the Services and where the result as received by You conflicts with the result shown on the Company's server (or servers operated on the Company's behalf by third parties), the result shown on the Company's server (or on servers operated on the Company's behalf by third parties) shall in all circumstances take precedence. You understand and agree that the Company's records (or records maintained on its behalf) shall be the final authority in determining the terms of Your use of the Services.
   7. You will use the Site and Services at Your own risk, and We shall not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of modifications, enhancement, termination, suspension or discontinuation of the Site or any of the Services. We will not be responsible for any damage or loss You shall incur as a result of Your use or reliance on the content of any website, mobile site and/or mobile application to which links appear on the Site.
   8. The site, services, site's content and the software used in connection therewith are provided "as is", and We make no warranty or representation, whether express or implied (whether by law, statute, or otherwise), including but not limited to implied warranties and conditions of merchantability, satisfactory quality, fitness for a particular purpose, completeness or accuracy, non-infringement of third parties' rights or of applicable laws and regulation in respect of the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith, or that the Site, Services, Site's content and the software used in connection therewith will be uninterrupted, timely, secure or error-free, or that defects will be corrected, or will be free of viruses or bugs or as to results or the accuracy of any information through the site or services.

   M. Intellectual Property

   1. All the rights, including the intellectual property rights (i.e., patents, copyright, trademarks, service marks, logos, trade names, know-how or any other intellectual property right) concerning the Site, and all of its content (including, but not limited to, programs, files, video, audio, pictures, graphics, pictures, text and software), and/or Services (collectively the "Rights"), are and shall remain the sole and exclusive property of the Company and/or any of its licensors. You may not use any of the Rights without the express prior written approval of the Company, except pursuant to these Terms and Conditions, and You shall not, by using the Services or otherwise, acquire any rights in any of the Rights. Without derogating from the above, You are strictly prohibited from: (i) copying. redistributing, publishing, reverse engineering, decompiling, disassembling, modifying, translating or making any attempt to access the source code of the Services and/or the Site, (ii) creating derivate works of the source code; (iii) selling, assigning, licensing, sublicensing, transferring, distributing the Services, and (iv) making the Services and/or the Site available to any third party.

   N. Customer Support

   1. You may contact the Company in connection with anything related to the Site and/or the Services at any time via Our customer support, which is available at customersupport@instantgamesupport.com
   2. Any communication with the Company's customer support will be handled in the utmost care and without any delay by the Company's customer support representatives and will be escalated to the relevant people where necessary.
   3. The Company will not tolerate any abusive behavior exhibited by You towards the Company's employees. In the event that the Company, at its sole and absolute discretion, deems that Your behavior, via telephone, live chat, email or otherwise, has been abusive or derogatory towards any of the Company's employees, the Company may, at its sole discretion, suspend Your Account (including freezing all funds deposited within) and void all bonuses, winnings and bonus winnings in Your Account.

   O. Complaints and Disputes

   1. If you have any cause to complain about anything then please contact us at complaints@instantgamesupport.com. We will deal with your complaint and all disputes will be dealt with as quickly and reasonably as possible.
   2. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), You may raise complaints for 6 months from the date of the incident of which You are making complaint.
   3. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK), We will acknowledge receipt of Your complaint within 24 hours and will ensure that the entire complaints process takes no longer than eight weeks from when the initial complaint is made as required by S.R code provision 6.1.1.2, at which point the Company will contact You detailing the final decision of the complaint, stating that it is the end of the complaints process along with how to escalate Your complaint to an Independent ADR entity if You wish to do so.
   4. If We are unable to settle a complaint or dispute by any of Our internal procedures, You are entitled to refer the dispute to an alternative dispute resolution (ADR) entity. The applicable ADR entity is the Independent Betting Adjudication Service (IBAS) free of charge. You may contact IBAS as follows:
    Either by an online adjudication form available at http://www.ibas-uk.com on the Home page - a form can also be requested over the telephone (telephone number 0207 347 5883).
    Or customers can also write to:
    Independent Betting Adjudication Service
    PO Box 62639
    London
    EC3P 3AS

   P. Miscellaneous

   1. These Terms and Conditions and the relationship between You and Us shall be governed by, and construed and interpreted in accordance with, the laws of Malta, and You irrevocably submit to the exclusive jurisdiction of the competent courts of Malta with respect to any dispute regarding the validity, breach, interpretation, performance or otherwise arising out of or in connection with these Terms and Conditions and the relationship between You and Us. Provided, however, that nothing within these Terms and Conditions will exclude the applicability of the laws of England in respect of anything applicable to the Company's Gambling Commission licence.
   2. The Company may, at any time, set off any positive balances in Your Account against any amount owed by You to the Company.
   3. The Company may transfer or assign any and all of its rights and obligations hereunder to any third party; without derogating from the above, the Site and/or any of the Services may be operated by third parties. You may not transfer, assign or pledge in any manner whatsoever any of Your rights or obligations under these Terms and Conditions.
   4. Unless explicitly stated in these Terms and Conditions, nothing in these Terms and Conditions shall: (i) be construed as creating any agency, arrangement, trust of fiduciary relationships or any similar relationship between You and Us; (ii) create or confer any rights or benefits to any third party, and/or (iii) grant You any security interest in any asset of the Company, including (but not limited to) any sum held in Your Account.
   5. We may provide You with notices with respect to or in connection with these Terms and Conditions in an e-mail and/or through the Site, and such notice shall be deemed received by You within 24 hours from the time it is sent to You in the aforesaid manner.
   6. No failure or delay on Our part in exercising any right, power or remedy thereunder shall operate as a waiver thereof, nor shall any single or partial exercise of any such right, power or remedy preclude any other or further exercise thereof or the exercise of any other right, power or remedy.
   7. If any provision of these Terms and Conditions is held by a court of competent jurisdiction to be unenforceable under applicable law, then such provision shall be excluded from these Terms and Conditions and the remainder of these Terms and Conditions shall be interpreted as if such provision was so excluded and shall be enforceable in accordance with its terms; provided, however, that in such event these Terms and Conditions shall be interpreted so as to give effect, to the greatest extent consistent with and permitted by applicable law, to the meaning and intention of the excluded provision as determined by such court of competent jurisdiction.

   Q. Language Discrepancies

   1. The Terms and Conditions have been drafted in the English language. In the event of any discrepancy between the meanings of any translated versions of these Terms and Conditions and the English language version, the meaning of the English language version shall prevail.

   Version 1.2.9 - 14.07.2020

   Valid until further notice

  Play Now Read More..

Lucky Winners

 • fitues-noimg Aaron T. Fitoi
  Luajtur: 108 Heroes Multiplier Fortunes
  $84,198.00
 • fitues-noimg William F. Fitoi
  Luan: Shangri La
  £46,080.00
 • fitues-noimg William F. Fitoi
  Luan: Starmania
  £40,960.00
 • fitues-noimg Natalie C. Fitoi
  Playing: Live Roulette Automatic
  £36,000.00
 • fitues-noimg Paul Gwyn S. Fitoi
  Lojë: Ruletë 20p
  £32,022.00
 • fitues-noimg Paul Gwyn S. Fitoi
  Lojë: Ruletë 20p
  £32,022.00
 • fitues-noimg Paul Gwyn S. Fitoi
  Lojë: Ruletë 20p
  £32,022.00
 • fitues-noimg William G. Fitoi
  Lojë me luajtje: Foxin Fiton
  £31,250.00
 • fitues-noimg Paul Gwyn S. Fitoi
  Lojë: Ruletë 20p
  £30,600.00
 • fitues-noimg Neil B. Fitoi
  Playing: Roulette Premier
  £29,850.00
 • fitues-noimg THOMAS JAMES K. Fitoi
  Playing: Roulette European
  £27,975.00
 • fitues-noimg Robert D. Fitoi
  Playing: Roulette VIP
  £27,600.00
 • fitues-noimg Petra S. Fitoi
  Lojë me luajtje: Foxin Fiton
  €26,625.00
 • fitues-noimg Angela L. Fitoi
  Playing: Libri i të Vdekurve
  £25,600.00
 • fitues-noimg Christopher B. Fitoi
  Të luani: Ted
  £25,400.00
 • fitues-noimg Yeun James L. Fitoi
  Lojë: Ruletë
  £25,400.00
 • fitues-noimg Leigh V. Fitoi
  Luajtja: Libri i Oz
  $25,025.00
 • fitues-noimg William G. Fitoi
  Lojë me loje: Pasuritë e ylberit
  £25,000.00
 • fitues-noimg Paul Julio E. Fitoi
  Luajtja: Libri i Oz
  $25,000.00
 • fitues-noimg Ali K. Fitoi
  Të luani: Starburst
  £24,950.00
 • fitues-noimg Paul Gwyn S. Fitoi
  Lojë: Ruletë 20p
  £22,806.00
 • fitues-noimg Yeun James L. Fitoi
  Playing: Ruletë zhytëse
  £21,600.00
 • fitues-noimg Yeun James L. Fitoi
  Playing: Ruletë zhytëse
  £20,700.00
 • fitues-noimg Christopher Martin G. Fitoi
  Lojërat: Yll i basketbollit
  £20,655.00
 • fitues-noimg David T. Fitoi
  Lojërat: Top Cat
  £20,272.24
Mos kopjoni tekstin!