Join sot - Gamble në Mobile Phone

100% Mirë se vini bonus deri në £ 200

Politika Bonus

1. depozitave Bonus

SlotJar.com ju një ofron 100% përputhen bonus për depozitimin tuaj të parë në Site (the "Depozita të drejtë"), deri në 200£/€/$ ose 2 000kr (the "Depozitave Bonus Shuma").

Kushtet & Kushtet

1.1 Pasi të keni bërë një depozitë të pranueshëm në SlotJar.com, ju menjëherë të marrë një bonus depozitave në këtë depozitë.

1.2 Depozitave Bonus mund të përdoret për të luajtur lojëra.

1.3 Çdo lojtar do të lëshohet vetëm një herë me bonuse depozitave (Llogaritë e shumëfishta nuk do të kualifikohen për shpërblimet shtesë, dhe SlotJar.com rezervon të drejtën për të mbyllur çdo llogari të tilla të shumta).

1.4 Shpërblimet e depozitave nuk mund të tërhiqet si para të gatshme dhe mund të përdoret vetëm për të luajtur lojëra. Ju mund të tërheqë ndonjë fitimet fituar nga përdorimi i çdo bonus depozitave vetëm pasi të keni vënë bast të paktën 50 herë Bonus Depozitave zbatueshme Shuma. vetëm 5% e bastet e vendosura në të gjitha versionet e poker video dhe / ose energjisë poker video do të llogaritet drejt kërkesat wagering për Bonus Depozitave; vetëm 10% e bastet e vendosura në të gjitha versionet e Baccarat, shkop polici, ruletë, çmim i parë, dhe / ose lojra poker tryezë do të llogaritet drejt kërkesat wagering për bonuse depozitave.

1.5 Për anëtarët e vendosura në juridiksione të caktuara të bonuse depozitave mund të tërhiqen vetëm pas një shumë që arrin në jo më pak se 100 herë Depozitave Bonus Shuma është vënë bast. Për detaje lidhur me juridiksionet në të cilat kjo vlen, ju lutem na kontaktoni në: [email protected].

1.6 Kërkesa wagering e çdo Bonus Depozitave duhet të plotësohen në mënyrë të plotë gjatë çdo kohë brenda 90 Ditët e duke u kreditohet në llogarinë tuaj. SlotJar.com rezervon të drejtën, ne cdo kohe, të revokojë çdo Bonus Depozitave në lidhje me të cilin kërkesat wagering nuk u plotësuan në mënyrë të plotë brenda kësaj periudhe kohore.

1.7 Të gjitha Lojërat dhe bonuse depozitave janë subjekt tonë Termat dhe Kushtet dhe të tanë Politika e përgjithshme bonus.

1.8 Lojtarët që zgjidhni paund madh britanik si monedhën e tyre dhe nuk janë nga Mbretëria e Bashkuar nuk do të jenë të ligjshëm për të marrë bonuse depozitave.

1.9 Në rast se SlotJar.com "gjykon që një pjesëmarrës ka ekzekutuar asnjë akt në keqbesim në lidhje me këtë ofertë dhe / ose u përpoq të abuzojnë këtë ofertë, pjesëmarrës i tillë do të përjashtohen nga kjo ofertë dhe për këtë arsye bëhet i papërshtatshëm për të marrë bonuse depozitave; Mospasja të drejtë e tillë mund të përcaktohet dhe bonuse depozitave (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i Bonus Depozitave) mbajtur në burim apo revokuar, edhe pas dhënies llogarinë e pjesëmarrësit për të bonuse depozitave.

1.10 Marrësi i bonuse depozitave do të jetë përgjegjëse vetëm për të paguar taksat përkatëse vëna në lidhje me pranimin e bonuse depozitave.

1.11 SlotJar.com rezervon të drejtën për të ndryshuar këto terma dhe kushte, anuloj, modifikojë ose pezullojë këtë ofertë dhe çdo promovim në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

2. Bonus kompliment

Kushtet & Kushtet (subjekt i flijimit e bonusit kompliment nga SlotJar.com)

2.1. Regjistrohuni në SlotJar.com, aktivizoni llogarinë tuaj dhe për të marrë bonus kompliment. Bonus kompliment mund të ofrohet në formën e parave bonus ose në formën e rrotullime falas.

2.2. Bonus kompliment do të jepet vetëm nëse ju shkruani të dhënat të vlefshme personale pas regjistrimit.

2.3. Bonus kompliment nuk mund të tërhiqet ose të shpenguar për të holla.

2.4. Vetëm një Bonus kompliment do të lëshohet për çdo lojtar.

2.5. Oferta e kompliment Bonus vlen vetëm për regjistruesit të reja që kurrë nuk kishte një llogari me SlotJar.com.

2.6. Çdo fitimet (më të madhe e bonusit Plotësuese) që rezultojnë nga luajtur lojëra me Bonus kompliment (the "Fitimet fillestare") nuk mund të blihet apo të tërhiqet. Vetëm fitimet e fituara nga luajtur lojëra me fitimet fillestar mund të blihet, me kusht që, nëse nuk shprehet ndryshe- ju vënë bast të paktën 50 herë një sasi të barabartë me Bonus tuaj Send + Fitimet fillestare (dhe ku Bonus Complimentary jepet ne formen e pa vishet – një sasi të barabartë fitimeve fillestare). The 50 (apo të tjera deklaroi) herë shenoheshin kërkesë do të fillojë vetëm pasi të depozitojë fonde në llogarinë tuaj. Sidoqoftë, fitimet fillestare nuk mund të kalojë £20 / €20 / $20 / 200kr; çdo fitim fillestare të cilat janë kredituar në llogarinë tuaj përtej £20 / €20 / $20 / 200kr do të konsiderohet zero dhe do të revokohet në përputhje me rrethanat.

2.7. Kërkesat wagering e bonusit Plotësuese duhet të plotësohen në mënyrë të plotë gjatë çdo kohë brenda 7 Ditët e duke u kredituar në llogarinë e lojtarit nëse nuk shprehet ndryshe në shpërblimet termat dhe kushtet specifike. SlotJar.com rezervon të drejtën, ne cdo kohe, të revokojë çdo Bonus kompliment në lidhje me të cilin kërkesat wagering nuk u plotësuan në mënyrë të plotë brenda kësaj periudhe kohore. veç, Oferta kompliment Bonus do të përfundojë brenda 7 ditë nga hapja e një llogari me SlotJar.com, nëse ju bëni një depozitë të miratuar gjatë kësaj periudhe. Dështimi për të bërë një depozitë të miratuar brenda 7 ditë nga hapja e një llogari do të çojë në heqjen e Bonus Send (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i Bonus Plotësuese), edhe pas dhënies së llogarisë suaj të Bonus Plotësuese.

2.8. Lojtarët që zgjidhni paund madh britanik si monedhën e tyre dhe nuk janë nga Mbretëria e Bashkuar nuk do të kenë të drejtë të marrin Bonus Send.

2.9. Të gjitha Lojërat dhe Bonus kompliment janë subjekt tonë Termat dhe Kushtet dhe të tanë Politika e përgjithshme bonus..

2.10. Në rast se SlotJar.com gjykon që një pjesëmarrës ka ekzekutuar asnjë akt në keqbesim në lidhje me këtë ofertë dhe ose u përpoq të abuzojnë këtë ofertë, pjesëmarrës i tillë do të përjashtohen nga kjo ofertë dhe për këtë arsye bëhet i papërshtatshëm për të marrë Bonus Send; Mospasja të drejtë e tillë mund të përcaktohet dhe Bonus Send (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i Bonus Plotësuese) mbajtur në burim apo revokuar, edhe pas dhënies llogarinë e pjesëmarrësit për të Bonus Plotësuese.

2.11. Marrësi i Bonus Plotësuese do të jetë përgjegjëse vetëm për të paguar taksat përkatëse vëna në lidhje me pranimin e bonusit Plotësuese.

2.12. SlotJar.com rezervon të drejtën për të ndryshuar këto terma dhe kushte, anuloj, modifikojë ose pezullojë këtë ofertë dhe çdo promovim në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

3. Luaj për online falas shpërblimet

Kushtet & Kushtet

3.1 SlotJar.com mund të herë pas here të ju ofrojmë një lojë të lirë Bonus, në formën e parave bonus apo në një formë të rrotullime falas.

3.2 Luaj falas Bonuset nuk mund të tërhiqet ose të shpenguar për të holla.

3.3 Luaj falas Bonuset kreditohet në llogarinë tuaj duhet të përdoret / vënë bast në mënyrë të plotë në kuadër të 7 Ditët e duke u kredituar në llogarinë tuaj nëse nuk shprehet ndryshe në bonuse termat dhe kushtet e veçanta;Dështimi për të përdorur të luajtur falas bonuse brenda 7 ditëve nga marrja e tyre do të çojë në heqjen Luaj falas bonuse (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i luajtur Lira bonuse), edhe pas dhënies së llogarisë suaj të luajtur Lira bonuse.

3.4 Çdo fitimet e gjeneruara nga luajtur Lira bonuse (the "Fitimet Pa pagesë fillestare") janë dhënë për ju, vetëm pasi të keni mbaruar duke luajtur të gjitha Luaj tuaj të lirë bonuse. veç, totale fitimet Pa fillestar nuk mund të kalojë £ /€ /$ 20 ose 200kr; çdo fitim pagesë fillestare të cilat janë kredituar në llogarinë tuaj përtej £ /€ /$ 20 ose 200kr do të konsiderohet zero dhe do të revokohet në përputhje me rrethanat.

3.5 Fitimet e lira fillestare janë konsideruar si një bonus dhe janë subjekt i Bonus politikën e përgjithshme, termat bonus specifike dhe kushtet dhe termat dhe kushtet. Pa shmang lart, fitimet pagesë fillestare do të jetë subjekt i kërkesave wagering e – nëse nuk shprehet ndryshe – 50 kohët e fitimet Lirë fillestar.

3.6 Në rast se SlotJar.com gjykon që një pjesëmarrës ka ekzekutuar asnjë akt në keqbesim në lidhje me këtë ofertë dhe / ose u përpoq të abuzojnë këtë ofertë, pjesëmarrës i tillë do të përjashtohen nga kjo ofertë dhe për këtë arsye bëhet i papërshtatshëm për të marrë të luajtur falas bonuse; Mospasja të drejtë e tillë mund të përcaktohet dhe luajnë të lirë Bonuset (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i luajtur Lira bonuse) mbajtur në burim apo revokuar, edhe pas dhënies llogarinë e pjesëmarrësit për të luajtur Lira bonuse.

3.7 Marrësi i luajtur Lira bonuse do të jetë përgjegjëse vetëm për të paguar taksat përkatëse vëna në lidhje me pranimin e luajtur Lira bonuse.

3.8 SlotJar.com rezervon të drejtën për të ndryshuar këto terma dhe kushte, anuloj, modifikojë ose pezullojë këtë ofertë dhe çdo promovim në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

3.9 Të gjitha Lojërat dhe Luaj për online falas Bonuset janë subjekt tonë Termat dhe Kushtet

Bonus Politika Përgjithshme

Të gjitha promovime, bonuset apo oferta speciale janë subjekt i termave promovimit specifike dhe kushtet dhe çdo bonus kredituar në llogarinë tuaj duhet të përdoret në aderimin me termat dhe kushtet e tilla.

Ne rezervojmë të drejtën për t'u tërhequr ndonjë promovim, bonus apo ofertë të veçantë në çdo kohë. Në rast se ne besojmë se ju jeni abuzuar ose tentuar për të abuzojnë një bonus apo promovim tjetër, ose ka të ngjarë të përfitojnë përmes abuzimit apo mungesa e besimit të mirë, atëherë ne mund të, në bazë të linjës sonë, mohoj, të mbajë në burim ose të tërheqë nga ju ndonjë bonus apo promovim, ose shfuqizojë ndonjë politikë në lidhje me ju,, përkohësisht ose përgjithmonë, ose të përfundojë dhe / ose bllokojnë qasjen tuaj në shërbimet tona dhe të produkteve dhe / ose llogarinë tuaj pa qenë nën ndonjë detyrim për të paguar të gjitha fondet e mbajtura në llogarinë tuaj.

Abuzimet përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, regjistrimin e llogarive të shumëfishta brenda rrjetit Progressplay në mënyrë që të përfitojnë nga ndonjë bonus dhe / ose promotion.Where ne identifikimin e abuzimit, Ne rezervojmë të drejtën për të imponuar kufizime mbi oferta të caktuara bonus në diskrecionin tonë të vetëm dhe absolut

Të gjitha promovime, shpërblimet dhe oferta speciale të fillojë në 00:00 GMT dhe në fund në 23:59 GMT në datat e përcaktuara, nëse nuk shprehet ndryshe në promovime të veçanta ", Termat dhe kushtet bonus apo Oferta Speciale s.

Pa shmang çdo dispozitë tjetër në këtë politikë, para se ndonjë tërheqjet janë përpunuar, play juaj do të shqyrtohet për çdo playing modele të parregullt. Në interes të lojrave të drejtë, i barabartë, zero ose të ulët bets diferencë ose bast mbrojtës, të gjithë do të konsiderohen të lojrave të parregullt, për bonus play-me qëllime kërkesë. Shembuj të tjerë të luajnë lojë të parregullt përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, vendosur baste të vetme të barabartë ose më të madhe se të ulët të £5 / €5 / $5 / 50kr ose 5% e vlerës së bonusit ose më të ulët të £2 / €2 / $2 / 20kr ose 2% i vlerës së bonusit në qoftë se keni bërë një depozitë anë ose Neteller ose Skrill (duke përfshirë, ku kufiri i tillë është tejkaluar për shkak të ndonjë funksion të dyfishtë apo të tjera të çdo lojë) deri në kohën kur janë përmbushur kërkesat wagering për këtë bonus. A duhet të mendojmë se ka ndodhur luajnë lojë të parregullt, Ne rezervojmë të drejtën të refuzojë ndonjë tërheqje, konfiskojë të gjitha fitimet dhe / ose bllokojnë qasjen tuaj në shërbimet tona dhe të produkteve dhe / ose llogarinë tuaj pa qenë nën ndonjë detyrim për të paguar të gjitha fondet e mbajtura në llogarinë tuaj.

Të gjitha fitimet e gjeneruara nga bonuset mund të tërhiqen vetëm pas një shumë që arrin në jo më pak se 50 (pesedhjete) herë shuma e bonusit të marra ka qenë i vënë bast (nëse nuk shprehet ndryshe në kushtet specifike dhe kushtet e një bonus të veçantë apo promovimit); ju nuk do të jetë në gjendje të tërheqë shumat bonus dhe çdo fitimet atribuohen atyre nga llogaria juaj para takimit këtë kërkesë, dhe këto fonde do të zbriten nga bilancin e llogarisë tuaj për qëllim të tërheqjes.

Shumat bonus nuk mund të tërhiqen, dhe mund të përdoret vetëm për qëllime wagering; për shmangien e dyshimit, përfshirja e shumave bonus në bilancin e llogarisë tuaj nuk do të thotë se shumat bonus mund të tërhiqet dhe këto shuma bonus do të zbriten nga bilanci të llogarisë suaj me qëllim të tërheqjes.

Nëse ju jeni ende të përfunduar kërkesat wagering e një bonus ndërsa duke pretenduar një tjetër bonus / es, ju duhet të plotësoni kërkesat wagering e bonusit të parë para fillimit të grumbulluar të wagers për plotësimin e kërkesave wagering për çdo bonus / es të njëpasnjëshme, nëse nuk arrin të bilancit tuaj 0.00, në të cilin rast wagers tuaj do të fillojë të akumuluar për qëllime të kërkesave wagering e bonusit të ardhshëm. .

vetëm 5% e bastet e vendosura në të gjitha versionet e poker video dhe / ose video të energjisë poker do të llogaritet në drejtim të kërkesave wagering për bonus përkatës, promovimi apo ofertë speciale; vetëm 10% e bastet e vendosura në të gjitha versionet e Baccarat, ruletë, dhe / ose lojra poker tryezë do të llogaritet drejt kërkesat wagering për bonus përkatës, promovimi apo ofertë speciale.

Ne rezervojmë të drejtën për të parandaluar lojtarë të regjistruar, prerje-transportim trupash në ose depozitimit nga juridiksione të caktuara nga pjesëmarrja dhe të drejtë për ndonjë ose të gjitha promovime dhe shpërblimet, në bazë të linjës sonë. Kjo Politika Bonus vlen për të gjitha llojet e shpërblimet, promovime dhe shpërblimeve për ju më të madhe të depozitimit aktual të bëra nga ju.

shpërblimet e veçanta dhe promovime mund të përmbajnë termat dhe kushtet të cilat ju duhet të përmbahen në mënyrë që të jenë të ligjshëm për të marrë bonus ose promovimin shtesë, e përdorin atë dhe të holla atë.

Kjo politikë Bonus është hartuar në gjuhën angleze. Në rast të mospërputhjes në mes të kuptimit të çdo versionet e përkthyera të kësaj politike Bonus dhe versionit në gjuhën angleze, kuptimi i versionit në gjuhën angleze do të mbizotërojë.Version 1.8 - data: 06.06.2017

Fituesit e fundit

 • fitues-noimg Simone B vetëm fitoi në Joker Pro £10000.00
 • fitues-noimg Russell L vetëm fitoi në Extra Cash!! £4912.00
 • fitues-noimg Rush C vetëm fitoi në magjistare mbeturina £2022.50
 • fitues-noimg Jones C vetëm fitoi në Riches ylber £ 1500,00
 • fitues-noimg P Williams vetëm fitoi në Starburst prekje ™ £1470.70
 • fitues-noimg Franklin B vetëm fitoi në Ladies Nite £1350.00
 • fitues-noimg Bunko A vetëm fitoi në Panda Pow £1097.00
 • fitues-noimg Coat T vetëm fitoi në Legends përrallë: Hansel dhe Gretel £1020.00
 • fitues-noimg Marschall J vetëm fitoi në Gonzo Quest kr1009.00
 • fitues-noimg Pocklington L vetëm fitoi në Riches ylber £1001.00
 • fitues-noimg Pease G vetëm fitoi në Riches ylber £960.00
 • fitues-noimg Vallese M vetëm fitoi në Roulette live £924.00
 • fitues-noimg Clempson B vetëm fitoi në Riches ylber £900.00
 • fitues-noimg Vons A vetëm fitoi në Deck the Halls €852.00
 • fitues-noimg Lam C vetëm fitoi në përhap £800.00
 • fitues-noimg Kielbowicz C vetëm fitoi në Piggy Riches Touch™ €765.50
 • fitues-noimg Nash V vetëm fitoi në Lara Croft - Tomb Raider £752.00
 • fitues-noimg Angerer K vetëm fitoi në Wild Antics €664.00
 • fitues-noimg Ollerto S vetëm fitoi në Starburst prekje ™ £605.00
 • fitues-noimg Brown J vetëm fitoi në Riches ylber £600.00
 • fitues-noimg Akhtar S vetëm fitoi në Riches ylber £600.00
 • fitues-noimg Phillips A vetëm fitoi në Hong Kong Tower £588.00
 • fitues-noimg Benfadoul B vetëm fitoi në Gorilla Go Wild £565.00
 • fitues-noimg Wayling M vetëm fitoi në Snowflakes £543.50
 • kingcashalot

  £243264.19

 • tunzamunni

  £98990.29

 • fruitfiesta

  £59498.44

 • treasurenile

  £40238.13

 • cashsplash

  £14934.10

 • lotsaloot

  £12451.61

 • wowpot

  £9887.95