NGGABUNGA TODAY - Gamble on Mobile Phone

100% Welcome bonus up to £200

Butterfly Staxx

Butterfly Staxx iku salah siji saka slot mobile paling online game adhedhasar tema alam ayu lan gaweyan sawijining. Ing game iki, iku kabeh babagan kembang cantik warni lan kupu. game dipersembahake dening limang reels patang puluh betways kanggo mbantu nggawe combos simbol menang. Reels sing disetel marang sokongan saka kali mistik diubengi dening gunung-gunung, suket lan wit. A wit karo cute tunas kembang kain katon banget ing langit wengi karo lintang-lintang padhang. A music semedi mesmerizing wis saya main ing latar mburi sing muni mung gaib. Totoan ing game iki wiwit ing £ 0,20 lan maksimum disetel ing watesan saka £ 400 muter

About developer kupu Staxx

Iki apik tema slot mobile paling online game iki dikembangaké dening ora ana liyane saka NetEnt. A jeneng populer kanggo hiburan online liwat game casino sing uga bantuan pemain menang monies. Padha karo pengalaman sugih saklawasé rong puluh tahun iki ing industri sing wis digawe wong master seni slot game.

About Game

Ana simbol warni ing slot mobile paling online game sing nggawe reels katon nyengsemaken. Ana abang, Jambon kembang lan Violet bebarengan karo kupu padhang mencorong sing kebayar ganjaran paling saka 60x ing nang. Simbul kembang mbayar 40x saben nalika limang simbol sing katon ing payline a. Sampeyan uga bisa sok dong mirsani simbul main kertu saka Jack kanggo Ace. Ana loro simbol kembang liyane sing mbantu menang saka fitur bonus. Padha kembang colored Lavender lan liyane siji karo macem-macem werna saka petals.

Butterfly Staxx

 

  • Wild Symbol: Kembang karo petals multicolored alam bébas lan isine kanggo kabeh simbol basa ngalangi buyar ing. Katon ing kabeh reels lan mbantu sampeyan nggawe kombinasi meningkat.
  • buyar Symbol: Simbol Lavender kembang iku fitur buyar iki slot mobile paling online game. Karo telu utawa luwih katon saka simbol iki, sampeyan bisa menang limang kanggo pitung muter free. Sak giliran iki, sampeyan mung bisa nyana simbol enthung kanggo katon. Apa sampeyan kudu goleki sing gedhe-gedhe mencorong sing nguripake menyang kupu lan fly ngiwa paling reels. Padha tetep lèngkèt nganti pungkasan kabeh giliran, menehi sampeyan menang kombinasi payouts ing cara sing.

ringkesan

Kanthi tema gaib lan grafis warni, iki slot mobile paling online game nawakake macem-macem kesempatan sing bisa menang saka.

Play Saiki

Latest Winners

  • winner-noimg Malone D just won on Live Roulette £9000.00
  • winner-noimg Williams P just won on Starburst Touch™ £7000.00
  • winner-noimg Ellis W just won on Gorilla Go Wild £2203.00
  • winner-noimg Grimshaw C just won on kasugihan Rainbow £2000.00
  • winner-noimg Terry N just won on Starburst Touch™ £1920.00
  • winner-noimg Price E just won on Spring Break £1653.00
  • winner-noimg Russell L just won on Extra Cash!! £1580.00
  • winner-noimg Wears K just won on Jewel Strike £1550.00
  • winner-noimg Liogerpusis R just won on Jewel Strike £1320.00
  • winner-noimg Heppelthwaite J just won on Slots o Gold £1230.00
  • winner-noimg Cullen K just won on Slots o Gold £1200.00
  • kingcashalot

    £185049.28

  • tunzamunni

    £87344.46

  • lotsaloot

    £51503.72

  • treasurenile

    £43849.38

  • cashsplash

    £13701.96

  • fruitfiesta

    £13452.58

  • wowpot

    £8718.12