NGGABUNGA TODAY - Gamble on Mobile Phone

100% Welcome bonus up to £200

Butterfly Staxx

Butterfly Staxx iku salah siji saka slot mobile paling online game adhedhasar tema alam ayu lan gaweyan sawijining. Ing game iki, iku kabeh babagan kembang cantik warni lan kupu. game dipersembahake dening limang reels patang puluh betways kanggo mbantu nggawe combos simbol menang. Reels sing disetel marang sokongan saka kali mistik diubengi dening gunung-gunung, suket lan wit. A wit karo cute tunas kembang kain katon banget ing langit wengi karo lintang-lintang padhang. A music semedi mesmerizing wis saya main ing latar mburi sing muni mung gaib. Totoan ing game iki wiwit ing £ 0,20 lan maksimum disetel ing watesan saka £ 400 muter

About developer kupu Staxx

Iki apik tema slot mobile paling online game iki dikembangaké dening ora ana liyane saka NetEnt. A jeneng populer kanggo hiburan online liwat game casino sing uga bantuan pemain menang monies. Padha karo pengalaman sugih saklawasé rong puluh tahun iki ing industri sing wis digawe wong master seni slot game.

About Game

Ana simbol warni ing slot mobile paling online game sing nggawe reels katon nyengsemaken. Ana abang, Jambon kembang lan Violet bebarengan karo kupu padhang mencorong sing kebayar ganjaran paling saka 60x ing nang. Simbul kembang mbayar 40x saben nalika limang simbol sing katon ing payline a. Sampeyan uga bisa sok dong mirsani simbul main kertu saka Jack kanggo Ace. Ana loro simbol kembang liyane sing mbantu menang saka fitur bonus. Padha kembang colored Lavender lan liyane siji karo macem-macem werna saka petals.

Butterfly Staxx

 

  • Wild Symbol: Kembang karo petals multicolored alam bébas lan isine kanggo kabeh simbol basa ngalangi buyar ing. Katon ing kabeh reels lan mbantu sampeyan nggawe kombinasi meningkat.
  • buyar Symbol: Simbol Lavender kembang iku fitur buyar iki slot mobile paling online game. Karo telu utawa luwih katon saka simbol iki, sampeyan bisa menang limang kanggo pitung muter free. Sak giliran iki, sampeyan mung bisa nyana simbol enthung kanggo katon. Apa sampeyan kudu goleki sing gedhe-gedhe mencorong sing nguripake menyang kupu lan fly ngiwa paling reels. Padha tetep lèngkèt nganti pungkasan kabeh giliran, menehi sampeyan menang kombinasi payouts ing cara sing.

ringkesan

Kanthi tema gaib lan grafis warni, iki slot mobile paling online game nawakake macem-macem kesempatan sing bisa menang saka.

Play Saiki

Latest Winners

  • winner-noimg Simone B just won on Joker Pro £10000.00
  • winner-noimg Russell L just won on Extra Cash!! £4912.00
  • winner-noimg Williams P just won on Starburst Touch™ £1470.70
  • winner-noimg Franklin B just won on Ladies Nite £1350.00
  • winner-noimg Bunko A just won on panda Pow £1097.00
  • winner-noimg Coat T just won on Legenda Dongeng: Hansel lan Gretel £1020.00
  • winner-noimg Marschall J just won on Gonzo Quest kr1009.00
  • winner-noimg Pocklington L just won on kasugihan Rainbow £1001.00
  • winner-noimg Pease G just won on kasugihan Rainbow £960.00
  • winner-noimg Vallese M just won on Live Roulette £924.00
  • winner-noimg Clempson B just won on kasugihan Rainbow £900.00
  • winner-noimg Vons A just won on Deck the Halls €852.00
  • winner-noimg Lam C just won on Ted £800.00
  • winner-noimg Kielbowicz C just won on Piggy Riches Touch™ €765.50
  • winner-noimg Nash V just won on Lara Croft - Tomb Raider £752.00
  • winner-noimg Jones C just won on Robyn £675.00
  • winner-noimg Angerer K just won on Wild Antics €664.00
  • winner-noimg Ollerto S just won on Starburst Touch™ £605.00
  • winner-noimg Brown J just won on kasugihan Rainbow £600.00
  • winner-noimg Phillips A just won on Hong Kong Tower £588.00
  • winner-noimg Benfadoul B just won on Gorilla Go Wild £565.00
  • winner-noimg Wayling M just won on Snowflakes £543.50
  • winner-noimg Cascarino K just won on kasugihan Rainbow £500.00
  • treasurenile

    £317244.69

  • kingcashalot

    £237756.80

  • tunzamunni

    £97885.22

  • fruitfiesta

    £54440.35

  • lotsaloot

    £37844.69

  • cashsplash

    £8687.83

  • wowpot

    £8500.43